Lifestyle Reizen & vrije tijd

AllSecur Pechhulp On Demand

5 januari 2017

allsecur pechhulp on demand
Voor zolang als Paul en ik elkaar kennen (en dat is alweer iets meer dan 15 jaar) hebben we een auto èn daarbij een pechhulpabonnement waar we jaarlijks een redelijk bedrag voor betalen. Toch zijn de keren dat we de pechhulpdienst nodig hebben gehad op één hand te tellen en ging het hier ook nog om kleine dingen zoals een lege accu. Eigenlijk zonde van dat jaarlijkse abonnement! Dat vond AllSecur ook en die lanceerden AllSecur Pechhulp On Demand. Pechhulp vanaf €65,00 via een handige app zonder abonnement, zonder lidmaatschap en zonder verrassingen.

allsecur pechhulp on demand
Gemiddeld heeft een automobilist ééns in de vijf jaar autopech, maar betaalt hij vaak wel zo’n €100,- per jaar aan een vast abonnement of lidmaatschap bij een pechhulpdienst. Dat is dus een gemiddelde van €500,- per pechgeval. Met de AllSecur Pechhulp On Demand app voor Android en iOS heb je de volgende voordelen:

– je hebt geen vast pechhulplidmaatschap nodig
– pechhulp on demand, wanneer en waar jij het nodig hebt
– goede pechhulp voor iedereen
– heldere prijzen zonder verrassingen
– pechhulp al vanaf €65,00.

Enkele voorbeelden: heb je pechhulp nodig om bijvoorbeeld je auto met een lege accu weer te laten starten dan betaal je €65,-, heb je een reparatie nodig voor bijvoorbeeld een lekke band, brandt er een lampje of heb je jezelf buiten gesloten dan zijn de kosten €90,- en moet je auto naar de dichtstbijzijnde garage worden gebracht omdat er niet direct geholpen kan worden dan kost dit €120,-. Je betaalt dit altijd direct per pin achteraf.

Je download heel eenvoudig de app op je mobiele telefoon, registreert jezelf en zo kan je heel gemakkelijk waar en wanneer jij het nodig hebt pechhulp inschakelen door simpelweg op START help me nu te klikken. Niet alleen in je eigen woonplaats, maar ook in Nederland en de rest van Europa.

Klik hier voor meer informatie en om de AllSecur Pechhulp On Demand app te downloaden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van May
  Reply May 5 januari 2017 at 18:29

  Ok grappig dit haha. Vorige week auto nodig, auto startte niet meer. Dus uiteindelijk via de verzekering op deze app gekomen. Binnen 10 minuutjes was dr al iemand, bleek een lege accu te zijn. Auto weer opgestart en kon gelukkig weer naar huis :) Dus die app laat ik even op mijn mobieltje staan :”)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 5 januari 2017 at 18:27

  Gelukkig rij ik nooit ver met de auto, altijd iemand dichtbij. Bij de hulp met de A betaal je 55,- per jaar, maar of je accu dan ook gestart wordt dat weet ik niet eens.
  Dat ga ik eens naast elkaar leggen…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 januari 2017 at 15:42

  Dat is handig!
  Goede tip.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.