Huis & interieur

Mom talk | Dyson V8 Absolute (snoerloze stofzuiger)

12 januari 2017

dyson v8 absolute
Als je huis beter opgeruimd en schoon houden bij één van je goede voornemens van dit jaar zat, dan is dit een artikel waar je blij van gaat worden. Of als je, net als ik, stiekem best een huismuts bent en de boel graag aan kant wil hebben zonder daar grote apparaten voor te pakken of veel tijd aan kwijt te zijn. Zo ontving ik eind vorig jaar deze Dyson V8 Absolute. Een snoerloze stofzuiger met een betere zuigkracht dan zelfs veel normale stofzuigers, die schonere lucht uitblaast dan erin gaat èn snel om te bouwen is tot bijvoorbeeld kruimeldief. Oh yes, hier wordt mijn huisvrouwenhartje wel blij van!

Laten we er niet omheen draaien: de producten van Dyson zijn niet goedkoop. Deze snoerloze stofzuiger is namelijk via de Dyson webwinkel te koop voor €599,00. Maar je krijgt er wel heel wat voor terug. Bekijk maar eens dit lijstje met eigenschappen van de Dyson V8 Absolute snoerloze stofzuiger:

– een gebruiksduur van maximaal 40 minuten
– verwijdert allergenen en blaast schonere lucht uit
– kan heel makkelijk de lucht in getild worden om spinnenwebben te verwijderen
– kan omgezet worden naar een kruimeldief
– heeft een hygiënisch en nagenoeg stofvrij te legen reservoir wat echt zonder vieze handjes en in twee klikken werkt
– er zit een max modus op voor lastige klusjes zoals het opzuigen van bijvoorbeeld dierenhaar
– hij weegt maar net iets meer dan 2,5 kilo
– bevat wasbare filters die levenslang mee gaan
– je hebt geen stofzuigerzak nodig.

In bovenstaand filmpje zie je wat er allemaal mogelijk is en welk opzetstukje waarvoor bedoeld is.

Deze snoerloze stofzuiger wordt geleverd met handig oplaadstation, kruimelzuiger, miniborstel, combinatie-accessoire, twee vloerborstels voor verschillende ondergronden, een flexibele verlengslang voor lastig bereikbare plekjes zoals achter de verwarming of in de auto, een kierenzuiger en natuurlijk een oplaadkabel.

https://curvacious.nl/blog/2017/01/dyson-v8-absolute-review/ https://curvacious.nl/blog/2017/01/dyson-v8-absolute-review/

Mijn ervaring? Daar kan ik eigenlijk heel kort in zijn. Je pakt zo’n snoerloze stofzuiger er echt sneller en makkelijker bij dan een normale stofzuiger en ik maak zo gemakkelijk een dagelijks rondje. Met de miniborstel over de zitmeubelen om deze poezenhaar- en kruimelvrij te maken, met een ander opzetstuk over de trap, vervolgens met de ‘turbo’borstel over het vloerkleed en daarna met het gewone vloerdeel over de vloer. Hoppa! In zo’n tien minuutjes alles helemaal schoon. En het is schrikken wat er vervolgens toch weer allemaal in het reservoir terecht is gekomen. Zeker de miniborstel die ik voor de zitmeubels gebruik en de ‘turbo’borstel die ik voor het vloerkleed gebruik halen ontiegelijk veel kruimels en haar uit de ondergrond.

Ja, ik heb de Dyson V8 Absolute ontvangen vanuit het merk en ben daarom misschien een klein beetje bevooroordeeld maar ik ben oprecht heel enthousiast en durf zelfs te zeggen dat deze snoerloze stofzuiger een normale stofzuiger + losse kruimeldief kan vervangen en zelfs beter de klus klaart dan menig normale stofzuiger. Het feit dat hij zo ontiegelijk compleet geleverd wordt, je nooit meer stofzuigerzakken nodig hebt, dat het een stofzuiger en kruimeldief in één is, dat hij snoerloos is dus je hem ook mee naar buiten kan nemen om de auto uit te zuigen en vooral dat hij een erg hoge zuigkracht heeft maakt mij zo enthousiast. In een huis met twee langharige poezen en een kleine kruimelprinses is deze stofzuiger snel onmisbaar geworden.

Wat is een huishoudelijk apparaat waar jij niet meer zonder kan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Erika
  Reply Erika 6 februari 2017 at 16:39

  Ideaal he, zo zonder snoer stofzuigen! Ik ben onlangs in een nieuwbouwhuis getrokken en daar was een heel stofzuigersysteem ingebouwd. Werkt echt ideaal, ben er super blij mee. Alleen de slang erin en ik kan overal bij zonder te sjouwen!

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 13 januari 2017 at 20:30

  Wat grappig je hebt dezelfde vloer als ons ,helaas hebben wij niet zo’n prachtige kat.
  Een veelgebruikt apparaat bij ons is een mini stoomapparaat (grote zijn helaas te prijzig).Ik gebruik het voor de wastafels en de badkamer en de toiletten.Ik houd van blinkend sanitair.Een schone vloer is ook elke dag een ” goed voornemen ” en ik zou het niet erg vinden als ik ook zo’n geweldige huishoudhulp als de Dyson in huis had.Ik zou hem elke dag met plezier alle hoeken van de kamer laten zien.

 • Avatar van De M van Mama - Jessica
  Reply De M van Mama - Jessica 12 januari 2017 at 22:53

  Wauw het lijkt mij een geniaal ding en heerlijk dat je hem snel kan pakken.
  Maar die prijs.. pff ik zou dat echt niet betalen!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 12 januari 2017 at 22:25

  Oh, dit klinkt inderdaad wel heel erg goed allemaal!! Fijn dat je er zo enthousiast over bent :-)

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 12 januari 2017 at 21:02

  Wat jammer dat deze zo ontzettend duur is, anders had ik wel overwogen om er een aan te schaffen, lijkt me echt perfect voor ons huishouden.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 12 januari 2017 at 16:16

  Ja, slik ik heb hier al bij gekeken. Zou fijn zijn, nu val ik elke keer bijna van de trap door het snoer.
  Heb al een beetje mijn man getriggerd!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 12 januari 2017 at 15:53

  Fijn om te lezen!! Ik overweeg de animalpro te kopen van Dyson (ook een snoerloze) maar de prijs maakt toch dat ik twijfelde…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 januari 2017 at 14:46

  Met deze hypermoderne stofzuiger is stofzuigen een groot feest ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.