Beauty

I heart Makeup Golden Bar palette

25 januari 2017

i heart makeup golden bar
De oogschaduwpalettes van dit merk zijn enorm populair en toch heb ik er nog niet eerder eentje uitgeprobeerd. Misschien omdat ik al zoveel oogschaduw heb liggen en omdat ik best kieskeurig ben als het om de kwaliteit gaat.. Toch werd ik wel direct enthousiast van dit I heart Makeup Golden Bar palette en ik zal je in onderstaand artikel laten zien waarom. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review èn een make-uplook!

i heart makeup golden bar i heart makeup golden bar i heart makeup golden bar
Het I heart Makeup Golden Bar palette komt in een verpakking die meteen doet denken aan een reep chocolade met een gouden wikkel. Het is gemaakt van kunststof, heeft een stevige sluiting, aan de binnenkant zit een lekkere grote spiegel en hij wordt geleverd met een dubbelzijdige sponsapplicator. Het palette zelf bestaat uit zestien verschillende kleuren oogschaduw. Ze hebben allemaal een glanzende finish die richting metallic gaat. En daar heb je dan ook gelijk het enige nadeel wat ik kan opnoemen aan dit palette. Een gevarieerder aanbod met zowel matte, satijnen als glanzende finishes had hem net even wat veelzijdiger gemaakt. Verder kan ik er eigenlijk helemaal niks verkeerds over zeggen. Nope, geen spanning opbouwen maar gewoon *BAM!* zeggen waar het op neerkomt.

i heart makeup golden bar i heart makeup golden bar i heart makeup golden bar

De swatches die je hierboven ziet zijn allemaal gemaakt op een droge hand zonder gebruik van oogschaduwbasis. Zoals je ziet is de pigmentatie echt geweldig goed. En qua textuur hoef je niet in te leveren want ze voelen heerlijk zacht – bijna creamy – aan en werken dus totaal niet poederig. Ook het blenden gaat heel gemakkelijk waardoor je geen harde lijnen in je look overhoudt en de kleuren blijven de hele dag op z’n plek tot het moment dat ik met make-upremover aan de slag ga.

i heart makeup golden bar

Qua kleuren is dit palette misschien niet helemaal voor mij geschikt aangezien hij vooral bestaat uit warme kopertinten en ik een koel type ben, maar mijn grijsblauwe ogen lijken er wel duidelijk blauwer door en dat effect vind ik erg leuk. Ik heb gebruik gemaakt van Golden, Bar en Box op mijn bewegend ooglid om een overgang van koper tot olijfgroen te maken. In de crease gebruikte ik Gift, in de binnenste ooghoekjes Ribbon, onder de wenkbrauwen Chocolatier en onder de waterlijn Wrapped. Ik vond het erg leuk om met dit palette uitgedaagd te worden eens een andere look te maken dan die ik normaal draag!

Het I heart Makeup Golden Bar palette bevat in totaal 22 gram oogschaduw en is verkrijgbaar bij Trekpleister voor slechts €7,99.

Spreekt dit palette jou aan? Heb je eventueel nog aanraders van dit merk?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 13 februari 2017 at 22:36

  Wauw, mooi!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 januari 2017 at 16:35

  Ik vind het een heel mooi palette weer, net zoals de rest altijd qua vormgeving en kleuren. Mooie foto’s en look!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 25 januari 2017 at 20:31

  Het zijn echt toffe palettes. Mooie look. Ondanks je huidtype vind ik het jou juist mooi staan. Tikkie wild child! Gooi je haar los miss D!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 januari 2017 at 20:19

  deze is in hele korte tijd favoriet geworden :D

 • Avatar van manon
  Reply manon 25 januari 2017 at 16:58

  Ik vind het palette echt heel erg mooi !

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 25 januari 2017 at 16:58

  De verpakking is lelijk maar de inhoud is prachtig. Mooie kleuren dit.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 25 januari 2017 at 16:57

  Wauw, wat een geweldige pigmentatie zeg. Het is dat ik tevens zoals jij een koel type ben, maar voor erbij is het altijd makkelijk en goed om te hebben denk ik, zeker in de zomer wanneer een iets (heel iets) bruinere huid altijd mooi is met zulke kopertinten. Fijne review en mooie swatches!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 25 januari 2017 at 13:48

  Heb het palette ook, zo mooi

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 25 januari 2017 at 12:44

  WAUW! Behoorlijk spijt dat ik deze niet gekocht heb bij Kruidvat! Dit zijn mijn kleuren! ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 januari 2017 at 15:03

   Het palette is hier en daar nog te koop, wellicht heb je nog geluk? ^^

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 25 januari 2017 at 11:28

  Toen ik dit palette zag liggen bij ’t Kruidvat destijds heb ik getwijfeld maar heb ‘m uiteindelijk toch laten liggen.
  Hij is wel mooi hoor….
  Ik vind deze kleuren jouw ook erg goed staan.

 • Avatar van Simi
  Reply Simi 25 januari 2017 at 11:07

  Moooi palette zeg gaaf met choco design.
  Jammer hier ligt geen trekpleister

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 januari 2017 at 10:27

  Dit zijn echt heeeeeeelemaal mijn kleuren, mooooooi zeg!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 25 januari 2017 at 09:00

  Het palette is mooi en bevat veel kleuren die een mooie, warme ondertoon hebben. En die pigmentatie, wauw! Zelf draag ik nooit groene of oranje ooschaduw, dus voor mij persoonlijk zou ik deze niet aanschaffen.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 25 januari 2017 at 08:56

  Wow, dit is echt een hele mooie!! Die warme tinten zijn precies iets voor mij!

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 25 januari 2017 at 08:29

  Wow wow Desiree! Geweldige pigmentatie, nog geweldigere foto’s en een NOG geweldigere look bij een mooie vrouw! Je hebt mij wel overtuigd hoor… vind dat koperkleurige zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 januari 2017 at 15:04

   Ahhhh… Dankjewel voor al je complimenten!! X

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 januari 2017 at 07:47

  Prachtige look!
  Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren ;-)
  Deze palette ga ik zeker kopen.
  Was er al een tijd lang naar opzoek.

  Xoxo

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 25 januari 2017 at 07:35

  Die zou ik gewoon puur voor de verpakking in mijn badkamer willen neerleggen, haha.

 • Avatar van Malou | Blonde Blossom
  Reply Malou | Blonde Blossom 25 januari 2017 at 07:26

  Wat een pigmentatie! Vooral de laatste rij swatches. Heel gaaf dat je zo tevreden bent met het palette. Malou x

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 25 januari 2017 at 07:12

  Het palette ziet er alleen al qua verpakking zo mooi uit. Ik vind dat de koperkleurige tinten je juist heel erg mooi staan! Leuk dat je hiermee eens iets anders dan anders hebt geprobeerd :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 januari 2017 at 15:05

   Ik vond het ook echt leuk hier mee uitgedaagd te worden zeg maar, leuk dat het gewaardeerd wordt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.