Persoonlijk Reizen & vrije tijd

#LoveMyCity | Maak kans op een romantisch uitje voor twee ♥

30 januari 2017

lovemycity arnhem
Mijn liefde voor de stad Arnhem is groot. #LoveMyCity! Niet alleen ben ik er geboren, ook volgde ik er mijn studies, ging ik er als tienermeid naar toe om te shoppen en uit te gaan, leerde ik er de liefde van mijn leven kennen en verhuisde ik ernaartoe op mijn 18e verjaardag om samen te gaan wonen. Persoonlijk is Arnhem dus echt wel ‘mijn stadje’ en voelt het echt als thuis, maar ook voor anderen is dit een enorm leuke stad om eens te bezoeken. Ik vertel je waarom èn je maakt kans op een romantisch uitje voor twee naar een locatie naar keuze. Enjoy!

lovemycity arnhem lovemycity arnhem lovemycity arnhem
#LoveMyCity | Arnhem

Zoals je kan begrijpen heeft Arnhem een grote emotionele waarde voor mij. Van geboortestad tot ‘grote stad’ om te gaan winkelen toen ik als kind/tiener nog in Westervoort woonde, mijn studiestad en de stad waar ik verliefd werd, eerste dates beleefde, mijn hart gebroken werd en de stad waar ik mijn grote liefde leerde kennen, mee samen ging wonen en mee trouwde, twee keer mee verhuisde en de stad waar ik onze dochter op de wereld zette.

Arnhem is als hoofdstad van Gelderland een erg groene stad en er zijn veel parken te vinden waar je heerlijk kan wandelen. Vooral park Sonsbeek waar je zo naartoe loopt vanaf het station is favoriet. Hier hebben Paul en ik ontiegelijk vaak gewandeld met z’n tweetjes, met de honden toen die er nog waren en ook samen met Shae komen we er regelmatig. In de zomer ook een heerlijke plek om te picknicken en van de zon te genieten trouwens! Het centrum is een gezellige plek om rond te dwalen en te winkelen (echt, voor iedere portemonnee en elke smaak zijn er winkels te vinden) en je kan er alles vinden voor een perfecte date. Of je nu meer op zoek bent naar een actief uitje met z’n tweetjes of voor de klassieke winkelen-eten-bioscoop date wil gaan. Mijn persoonlijke aanraders qua horeca zijn Stan&Co, Sushi & Grill restaurant Koi en een cocktail drinken en/of tapas eten bij Roses Lounge aan de Rijnkade.

lovemycity arnhem

Win een romantisch uitje voor twee!
Samen met de andere bloggers die meedoen aan deze Weekendesk campagne mag er een voucher ter waarde van €100,- onder de lezers/volgers verloot worden om uit te geven aan een romantisch uitje samen met je lover. En als je goed zoekt kan je daarvoor al met z’n tweetjes twee nachten inclusief ontbijt mee boeken of een nachtje weg met spa en/of diner erbij!

Hoe maak je kans?
– Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel hierin aan welke stad jij jouw hart verloren hebt en waarom
– Maak extra kans als je mij volgt via Instagram, Twitter en/of Facebook
Like, deel en/of reageer op één of meerdere van deze social media kanalen voor nòg meer kans.

Door als lezer/volger mee te doen met deze winactie help je mij om ook kans te maken op een Weekendesk uitje. Win-win dus! ^^ Deze actie loopt tot en met 15 februari 2017 en de winnaar wordt via Facebook op 16 februari 2017 bekend gemaakt.

Weekendesk
Dit artikel is geschreven in samenwerking met online reisbureau Weekendesk. Hier zijn ze gespecialiseerd in weekendjes weg voor twee. Of je nu op zoek bent naar een uitje gericht op ontspanning met wellness, er meer een actief weekend van wil maken of je culinair wil laten verrassen, je kan zoeken op thema dus er is altijd iets wat bij je wensen past. Weekendesk richt zich op locaties in je omgeving die je gemakkelijk per auto kan bereiken, maar je kan natuurlijk voor elke locatie uit het uitgebreide aanbod gaan. De weergegeven prijzen zijn altijd voor twee personen en inclusief ontbijt.

Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal over jouw favoriete stad!

Liefs,
Desirée


Bovenste foto via Shutterstock.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Alyt van der Heide
    Reply Alyt van der Heide 14 februari 2017 at 11:24

    Amsterdam.
    Heb er nog geen persoonlijk verhaal bij. Maar vind het een magische, levendige stad. Kom er veeeel te weinig . Mijn man en ik zijn er ooit eens geweest op Koninginnedag dag . Wat een feest!!! Maar we willen graag de stad verder ontdekken.

  • Avatar van Lianne
    Reply Lianne 13 februari 2017 at 23:06

    Beste lezers,

    Mijn favourite plek waar ik ben geweest met de liefde van mijn leven is toch wel almere. Samen met mijn vriend geweest en genoten van de stad en natuurlijk ongeving! Heerlijk gewandeld en lekker geshopt en genoten van ons favourite restaurantje. Zou er super graag nog een keer heen willen om mijn vriend te verassen!
    Xxx lianne

  • Avatar van Corinne
    Reply Corinne 13 februari 2017 at 16:06

    Een uitje! Met zijn tweetjes! Nou… dat is lang geleden!! Mijn hart gaat uit naar Maastricht, heerlijk shoppen, fijne terrasjes, net iets minder druk druk druk (vergeleken met de Randstad) en lief en ik hebben er al een keer of twee een heerlijk weekend doorgebracht! Nu met een uk van 1, een huis in de verkoop, full-time jobs, een pittige opleiding en uk 2 op komst… hebben we nooit never ergens meer tijd voor… zou toch heerlijk zijn! Ik volg je al op Insta en FB.

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 13 februari 2017 at 10:31

    Als het gaat om een stad in Nederland dan zou ik gaan voor Scheveningen, Den Bosch of Arnhem. Scheveningen ben ik onlangs nog geweest met mijn man en vind ik gewoon heerlijk omdat het aan zee is. Ik houd van de zee en kan er altijd mijn gedachten fijn leeg maken. Lekkere lange wandelingen over of langs het strand, de zulte lucht inademen… Heerlijk! Den Bosch is de hoofdstad van Brabant, mijn provincie, en is gewoon een hele gemoedelijke oude stad met veel moois en een fijn shopcentrum. Je kunt er heerlijk eten ook.. Vooral de bosche bollen zijn favoriet haha. En Arnhem omdat ik daar regelmatig met vriendinnetjes die ver weg wonen heb afgesproken. Denk ik aan Arnhem dan denk ik aan hen!

  • Avatar van Kool Family
    Reply Kool Family 12 februari 2017 at 22:24

    Ik heb mijn hart verloren in Gent, omwille van de charme van de stad, maar ook de jeugdigheid die de stad naast historisch mooi ook ongelofelijk trendy maakt. Dat de Gentenaars iedereen warm welkom heten in hun stad draagt uiteraard ook bij. En O ja, de Gentse Feesten…!
    Veel liefs
    Kris

    • Avatar van Kool Family
      Reply Kool Family 12 februari 2017 at 22:25

      O ja, ik volg je op Instagram, Twitter en Facebook!

  • Avatar van Joke Pronk
    Reply Joke Pronk 12 februari 2017 at 12:16

    Scheveningen is mijn all time favorite…maar daar woon ik, dus dat bedoel je vast niet. Nijmegen is ook een favoriet, aardige mensen, leuke winkels, heerlijk wandelen langs de Waal en gezellige restaurantjes. Vorig jaar met manlief geweest , heerlijk was dat!

  • Avatar van angela
    Reply angela 12 februari 2017 at 08:39

    Mijn favoriete plekje in Nederland zijn toch wel Valkenburg en Volendam! In Volendam kom je helemaal tot je rust op de dijk, lekker aan het water zittend, kijkend naar de boten en de vele toeristen! In Valkenburg geniet ik enorm van de omgeving, de bergen, de mijnen, de gebouwen, de rust! Heerlijk.

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 8 februari 2017 at 18:33

    Ik ben helemaal verliefd op Zutphen Deze mooie oude Hanzestad aan de Ijssel met zijn mooie oude panden en mooie binnenstad

  • Avatar van Evi Janssen
    Reply Evi Janssen 8 februari 2017 at 15:46

    Utrecht!! Mijn schoonouders komen uit Utrecht en heb daardoor altijd al een speciaal gevoel gehad bij deze gehad. Als Brabander hou ik van het accent uit deze stad. De stad heeft daarbij een erg leuke cultuur en ook een goede en fijne sfeer. Ik vind het super om hier samen met mijn vriend naartoe te gaan. Uiteraard volg ik jullie op Facebook, Twitter en Instagram.

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 8 februari 2017 at 00:19

    Ik doe heel graag mee. Ik kan je alleen volgen op Facebook, want de rest heb ik niet.

    Ik ben mijn hart verloren aan Volendam en Texel. Aan beide mooie herinneringen.
    Vooral Volendam een klein dorpje met veel gezelligheid.
    Lekker langs het water lopen, een visje eten, ’s avonds gezellig de drukte in, het oer-hollandse karakter en een vriend die er een enorm romantisch weekend van had gemaakt. Kaarsjes…alles erop en eraan.

    Als ik win neem ik hem nogmaals mee naar Volendam en ben ik degene die hem gaat verrassen met een romantisch weekend!

  • Avatar van Lynn
    Reply Lynn 7 februari 2017 at 10:18

    Ik heb jammer genoeg nog niet zo veel kans gehad om te gaan citytrippen aangezien wij veel van onze centjes in onze verbouwingen hebben gestopt. Wel ben ik al met mijn vriend naar Londen geweest en dat vonden we echt wel de moeite! :D Ik doe graag mee om een nieuwe favoriete stad te kunnen ontdekken! :D

  • Avatar van Adriana de Ruiter
    Reply Adriana de Ruiter 6 februari 2017 at 23:41

    Wat schrijf je weer leuk!!! :D

    De stad die ons hart gewonnen heeft is Leeuwarden!!! Een minder bekende stad met een prachtig centrum, oud water en mooie gebouwen! Het lijkt een écht vakantieland want de mensen praten zelfs in een andere taal! ;)

  • Avatar van Chris
    Reply Chris 6 februari 2017 at 20:26

    HAARLEM!!!

    Als ik Haarlem zou omschrijven als een hoofdpersoon dan doet zij het erg goed.
    Haar culturele aanbod en het licht wat er geprojecteerd op valt van de zee kunnen mij als mens erg charmeren.

    Ik weet niet hoe ik het zou doen als ik zelf een stad zou zijn.
    Zou ik meanderen of me volledig overgeven aan de mensen die mij komen bezoeken? Ik weet het niet.

    Het raakt mij dat ik door Haarlem nog meer op historische dingen/details ga letten dan ik al deed.
    Tevens leert Haarlem mij dat het een stad is waar ik mij thuis voel. Ik wordt door haar ligging en pracht welkom geheten.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 6 februari 2017 at 15:26

    Ik blijf Utrecht een hele leuke stad vinden :-) even wachten op het voorjaarszonnetje en dan heerlijke terrassen aan 1 van die heerlijke grachtjes!

  • Avatar van Jolet
    Reply Jolet 6 februari 2017 at 12:08

    Ik ben helemaal weg van Utrecht. Ik ben er al een paar keer geweest en telkens zie ik weer nieuwe, leuke, schattige, gezellige dingen. Ook vind ik Groningen, de stad waar ik nu studeer en op kamers zit, heel erg leuk. Maar dat telt niet mee, denk ik! ;)

    Ik volgde je al op Twitter & Instagram :)

    Nu flink duimen!

  • Avatar van Renske
    Reply Renske 5 februari 2017 at 15:23

    Heb mijn hart verloren aan Breda!! Prachtige stad, hele mooie studententijd gehad. Na een tijdje doorgebracht te hebben in andere steden ga ik deze week weer terug verhuizen naar een prachtig appartement in de mooiste stad van Nederland.

  • Avatar van centine blaakman
    Reply centine blaakman 4 februari 2017 at 16:19

    Praag! Als tiener met school mijn eerste buitenlandse reis, later met mijn grote liefde weer terug. Ooit loop ik weer over de Karlsbrug maar dan met mijn man en drie kinderen. Ik kijk er al naar uit!

  • Avatar van Ruben Bourdeaux
    Reply Ruben Bourdeaux 4 februari 2017 at 15:14

    Gent, ook al is de grootste Belgische stad Brussel,
    Gent, ook al is de allerbeste shoppingstad Antwerpen,
    Gent, ook al bevindt men favoriete voetbalploeg zich in Brugge,
    Gent, ook al bevindt de mooiste natuur zich in de Ardennen,
    Gent, ook al vind je men lievelingsrestaurant in Hasselt,
    Gent, ook al kan je beter uitwaaien op de dijk van Knokke,
    Gent, ook al vind je het meest prachtige hotel in Mechelen.

    Misschien denk je nu dat ik niet tevreden ben met men eigen Gent, maar dat is heus niet zo. Je vindt hier een mooie mix van toeristen, studenten en locals. Je woont in een stad bestuurd door de Groene partij. Een prachtige stad met een Middeleeuws kasteel, mooie oude huizen en een geschiedenis en toekomst boordevol verhalen. Een eigenzinnige plek waar het goed thuiskomen is, waar je je zorgen kunt achterlaten op een zonnig terrasje. Een plek waar ik mij thuis voel (en met mij nog veel meer andere mensen). Gewoon een plek waar ik het leven omarm én het leven mij omarmt … Gent!

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 3 februari 2017 at 22:40

    Amsterdam, daar voel ik me zo heerlijk vrij!

  • Avatar van Saskia Munneke
    Reply Saskia Munneke 3 februari 2017 at 22:09

    Mijn geboortestad Enkhuizen heeft mijn hart gestolen. Ik woon er al jaren met veel plezier. Toch vind ik het zo nu en dan heerlijk om samen met mijn man er een weekend op uit te trekken om te genieten van mooi Nederland.

  • Avatar van Dino
    Reply Dino 3 februari 2017 at 13:31

    Geweldig !!!
    Ik zou graag nog een x naar Maasstricht gaan, want daar heb ik mijn meisje leren kennen. Leuk om daar herinneringen op te halen samen.

  • Avatar van Heidie van der Steeg
    Reply Heidie van der Steeg 2 februari 2017 at 22:53

    De stad die ik recent heb ontdekt met een vriendin is Rotterdam. Wat een levendige stad met mooie moderne architectuur, het prachtige Hotel New York waar we in geweldige ambiance geluncht hebben, fijne winkels en volgens mij nog veel meer om te ontdekken. De Markthal hebben we niets eens gezien, geen tijd voor gehad. Ik wil graag in het voorjaar of zomer eens met mijn man terug naar Rotterdam want voor Hotel New York was een prachtig terras (toen gesloten) waar je geweldig uitzicht hebt dus daar wil ik heel graag met hem van genieten!

  • Avatar van Corine N
    Reply Corine N 2 februari 2017 at 20:55

    naast een heleboel leuke steden in Nederland is er 1 niet ver over de grens mega favoriet: Antwerpen! Fantastisch om te shoppen, heerlijk eten ( stoofvlees! Heerlijke mosselpannetjes, wafels, kaaskroketjes!) lekkere pintjes en een flinke snuf cultuur. De beleefde vriendelijkheid van de meeste Belgen enne bonbons…veeeeel bonbons voor thuis!

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 2 februari 2017 at 20:01

    Ik hou erg van de stad Amsterdam, een prachtige stad om door heen te lopen en de verschillende museums te bezoeken !!.

    Groetjes van,
    Anneliese de Waal

  • Avatar van Tamara M
    Reply Tamara M 2 februari 2017 at 15:29

    Tilburg. Hier ben ik geboren en na mijn jeugd was ik er helemaal klaar mee. Na 16 jaar weg te zijn geweest ben ik afgelopen jaar weer terug verhuist vanwege de liefde van mijn leven die in Tilburg woont. Nu Tilburg aan het herontdekken met de leuke (kleine) bistro’s en gezellige cafeetjes.

  • Avatar van Chantal
    Reply Chantal 2 februari 2017 at 15:14

    Girona is mijn favoriete stad en niet zoals velen Barcelona zullen zeggen als het om Spanje gaat. Girona is echt prachtig, vol kleur en gezelligheid. Deze stad is voor mij zeer bijzonder omdat ik deze met mijn vriend heb bezocht tijdens onze eerste vakantie samen en omdat Girona niet bepaald rolstoeltoegankelijk is. Hierdoor moest ik het lopend zien te redden ondanks dat ik niet ver en lang kan lopen. Vooraf ingesteld op veel lopen en daardoor meer pijn. Ik zag er eigenlijk erg tegen op maar het is mij toch gelukt, lopend door Girona! Uiteraad niet in een uurtje de hele stad door gelopen maar rustig aan en steeds even pauzeren, ik ben ontzettend trots dat dit is gelukt, ondanks dat ik daarna veel meer pijn had en hier een aantal dagen voor nodig had om weer enigszins bij te komen. Het was het waard.

  • Avatar van Sonja Hubregtse
    Reply Sonja Hubregtse 2 februari 2017 at 11:36

    Amsterdam hebben we al vaak bezocht,
    En kijken elke keer uit naar een rondvaartocht.
    Amsterdam is een gezellige stad.
    Iedereen heeft het er altijd naar z’n zin gehad.
    Het Vondelpark is een vertrouwd beeld,
    iets wat niemand snel verveeld.
    De rondvaart door de mooie gracht.
    de boot die mensen het Anne Frankhuis bracht.
    Het Rijksmuseum is ook in dat gebied.
    Je weet gewoon niet wat je ziet!
    Alles ligt lekker dicht bij elkaar,
    Dichtbij het centrum, dus shoppen maar!
    Iedereen geniet van het gezellige Leidse plein.
    Kon hij maar altijd in Amsterdam zijn!

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 2 februari 2017 at 10:42

    Lijkt me heerlijk. Helaas nog nooit met mijn man alleen weggeweest, door de ziekte van ons zoontje. maar deze lijkt nu stabiel dus tijd om de ‘verloren tijd’ in te halen. Daarom ‘samen’ ook nog geen favoriete stad, wel zijn we gek op het strand en welness dus het zal Texel/Scheveningen worden of lekker in de buurt: Nijmegen.
    Ik volg via fb en instagram.
    Liefs melissa

  • Avatar van k v kammen
    Reply k v kammen 2 februari 2017 at 10:33

    amsterdam bijna al mijn hoogtepunten vonden hier plaatss

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 2 februari 2017 at 10:29

    Het is geen stad, maar een dorp/eiland en de mooiste plek in Nederland: Schiermonnikoog.
    Hier heb ik voor het eerst gekampeerd met vriendinnen, hier gingen we met met de hele klas op excursie.
    Mijn kersverse man en ik brachten hier natuurlijk onze huwelijksreis door en regelmatig gaan we nu met de kinderen naar Schier om uit te waaien!

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 2 februari 2017 at 09:33

    Mijn favoriete stad is Middelburg, dichtbij zee, lekker eten, vriendlijke mensen, heerlijk eten! + niet zo toeristisch

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 2 februari 2017 at 08:02

    Groningen is echt onze favoriete stad als het gaat om weekendjes/nachtjes weg. Het is een hele mooie stad en we raken er nooit uitgekeken. Het is alweer even dat we met zijn tweeën weg zijn geweest.
    Liefs

  • Avatar van will
    Reply will 1 februari 2017 at 23:35

    We zouden eens samen op onze trouwdag een weekendje naar Utrecht, maar dat ging niet door, omdat mijn man zwaar de griep kreeg. Dan valt zo’n weekendje samen toch in duigen.
    Eerst hem verzorgd en later samen nog een keer weg geweest.
    Zou Utrecht graag een keertje overdoen met mijn schat.
    Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  • Avatar van Nancy van Heck
    Reply Nancy van Heck 1 februari 2017 at 22:43

    Bad Münster vanwege dat het een mooi romantisch achtige dorpje is met zijn oude mooie gebouwen en een poort muurtje. Er is daar ook een park met allemaal baden waar je in kan gaan en je hebt een mooi uitzicht op de bergen. Echt toen ik er een dagje was ging ik gauw een tweede dag van maken in de twee weken toen ik in Duitsland op vakantie was. Terwijl ik niet gauw 2 dagen naar een zelfde plaatsje voor een dagje gaat als ik niet in het plaatsje en vlakbij het plaatsje op vakantie ben. Maar echt het is zo een mooie plaats met vriendelijke mensen waardoor je denkt en het gevoel krijgt of je in een sprookjesdorp rondloopt.

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 1 februari 2017 at 21:43

    Arnhem is zeker een leuke stad, maar voor mij gaat er niets boven Groningen! Lekker winkelen en gezellige kroegjes.

  • Avatar van SophiaG
    Reply SophiaG 1 februari 2017 at 20:37

    Maastricht is mijn favoriete Nederlandse stad. Ik heb er een paar jaar gewoond. Prachtige stad, veel cultuur, heerlijke restaurants, mooie natuur. Nu ben ik blij dat ik er kan werken. Internationaal heeft Valencia mijn hart gestolen. Wandelen door de de Jardín del Turia was geweldig.

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 1 februari 2017 at 20:21

    Naar een een romantisch uitje voor twee
    neem ik graag mijn lieve moeder mee.
    Zij is de liefste van de wereld en staat altijd voor mij klaar
    en daarom verdient zij een verwengebaar.
    Mijn moeder geniet graag van wandelen, een stedentrip en de natuur
    dus zal zij genieten van dit leuke avontuur!

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 1 februari 2017 at 20:19

    Opgegroeid als echt dorpsmeisje, vakanties ook altijd op het platteland en korte bezoekjes aan steden maar dan alleen de populaire plekken. Nu ik voor mijn werk noodgedwongen een stad beter moet leren kennen begin ik steden steeds meer te waarderen. Vooral de plekjes die niet in de boekjes staan.
    Maar goed tot nu toe mijn favoriete stad, Praag. Hopelijk krijg ik binnenkort de mogelijkheid meer steden te verkennen.

  • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
    Reply Xaviera Jamie Jansen 1 februari 2017 at 19:54

    Ik wil altijd ‘s-Hertogenbosch beter verkennen dan tot nu toe! Het is altijd bij een enkele dag gebleven tijdens de zomer vakanties! Ik vind het er zo uniek, gezellig en sfeervol dat ik er wel “dol-fjn” een keer zou willen overnachten! Ja ik verheug me er reuze op!

  • Avatar van c.boeren
    Reply c.boeren 1 februari 2017 at 18:53

    Het is al 25 jaar geleden. Maar destijd gezellig gestapt.

  • Avatar van Trezie Meuwissen
    Reply Trezie Meuwissen 1 februari 2017 at 16:12

    Hellleeeuu!
    De stad die ik GE-WEL-DIG vind is Maastricht.
    Gezellige winkels, mensen, sfeer… ik word daar helemaal blij van. :)

  • Avatar van D. Mueters
    Reply D. Mueters 1 februari 2017 at 16:11

    Heb mijn hart verloren aan de stad… misschien een beetje cliché, maar toch… PARIJS!
    Ongelooflijk hoe mooi deze stad is, met name in de avonduren met de mooie verlichting.
    Héél graag maak ik kans op deze leuke prijs!

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 1 februari 2017 at 16:06

    leuke winactie!
    Ik heb iets met Sneek, ben er geboren, maar niet opgegroeid.
    Maastricht vind ik ook geweldig.
    Het mooie aan Sneek is het water dat rondom het centrum aabwezig is, de winkels bevinden zich in sfeervolle panden en genoeg keuze in leuke restaurants.

  • Avatar van Jessica Meijer
    Reply Jessica Meijer 1 februari 2017 at 13:30

    Gierende meeuwen boven ons, het geluid van de zee, frisse wind mende geur van de heerlijke duinen. Ik was er een keer samen met mijn mijn, toen hadden we nog verkering. Een half jaar voordat we gingen trouwen, een jaar voordat wij mama en papa werden en onze laatste vakantie samen.
    Heerlijk ontspannend, samen genieten van elkaar en de omgeving en de rust, fijne gesprekken en lekker eten.

    Terschelling! Ik zou zo weer even teruggaan!

  • Avatar van Theresia
    Reply Theresia 1 februari 2017 at 12:37

    Wereldwijd heb ik mijn hart verloren aan Budapest! Afgelopen jaar geweest voor een Citytrip met mijn vriend. Zouden ivm het starten van een eigen bedrijf niet op vakantie gaan en onverwacht konden we er toch een paar dagen tussenuit. En wat een prachtige stad! De gebouwen, het eten, het gevoel, de rivier….alles ademt romantiek uit, heerlijk! Daarnaast is ook Londen 1 van de favorieten. Mijn vriend is hier een maand geweest voor zijn werk en ik ben hem 2x wezen bezoeken. Daardoor ook speciaal geworden. In Nederland is Amsterdam voor ons wel erg speciaal geworden. Ieder jaar gingen we na onze zomervakantie altijd nog een paar nachtjes naar Amsterdam. Lekker winkelen, wandelen, casino. Echt onze vakantie afsluiter :-)

  • Avatar van maris
    Reply maris 1 februari 2017 at 11:37

    Mijn hart heb ik verloren in Venetie… daar ben ik 5 jaar geleden ten huwelijk gevraagd toen we precies 10 jaar samen waren :)

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 1 februari 2017 at 11:16

    Wauw wat heb je toch altijd leuke acties! Mijn favoriete stad is mijn geboortestad Groningen! Ik heb er zoveel mooie herinneringen en het is ook echt een mooie stad met authentieke gebouwen maar ook moderne! Verder vind ik dat het winkelaanbod steeds beter en gevarieerder aan het worden is. Ik zou heel graag een nachtje weggaan met mijn vriend. Ik zit momenteel midden in de laatste loodjes van mijn zwangerschap en die wegen vrij zwaar vanwege bekkenklachten. Het zou een mooi cadeau zijn om naar uit te kijken! Ik volg je op Facebook en Instagram (Twitter heb ik niet)

  • Avatar van AngeliqueOpDenVelde
    Reply AngeliqueOpDenVelde 1 februari 2017 at 09:50

    Arnhem is echt een leuke gezellige stad,
    wij wonen in Zevenaar maar om je lief te verassen voor Valentijn kan je het best in Arnhem zijn ;)
    Maar als geboren Zaanse ligt mijn hart toch wel in de Zaanstreek
    daar liggen mijn roots

  • Avatar van Z. Kumru
    Reply Z. Kumru 1 februari 2017 at 09:07

    Moet nog heel veel steden zien ! Maar het is nog steeds Rotterdam, waar ik ben geboren en getogen !

  • Avatar van Linda de Nijs
    Reply Linda de Nijs 1 februari 2017 at 08:31

    Ik ben mijn hart verloren aan Alkmaar.
    Het is mijn geboortestad en ik vind het een hele mooie stad.
    Kom er graag en mijn zus woont er nog.
    Zelf woon ik helemaal in brabant.

  • Avatar van Francis
    Reply Francis 1 februari 2017 at 06:38

    Mijn hart verloor ik aan Rotterdam! Die skyline ? Wanneer je al 2 jaar werkt in de Rotterdam, en nog iedere dag van dat uitzicht kan genieten. Dan ben je wel verliefd op deze stad toch! En als je niet weet wat ik bedoel! Ga maar eens eten bij het Nhow hotel wauw!

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 1 februari 2017 at 05:21

    I love Alkmaar! Als kind kwam ik er al met mijn ouders en nu kom ik er graag om te slenteren in de kleine steegjes met hun schattige winkeltjes.

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 1 februari 2017 at 02:57

    Ik heb mijn hart verloren aan Den Bosch, prachtig stadje, heel sfeervol én leuke winkels :3

    Groetjes Fenny

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 1 februari 2017 at 00:36

    Bijna 12,5 jaar bij elkaar en het is bijna Valentijn , als dat geen romantisch uitje wordt .

  • Avatar van Henrieke
    Reply Henrieke 31 januari 2017 at 22:08

    Mijn favoriete stad tot zover is Den Haag. Daar heb ik net op je Instagram een hele preek over afgestoken. :-) Naast wat ik daar al noemde vind ik de mensen er ook leuk, ik hou wel van zoveel diversiteit. Ik zou er dolgraag weer heen gaan!

  • Avatar van Nancy van der kamp
    Reply Nancy van der kamp 31 januari 2017 at 21:40

    Rotterdam , onze plek onze stad. En je eigen plekje is toch altijd het leukst, dus als het ken, graag Rotterdam ?

  • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
    Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 31 januari 2017 at 20:46

    Mijn hart is te vinden in Haarlem. De mooiste stad van Nederland. 30 jaar geleden kwam ik er ter wereld, tussendoor even voor mijn studie weg geweest, maar direct terug gekomen en meteen mijn man meegenomen :) . Nu wonen we er ruim 7 jaar, samen met ons gezinnetje van inmiddels 4. Haarlem is een stad, maar er hangt toch een rustige sfeer. Het is er knus en gezellig en het voelt als een warme deken. We zijn omringd door mooie parken, bossen en vlakbij zee. Maar Amsterdam is ook maar 20 minuutjes met de trein.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 31 januari 2017 at 19:17

    Mijn favoriete stad is Rotterdam! Omdat ik er geboren ben en er een deel van mijn jeugd heb doorgebracht! Ik voel me nog altijd thuis in Rotterdam als ik er kom!!

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 31 januari 2017 at 19:13

    Maastricht, ik woon er vlak bij. Mijn vader heeft er veel jaren gewerkt & heeft er ook heel wat tijd met mijn moeder, toen nog zijn vriendin, doorgebracht. Logisch dat we er heel vaak heen gingen als gezin. De straten, de winkeltjes en mooie gebouwen. Restaurantjes en de Ierse pub… Ik ken ze als mijn broekzak, het voelt als thuiskomen zodra ik uit de auto stap en de Maastrichtse “geur” opsnuif. Bijna om lyrisch van te worden ;)

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 31 januari 2017 at 16:14

    Ik heb niet echt een favoriete stad… kom van ’t platteland ;-) Maar voor een weekendje lijkt het me tof om een mooie stad/plek te ontdekken, liefst dichtbij de zee!

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 31 januari 2017 at 15:56

    Al ben ik niet echt een stadsmens in hart en nieren, ik ben mijn hart verloren aan Kopenhagen. Geheel oneerlijk waarschijnlijk want tijdens mijn eerste bezoek lag er een laag van 20 cm verse sneeuw en dan is alles zo ontzettend mooi! Maar Tivoli met al zijn lichtjes in de sneeuw was helemaal sprookjesachtig. Er zijn fantastische restaurantjes, de sfeer is geweldig, de taal erg leuk en de mensen heel vriendelijk. Yep, ik ben verkocht! Ik volg je verder alleen via twitter.

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 31 januari 2017 at 15:13

    Super leuke actie zeg! Ik heb mijn hart verloren aan Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Den Helder en ben gaan studeren in Groningen. Na mijn eerste studie ben ik gaan wonen en werken in Amsterdam. Toen ik nog in Den Helder woonde ging ik altijd shoppen in Amsterdam, het voelde altijd als thuis komen als ik aan kwam op het station. Toen ik er na mijn eerste studie ging wonen voelde dit dan ook geweldig. Ik besloot echter nog een tweede studie te gaan doen en trok daarvoor weer terug naar mijn oude studentenstadje Groningen. Hier ben ik vervolgens blijven plakken. Amsterdam heb ik echter voor altijd in mijn hart gesloten en nog steeds voelt het als thuiskomen zodra ik op Amsterdam Centraal aankom. Amsterdam I love you!

  • Avatar van cobi
    Reply cobi 31 januari 2017 at 14:59

    Wat een leuke actie mijn stadje is toch echt nijkerk waar ik ook vandaan kom zodra ik de toren (de mooiste van nederland) zie dan ben ik thuis!

  • Avatar van Marian Zw
    Reply Marian Zw 31 januari 2017 at 14:46

    Wat een leuke actie! Mm een nachtje samen weg daar kan ik alleen maar van dromen! De stad die mijn hart veroverd heeft is Roermond. Ik ging er in de buurt wonen vanuit Zuid Holland. Vanwege de liefde en moest echt heel erg wennen. Maar na 10 jaar is het echt mijn stad geworden en ga ik daar met veel plezier een dagje shoppen

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 31 januari 2017 at 12:40

    De stad waar ik mijn hart aan heb verloren, is Haarlem! Fijne winkels, leuke straatjes, gemoedelijke mensen; kortom: heerlijk! Laat deze nou net ook bij Weekendesk staan…

  • Avatar van Fay
    Reply Fay 31 januari 2017 at 10:30

    Wat gaaf haha! Ik ben mijn hartje verloren aan Maastricht, ik ben daar zo’n vijf jaar geleden, aan het begin van mijn relatie met mijn vriend, voor een overnachting heen gegaan en we hebben allebei zo genoten. Maastricht voelt echt als buitenland naar ons idee, echt een andere sfeer en andere soort gebouwen dan in de rest van Nederland! Het was er zo gezellig, en we houden van natuur (en mijn vriend van hoe minder plat, hoe beter) en genoten dus echt van de Sint Pietersberg en de grotten, waar ik nog was vergeten m’n zonnebril af te doen. Vond t al donker ;)
    Ik volgde je al op Facebook!

  • Avatar van Resaarcle
    Reply Resaarcle 31 januari 2017 at 09:40

    Leuk, zeg! Een weekendje weg met z’n twee zie ik wel zitten. Spijtig genoeg,heb ik geen instagram, twitter of facebook-account, dus ik moet het bij one lucky shot houden ?. Ik ben een Antwerpenfan omdat ik de stad als mijn binnenzak ken en er met de fiets in geen tijd overal geraak. Aanrader!

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 31 januari 2017 at 08:40

    Mijn hart verloren in Amsterdam en dat ook gemeld bij Bureau Gevonden Voorwerpen!

    • Avatar van Chris
      Reply Chris 6 februari 2017 at 20:41

      Een zeer geestige en bondige reactie, leuk!

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 31 januari 2017 at 04:57

    Wat een leuke winactie. Voor mij is het Utrecht! Ik ben er geboren en getogen en geniet van deze stad omdat het mij steeds wat nieuws laat zien. Er komen elke keermooie nog te ontdekken plekjes bij. Ik hou van deze heerlijke stad.

  • Avatar van Anita Hubert
    Reply Anita Hubert 31 januari 2017 at 04:11

    Het is voor mij echt dicht bij huis en eigenlijk absurd dat ik er niet vaker kom: Maastricht. Vooral als het zonnig is. Alsof je in het buitenland zit. Geweldige sfeer, leuke winkels, fijne terrassen.

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 30 januari 2017 at 22:20

    ik hou van MAASTRICHT !!!
    Als ik er ben voelt het als thuiskomen.
    Het is een heerlijke bourgondische stad waar je fantastisch kunt shoppen en stappen.
    Ik zou er heel graag later wonen, helaas kon ik er mijn studie niet volgen, anders had ik zeker voor Maastricht gekozen.

  • Avatar van Josine
    Reply Josine 30 januari 2017 at 22:11

    Wat een gave winactie, ik doe graag mee! Ik heb mijn vriend in Amsterdam leren kennen, zo’n 14 jaar geleden. Hij woonde toen al op zichzelf en ik niet, dus hij won ;-) Na een paar jaar verkering en heen en weer reizen, gingen we samenwonen in Dordrecht. Al die jaren wilde ik weg, pas toen ik werkeloos werd kreeg ik de kans om de stad echt te leren kennen. Ons huis heeft toen 3,5 jaar te koop gestaan en vertrekken werd steeds moeilijker. Ondanks ik heel blij met met ons nieuwe stekje, mis ik de stad nog steeds. Mijn vriend des te meer. Ik zou dan ook dolgraag daar een nachtje willen overnachten, met hem, als mega grote verrassing <3
    Liefs, Josine

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 30 januari 2017 at 18:47

    Arnhem,… mooie stad. Waar ik in mijn jeugd de Kroegen afging! Ja ja… ik kwam er ook toen ik met een bandje toerde!
    Mijn stad is toch wel Nijmegen. Daar groeide ik op. Ging ik werken en zat ik avonden aan de Waalkade lekker te borrelen.
    Nu ik in Brabant woon kom ik er zelf niet zo vaak meer, mijn man elke dag, hij werkt daar.
    Als ik nu een weekendje weg wil? Friesland! Dat was zo mooi daar, ik wil terug!

  • Avatar van Jessica Ooms
    Reply Jessica Ooms 30 januari 2017 at 18:02

    Deventer! Ben er boren, maar verder kwam ik er nooit veel, we gingen er eigenlijk nooit naartoe. Maar nu? Deventer is geweldig, voelt wel een beetje als Arnhem. Leuke winkels, mooi park aan de Ijssel. Er zijn maanden geweest dat we er geregeld kwamen, onze ziekenhuis behandelingen waren in Deventer. Als het in het weekend viel dan nog lekker de stad even in…
    Als ik nu terug kom rijden over de A1 en ik zie de contouren van Deventer dan weet ik dat ik bijna thuis ben!
    Ben een echt dorps meisje, maar als ik een stad moet kiezen dan is het Deventer!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 30 januari 2017 at 17:44

    Leiden! De leukste stad tussen Amsterdam en Rotterdam en onder de rook van Den Haag. Bekend vanwege Rembrandt van Rijn en de 3 oktoberfeesten. Je vindt we van alles wat, veel musea, gescheidenis, winkels en lekker eten en drinken en vlakbij het strand. Komen jullie ook eens een kijkje nemen?

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 30 januari 2017 at 17:44

    Ooohhh, ik wil zoooo graag een weekendje weg! :3

    XoXo

  • Avatar van Marianne Scholten
    Reply Marianne Scholten 30 januari 2017 at 15:51

    Maastricht!
    Waarom? Ik denk door mijn vader, die het Limburgse heel lang geleden achter zich heeft gelaten.
    Mijn man en ik hebben ooit voorgenomen om ieder jaar een weekendje weg te gaan zonder de kinderen. Toen de kinderen kleiner waren was dat geen probleem. Ze gingen met veel plezier logeren.
    Inmiddels zijn het pubers die een hekel hebben aan logeren, en te jong zijn om alleen thuis te blijven. Ons weekendje weg is er dus alweer een paar jaar bij in geschoten.
    Het wordt tijd om aan ons zelf te denken!
    #LoveMyCity #LoveMaastricht

  • Avatar van Kim van der Zsan5
    Reply Kim van der Zsan5 30 januari 2017 at 14:42

    Ik ben heeeeeeelemaal verknocht aan Haarlem! Alleen het station al is de moeite waard om een bezoek te brengen! Haarlem voelt voor mij thuiskomen ondanks dat ik toch echt in het heerlijke Arnhem blijf wonen ? Haarlem heeft alles wat Arnhem ook heeft, leuke barretjes, restaurantjes, een leuk winkelcentrum, kunst en cultuur, het bruist en telkens als ik de stad weer bezoek zie ik weer iets nieuws. Alleen heeft Haarlem 1 ding wat Arnhem niet heeft en dat is dat het vlakbij zee ligt. De zee blijft een magische plek op aarde. Voor mij ligt het uitkijkpunt op de rest van de wereld in Haarlem. I love it!

    • Avatar van Josine
      Reply Josine 30 januari 2017 at 22:12

      Ik ben ook helemaal verliefd op Haarlem! Mijn familie komt er vandaan en ik woon nu eindelijk een stuk dichterbij, ga er regelmatig heen, zo fijn

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 30 januari 2017 at 14:38

    Ik woon als het ware tussen 2 steden in Utrecht & Amsterdam, en ken beide steden best wel goed.
    Toch vind ik Den Bosch altijd erg leuk en zeer gastvrij.
    Voor mijn gevoel ben ik dan ook even uit omdat het niet zo dicht bij huis is.

  • Avatar van Ling Choi
    Reply Ling Choi 30 januari 2017 at 14:37

    Rotterdam is mijn favoriete stad en ik hoef je niet vertellen waarom
    Echt een mooie stad met skyline en oude gebouwen
    Vele leuke restaurantjes
    Leuke winkels
    Kortom vervelen zul je daar zeker niet!

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 30 januari 2017 at 13:24

    Ow ik heb ook uitgebreid gereageerd op ke instagram hihi!! De leukste stad is TILBURG!!! Ik heb oa in Nijmegen, Maastricht, den Bosch enz enz gewoond… ben lang zoekende geweest maarrrr ik heb nu alleen n huisje GEKOCHT in Tilburg!! Misschien niet de stad die direct in je opkomt maar geloof me; het is hier ZO gezellig!! We hebben een eigen boulevard aan de piushaven waar superleuke eetcafeetjes en restaurants zitten, je kan er langs het water zitten en flaneren en bootjes kijken. Had je vast niet verwacht van Tilburg? ;) ook kun ke hier lekker shoppen, in t dwaalgebied tussen station en centrum zitten veel kleine ondernemers en nieuwe mode labels! Zo leuk!! Ook heeft Tilburg t gaafste poppodium van Nederland, namelijk 013! Altijd wat leuks te beleven! Jazz tempel Paradox is of Dans podium De nieuwe vorst zijn ook n bezoekje waard..wist je dat veel talent uit Tilburg komt omdat we hier de rock academie en dans academie hebben?? Ook zitten hier veel studenten omdat Tilburg een grote universiteit heeft, dus doordeweeks is het ook super druk in de Tilburgse horeca! Ik kan iedereen aanraden om naar Tilburg te gaan, het is echt net even wat anders dan anders!! Uiteraard zijn we ook bekend om de grootste kermis van het land en roze maandag! ;) ik merk nu pas dat ik over Tilburg praat in de “wij” vorm haha maar dat is vast n heel goed teken! Ik werk helaas buiten de stad en heb bijna een uur reistijd maar pieker er niet over om hier weg te gaan… Tilburg is echt de gezelligste stad in Nederland!

  • Avatar van Vanessa Raffaela Sibma
    Reply Vanessa Raffaela Sibma 30 januari 2017 at 13:15

    Wat een leuke review over Arnhem. Afgelopen kerst ben ik met de familie een weekend in Maastricht geweest. Heerlijke stad is dat! Veel cultuur en bourgondische sfeer.

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 30 januari 2017 at 13:06

    Maastricht! Heerlijke stad!

  • Avatar van Dinah
    Reply Dinah 30 januari 2017 at 12:38

    Goed verhaal, Arnhem is voor mij nog onbekend, maar ik ben erg benieuwd naar jouw stad. Mijn liefde blijft nog steeds Haarlem, ik ben er geboren en heb er de eerste 26 jaar van mije leven doorgebracht. Het is klein- Amsterdam maar dan schoner rustiger en karakteristieker. En als je de stad even zat bent, vlucht je in een mum van tijd naar de prachtige kennemerduinen of het strand :)

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 30 januari 2017 at 12:32

    Ik heb mijn hart verloren aan Den Bosch… heerlijk winkelen, heerlijk rondslenteren en o ja, last but not least: die overheerlijke Bossche Bollen :-)

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 30 januari 2017 at 12:29

    Deventer! Een geweldige stad, leuke straatjes om door te lopen, lopen langs de Ijssel, lekker eten en drinken en keiveel leuke boetiekjes. Ik ben er 1 keer een dag geweest, maar zou er zo nog een keer heen willen. Was positief verrast door Deventer.

    En ik hoop sowieso dat jij ook een weekendje wint, even er uit voordat die spannende tijd van je nieuwe stap in je leven er aan komt.

  • Avatar van Stephanie Werlotte
    Reply Stephanie Werlotte 30 januari 2017 at 12:28

    Maastricht. De plek waar ik geboren ben. Veel heb meegemaakt. Mijn opleidingen heb afgemaakt. Mijn man ten huwelijk gevraagt heb. En uiteindelijk ook getrouwd ben, in een prachtig kapel midden in de stad waar zelfs sommige maastrichtenaren niets van afweten. Het leek echt een sprookje een geheime plek midden in de stad. Het lijkt dan zelfs alsof je even niet in maastricht bent. Dat kapel stond er ook al eerder voordat ‘de stad’ er omheen gebouwd werd. In de stad kun je lekker winkelen en eten. Maar ook wandelen langs prachtige historische plekken. Een hele leuke winactie dit. Wij ontdekken graag nieuwe steden. Veel liefs Stephanie

  • Avatar van Wanda Berg
    Reply Wanda Berg 30 januari 2017 at 12:04

    Mijn favoriete stad is Nijmegen, heb er een tijdje gewoont en het was er heerlijk. Het stadse en relaxte gevoel en de vriendelijke mensen die ik daar ontmoet heb deed mij echt goed. Verder kan je er heerlijk winkelen en uitgaan zou herl graag een weekendje terug willen met mijn kleine meid.

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 30 januari 2017 at 11:24

    <3 voor Arnhem!

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 30 januari 2017 at 10:40

    Super gaaf ik doe heel graag mee.. wij hebben ons hart aan NYC verloren ??

    • Avatar van Anna
      Reply Anna 30 januari 2017 at 10:40

      Facebook: An Na

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 30 januari 2017 at 10:31

    Mijn plekje is Enkhuizen, een 6 tal jaar geleden eerder toevallig ontdekt.
    We waren op weekendtrip naar giethoorn. Daar werd ons het Zuiderzeemuseum als een” must visit “aangeraden.
    En idd een prachtig museum, maar het stadje Enkhuizen heeft mijn hart gestolen. Een gevoel van dat ik hier al ooit eeens geleefd heb. De kleine baai, met het water en dan die prachtige huizen in de achtergrond. Het wandelen via de Drommedaris, het haventje de vuurtoren. Telkens als ik er ben adem ik dieper, het voelt als thuiskomen. We proberen het jaarlijks te bezoeken. En ik kijk er steeds heel erg naar uit.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 30 januari 2017 at 10:18

    Ik heb niet echt mijn hart verloren aan een stad (ik ben dan ook geboren en opgegroeid in een dorp) maar ik heb wel mijn hart verloren aan de prachtige natuur en omgeving bij de Posbank in Rheden! ? Ik ben een echt natuurmens en vind het heerlijk om te wandelen in bossen en in mooie natuurgebieden.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2017 at 10:30

      Ahhh, de Posbank! Daar kom ik ook al van kleins af aan, wat een heerlijke plek he <3

  • Avatar van Rory Blokzijl
    Reply Rory Blokzijl 30 januari 2017 at 10:18

    Zo leuk! Ik voel direct weer aan welke stad ik mijn hart verpand heb en waarom. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. En ik voel mij nog steeds een echte ‘Utregse’ ook al woon ik er – helaas – al lang niet meer. Het is zelfs zo dat ik aan kan komen rijden met de trein. Langs een bedrijventerrein kan rijden en dat mijn hart echt oprecht sneller gaat kloppen omdat ik weer in ‘mijn’ stad ben. Ik ben er geboren. Ben er opgegroeid. Tijdens de basisschool periode zijn we verhuisd naar Nieuwegein (destijds ook wel slaapstad genoemd) en Utrecht is mij altijd blijven trekken. Ik zat er op de middelbare school. Ook nu ik al heel lang in Flevoland woon, blijf ik regelmatig naar Utrecht gaan. Voor werkoverleg, café-bezoek of clubavondje. Tegenwoordig boek ik voor die ene fantastische feestavond een keer per jaar zelfs een B&B. Voor het echte Uut-gevoel.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 30 januari 2017 at 10:10

    onze favoriete stad is rotterdam
    veel winkels die we hier niet kennen
    gezellige en hele grote markt
    veel activiteiten oals zomercarnaval
    ahoy niet te vergeten
    er is altijd wat te doen

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 januari 2017 at 10:08

    Zo leuk!
    Maar dit sla ik over en gun het ander.
    Ik zal het wel voor je sharen…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.