Beauty

MAC Ariana Grande Viva Glam Lipglass

13 januari 2017

mac ariana grande viva glam lipglass
Al een tijdje had ik hem op mijn wishlist staan, deze MAC Ariana Grande Viva Glam Lipglass, maar het kwam er steeds niet van om naar de winkel te gaan. Toen ik bezig was om enkele make-uplooks uit te werken kwam steeds weer deze lipgloss in me naar boven omdat die er perfect bij zou passen. Ik kroop achter m’n computer, bestelde hem en wil dit pareltje graag aan je laten zien. Echt een perfecte dagelijkse girly lipgloss èn je doet er ook nog wat goeds mee als je hem aanschaft ♥

mac ariana grande viva glam lipglass
De MAC Ariana Grande Viva Glam Lipglass die ik heb is die uit de eerste collectie in samenwerking met de zangeres. Het is een heel zachtroze/nude kleurtje en er zitten minuscule glittertjes in verwerkt. Echt een vrouwelijke gloss die de lippen mooi laat glanzen en gerust een paar uur goed blijft zitten. Wel een beetje plakkerig maar daardoor niet een lipgloss die binnen no time van je lippen verdwenen is. En door de toegevoegde jojoba olie en vitamine E is deze ook nog een beetje verzorgend voor je lippen.

mac ariana grande viva glam lipglass mac ariana grande viva glam lipglass mac ariana grande viva glam lipglass

Voor mij is dit echt een kleurtje die bij heel erg veel looks en gelegenheden past en door de glittertjes die erin verwerkt zitten heeft hij net even wat extra’s wat vooral in fel (zon)licht of bij kaarslicht prachtig uit komt. Ik ben sowieso de laatste tijd qua make-up weer even helemaal terug naar de basics aan het gaan en aan het ‘investeren’ in een goede make-upkit die past bij mijn huidskleur, huidtype, ondertoon, kleur van mijn haar en ogen en mijn wensen. Deze gloss past er perfect bij en ik denk erover om ook de tweede versie te halen die net even wat meer opvallend mauve/roze is om mee af te wisselen.

De MAC Ariana Grande Viva Glam Lipglass bevat 4,8g gloss en is verkrijgbaar voor €19,00. En heel erg mooi om te weten: elke cent van de verkoopprijs van de Viva Glam producten gaat naar het helpen van vrouwen, mannen en kinderen die leven met en/of geïnfecteerd zijn met HIV/aids.

Experimenteer jij nog echt heel erg veel met make-up of ben je ook meer van een kwalitatieve kit die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 14 januari 2017 at 18:38

  Lipglass is niets voor mij omdat ik niet echt van een glanzende finish houd, maar het is wel een heel mooi product! Staat je goed! Misschien dat ik het in de zomer nog een keer probeer :)

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 13 januari 2017 at 15:56

  Hij ziet er goed uit, maar als ik eerlijk ben vind ik je profielfoto met de gloss die je daar op hebt mooier… hihi ze stonden net mooi naast elkaar en toen dacht ik dat even. Ik ben zelf wel een MAC fan qua producten, maar zou voor die prijs eerder een lipstick kiezen dan een gloss, maar dat is natuurlijk ieders eigen smaak. De subtiele kleur vind ik wel erg mooi :)

  Liefs Agneta

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 januari 2017 at 14:33

  ik vind ‘m pretty! :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 januari 2017 at 10:22

  Subtiel, pretty, I like!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 13 januari 2017 at 09:58

  Het is bijna jeugd sentiment om weer lipgloss te gebruiken.
  Ik wil het wel, staat ook fijn en verzorgd als ik weinig tot geen make up op wil.
  Mn lippen zouden me dankbaar zijn, maar het plakkerige gevoel….daar kan ik me maar niet overheen zetten.
  En dan is deze van MAC wat aan de prijzige kant.
  Ik was vroeger altijd gek op die tubetjes van Lancome haha….

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 13 januari 2017 at 09:46

  Oh ja, heel mooi! Zelf ben ik niet van de lipgloss. Ik vind het jou wel heel mooi staan, heel natuurlijk :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 13 januari 2017 at 09:38

  Wauw, mooi kleurtje! Staat je heel erg mooi!

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 13 januari 2017 at 09:23

  Ik vind deze kleur echt super mooi.
  Als ik bij de MAC counter sta dan zie ik echt teveel kleuren en raak de weg kwijt.
  Ik hou wel van Nude… zacht roze.
  Ik hou hem in gedachten.

  Inderdaad eerst zorgen dat je een mooie basis make-up producten in huis hebt. Werkt perfect.

  Groetjes
  Gonny

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 januari 2017 at 08:28

  Zelf heb ik nog niet eerder een lipglass van MAC aangeschaft.. al heb ik wel over precies deze zitten twijfelen. Ik vind hem je mooi staan. Zo’n kleurtje geeft je lippen gewoon net wat extra’s, mooi :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2017 at 09:09

   Thanks! En het is ook gewoon lastig om echt een goed nude kleurtje te vinden als je zo’n lichte huid hebt. Hiermee haal je dan ook dat effect maar net wat meer levendig dan de gemiddelde nude lipstick ^^

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 13 januari 2017 at 08:03

  Ik vind hem w el mooi, lekker subtiel maar toch geeft het net iets anders!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 januari 2017 at 08:00

  Mooie subtiele kleur!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 13 januari 2017 at 07:54

  Hij ziet er heel mooi en natuurlijk uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.