Beauty

Nivea Care voedende crème voor gezicht & lichaam

24 januari 2017

nivea care review
Misschien is het een stukje nostalgie, maar toen ik deze pot voor het eerst opende en aan de crème rook kreeg ik gelijk zo’n feel good gevoel. Wat is dat toch met de originele Nivea geur?! Dit is het nieuwste product: de Nivea Care voedende crème voor gezicht & lichaam. Een voedend product wat erg geschikt is voor deze tijd van het jaar en dat zonder plakkerig gevoel èn vooral heerlijk betaalbaar. En met de tips onderaan dit artikel kan je dit product deze week wel voor een heel klein prijsje uitproberen. Enjoy!

nivea care review
De Nivea Care voedende crème komt in een pot en is verkrijgbaar in een formaat met 100ml of 200ml inhoud. Het is een product dat echt gericht is op mensen die wel wat aan verzorging willen doen omdat hun huid daarom vraagt, maar er niet te veel producten voor willen hebben staan. Deze crème is voedend, niet plakkerig en kan je dus gebruiken voor je gezicht èn lichaam. De crème heeft de geur van de originele Nivea crème uit het bekende blauwe blik en heeft diezelfde intensieve verzorging, maar trekt direct in waardoor de huid niet plakkerig aanvoelt. Zal het zo’n zelfde klassieker worden als die originele uit het blauwe blik? Misschien een leuk weetje: het ‘ken je klassiekers’ artikel wat ik ooit schreef over de traditionele Nivea Crème is één van de alltime best gelezen artikelen van Curvacious.nl.

nivea care review

In de crème zit onder andere hydraterende glycerine, beschermende en voedende shea boter, voedende olus olie en ‘hydrowax’ in. Mocht je een heel erg gevoelige huid hebben of op bepaalde ingrediënten letten dan zou ik even opletten, want er zit een silicoon en een heel klein beetje parfum – als laatste ingrediënt op de lijst – in.

De hydrowax basis van de Nivea Care crème is een water-in-olie emulsie. Zodra de hydraterende waxen met de huid in aanmerking komen smelten ze door de lichaamstemperatuur en worden hierdoor sneller opgenomen door de huid. En daardoor heb je na het smeren geen last van een vettig of plakkerig laagje. Fijn! Een klein beetje crème is dan ook voldoende voor best een groot deel van je lichaam, het smeert heel prettig uit en maakt de huid gelijk soepel, zacht en heerlijk-ruikend en dat terwijl je je na het insmeren zo goed als direct aan kan kleden. Voor mijn gezicht gebruik ik liever een wat meer gespecialiseerd verzorgingsproduct maar voor mijn lichaam vind ik dit een heel erg fijn product.

nivea care review

De Nivea Care voedende crème is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €4,49 (100ml) en €6,49 (200ml). Tip: deze week is er een 1+1 gratis actie bij Etos op alle Nivea producten en bij Kruidvat kan je de crème deze week met 50% korting aanschaffen.

Ben jij ook zo’n fan van die nostalgische Nivea geur? En spreekt deze nieuwe variant jou aan om eens te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 1 februari 2017 at 16:11

    Nivea is altijd goed, ik gebruik de voedende dagcrème en de BB-cream van dit merk. Het blauwe blik vind ik ook wel heel lekker. Maar dit klinkt ook heel goed!

  • Avatar van Tamara V
    Reply Tamara V 25 januari 2017 at 22:31

    Zo vertouwd

  • Avatar van Bruistablet
    Reply Bruistablet 25 januari 2017 at 14:11

    De geur doet me altijd zo erg aan vroeger denken! Ik werd er altijd mee ingesmeerd wanneer ik verbrand was! (dit was best wel vaak) Leuk om te lezen.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 24 januari 2017 at 19:40

    gotta love nivea cremes :D

  • Avatar van marleen@burgertrutjes
    Reply marleen@burgertrutjes 24 januari 2017 at 19:18

    Nice! Ik gebruik nooit nachtcreme of moisturizer/dagcreme maar eigenlijk altijd mijn oldschool blauwe potje Nivea! Haha! Is echt mijn lifesaver ;)

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 24 januari 2017 at 19:07

    Ik was ook zo blij met deze pot. Heerlijk product en het trekt zo razendsnel in dus klodder pakken en direct uitwerken anders is het weg en ingetrokken :)

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 24 januari 2017 at 18:34

    Nivea het is goud van oud! Wie heeft zijn toet er niet mee ingesmeerd. Ik kan mij het nog goed herinneren, mede door de geur. Inderdaad geeft het een feel good mood!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 24 januari 2017 at 17:25

    Nivea heeft inderdaad een heerlijk lekkere geur en het blijft ook zeker een van mijn favoriete merken, heerlijk! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 januari 2017 at 15:31

    Dat klinkt goed.
    Die ga ik zeker kopen.
    Ken dit niet.
    Maar wel het merk ;-)
    Dank je voor de tip van de actie in de weinkel.

    Xoxo

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 24 januari 2017 at 12:19

    Die geur is heerlijk; geeft zo’n vertrouwd gevoel. Mooi als een merk dat weet was te houden. Geldt ook voor Zwitsal.

  • Avatar van Varenka W
    Reply Varenka W 24 januari 2017 at 11:18

    Dit klinkt als een fijn product. Ik hou wel van die multi tasker’s….altijd handig om in huis te hebben. Wie weet brengen ze het ooit nog een X in een tube uit, dan zou het helemaal praktisch zijn zo voor onderweg.

  • Avatar van Nancy
    Reply Nancy 24 januari 2017 at 10:21

    Ik gebruik eigenlijk altijd nivea huidverzorging, deze klinkt heel goed!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 24 januari 2017 at 09:14

    Ik ben dol op Nivea! Dit klinkt heel erg goed :)

  • Avatar van Malou | Blonde Blossom
    Reply Malou | Blonde Blossom 24 januari 2017 at 08:21

    Ik vind Nivea echt heel fijn: de werking en de geur! Dit klinkt dus ook weer als een geweldig product. Malou x

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 24 januari 2017 at 06:33

    Ik ben gek op dé Niveau geur. Mijn vriend gebruikt met regelmaat het ‘blauwe blik’ en ik vind het dan altijd zo lekker ruiken. Deze crème klinkt heel fijn en door de kenmerkende geur staat deze al heel wat stappen in de plus :-).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.