Fashion

Plussize Fashion Tip | Roders Beaumond

27 januari 2017

roders beaumond
Er is een nieuw Nederlands plussize fashion label gelanceerd: Roders Beaumond. Ik kan het merk het beste omschrijven als klassiek, vrouwelijk en stijlvol en je kan er vooral heel erg goed terecht voor mooie zakelijke kleding. Iets wat niet altijd heel gemakkelijk te vinden is in een grotere maat! Ik ben erg onder de indruk van de uitstraling van de kleding en de filosofie van het bedrijf en wil je er graag meer over vertellen. Lees verder voor meer informatie en mijn favorieten uit de huidige collectie.

roders beaumond roders beaumond
Verantwoord en eerlijk ondernemen
Roders Beaumond is opgericht door de 29-jarige Hilde Roders die een duidelijke visie heeft voor haar eigen label. Zo vindt ze verantwoord en eerlijk ondernemen heel belangrijk en heeft ze ervoor gekozen om de kleding in Europa (Barcelona) te laten fabriceren zodat ook de makers een goed loon verdienen en werken onder goede omstandigheden. Daarnaast werkt ze uit principe niet met leer en bont, maar met vegan leather dat haast niet van echt te onderscheiden is.

roders beaumond roders beaumond roders beaumond


De juiste pasvorm

Bij het ontwerpen van de kleding zijn de rondingen van de vollere vrouw de leidraad geweest. Zo flatteert de kleding, heeft deze een comfortabele fit en is er voor elk item met de stofkeuze rekening gehouden zodat deze het mooiste valt. De combinatie van de kwalitatieve materialen, de goede pasvorm en de subtiele details maakt dat de collectie bestaat uit tijdloze items die lang mee gaan.

roders beaumond roders beaumond

Ready for spring!
De collectie die nu online staat is er eentje waarvan je al helemaal in de lentesfeer komt. Klassieke kleuren als wit, donkerblauw, beige, grijs en zwart voeren de boventoon en er zijn mooie items in zachtroze en koraal te vinden voor een subtiele touch of color. In dit artikel zie je enkele van mijn persoonlijke favorieten. Samen met de stijlbeelden zie je zo duidelijk het handelsmerk: tijdloze elegantie voor vrouwen vanaf 30 jaar die graag stijlvol voor de dag komen.

Je kan bij Roders Beaumond terecht voor kleding vanaf maat 46 tot en met kledingmaat 54, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Fijn om te weten: de webwinkel verzendt ook naar België en de rest van Europa.

Kende jij dit plussize label al? Spreekt de stijl jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 28 januari 2017 at 09:47

  Heb even op de site gekeken maar vind de prijzen niet in verhouding tot de artikelen. Misschien dat de shop nog moet groeien maar de keuze is nog niet reuze.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 januari 2017 at 08:31

   Ik kijk zelf ook uit naar uitbreiding van het assortiment, maar wat ik tot nu toe zie en de filosofie erachter spreekt me heel erg aan :)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 27 januari 2017 at 22:52

  Kende het helemaal nog niet… Fijn dat er steeds meer keuze is.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 januari 2017 at 18:34

  Mooie items!
  Ik zal eens kijken in de webshop die dit verkoopt….

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 27 januari 2017 at 16:22

  Prachtig merk! Stiekem vind ik het jammer dat het geen ‘all sizes’ merk is.. Wel super dat het in Europa gemaakt wordt. Vind het overigens ook heel stijlvol, ben benieuwd naar de pasvorm. Liefs, Josine

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 27 januari 2017 at 14:34

  Mooie items, voor mij wel wat aan de prijzige kant.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.