Beauty

Valentijnsdag tip | Collistar Benessere dell’Amore

8 februari 2017

Collistar Benessere dell'Amore
Dit artikel is er eentje om als hint ‘per ongeluk’ voor je partner open te laten staan op je tablet, laptop of PC voor Valentijnsdag. De Collistar Benessere dell’Amore body cream is namelijk een ontiegelijk lekker en luxe verwenproduct voor je lichaam met een heerlijke vrouwelijke bloemengeur. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met deze body cream en bijpassende bodyspray.

Collistar Benessere dell'Amore
“Alsof je in de vroege ochtend tussen de ontluikende bloemknoppen van een prachtige tuin wandelt. Met rozen en orchideeën, maar ook pioenrozen en magnolia’s, bloemen die symbool staan voor vrouwelijkheid.”

De geur van Collistar Benessere dell’Amore is een oriëntaals-bloemige geur waarin je de volgende geurnoten ruikt: mandarijn, bergamot, rozenblaadjes, orchidee, pioenrozen, magnolia, rood fruit, muskus en cederhout. De geur opent een tikkeltje prikkelend en fris maar al snel waan je je in een roze bloementuin met op de achtergrond de geur van sappig rood fruit. Na een paar uurtjes wordt de geur wat warmer en ruik ik er duidelijk de muskus en houtnoten in terug. Echt een perfecte geur om mee uit te kijken naar de lente.

De Collistar Benessere dell’Amore bodyspray/aromatisch water is verkrijgbaar voor €45,75 (100ml) en blijft zo’n 5/6 uurtjes goed op mijn huid ruiken.

Collistar Benessere dell'Amore Collistar Benessere dell'Amore Collistar Benessere dell'Amore

De geur van de Collistar Benessere dell’Amore body cream is precies zoals die van het parfum en dat vind ik echt heel erg fijn. Een verzorgend product met de geur van een parfum waardoor je eigenlijk in één stap klaar bent. Je krijgt zo dus niet alleen een lekker zacht en soepel huidje, maar ook ruik je van top tot teen heerlijk en blijft die geur best lang hangen.

De pot is frisroze van kleur, de substantie lijkt een beetje sorbet-achtig en er zit onder andere squalaan, bijenwas, glycerine, melkzuur, zijde-extract, verschillende bloemenextracten en vitamine E in. De crème laat zich heel erg gemakkelijk uitsmeren en trekt enorm snel in waarna de huid soepel en zacht aanvoelt zonder plakkerig laagje. Het is geen enorm voedend product, maar wel hydraterend en verzachtend wat een zijdegevoel aan je huid geeft en deze heerlijk laat ruiken. Perfect voor een romantische date night ;)

De Collistar Benessere dell’Amore body cream is verkrijgbaar voor €34,95 (200ml). Er is in deze lijn ook nog een bath & shower cream en een no-gas spraydeodorant verkrijgbaar.

Welke geur laat jou gelijk aan de lente denken?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 februari 2017 at 18:21

  oehh ben nu wel erg benieuwd naar de geur :D

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 februari 2017 at 15:02

  Haha, ik moest al lachen om de eerste zin! Het ziet er heerlijk uit en love the roze kleuren!

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 8 februari 2017 at 13:14

  Wauw, wat een prachtige foto’s! De producten lijken me erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 15:19

   Dankjewel voor je compliment! ^^

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 8 februari 2017 at 12:50

  Klinkt heerlijk, mooie verpakkingen ook maar Collistar is dan ook een fijn merk.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 8 februari 2017 at 11:50

  Collistar is zowiezo een fijn merk vind ik.
  Wat klinkt deze lijn ook weer zalig zeg.
  Alleen de verpakking al…..
  Ik moest wel lachen om de reactie van jouw op Femke :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 15:19

   Haha, ja echt hoor. Of misschien is dat gewoon een mannen-ding ;)

 • Avatar van Jeapiebel
  Reply Jeapiebel 8 februari 2017 at 10:20

  Ze zijn echt geschikt voor valentijnsdag. Fris roze en sorbet-achtig geur. Ik zou wegsmelten van het gebruik van de producten. Prachtige verpakking, kleur en mooie foto’s!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 10:39

   Nou echt he? Ze zien er zo lekker romantisch uit, heerlijk vrouwelijk! En dankjewel voor je compliment ^^

 • Avatar van Malou | Blonde Blossom
  Reply Malou | Blonde Blossom 8 februari 2017 at 09:51

  Wat een beeldschone foto’s met die rozen! De geur klinkt echt goddelijk, orchidee en bergamot vind ik heerlijk. Helaas wonen mijn vriend en ik niet samen, anders had ik deze blogpost inderdaad open laten staan! Malou x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 10:40

   Dankjewel voor je compliment! <3

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 8 februari 2017 at 09:07

  ooh wat cute! Alleen de verpakking al! Ik ben gek op roze!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 8 februari 2017 at 08:11

  Heerlijk! Ben zelf liefhebber van perzik-geur voor badproducten. En tropische geurtjes doen het ook altijd goed. Althans met uitzondering van kokos; heb ik dan weer niets mee.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 10:42

   Producten die naar perzik ruiken nemen me altijd terug naar mijn jeugd, je had toen zo’n apricot-scrub die ik als kind gebruikte. Heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 februari 2017 at 07:56

  Het ziet er mooi uit!
  Ik zal eens langs de parfumerie shop gaan…. want ben er nu ik jou art. gelezen heb zo benieuwd naar….
  Van dit Italiaanse beautymerk ben ik een grote fan ;-)
  Ik er nl. nagellakjes van en eyeshadows.
  Toevallig zijn mijn nagels op dit moment gelakt met een kleur van jaren geleden van dit fijne merk.
  Roze is komend voorjaar en in de zomer mijn favoriete kleur van fashionitems tot in accesoires.
  Goed en zeer duidelijk artikel.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 10:43

   Collistar is ook echt een mooi merk en zou zeker meer aandacht mogen krijgen. Ben ook gek op hun lakjes en mascara’s bijvoorbeeld. Dankjewel voor je complimenten!

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 8 februari 2017 at 07:11

  mooie verpakking, ben vooral heel benieuwd naar de geur! Goede prijs voor zo’n grote fles!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 8 februari 2017 at 07:10

  Momenteel kan ik alles wel gebruiken wat mij aan de lente doet denken, want ik ben er helemaal klaar mee haha! Maar als ik kijk naar het product zelf klinkt die ook wel heel erg goed moet ik zeggen, lijkt me fijn!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 februari 2017 at 06:49

  Wat een mooie producten, de vormgeving vind ik mooi gedaan en zo vrolijk. Daar krijg ik een lente gevoel bij, net zoals bij producten die fris en bloemig ruiken. Ik ben erg benieuwd naar deze producten, alleen als ik dit artikel als hint open laat staan voor mijn vriend gaat hij dat echt niet begrijpen.. Jammer :-(, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2017 at 10:44

   Haha, herkenbaar hoor. Die van mij herkent een hint nog niet als je hem letterlijk uitlegt :’)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.