Beauty

Mijn top 5 beautyproducten van januari

1 februari 2017

favoriete beautyproducten
Er zijn de afgelopen maand weer een heleboel nieuwe beautyproducten binnen gekomen en ik vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Nieuwe producten uitproberen, wat meer frisse en zonnige geuren en verpakkingen van de lente- en zomercollecties bewonderen, een ander seizoen wat vraagt om andere producten.. Love it! Het was een lastige klus om ‘slechts’ vijf producten uit te zoeken, maar ik laat je vandaag mijn top 5 beautyproducten van januari zien. Stuk voor stuk producten die ècht het proberen waard zijn.

favoriete beautyproducten
Laat ik beginnen met deze Rituals Tiny Rituals hair & body wash die eigenlijk bedoeld is voor kindjes. Maar vanwege de heerlijke geur (!) heb ik hem er zelf ook eens bij gepakt en sindsdien gebruik ik hem regelmatig. De ingrediënten zijn erg zacht en mijn gevoelige hoofdhuid reageert er heel goed op en mijn haar wordt er lekker schoon, fris en zacht van ook zonder conditioner erna.

Lees hier de review over de complete Rituals Tiny Rituals lijn.

favoriete beautyproducten

Soms heb je een bepaald product op je wensenlijstje staan maar blijf je ergens een twijfel houden. Ik hakte de knoop door en besloot de MAC Ariana Grande Viva Glam Lipglass toch te bestellen en het is mijn go to lipgloss geworden. Telkens als ik even snel wat op mijn lippen wil hebben of als ik niet precies weet wat voor kleur ik bij een bepaalde gelegenheid of look moest pakken, koos ik voor deze. Ja, echt een fijne toevoeging aan mijn make-upcollectie!

Lees hier de review over deze lipgloss met meer foto’s.

favoriete beautyproducten

Ik kocht dan wel een zelf samengesteld palette van NABLA waar ik helemaal verliefd op ben, maar besloot juist het I heart Makeup Golden Bar palette mee te nemen in deze top vijf. Waarom? Omdat ik voor die prijs echt nog niet eerder zo’n goed en groot oogschaduwpalette tegen ben gekomen. Een enorme budgettopper waar je veel kanten mee op kan en ik ben nu zelf op zoek naar andere palettes van dit merk maar twijfel nog teveel welke ik ga aanschaffen.. Mocht iemand een absolute aanrader hebben??

Lees hier de uitgebreide review van dit oogschaduwpalette.

favoriete beautyproducten

Eén van mijn favoriete merken als het om overall huidverzorgingsproducten gaat: L’Occitane. Als ze dan ook nog eens een heel fijn product uitbrengen die tegen een heel fijn prijsje verkrijgbaar is, voor meerdere dingen te gebruiken is èn er een goed doel mee steunt. Ja, dan ben ik om. Echt een product wat door het hele gezin gebruikt kan worden bij schrale en droge plekjes, nagelriemen, pluishaartjes en droge lippen.

Lees hier de review over deze L’Occitane balsem.

favoriete beautyproducten

En als laatste moest ik deze Clarins Multi-Active Yeux oogcrème wel meenemen. Ik merk echt duidelijk verschil sinds ik hem gebruik. De huid onder mijn ogen is minder droog, oogt frisser, is gladder en rimpeltjes/lijntjes vallen minder op. Ja, daar is deze drukke mama heel erg blij mee ^^ Sowieso zijn de andere nieuwe Clarins producten in m’n huidige skincare routine ook echt heel erg fijn. Wat heeft dit merk toch mooie en fijne producten ♥

Lees hier het artikel over mijn huidige skincare routine.

Ik ben benieuwd.. Wat is jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 februari 2017 at 19:35

  love dat palette :D

 • Avatar van manon
  Reply manon 1 februari 2017 at 16:53

  Het palette is inderdaad erg mooi

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 1 februari 2017 at 15:10

  Dat palette is zo mooi hé! Ik gebruik hem zo vaak, ik ben er dol op..goede aankoop voor prima prijs! Ben erg benieuwd naar Clarins Multi-Active Yeux oogcrème! Ik zoek nog een goede oogcreme..

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 1 februari 2017 at 14:31

  Mooie producten heb je weer gekozen!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 februari 2017 at 14:31

  Oeh, dat I Heart Makeup palette blijft zo mooi! Leuke en handige producten heb je geselecteerd!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 1 februari 2017 at 14:00

  Dat palette is inderdaad erg mooi, zeker naar aanleiding van je review, toen werd ik pas echt enthousiast! Die huidverzorging van Paula’s Choice klinkt erg goed, daar ga ik denk ik wat van proberen wanneer mijn huidige producten op zijn!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 februari 2017 at 12:51

  Voor mij absoluut Elizabeth Arden lipbalm 24hour cream uit een tinnen blikje. Ik had een scheurtje in mijn lip en dat was binnen een dag weer dicht dankzij deze lipbalm.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 1 februari 2017 at 12:25

  Wat een mooie, frisse foto’s heb je weer gemaakt! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2017 at 15:10

   Dankjewel voor je compliment! ^^

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 1 februari 2017 at 11:54

  Wat een fijne favorieten! Ik hou ook van de Tiny Rituals geur en ik heb niet eens kinderen! :-) Toch heb ik de room & linnen mist en de massageolie in huis! :-) Het golden bar oogschaduw palette wil ik ook ontzettend graag in huis halen!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 februari 2017 at 11:17

  Wat grappig de Tiny lijn van Rituals, het schattige blikje van L’occitane en het mooie eye shadow palette zijn ook bij mij mijn favoriete producten.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 februari 2017 at 10:48

  Leuk om te zien! Het zijn prachtige producten!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 1 februari 2017 at 10:01

  Nou, nu heb je me wel ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar de Clarins oogcrème! Kijk, dat soort dingen kan ik nu heel goed gebruiken. En die verpakking is ook nog eens helemaal mijn smaak :).

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 1 februari 2017 at 09:42

  Fijne favorieten! Het oogschaduwpalette is ook een groot favoriet van mij :)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 1 februari 2017 at 09:09

  Dat palette was ook mijn favoriet van de voorbije maand

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 1 februari 2017 at 08:50

  Ik ben erg benieuwd naar de Rituals BodyWash, klinkt erg fijn!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 1 februari 2017 at 08:45

  Die I heart make-up paletten zijn waan-zinnig. Ik heb deze en de I heart chocolate. Gebruik ze vrijwel dagelijks and I love it.
  Ik zou die I heart chocolate absoluut kunnen aanraden. De andere varianten heb ik laten liggen omdat dat niet helemaal mijn kleuren zijn, maar die swatches zien er ook schitterend uit (Vera Camilla heeft er veel behandeld op haar blog)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 februari 2017 at 08:41

  Wat een heerlijke producten allemaal. Vooral die oogcrème van Clarins klinkt goed, ik ben dol op dit merk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 februari 2017 at 08:04

  Dat zijn fijne favorieten ;-)

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.