Beauty

Quick Tip | HEMA long lasting nailpolish

4 februari 2017

hema long lasting nailpolish
HEMA heeft sinds kort een compleet nieuwe collectie nagellak met 100 nieuwe kleuren die tegenwoordig ook allemaal een leuke naam hebben in plaats van alleen een kleurnummer. Alle nieuwe lakken zijn in één formule verkrijgbaar, namelijk de HEMA long lasting nailpolish die je met de HEMA extreme long lasting topcoat nòg langer kan dragen. Als Quick Tip die ook nog eens lekker budgetproof is wilde ik vandaag even mijn enthousiasme voor deze nagellak met je delen! Lees verder voor meer informatie, foto’s en review.

hema long lasting nailpolish hema long lasting nailpolish
Ik liep namelijk tijdens een shopsessie in Arnhem de HEMA-winkel binnen omdat ik op zoek was naar een denim jurkje voor onze dochter Shae. Lekker stevig doorwandelen, even kijken waar de kinderhoek zit en vanuit mijn ooghoek zag ik het enorme nagellakrek met de nieuwe kleuren. “Nee, Dees. Je hebt echt meer dan genoeg nagellak in huis!”, probeerde Redelijkheid mij nog in te spreken. Te laat! Ik viel gelijk voor deze oudroze/mauve kleur 013 Tough Tuesday en besloot hem mee te nemen samen met de nieuwe topcoat.

Het kwastje is afgerond en wat breder waardoor je nog lekkerder kan lakken, de textuur is niet te dik of te dun, droogt redelijk vlot en deze kleur gaf de dekking zoals op de foto’s in slechts één laagje. En helemaal fijn: in combinatie met de topcoat kan ik zonder beschadigingen gemakkelijk richting een week door. En dat met huishoudelijke klusjes, peuterknutselmomentjes en véél typewerk. I’m impressed!

hema long lasting nailpolish

De HEMA long lasting nailpolish is verkrijgbaar voor €2,50 en de HEMA extreme long lastig topcoat voor €3,50 voor 11ml nagellak. Helemaal een leuk detail: veel namen hebben typisch Hollandse verwijzingen zoals Tompouce, Canal House Brick, Red Light Red, Vondelpark Green, Hold the Dike en Tulip Red.

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe HEMA nagellakjes?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 19 februari 2017 at 22:48

  Mooi lakje voor een meer dan prima prijsje!

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 7 februari 2017 at 13:13

  Wat een mooie kleur zeg! Ik vind de Hema lakken altijd verassend goed!

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 6 februari 2017 at 13:23

  Wat heb je een prachtige kleur uitgezocht! Ik heb er inmiddels ook een aantal, maar vind de kwaliteit wel wisselend. Van de eerste 2 lakjes die ik kocht kan ik zeggen dat het de beste lakjes in mijn collectie zijn (houdbaarheid bijna 4 dagen, echt UNIEK bij mij), maar de laatste die ik kocht hield nog geen dag vol. Heel gek! Maar voor de prijs hoef je het niet te laten, ik vind het echt helemaal leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2017 at 14:16

   Oeh, wat balen dat de kwaliteit per lakje lijkt te wisselen.. Ik wil er ook zeker nog een aantal halen, ben heel benieuwd dan!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 5 februari 2017 at 13:39

  Wauw, wat een goedkope lakjes. Ik ga zeker eens een kijkje nemen, heb al jaren geen lakjes van de HEMA meer.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 februari 2017 at 10:48

  Mooie prijs!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 februari 2017 at 21:19

  Ze hebben echt hele mooie nieuwe kleuren die blijven ook nog eens heel goed zitten :) heb er toen ook een paar gekocht.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 4 februari 2017 at 16:55

  Wat een mooi roze kleurtje! Ik heb ook wat Hema lakjes in mijn bezit en vind ze erg fijn!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 4 februari 2017 at 16:45

  wat een prachtige kleur! ik ben er ook over te spreken, ze blijven echt lang zitten ook!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 4 februari 2017 at 14:18

  Oh, zo leuk én goede kwaliteit, zo te lezen! Die wil ik wel eens proberen! Ook top dat HEMA proefdiervrij is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2017 at 14:25

   Yes, dat is ook zeker heel erg fijn!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 4 februari 2017 at 11:04

  Ik heb er al meer positieve verhalen over gehoord maar zelf nog geen ervaring met deze nagellakjes, ik wil ze wel snel uit gaan proberen aangezien ik er wel veel mooie kleuren tussen heb zien zitten!

 • Avatar van Malou | Blonde Blossom
  Reply Malou | Blonde Blossom 4 februari 2017 at 09:14

  Ja ik heb ‘m al gebruikt maar ben gek genoeg niet zo tevreden! Hij bracht bij mij erg streperig en dik aan, als een oude nagellak. Ik ga het nog maar eens testen! Shae vind ik echt een heel leuke naam trouwens! Malou x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2017 at 14:25

   Wat jammer! Misschien net een verkeerd lakje die al eens open is geweest? Hopen dat je met een ander kleurtje meer geluk hebt :) En thanks, zijn zelf ook nog steeds blij met haar naam <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 februari 2017 at 08:51

  Leuk artikel ;-)
  Ik ben groot fan van deze mooie en zeer goede nagellakjes.
  Vaak koop ze tijdens de 1+1 aanbiedingen.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2017 at 14:26

   Nou, dan is het helemaal een goede prijs!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 4 februari 2017 at 08:50

  Dat roze kleurtje is zo mooi! Ik ben echt fan van de lakjes van Hema! Naar die topcoat ben ik nu ook erg benieuwd.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 4 februari 2017 at 08:25

  Wat een fijne ontdekking die topcoat! Ik heb hier wel wat Hema nagellakjes die wel wat extra houdbaarheid kunnen gebruiken, dus handig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2017 at 14:26

   Yes, sowieso één van de beste topcoats die ik ken en gewoon over elk ander ‘normaal’ lakje te gebruiken :)

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 4 februari 2017 at 08:13

  Hoor heel vaak geode reacties over de lakjes van de Hema. Toch maar eens proberen :). Het is in ieder geval lekker budgetproof en ze hebben mooie kleurtjes

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 februari 2017 at 07:50

  Wat een fijne tip! Nee, ik kende ze nog niet maar voor dit geld ga ik ze snel eens proberen :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.