Beauty

Nieuwe lenteparfums van Benetton, Roberto Cavalli & DKNY

27 februari 2017

nieuwe lenteparfums
Begin van de maand stelde ik je al voor aan drie nieuwe parfums voor de lente en dat ga ik vandaag nog maar een keertje doen. Er komen er namelijk echt een heel aantal binnen en ook over deze drie geuren wil ik je erg graag wat meer vertellen. Deze keer zijn het allemaal nieuwe varianten op bestaande klassiekers en ik ben heel benieuwd welke van deze lenteparfums jou het meeste aanspreekt?

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums
Benetton Dream Big (United Dreams)

Deze nieuwe eau de toilette staat voor positiviteit, groots durven dromen en gaan voor wat je wil bereiken in het leven. Een mooie boodschap! De geur is opgebouwd uit geurnoten van bergamot, mandarijn, peer, jasmijn, freesia, tuberoos, viooltjes, patchoeli, sandelhout, vanille en musk. Bij het lezen van de geurnoten was ik een beetje bang voor teveel fruit en zoetigheid, maar de geur is juist verrassend volwassen en classy en hij blijft zo’n 6 uur goed op de huid ruiken. Je ruikt duidelijk frisse bloemen terug maar ik vind het echt een musky geur. Heerlijk!

Benetton Dream Big is vanaf maart verkrijgbaar vanaf €15,95 (30ml).

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums

DKNY Be Delicious City Girl (Nolita)
Deze limited edition eau de toilette is geïnspireerd op de underground straatstijl en gewaagde iconen van de moderne popcultuur. De geur is opgebouwd uit geurnoten van framboos, magnolia, viooltjes en sandelhout. Hij opent dus prikkelend fris en zoetjes, maar al snel wordt de geur bloemig, een tikkeltje poederig en subtiel warmer op de huid. De geur blijft bij mij zo’n 5 uur echt goed op de huid ruiken. Leuk detail: de artwork op de flacon is ontworpen door Donald Robertson (@drawbertson).

DKNY Be Delicious City Nolita Girl is vanaf nu verkrijgbaar voor €43,00 (50ml).

nieuwe lenteparfums nieuwe lenteparfums

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto
Ben je echt op zoek naar een geur die de zomer in huis haalt? Zon, zonnebrandcrème, zinderende zomerhitte.. Deze eau de parfum is opgebouwd uit geurnoten van roze peper, wisteria, lelie, jasmijn, vanille, sandelhout en patchoeli. Echt een bloemige geur waarin de vanille duidelijk naar boven komt en er zit een verrassend kruidig randje aan. Dit parfum heeft nog een groot voordeel, hij blijft namelijk echt heel erg lang op de huid ruiken. Mijn favoriet van deze drie nieuwe lenteparfums!

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto is vanaf maart verkrijgbaar vanaf €49,95 (30ml).

* Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 maart 2017 at 21:27

  De laatste geur spreekt mij het meeste aan.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 maart 2017 at 16:33

  Ik ben vooral ook benieuwd naar de geur van DKNY! Heb al een paar van die geuren gehad en zijn altijd wel erg lekker.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 27 februari 2017 at 19:34

  Mooie flesjes! Daar ben ik heel gevoelig voor! ? Ruiken doe ik wel een keer in de winkel!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 februari 2017 at 16:44

  Die van roberto cavalli zie ik nu overal voorbij komen! die lijkt me erg lekker ook

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 27 februari 2017 at 16:12

  Oooh die DKNY flacons! Ook al stinken ze een uur in de wind, alleen voor het flesje zou ik die al kopen ;-)

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 27 februari 2017 at 16:07

  Wat een mooie flacons! Klinkt heel erg goed alle drie, helemaal mijn geuren zo te lezen! Ik ben nu al erg enthousiast. Ik ga ze zeker even ruiken.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 27 februari 2017 at 13:05

  Oh Roberto Cavalli zeker weten!

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 27 februari 2017 at 11:32

  Ik ben wel benieuwd naar deze geurtjes! De parfums van Benetton vind ik altijd lekker ruiken, maar ze blijven jammer genoeg toch niet zo lang hangen…

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 27 februari 2017 at 10:59

  Een nieuw seizoen (bijna dan haha!) vraagt om een nieuw parfum! Toevallig heb ik er net één opgemaakt. Die Roberto Cavalli heb ik wel eens geroken en die is inderdaad heel erg lekker!

 • Avatar van Malou | Blonde Blossom
  Reply Malou | Blonde Blossom 27 februari 2017 at 08:35

  Dream Big lijkt me echt heerlijk, net als de geur van Roberto Cavalli! Wat een heerlijke flacon is dat ook. Het artwork op de flacon van DKNY vind ik supertof! Malou x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 februari 2017 at 07:52

  Prachtige flacons!
  Jammer dat er geen pc’s zijn waardoor men deze geuren kan ruiken……

  Xoxo

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 februari 2017 at 07:32

  Ik wou dat we de geuren door de laptop konden ruiken, ze lijken mij allemaal erg lekker x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.