Fashion

New in | De perfecte enkellaarsjes + mode-advies nodig!

11 februari 2017

perfecte enkellaarsjes
Wat? Dees! Een paar schoenen mèt een hakje? Ja, dat zie je helemaal goed! Het is echt heel erg lang geleden dat ik op iets anders heb gelopen dan platte boots, sneakers of hooguit enkellaarsjes met een sleehakje maar zijn ze niet prachtig? Ik was al een hele tijd op zoek naar een paar enkellaarsjes met een puntneusje en een hak maar vond ze telkens niet òf toch echt met een TE hoge hak. Ik laat m’n nieuwe perfecte enkellaarsjes graag aan je zien èn kan wel wat hulp gebruiken op modegebied..

perfecte enkellaarsjes
Laat ik beginnen met de laarsjes. Ik had de zoektocht eigenlijk al zo’n beetje opgegeven tot ik een mailtje van Sacha in mijn mailbox kreeg of ik een paar schoenen wilde uitzoeken. Ik wilde eerst even kijken of ik wel echt iets kon vinden wat ik ook ècht veel zou gaan dragen, want anders is het ook maar zonde natuurlijk, en toen zag ik ze. DE perfecte enkellaarsjes die met veel outfits te combineren zijn.

Ze zitten voor mijn gevoel een beetje tussen een chelsea boot en een pistol boot in en dat maakt ze voor mij perfect. Door die ronder lopende en niet al te hoge blokhak hebben ze wat stoers en door het puntneusje zijn ze toch ook weer erg vrouwelijk te noemen. Precies waar ik naar op zoek was ♥ Deze schoenen zijn gemaakt van leer, zijn verkrijgbaar voor €99,99, door de elastische zijkanten trek je ze heel gemakkelijk aan en uit en ze lopen ook nog eens echt heel erg lekker!

perfecte enkellaarsjes

Mode-advies. Help?!
Zoals je wellicht al hebt gelezen ga ik binnen twee maanden tijd een operatie krijgen waarna ik – als alles goed is – een boel gewicht zal gaan verliezen. Een spannende periode maar ook zeker iets om naar uit te kijken. En daar komt mijn vraag de hoek om kijken. Wat kan ik nu het beste aan gaan trekken in een periode waarin je redelijk vlot steeds een kleinere maat nodig hebt? Hoe kan je dat het mooist overbruggen zonder dat je telkens een hele nieuwe garderobe aan moet schaffen en er toch leuk blijft uit zien? Ik kom er gewoon echt niet uit.. Mocht je tips en ideetjes hebben dan hoor ik het graag :)

Heb jij ook zo’n item waar je al een tijd naar op zoek bent en steeds net niet voor kan slagen? Of ben ik de enige die daar heel kieskeurig in kan zijn en geen concessies wil doen tot het perfecte model gevonden is?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariëtte
  Reply Mariëtte 12 maart 2017 at 22:08

  Ha, wat spannend!
  Ik ben zelf 62 kilo afgevallen met een GBP.
  Dus ik heb het hele proces meegemaakt.
  Ik heb heel veel elastische kleding gekocht, veel panty’s met elastische jurkjes (H&M, Hema, primark). Spijkerbroeken heb ik niet gekocht omdat ik het maar heel kort aan kon. Ik had ook nog mazzel dat ik bij elke lijnpoging de zogenaamde motivatiekleding had gekocht, mijn kast was redelijk gevuld met te kleine kleding. Sowieso kun je ook een gedeelte bij de belasting aftrekken, mits je de bonnetjes bewaard. Alvast heel veel succes! Enne, ik zou goede voor- foto’s maken zodat je straks kunt vergelijken. En ik zou centimeters opnemen van je armen, benen, buik en borsten. Het zou zomaar kunnen dat je straks wel afvalt maar dat het niet zichtbaar is op de weegschaal. (Doordat je spiermassa zwaarder is). Dan kun je alsnog zien door middel van centimeters dat je goed afvalt. Heel veel succes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 maart 2017 at 08:06

   Wow, wat een resultaat heb je behaald. Daar mag je heel erg trots op zijn! Dankjewel voor al je tips ook :)

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 12 februari 2017 at 12:13

  Wat een ontzettend mooie laarsjes! Ik hou heel erg van zwarte enkellaarsjes, deze lijken me ook erg fijn!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 12 februari 2017 at 09:42

  Het is misschien niet helemaal hetzelfde maar het afgelopen jaar was ik zwanger en wilde ik niet alleen zwangerschapskleding kopen. ik wilde dus kleding die ik aan kon toen ik dikker was maar ook na de zwangerschap weer aan kon als ik wat slanker was. Ik zweerde bij de skinnyjeans van h&m (want ook niet duur), ik heb er zelfs één van 9.99. Ook de jeggings van deWe vind ik heel fijn en die combineer ik dan met e en wijde trui of wijdvallenade blouse. Ook a lijn jurkjes doen het goed. Misschien kun je hier wat mee?

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 11 februari 2017 at 22:37

  Prachtige laarsjes! Die zien er echt mooi uit. Wat je mode-advies-vraag betreft kan ik je niet helpen. Dat lijkt me ook ontzettend lastig!

 • Avatar van Jolinda
  Reply Jolinda 11 februari 2017 at 21:46

  Als de laarsjes rood waren, zouden ze voor mij ook perfect zijn. Wat kleding betreft, ik ben nogal een jojo. En heb gemerkt dat de wikkeljurkjes en wikkelvestjes van Talulabelle daar perfect bij passen. Maatje meer of minder maakt dan echt niet uit. Zo fijn! En toch lekker vrolijk en vrouwelijk. Heel veel succes met deze spannende periode!

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 11 februari 2017 at 21:13

  Leuke laarsjes en ik denk dat ze ook met veel outfits te combineren zijn. Spannend hoor dat het er aan zit te komen voor je. Ik denk dat je vooral lekker veel stretch moet dragen. Legging en misschien als top lekker ruime bloesjes en truien enz. Jurkjes zijn ook altijd leuk. Zou ik ieder geval niet te veel kopen en wachten tot je qua gewicht stabiel bent. Mijn collega ging als een speer en bleef maar kleding kopen. X

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 11 februari 2017 at 20:36

  Leggings, qua broeken. En stretchbroeken. Die gingen bij mij ook nog een redelijke poos mee met een riem erom en een wijd shirt en een vest of trui erop. En bij mij bhs moest ik accepteren dat ze ‘leger’ werden. Heb toen later een paar goedkope gekocht bij de hunkemoller en de primark. Want je moet toch iets! Gave laarsjes hoor. Vind ze erg leuk.

 • Avatar van Anoniem
  Reply Anoniem 11 februari 2017 at 18:46

  Mooie boots! Jammer dat ik écht niet op hakken kan lopen… :-(
  Ben in een half jaar tijd meer dan 25 kilo afgevallen, ik draag alleen maar skinnies van de h&m en c&a (high waist super skinny). Ik merk wel dat het voor jezelf erg leuk is om bv een boyfriend jeans te bewaren om van tijd tot tijd te zien hoeveel je bent gekrompen, want bij een skinny zie je dit minder snel. Maar bij mij dus: strakke broeken (die in de loop van tijd weer minder strak gaan zitten) en veel strechkleding die een paar maten meerekt….
  Heel veel succes, zeg, wat een stap!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 11 februari 2017 at 18:34

  Leuke laatsjes! Staan overal bij!
  Tip: koop een tuinbroek! Serieus het lekkerste wat ik ooit gedragen heb. En dan broeken met stretch! Zodat je er zelf nog een elastiek erin kunt naaien. Leggings en rokken zijn ook fijn. Ik ben ooit 20 kilo afgevallen! Dit hielp mij.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 11 februari 2017 at 13:47

  Loveee the shoes!!
  Ik merk nu dat mijn shirts gaan slobberen, zit beter met een vestje of colbert erover. Mijn broeken gooi ik nu in de droger, dan zitten ze langer wat strakker. Gelukkig heb ik nog wel wat dingen bewaard van dat ik minder zwaar woog.

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 11 februari 2017 at 13:22

  Ik heb in die ’tussenperiode’ écht geen dure dingen gekocht want je kunt het letterlijk maar 3 weken aan. Bij mij waren de t-shirts van de Zeeman echt mijn redding. :-P Vestje eroverheen en gaan.:-D

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 11 februari 2017 at 12:54

  Supertoffe laarsjes, heel erg mooi zijn ze! Qua tips kom ik niet zo heel ver, maar je kan in principe prima gewoon nog lossere dingen dragen, waar je na verloop van tijd dan bijvoorbeeld een riempje o.i.d. omheen kan doen om wat meer de taille te accentueren. Verder zijn vesten en jurkjes altijd goed denk ik!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 11 februari 2017 at 11:39

  Leuke enkellaarsjes! Modeadvies, even denken. Wat dacht je van een broek zoals een beetje skinny jeans (elastisch en gaat daarom wat langer mee met afvallen) in combinatie met een top met print en een lekker lang vest. Mooiste vind ik altijd een vest met een soort kraag of zoom waardoor ie afkleed.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 11 februari 2017 at 11:13

  Mode advies kan ik je niet echt geven omdat ik vrij simpel ben qua kleding :) vind de laarsjes wel erg leuk!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 11 februari 2017 at 11:02

  Mooie laarsjes! Ik denk, net als Varenka, dat een tuniek slim is. Wanneer je gewicht verliest krijgt dat gewoon een oversized look en dat is toch hip ;-) Ik ben geen expert op dit gebied of iets dergelijks, maar daar zou ik dus ook voor kiezen! Zelfde met truien overigens.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 11 februari 2017 at 10:58

  Ik ben in hele korte tijd ook enorm veel afgevallen en inmiddels ook weer aangekomen (gelukkig in mijn geval) het is idd wel heel lastig met kleding.
  Zelf vond ik het prettig om van die warme panty’s te dragen met een langere trui of tuniek erop.
  Het accent ging naar mijn schoenen .
  Een centuur om je middel als het gaat slobberen doet wonderen heb ik gemerkt.
  Op deze manier heb je nooit te strakke kleding en oversised is geoorloofd in deze look.
  Het punt was wel mijn schouders en borsten….iets waar je eigenlijk niet snel aan denkt maar topjes vallen ineens compleet anders.
  En inleg zooltjes kopen, ik las het al bij Christa maar zelfs je voeten slinken.
  Heel heel veel succes! Het lijkt mij enorm spannend…
  En heel cliche maar als je je goed voelt staat alles ;-P jij straalt zowiezo haha

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 11 februari 2017 at 10:47

  Niet mijn smaak vrees ik. Ik heb ze toch net graag iets hoger, tot net over de enkel.

 • Avatar van Hermina
  Reply Hermina 11 februari 2017 at 10:25

  Kom maar shoppen in mijn kast. Zodra t te groot is breng je t terug. Het kan je even helpen misschien. ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 februari 2017 at 10:34

   Ahhhhh, dat is echt te lief van je! ?

 • Avatar van My happy kitchen
  Reply My happy kitchen 11 februari 2017 at 09:42

  Moeilijk hoor, er is niet echt een goede tip ben ik bang. Toen ik ging af afvallen wilde ik steeds wel graag kleding in mijn nieuwe maat, omdat je trots bent én omdat te groot gewoon niet mooi is. Ik heb heel wat kleding weggegeven de laatste tijd die ik weinig heb aangehad. De beste tip is wellicht om even geen grote bedragen aan kleding uit te geven. Bij b.v. C&A en Primark kun je goedkoop terecht.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 11 februari 2017 at 08:46

  Oehhh dat is inderdaad best moeilijk!! Ik ben zelf in de afgelopen anderhalf jaar 42 kilo kwijtgeraakt en het grootste probleem wat betreft kleding was broeken….als die te groot zijn is dat echt geen gezicht en moet je naar een maat kleiner! Maar ook bh’s en zelfs in mijn schoenen ben ik een maatje kleiner geworden [huh]! Dus ja een tip……ga sparen hahaha want het gaat je geld kosten. Er komt een moment dat je echt met je hele kledingkast, geen kant meer op kan. Ik heb nog een paar vesten [lekker warm voor in huis]. Maar eigenlijk ben ik blij als ook die vervangen zijn voor passende exemplaren. Het wordt een avontuur :D!!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 februari 2017 at 08:02

  Wat een mooie boots, precies waar ik ook op zou lopen! Ik snap dat je heel blij bent met de boots. Oef je mode advies vraag, dat is een goede zeg.. hopelijk krijg je goede tips!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 februari 2017 at 07:07

  Die boots zijn prachtig!
  Ze zullen mooi bij een dress zijn of een jeans ;-)
  Inderdaad het is nu voor jullie aftellen…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.