Fashion

New in | Saccoo rugzak ♥

1 februari 2017

saccoo rugzak
Ik schreef in 2014 al een artikel over mijn zoektocht naar de perfecte rugzak, maar ik kon hem tot voor kort maar niet vinden. Ik was namelijk op zoek naar een stijlvol model die een kruising is tussen een handtas en een rugzak. Niet te sportief, het liefst van leder en in een minimalistische stijl. Schijnbaar ben ik nogal kieskeurig! Maar ein-de-lijk heb ik de perfecte rugzak gevonden en ik deel mijn blijdschap èn mijn nieuwe Saccoo aanwinst dan ook graag met je ^^

saccoo rugzak saccoo rugzak
Het gaat hier om de Saccoo Caracas Sica rugzak in formaat L en ik heb hem in het grijs. Echt zo’n perfect model wat helemaal past bij mij persoonlijk stijl en voor veel gelegenheden geschikt is. Hij voelt mooi ‘puur’ aan door het onbewerkte leer, het model is zeker minimalistisch te noemen en toch is hij heel erg handig qua indeling. De tas heeft namelijk:

– een groot ritsvak aan de achterkant
– brede en verstelbare banden die niet in de schouders snijden
– sluit volledig af met een ritssluiting
– heeft een binnenvak voor bijvoorbeeld je telefoon, portemonnee en/of agenda
– heeft vakjes voor pasjes en pennen
– en een sleutelhaakje zodat je niet hoeft te grabbelen om je sleutelbos weer terug te vinden.

De tas is ongeveer 30x9x38cm groot, is volledig gemaakt van leer en voor €149,00 verkrijgbaar bij Duifhuizen tassen en koffers in drie verschillende kleuren. Sowieso is deze webwinkel een enorme aanrader als het om rugzakken (en andere tassen) gaat want het assortiment is echt enorm uitgebreid.

saccoo rugzak

Het merk Saccoo is een Nederlands merk wat staat voor authenticiteit, traditie en vakmanschap en elke tas wordt met de hand gemaakt. Ik hou van zo’n uniek product waarvan je er niet veel op straat ziet en ik kan niet wachten tot de tas nog wat meer used uit zal gaan zien. Dat vind ik bij leer altijd zo mooi! Ik ben in ieder geval echt superblij met mijn nieuwe rugzak. Ik neem hem mee naar zakelijke events, shopsessies zodat ik mijn handen vrij heb, stop er tijdens een familiedagje ook Shae’s spulletjes in zodat een extra luiertas overbodig is en vind hem ook erg fijn voor citytrips.

Heb jij ook zo’n tassentic? Wat voor tas heb jij nog op je wishlist staan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 3 februari 2017 at 11:11

  Oeh mooi! Ik <3 leren tassen. Ik heb nog 2 tassen op mijn wishlist staan: een kleine zwarte, voor een avondje uit zeg maar, waar alleen een portemoneejte, telefoon en lippenstift in passen, en een 'grotere' zwarte, gewoon voor alle dag.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 februari 2017 at 10:24

  Wat een stijlvolle en erg mooi rugtas. De kleur vind ik helemaal geweldig en het feit dat het van leer is, maakt hem op den duur nog mooier. Ik ben nog steeds op zoek naar de voor mij perfecte tas. Heb er nu één die me goed bevalt, maar eigenlijk iets groter zou moeten zijn, maar heb besloten (nog) niet actief op zoek te gaan, ik weet zeker dat ik ‘mijn’ perfecte tas, ooit eens tegen ga komen. Net als jij deze mooie tas vond.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 1 februari 2017 at 21:47

  Wauw, wat een prachtige classy en stijvolle tas!

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 1 februari 2017 at 21:25

  Wauw, prachtige tas! Love it!

 • Avatar van Angelica
  Reply Angelica 1 februari 2017 at 20:35

  Oh echt een mooie rugzak! Zelf gebruik ik nu twee jaar een rugzak van Herschel en die is ook ontzettend fijn. Deze rugzak komt op mijn verlanglijstje

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 februari 2017 at 19:49

  Oeeeh! Wat een mooie tas! Ook de kleur is fantastisch!

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 1 februari 2017 at 18:36

  Een super leuke rugzak! Ik ben ook nog op zoek naar een perfecte tas of rugzak…deze komt iig dicht in de buurt van wat ik zoek! :)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 februari 2017 at 18:19

  Ik vind het een hele mooie tas! Een rugzak is ideaal voor mij. Iets te lang aan mijn arm dragen is pijnlijk. Daarom maak ik er zelf ook gebruik van… dit is wel een neusje van de zalm tas!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 februari 2017 at 17:25

  Wat een prachtige kleur grijs is deze tas en vind dat minimalistische ook heel mooi voor een rugzak.
  Ik kende dit merk nog niet.
  De prijs valt enorm mee voor een tas van dit formaat en echt leer.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 1 februari 2017 at 17:09

  Ik gebruik nu een katoenen schoudertasje met tekst out of office, maar zo’n rugzak lijkt mij ook ideaal.

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 1 februari 2017 at 16:54

  Wauw, mooie rugzak! Bedankt voor de tip. Ik wandel iedere naar mijn werk en heb voor dat doel ook een rugzak. Het wandelt veel lekkerder als het gewicht van je tas gelijkmatig over je rug is verdeeld. Ik gebruik nu een totebag van Fjällräven en die is heel fijn, maar toch ook wel een beetje (te) casual. Ik ga die rugtas van jou eens bekijken!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 februari 2017 at 16:33

  Dit is pretty bag ;-)
  Zo super chique en erg handig om de handen vrij te hebben als men een dagje naar de dierentuin gaat of een dagje shoppen.
  Vel keuze in de shop en zeer overzichtelijk.

  Xoxo

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 1 februari 2017 at 16:07

  Ik vind ‘m prachtig Desirée, heel classy en stijlvol.

 • Avatar van Sara | MevrouwMiauw
  Reply Sara | MevrouwMiauw 1 februari 2017 at 16:06

  Wauw, wat een prachtige simpele maar super stijlvolle rugzak. Een mooie rugzak staat ook nog altijd hoog op mijn wishlist.

 • Avatar van manon
  Reply manon 1 februari 2017 at 15:58

  Ik vind het een hele mooie rugzak

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 1 februari 2017 at 15:47

  Wat een mooie rugzak!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 1 februari 2017 at 15:13

  Oeh, wat een mooie! Dat is nog eens een stijlvolle rugzak :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.