Huis & interieur

Interieur | Søstrene Grene lente collectie ♥

16 februari 2017

Søstrene Grene lente collectie 2017
Eén van mijn favoriete winkels om te snuffelen voor nieuwe accessoires voor in huis of props voor profuctfotografie is toch wel Søstrene Grene. Zodra ik het persbericht ontving met de nieuwe voorjaarscollectie kon ik mijn enthousiasme amper inhouden, maar vandaag mocht er dan eindelijk over geschreven worden. Ik laat je vandaag de Søstrene Grene lente collectie zien!

“In de lichtstad Parijs hangt altijd een betoverende sfeer. Het is een plek waar dromen en ideeën over design alle vrijheid hebben. Dit weet Anna uit eigen ervaring, want zij heeft een semester aan een Parijse designschool gestudeerd. Tijdens dat semester kwam Clara uiteraard op bezoek. Gezamenlijk verkenden de gezusters de stad vanaf de rotanstoeltjes van diverse lokale bistro’s in de mooie straten van Parijs. En hoewel ze die herinneringen voor altijd bij zich dragen, weten de gezusters pas wanneer ze weer in het mooie Parijs zijn hoe betoverd ze zijn door de stad, met zijn prachtige architectuur en ongeëvenaarde elegantie. Daarom hebben de gezusters zich voor de nieuwe interieurcollectie laten inspireren door de Franse hoofdstad en de elegante Parijzenaren.”

Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017 Søstrene Grene lente collectie 2017

De interieurcollectie voor dit voorjaar is een mooie mix tussen Parijse decadentie en Scandinavisch minimalisme en dat zie je zeker terug door aan de ene kant veel mooie patronen, rijke kleuren, stoffen en prints en aan de andere kant een meer ingetogen beeld waarbij de vormen en patronen meer in the picture staan. Ik blijf het interessant vinden hoe een winkel als deze niet alleen steeds maar weer leuke en mooie collecties uit weet te brengen, maar het vooral ook heel erg betaalbaar weet te houden. En er is eigenlijk nooit een bezoekje aan deze winkel waarbij ik met lege handen naar huis ga, want ik kan er altijd wel iets vinden wat ik ‘nodig’ heb of gewoonweg wil hebben ♥

Alle producten van de Søstrene Grene lente collectie zijn vanaf 2 maart verkrijgbaar, met uitzondering van de poef en stoelen die vanaf 16 maart verkrijgbaar zullen zijn. De winkels van Søstrene Grene zijn te vinden in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Ben jij ook zo’n fan van deze winkel? En spreekt de nieuwe collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 7 maart 2017 at 10:47

  Vind de nieuwe collectie helemaal geweldig, ben al een paar keer in de winkel geweest!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 18 februari 2017 at 12:07

  prachtig!
  heerlijk de lente komt weer in het interieur.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 16 februari 2017 at 18:59

  Wat mooi! Ik zit helemaal te kwijlen! Ik ben de laatste tijd helemaal in de retro sfeer. Mijn man had er wat moeite mee, maar hij is om, dus langzaam aan wat veranderen hier.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 februari 2017 at 18:55

  Er zitten zeker wat leuke spullen tussen! Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar ben wel nieuwsgierig geworden.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 16 februari 2017 at 17:40

  Ohhhh, wat een ontzettend leuke foto’s! Kan niet wachten tot dit in de winkels ligt. Dan moet ik maar eens zonder kids naar Sostrene Grene, haha, dan heb ik genoeg tijd om rond te kijken :-)

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 16 februari 2017 at 16:30

  Wij hebben een winkel in de stad zitten waar je alleen kan komen via een roltrap, niet zo handig met een kinderwagen, dus ik ben er nog nooit geweest. Ik denk dat daar binnenkort maar verandering in moet komen, wat een leuke dingen hebben ze!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 16 februari 2017 at 14:01

  Oh oh… Ik vrees dat ik het wandrek moet gaan kopen. Dat ding is briljant!!
  Ik wist helemaal niet dat er een winkel in Den Bosch zat, dus dankjewel :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 16 februari 2017 at 11:35

  Oeeeh! Love it! Ik vind het zo’n leuke winkel!

 • Avatar van Marieke | Bluebell Forest
  Reply Marieke | Bluebell Forest 16 februari 2017 at 09:59

  Wauw! Zulke prachtige dingen weer! Vooral die koffiepot vind ik echt heel erg mooi, die wil ik wel gaan aanschaffen…

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 16 februari 2017 at 09:24

  wauw wat een mooie fotos ook zeg!

 • Avatar van Simplynspecial
  Reply Simplynspecial 16 februari 2017 at 09:08

  Ik ben ook zo’n fan van deze winkel. Ze hebben altijd zoveel leuks voor een mooi prijsje. Echt jammer dat we er in Eindhoven geen hebben!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 februari 2017 at 07:55

  Zulke prachtige items en vrolijk geklkeurd!

  Xoxo

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 16 februari 2017 at 07:44

  Wauw er zitten leuke spulletjes tussen. Zo jammer dat er geen winkels van in Belgie zijn.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 februari 2017 at 07:35

  Ik ben nog nooit in deze winkel geweest, maar het ziet er allemaal zo leuk uit! x

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 16 februari 2017 at 07:26

  Wat een prachtige items allemaal! Lekker kleurrijk en gewoon qua stijl helemaal mijn ding! Vooral die kussens vind ik leuk.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 16 februari 2017 at 06:54

  Wat ziet het er leuk uit!! Ik wist helemaal niet dat het ook in Nederland zat. Ik was het eerder vorig jaar tegengekomen in Kopenhagen en vond het inderdaad wel leuk! Deze foto’s zien er super uit! Die stoelen! LOVE IT!

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 16 februari 2017 at 06:38

  Dit is helemaal mijn stijl! Love it! Lekkere frisse kleurtjes. Vooral het groen is mooi

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.