Eten & drinken Lifestyle

Tip | TakeDaily vitamines op maat + kortingscode

21 februari 2017

TakeDaily vitamines
Ik heb al vaker over voedingssupplementen geschreven en dat ik er persoonlijk een voorstander van ben om deze dagelijks als aanvulling in te nemen. Zo kan je eventuele tekorten voorkomen en ik merk dat ik gewoon net even lekkerder in m’n vel zit. Letterlijk èn figuurlijk, aangezien ik het bijvoorbeeld ook aan mijn huid, haar en nagels merk als ik ze netjes in blijf nemen. Sinds kort slik ik TakeDaily vitamines, een concept voor vitamines en mineralen op maat. Ik vertel je er meer over en mag een fijne kortingscode aanbieden.

Welke vitamines heb je nodig?
Het kan heel erg lastig zijn om te bedenken wat je nu echt aan vitamines en mineralen nodig hebt en daarom vind ik dit concept zo slim bedacht. Op de website van TakeDaily is een handige test te vinden die je in een paar minuutjes kan doorlopen. Na afloop komt er duidelijk in beeld welke vitamines er worden aangeraden en waarom. Vervolgens kan je jouw maandvoorraad bestellen en die krijg je dan in een handige verpakking thuis waarin jouw dagelijkse dosis supplementen zit. Of je nu op dieet, vegetariër en/of zwanger bent, rookt of in een stressvolle periode zit.. hier wordt allemaal rekening mee gehouden.

TakeDaily vitamines

Mijn ervaring
Na het doorlopen van de test kwamen er bij mij de volgende vitamines uit:

– Multi Vitamin D+, met onder andere verschillende B vitamines, ijzer, jodium, calcium, vitamine D, Vitamine A, Vitamine C, seleen en zink voor meer energie, het behouden van sterke botten en soepele spieren en extra ondersteuning van het immuunsysteem.
– Shape Me Up, met onder andere vitamine A, vitamine C, meerdere B vitamines en vitamine K voor ondersteuning van het immuunsysteem, om vermoeidheid tegen te gaan en meer energie te geven.
– I Don’t Eat Carbs, met onder andere meerdere B vitamines, ijzer en jodium voor een beter concentratievermogen en geheugen, een gezonde huid en een boost voor het zenuwstelsel.

Qua naam zou ik het op dit moment niet eens zijn met de laatste, want ik eet wel koolhydraten (al is het misschien iets minder dan gemiddeld), maar als ik kijk naar de informatie erbij dan kan ik me daar wel in vinden. Ik vind het heel erg fijn om nu echt precies op maat te slikken wat ik nodig heb zonder dat ik bepaalde dingen teveel in zou nemen of echt tekorten zou krijgen. De capsules zijn prima door te slikken trouwens, ze blijven bij mij niet hangen en ze hebben een acceptabel formaat.

TakeDaily vitamines

Handig om te weten
Er worden bij TakeDaily geen verzendkosten in rekening gebracht, het pakketje past door de brievenbus en als je eventueel meer vragen hebt of informatie wil dan kan je terecht bij het team van professionele diëtisten en voedingsdeskundigen. Een pakket met gepersonaliseerde vitamines en mineralen kost €18,95 per 4 weken en is ieder moment opzegbaar.

Kortingscode
Spreekt het concept jou aan en wil je zelf de TakeDaily vitamines en/of mineralen proberen? Ik mag een mooie kortingscode van €10,00 op je eerste bestelling aanbieden. Vul de code CURVACIOUS10 tijdens je bestelling in om hier gebruik van te maken. Deze code is geldig tot en met 20 maart 2017.

Klik hier voor de website van TakeDaily voor meer informatie.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 21 februari 2017 at 17:57

  Erg handig. Er zit ook een maar gelijk bij. Ik slik natuurlijk heel veel vitamines ivm trainen en zo. En dat loopt al behoorlijk in de centen. Ik kies liever voor mijn eigen merken.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 februari 2017 at 16:31

  Wel handig zoals Varenka zegt, alleen ik slik eigenlijk nooit vitamines haha

 • Avatar van Marieke | Bluebell Forest
  Reply Marieke | Bluebell Forest 21 februari 2017 at 16:30

  Ik vind het principe super gaaf en goed bedacht! Het roept alleen wel een vraag op. Ze zeggen dat het allemaal precies op maat is ontworpen, maar toch zit er in al van jouw supplementen verschillende vitamine B’s… Dat wil dus zeggen dat je 3x zoveel als nodig binnenkrijgt.

  • Avatar van Het TakeDaily-team
   Reply Het TakeDaily-team 22 februari 2017 at 08:47

   Beste Marieke,

   Bedankt voor je feedback!

   Het klopt dat jouw TakeDaily meerdere supplementen met B-vitamines kan bevatten. De supplementen die wij selecteren zijn namelijk afgestemd op jouw testantwoorden en dus op jouw persoonlijke situatie.

   De ADH/RI op de verpakking is een algemene indicatie van de hoeveelheid vitamines en mineralen die iemand op een dag nodig heeft. Het is een vast getal en is niet aangepast aan verschil in behoeften voor o.a. geslacht, leeftijd of specifieke omstandigheden. Een verhoogde behoefte kan ontstaan doordat je bijvoorbeeld veel sport, door stress, roken of omdat je weerstand wat minder goed is. TakeDaily houdt hier rekening mee en daardoor kunnen bepaalde vitamines in jouw supplementenpakket hoger gedoseerd zijn dan de ADH. De doseringen in jouw TakeDaily bevinden zich echter altijd onder de veilige bovengrenzen volgens de Nederlands een Europese wetgeving, zodat jouw TakeDaily altijd veilig en verantwoord is.

   Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

   Met vriendelijke groet,

   Het TakeDaily-team

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 21 februari 2017 at 15:25

  Ik wist helemaal niet dat dit bestaat! Ik heb de test gedaan en kom uit bij Multi Vitamin D+,
  Immune Booster en Premium Omega-3 Visolie. In de wintermaanden slik ik vitamine D, maar verder niets… Immune Booster is denk ik ook wel iets voor mij; mijn weerstand lijkt soms onbestaande, ik ben dan steeds moe en word erg snel ziek. Interessant concept, dit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 februari 2017 at 14:32

  Interessant artikel!
  Ik had de test gedaan ;-)
  Vitamine D is erg belangrijk omdat ik een geteinte huid heb.

  Xoxo

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 21 februari 2017 at 14:29

  Wat een handig systeem voor als je extra vitamine’s wilt slikken.
  Het is altijd lastig uit vogelen wat je nou precies nodig hebt.
  Gelukkig heb ik zelf geen vitamine gebrek en kan ik voldoende uit mijn voeding halen, maar voor wie dat niet heeft/kan is dit zeker een uitkomst.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.