Beauty

De 5 beauty must haves van februari

1 maart 2017

beauty must haves
Elke maand weer laat ik je mijn favoriete beautyproducten van de maand ervoor zien. Het voelt een beetje als een vleeskeuring voor alle mooie producten, maar het laat wel duidelijk zien welke producten ik nu ècht de moeite waard vind. Hierbij dus mijn 5 beauty must haves van de afgelopen maand! De linkjes in dit artikel verwijzen naar de uitgebreide reviews van deze producten :)

beauty must haves
Laat ik beginnen met de twee huidverzorgingsproducten. Ik gebruik al heel erg lang zeer regelmatig een exfoliant/peeling in mijn dagelijkse avondroutine en kreeg op een perspresentatie deze nieuwe Vichy Idéalia peeling mee. Hij prikt niet op de huid, werkt lekker gemakkelijk en de volgende ochtend is het watje met micellaire lotion wat ik over mijn huid heb gehaald echt een beetje ieuw. Een duidelijk teken dat de peeling ’s nachts dode huidcellen en afvalstoffen verwijdert! Daarnaast voelt m’n huidje heerlijk zacht aan ^^

Om in de avond mijn gezicht supersnel, goed èn op een zachte manier van alle make-up te ontdoen gebruik ik de Clinique cleansing balm. Een heerlijk product! Helaas zit er wel een microbead in, zoals iemand in de reacties onder het artikel ook aanhaalde en dat vind ik wel jammer. Kom op Clinique, tijd voor een vernieuwde variant zonder dit ingrediënt zodat er geen plastics in onze wateren en zeeën komen.

beauty must haves

Een nieuwe nagellak die belooft èn heel erg lang te blijven zitten èn je nagels te verzorgen. Dat klinkt perfect en na meerdere keren testen blijf ik nog steeds heel positief. Er zijn ontiegelijk veel kleurtjes van de nieuwe Sally Hansen Color Therapy verkrijgbaar, een longlasting topcoat en een nagelriemolie. Ik ben fan!

beauty must haves

Normaal gesproken ben ik echt iemand van twee uitersten met parfum. Of het zijn heel erg zachte, cleane, poederige en musky geuren waar ik gek op ben of juist de zwaardere wat mysterieuze parfums. En toch merk ik dat ik de nieuwe The Body Shop Nigritella parfum vaak draag. Een beetje zoetjes, een beetje mysterieus, wat sensueel.. Geen standaard ‘Desirée geur’ maar wel echt heel erg lekker en hij blijft ook nog eens lang op m’n huid te ruiken.

beauty must haves

En als laatste moest ik dit nieuwe ZOEVA Pink Spectrum blush palette wel meenemen. Wat is ‘ie mooi! En fijn! Ik gebruik de lichtste drie kleurtjes echt heel erg vaak en heb sinds dat ik hem in huis heb geen andere blushes meer aangeraakt. De rozige tinten staan goed bij mijn lichte en koele huidtoon en ze geven allemaal een mooi, vrouwelijk en fris effect ♥

Wat was jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 maart 2017 at 14:57

  Ik kan me goed voorstellen dat dat blush palette een favoriet van je is geworden, wat is die mooi zeg! Hele mooie favorieten heb je.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 maart 2017 at 21:29

  Ik ben wel benieuwd naar die Vichy peeling.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 maart 2017 at 18:41

  Ja mooi! Vooral de blush! Mijn favoriet? De Resist booster van Paula’s Choice en de foundation stick van Douglas.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 maart 2017 at 17:11

  Hele mooie producten. ik ben eigenlijk met niks bekend, erg he !

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 maart 2017 at 16:35

  Ik gebruik niet zoveel make-up, maar mijn favoriet is eigenlijk de Rock Couture mascara van Catrice, die is zo fijn!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 1 maart 2017 at 15:18

  Ik heb zelf de cleansing balm, mede dankzij jouw review, aangeschaft! Ik vind de parfums van de body shop er ook heel lekker uit zien, heb alleen wel nog vrij veel parfums.. Even over na denken haha.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 1 maart 2017 at 12:24

  Ben heel benieuwd naar de cleansing balm

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 maart 2017 at 10:50

  Dit zijn weer prachtige favorieten zeg….
  Grappig dat je het resultaat van de Vichy peeling ook daadwerkelijk waarneembaar is op je watje hahaha
  Mij lijkt vooral de Body Shop eau de parfum een heerlijk goedje, ik ben altijd zo benieuwd naar dit soort geuren.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 1 maart 2017 at 10:40

  Jammer dat er microbeads in de cleansing balm van Clinique zitten. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, zeker omdat het helemaal geen scrub is (waar ik het wel van verwacht). Waarom stoppen ze die er überhaupt in? De nagellakjes maken me trouwens helemaal vrolijk, dit zijn echt kleurtjes die ik zelf ook zou dragen.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 maart 2017 at 09:56

  De werking van die Vichy-peeling klinkt erg goed! Ik heb niet echt een favoriet beautyproduct van de afgelopen maand, al gebruik ik het Tartelette in Bloom palette van Tarte sinds begin dit jaar met veel liefde!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 maart 2017 at 09:38

  De Clinique Take The Day Off Cleansing Balm was echt mijn topper van Februari! Verder ook echt fijne producten allemaal!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 1 maart 2017 at 09:37

  Die Clinique balm lijkt me erg fijn! Verder ziet de The Body Shop parfum er ook goed uit, of het klinkt in ieder geval lekker!

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 1 maart 2017 at 09:21

  Wauw, wat een prachtige producten <3

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 1 maart 2017 at 09:16

  Heel erg mooie producten! En ze staan ook zo prachtig bij elkaar ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2017 at 07:48

  Zulke prachtige producten die jou favorieten zijn van de afgelopen maand!

  Xoxo

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 1 maart 2017 at 07:40

  Ben alleen bekend met de parfum van The Body Shop, super lekker geurtje!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.