Beauty

Love it! | Clarins Lip Comfort Oil

31 maart 2017

clarins lip comfort oil
Alweer ruim een jaar geleden schreef ik een artikel over de Clarins Instant Light Lip Comfort Oil en toen was ik al enthousiast. De Clarins Lip Comfort Oil is dit voorjaar weer helemaal terug, alleen dan in nog meer nieuwe kleurtjes waaronder een minty variant en eentje met een gouden glittertje. Dit is een perfect product voor als je last hebt van droge, schrale lippen of als je ervan houdt om je lippen te verzorgen èn een subtiel kleurtje te geven in één product.

clarins lip comfort oil clarins lip comfort oil clarins lip comfort oil
Ik was vorig jaar vooral zo enthousiast over dit product omdat het toen echt even wat nieuws was. Nog niet eerder had ik een lipolie gezien, laat staan met een kleurtje en zo’n mooie glans. Qua ingrediënten zit er onder andere jojoba olie, macadamia olie, hazelnootolie, shea boter en vitamine E in die de lippen verzachten, verzorgen, helen, beschermen en voeden tijdens het dragen.

De applicator is breder dan gewend in vergelijking met een normale lipgloss maar brengt zo wel in één keer voldoende product aan voor beide lippen. Het product ruikt heel licht zoetig naar vanille en ook de smaak is subtiel zoetjes en doet me ergens aan honing denken. Mijn lippen voelen tijdens het dragen niet te plakkerig en je merkt ook nadat de gloss van je lippen gesleten is dat je lippen lekker soepel en zacht zijn.

clarins lip comfort oil clarins lip comfort oil

De varianten Clarins Lip Comfort Oil die er dit jaar bij komen zijn:

– 04 Candy, Barbieroze die reageert op de pH-waarde van je lippen voor een unieke roze kleur
– 05 Tangerine, zomers koraal die reageert op de pH-waarde van je lippen voor een unieke koraalrode kleur
– 06 Mint, zeeblauw van kleur en een verfrissend en plumping effect op de lippen (oogt als een transparante gloss op de lippen)
– 07 Honey Glam, een transparante basis met een goudkleurige glitter.

clarins lip comfort oil

Zoals je ziet zijn de verschillende kleuren redelijk transparant. Ze geven echt net even een zweempje kleur af op de lippen en passen zo bij elke gelegenheid en look. Het is maar net wat de ondertoon van je huid is (warm of koel) of wat je mooi vindt. Het is vast geen verrassing dat de roze kleur – Candy – mijn persoonlijke favoriet is! De nieuwe kleuren Clarins Lip Comfort Oil zijn vanaf komende maand voor €23,50 (7ml) per stuk te koop bij luxe parfumerieën en warenhuizen.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 4 april 2017 at 09:32

  Klinkt goed en ziet er ook erg leuk uit.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 31 maart 2017 at 20:12

  Klinkt goed. Die roze is ook wel iets voor mij, die trekt echt mijn aandacht

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 31 maart 2017 at 14:05

  Die zien er leuk uit! Ik ben gek op dit soort dingen.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 31 maart 2017 at 13:52

  Wat een leuk product! En wat een prachtige persfoto ook. Grappig dat de kleur reageert op de PH-waarde, dan krijg je een unieke kleur eigenlijk!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 31 maart 2017 at 10:40

  Wat een genot om je ochtend met zulke mooie foto’s te beginnen.
  Ik ben helemaal verliefd op deze olie’s en stiekem wil ik ze eigenlijk allemaal hahaha
  Maar als ik moet kiezen ga ik voor 04 en 05…. wat zijn ze mooi.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 31 maart 2017 at 09:29

  Ik ga eens even neuzen bij de parfumerie. Deze lijken me wel wat voor mij.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 31 maart 2017 at 09:13

  Oeh klinkt als een top product, echt iets voor mij!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 31 maart 2017 at 09:02

  Dit lijkt mij een heel fijn product. En complimenten voor de gezellige foto’s. Ziet er heel vrolijk uit :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 31 maart 2017 at 08:16

  Oh wauw, dit klinkt als een product waar ik helemaal gek op zou zijn! Ik ga snel eens even kijken of ik er eentje ga aanschaffen. Mooie foto’s!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 maart 2017 at 08:08

  Wat mooi en prachtige foto’s!
  Ik hou van zulke producten en zeker omdat het olie is.
  Ben er nu zo benieuwd naar……..

  Xoxo

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 31 maart 2017 at 07:58

  Ziet er heerlijk uit! Ik heb vorig jaar bij Kiko in Spanje een lipolie gekocht. Ik vind een lipolie een fijn verzorgingsproduct.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.