Beauty

ColourPop Lippie Stix & Ultra Matte Lip

18 maart 2017

colourpop lippie stix
Na de blush & highlighter en het oogschaduwpalette zijn vandaag de ColourPop Lippie Stix en Ultra Matte Lip producten aan de beurt voor een review. Tot nu toe is mijn ervaring met dit merk enkel positief en ik was dan ook erg benieuwd of deze jubelende stemming vastgehouden kon worden. In mijn virtuele winkelmandje gooide ik deze twee verschillende soorten lipproducten plus een lip primer. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en de review!

colourpop lippie stix colourpop lippie stix
ColourPop Lippie Stix
, Lip Primer $5
De Lip Primer wordt aangeraden om te gebruiken voor een mooiere applicatie maar vooral omdat de kleur dan langer zal blijven zitten. En dit klopt helemaal. Hij brengt een beetje stroef aan maar tijdens het dragen heb je daar verder geen last meer van. Ik heb de primer zowel onder de Lippie Stix gebruikt als onder de Ultra Matte Lip en beide producten brachten mooier aan, bleven net even wat strakkere lijnen houden en de kleur bleef duidelijk langer zitten. De vanillegeur en toegevoegde verzorgende ingrediënten zijn ook nog eens een fijne bonus.

colourpop lippie stix colourpop lippie stix

ColourPop Lippie Stix, Westie $5
Dit product bevat onder andere vitamine E en mango-, avocado- en sheaboter en toch is het echt een langhoudend product. Deze kleur is een middenroze tint met een tikkeltje paars en heeft een satijnen finish. De kleur is mooi gepigmenteerd, door de fijne stick kan je hem heel precies aanbrengen, hij draagt heel comfortabel en blijft erg lang zitten. Zeker in combinatie met de Lip Primer kom ik zo een uurtje of vier door.

colourpop lippie stix colourpop lippie stix

Colourpop Ultra Matte Lip, 1st Base $4,80 (sale)
De matte lipproducten blijf ik mooi vinden en ik had veel enthousiaste reviews gelezen over deze variant van ColourPop. Ik besloot na lang kiezen voor deze kleur te gaan omdat ik echt op zoek was naar een girly zomerkleurtje. Nou, qua kleur ben ik daarin zeker geslaagd met deze frisroze kleur die neigt naar koraal. De pigmentatie van dit product is ook weer echt enorm goed te noemen en hij droogt ook intens matte op.

Maar.. zoals veel matte lipsticks blijft deze kleur een trekkerig en droog gevoel op de lippen houden bij mij. Hij blijft echt zo’n beetje de hele dag op z’n plek en is enkel goed te verwijderen met een oliehoudende make-upreiniger en dat is een groot voordeel, maar je moet wel tegen dat gevoel op je lippen kunnen. Met de Lippie Stix Lip Primer eronder voelt het al echt een stuk beter aan en worden lijntjes minder geaccentueerd, maar dit zorgt er ook voor dat de Ultra Matte Lip minder lang blijft zitten.

De kwaliteit van deze producten valt me weer niet tegen en ik begin een crush voor ColourPop Cosmetics te ontwikkelen met een flink groeiend wensenlijstje ❤ Ik vind het merk erg netjes geprijsd, er zijn regelmatig mooie acties en als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief krijg je een kortingscode van $5 wat de verzendkosten een beetje dekt. Tip: als je met een bestelling vanuit Amerika onder de €23,00 blijft dan hoef je geen invoerkosten te betalen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 14 juni 2017 at 13:48

  Ik heb laatst ook Lippie Stix besteld. Ben er helemaal verliefd op. Mooi mooi mooi. En ze blijven echt super lang zitten!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 22 maart 2017 at 05:22

  Mooie kleuren zeg. En wat heb jij toch een gavr huid.#flawless

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2017 at 06:51

   Dankjewel voor het compliment! Maar ik dank wel make-up hiervoor hoor ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 maart 2017 at 18:52

  oeh wat een pretty tinten <3

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 maart 2017 at 10:36

  Jij weet ook altijd tinten te kiezen die perfect bij jou staan! Ik vind je een mooie vrouw…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:02

   Ahww.. Dankjewel! *stil ervan*

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 maart 2017 at 12:27

  Klinkt zeker als een goed product en ben wel benieuwd. Je voelt het inderdaad wel en toch ietsje beter dat ze daar iets voor hebben dat je het minder voelt.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 18 maart 2017 at 11:59

  Wauw heel mooi! Vind vooral 1st base je heel goed staan.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 maart 2017 at 11:51

  Wat een prachtige producten. Die Lippiestix trekken me wel echt heel erg aan, ze zijn zo super mooi! Hele mooie kleur heb je ook uitgekozen.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 18 maart 2017 at 11:46

  De kleurtjes staan je goed! Ik heb nog een hele hoop ColourPop-producten liggen die ik nodig moet testen… Binnenkort eens een Ultra Matte Lip proberen zonder de primer. Een tijdje terug droeg ik LAX – toegegeven, die is erg donker en faden valt dus onmiddellijk op –, maar die bleef toch helemaal niet zo lang als ik gehoopt had mooi zitten.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 18 maart 2017 at 11:32

  Ik snap jouw crush! Ik vind de producten van Colourpop ook geweldig. Kleuren staan je weer prachtig <3

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 18 maart 2017 at 09:59

  Ziet er goed uit! Ik ga binnenkort maar eens neuzen op de Colourpop site.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 18 maart 2017 at 09:44

  Klinkt goed! Ik wil persoonlijk een wel iets comfortabelere lipstick maar aan de andere kant: als hij mooi blijft zitten dan is het ook al fijn!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 maart 2017 at 09:13

  Wat een mooie producten, staan je super!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 maart 2017 at 08:15

  Prachtige kleuren en het staat je mooi ;-)

  Fijn weekend Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 maart 2017 at 08:08

  Ik vind beide kleuren heel leuk. Dat matte gevoel op mijn lippen hou ik niet zo van, toch draag ik dit regelmatig omdat het wel langhoudend zijn. ColourPop begint ook een beetje mijn hart te stelen, dus ik begrijp jou helemaal!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.