Beauty

ColourPop Super Shock Cheek | Prenup & Smokin’ Whistles

2 maart 2017

colourpop super shock cheek
Al een hele tijd ben ik me aan het vergapen aan de make-up van het Amerikaanse merk ColourPop Cosmetics. Aangezien mijn virtuele mandje zich steeds verder vulde tot ik gratis internationale verzending had besloot ik er maar eens voor te gaan. Het is altijd een gokje om kleuren niet eerst in het echt te zien, maar wat ben ik blij met mijn bestelling! Vandaag laat ik je de ColourPop Super Shock Cheek producten in Prenup & Smokin’ Whistles zien, de andere producten komen binnenkort aan bod ^^

colourpop super shock cheek colourpop super shock cheek
De ColourPop Super Shock Cheek producten komen in een ronde verpakking met een draaideksel en maar liefst 4,2 gram aan product. Toen ik de bestelling ontving kon ik me niet inhouden er alvast even aan te zitten, zoals je ziet op de foto’s, maar ik was direct verrast door de bouncy textuur. Ik had het meer poederig verwacht! De textuur van beide producten is dus een beetje creamy. Je kan het met je vingers aanbrengen voor een explosie aan kleur en glans, een platte synthetische kwast voor een gemiddeld effect of een stippling brush voor een subtiele glow.

colourpop super shock cheek colourpop super shock cheek colourpop super shock cheek colourpop super shock cheek

Prenup is een middenroze, tikkeltje mauve kleurige blush met een satijnen glans die mooi op te bouwen is als je met een kwast aan de slag gaat. Smokin’ Whistles / Smoke N Whistles is een highlighter met een parelmoer glans in een koelere champagne tint. Wees hier maar een beetje zuinig mee, want het is misschien wel de meest glanzende highlighter die ik persoonlijk ken. Het effect op de huid is heel natuurlijk, fris en glowy. Love it!

colourpop super shock cheek colourpop super shock cheek

De kleurtjes werken dus door die creamy textuur totaal niet poederig, maar vanwege die textuur moet je het doosje elke keer na gebruik wel echt goed sluiten omdat anders de kleurtjes uitdrogen. Op de foto’s heb ik de blush op mijn wangen aangebracht en de highlighter in de binnenste ooghoekjes, subtiel op mijn voorhoofd en in het cupidoboogje boven mijn mond en op mijn jukbeenderen.

Let op! Mocht je bij ColourPop bestellen, houd dan rekening met invoerkosten die je aan de deur of bij het postkantoor moet betalen. Op een bestelling van in totaal zo’n €50,- moest ik ongeveer de helft aan belasting en invoerrechten betalen. De ColourPop Super Shock Cheek blush en highlighter kosten 8USD, omgerekend zo’n €7,50. Het duurt zo’n twee weekjes voor je de bestelling vanuit Amerika in huis hebt. Goed om te weten: beide producten zijn vegan en het merk is dierproefvrij.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 maart 2017 at 21:35

  Heel erg mooi vind ik ze, heb er ook al veel goeds over gelezen :)

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 3 maart 2017 at 09:45

  Die in invoer kosten houden mij echt tegen maar wel jammer want ik vind dit het echt mooie producten. Het staat je echt heel mooi en fris.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 2 maart 2017 at 22:26

  Oh wauw, die blush is echt de perfecte kleur voor de wangen! Wat een plaatje is het zeg.

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 2 maart 2017 at 21:13

  Ik ben gek op Colourpop! Vorig jaar heel veel besteld dankzij gratis verzending of met €5 verzending. Als je met elke bestelling onder €23 blijft hoef je geen verzendkosten te betalen ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2017 at 13:55

   Hey, dankjewel voor de tip! Dat wordt dan gewoon spreiden en die acties in de gaten houden ;)

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 3 maart 2017 at 13:55

    Dat kan ook zeker! Gewoon de ene avond een AHA en de andere avond een BHA product gebruiken :)

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 2 maart 2017 at 16:27

  Ik vind het zo’n gaaf merk, alleen heel erg jammer van alle kosten die er voor ons nederlanders bijkomen..
  Zelf heb ik een tijd geleden ook een mooie bestelling geplaatst, met liquid lipsticks en oogschaduws :) Liefst bestel ik alles van Colourpop, maar die invoerkosten he ;)

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 2 maart 2017 at 15:30

  Wat is die highlighter mooi! ♥ Ik moet m’n ColourPop-bestelling nog stééds swatchen!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2017 at 13:56

   Haha, herkenbaar hoor. Ik heb veel wegens tijdtekort ook nog niet aan kunnen raken ^^

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 2 maart 2017 at 13:45

  Mooie producten zeg! Ik wil ook graag eens wat proberen van Colourpop. Fijn dat je waarschuwt voor invoerrechten, zo kom je niet voor nare verrassingen te staan!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 2 maart 2017 at 12:03

  De highlighter is prachtig!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 2 maart 2017 at 09:46

  Mooi effect!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 maart 2017 at 09:20

  Wauw, ze zijn beide prachtig!!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 2 maart 2017 at 09:19

  Wat een mooie kleuren!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 2 maart 2017 at 09:13

  Ik vind dit echt hele geslaagde items! De blush en highlighter staan je heel natuurlijk en fris. Met een mooie glow. Jammer dat er zoveel invoerkosten bij op komen, dat is dan toch iets wat me tegenhoudt helaas.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 maart 2017 at 09:10

  Deze twee zijn wel heel erg pretty !

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 2 maart 2017 at 08:00

  Ooooh het is zo mooi! Ik moet mij altijd inhouden! Ik heb de matte oogschaduws er van een blush en wat lipsticks en met alles zeer tevreden! Bij jou staat het ook prachtig!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 2 maart 2017 at 07:57

  Ik ben zo nieuwsgierig naar producten van Color Pop.
  Het ziet er veel belovend uit maar ik heb er nog nooit wat van gekocht.

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 2 maart 2017 at 07:37

  Ben zo benieuwd naar de oogschaduws van dit merk. Klinkt veelbelovend!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 maart 2017 at 06:49

  Prachtige natural look!
  Wauw, je kapsel groeit goed ;-)

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2017 at 13:57

   Haha, echt he? Ik schrik ook van hoe snel het groeit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.