Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Let’s get personal | Laatste groepssessie, op de cover & Center Parcs

29 maart 2017


Wat enorm leuk dat er zoveel enthousiaste reacties kwamen dat deze rubriek weer terug is! Moedigt me aan privé wat vaker foto’s te maken om met jullie te delen en zo een kijkje achter de schermen te geven van mijn site en ons privéleven. Gelukkig is Shae weer helemaal beter en konden we genieten van een rustig weekje en een heerlijk weekendje vol met quality time voor ons drietjes ♥ Ik laat je weer zien wat we de afgelopen week zoal gedaan hebben.

Ik had vorige week maandagavond de laatste groepssessie voor de operatie. Je kon duidelijk merken dat we allemaal een beetje gespannen waren, want de volgende keer als we elkaar zien zullen we allemaal geopereerd zijn. De kriebels waren hier ook duidelijk aanwezig!

De rest van de week bestond voornamelijk uit lekker spelen met m’n lieve krullebolletje, een beetje jaloers zijn op de poezen die altijd zo lekker relaxt kunnen zijn en overal tukjes kunnen doen en werken aan de site en alles wat erbij komt kijken. Een beetje vooruit werken voor na de operatie, de mailbox bijhouden en komende samenwerkingen alvast uitwerken. Zo kan ik met een gerust hart de operatie ingaan.

En toen kreeg ik ineens een berichtje van mijn moeder met deze foto’s. Whaaa, ze hebben zelfs een foto van mij voor op de cover gebruikt! Dat is toch wel een beetje spannend hoor ^^ Een tijdje geleden kwamen er een journaliste en een fotograaf langs voor een item in het Eon magazine over een werkruimte/kantoor aan huis inclusief verhaal met energietips. Aangezien ik in een enorm zuinig nieuwbouwhuis woon sinds vorig jaar zomer vonden ze mij een leuke match. Leuk item geworden!


En verder hadden we een allerheerlijkst weekend naar Center Parcs De Vossemeren. Ik kreeg het aanbod voor het verblijf niet heel lang geleden in de mailbox en het kwam eigenlijk perfect uit omdat het het laatste weekend voor mijn operatie was. Om dan even met z’n drietjes in de natuur te zijn op een plek waar het hele gezin ‘niks moet en alles mag’ was erg welkom. We waren beiden nog niet eerder op dit park geweest en wat was het leuk!

Zo’n vakantiedag waarop je eindelijk weer eens uit zou kùnnen slapen maar je kleine donder het om 06.30u wel een prima tijd vond om wakker te zijn. Dan maar alvast m’n make-upje opgooien, de kleine meid aankleden en samen Familie Eend voor de buitendeur voorzien van een broodmaaltijd :P

Ik ben misschien een beetje verwend dus eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat de huisjes redelijk verouderd zijn en erg ‘oldskool’ aanvoelen. Maar; wel schoon, goede bedden en van alle gemakken voorzien dus een perfecte uitvalsbasis voor alle mogelijkheden op dit park. Of het nu goed weer is of slecht weer, hier kan je je hele dagen blijven vermaken. Van bowlen, minigolf, airhockey, binnenspeelmogelijkheden en een prachtige Discovery Bay tot de mogelijkheid van fietsen huren, een prachtige omgeving om te wandelen en een kinderboerderij waar kleintjes ook kunnen ponyrijden. Dat samen met de ‘standaard’ Center Parcs voorzieningen zoals liveshows, kidsshows, een mooi subtropisch zwembad, verschillende restaurants, een paar winkeltjes, workshops en een activiteitenprogramma voor kinderen van elke leeftijd.. Perfect voor een vakantie met veel aandacht en tijd voor elkaar en dan hadden we ook nog eens perfect lenteweer ♥

Tot de volgende keer!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 12 mei 2017 at 12:58

  Wat gaaf dat je op de cover kwam!! Zal vast goede promotie voor je blog zijn. En Center Parcs is voor ons ook een gouwe ouwe: het subtropisch zwembad, lekker bowlen en wandelen: word er echt helemaal relax van.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 april 2017 at 16:47

  Wat leuk dat je dit mocht gaan doen! Kan me voorstellen dat het goed uitkwam zo voor je operatie.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 31 maart 2017 at 13:50

  Ik kan me de spanning in de groep wel voorstellen, als het allemaal achter de rug is bij de volgende ontmoeting. Daar mag je toch terecht een beetje zenuwachtig voor zijn! Wat leuk trouwens, die cover, ziet er goed uit. En wat heerlijk, Center Parcs, een goed moment om nog even met je gezinnetje te genieten!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 maart 2017 at 15:40

  Wat is dit weer leuk om te lezen en te zien. Wat super leuk dat je op de cover staat, het artikel ziet er super leuk uit. Wat heerlijk dat jullie een weekend lekker weg konden en zo genoten hebben, de foto’s zijn zo leuk. Heel veel beterschap en sterkte met het herstel.

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 29 maart 2017 at 21:25

  Super gaaf dat je op de cover staat! Moet vast een raar gevoel zijn ook, ik vond het al raar toen ik afgelopen zomer in de krant stond…:D

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 29 maart 2017 at 18:54

  Je maakt het ook weer mee. Leuk dat je werd uitgekozen voor het artikel. En dan een covergirl zijn, hihihi die kan van je bucketlist!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 29 maart 2017 at 17:37

  Heeeeeel veel succes met de operatie! En zo gaaf dat je op een cover staat!

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 29 maart 2017 at 17:04

  Wat een leuke update! Ik hoop dat de operatie goed is verlopen en veel sterkte met het herstel in de komende periode!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 29 maart 2017 at 16:36

  Leuke update weer! Zo bijzonder dat je op de cover stond. En wat een heerlijk weekend!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 maart 2017 at 12:40

  Fijn dat dit leuke artikel weer terug is!

  Beterschap Xoxo

 • Avatar van Simi
  Reply Simi 29 maart 2017 at 12:31

  Succes vast met je operatie en herstel je ziet er nu al goed uit ?

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 29 maart 2017 at 10:54

  Leuk om je zo te zien stralen. Wauw, op een cover! Dat moet ontzettend spannend zijn!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 maart 2017 at 10:54

  Wat een leuke personal update!!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 maart 2017 at 09:57

  ? moet natuurlijk !!!!! zijn ;-P

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 maart 2017 at 09:56

  Super veel succes met het herstellen van je operatie…..wat een super spannend traject z’on ingrijpende verandering van leefstijl en lichaam.
  Maar als iemand het kan ben jij het wel?

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 maart 2017 at 08:23

  ik vind je er echt heel goed uit zien de laatste tijd :D keep it up en heel veel succes met de operatie <3

 • Avatar van Jonna@burgertrutjes
  Reply Jonna@burgertrutjes 29 maart 2017 at 06:51

  Leuk om weer een persoonlijke update te lezen. Wat tof dat je op de cover staat!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.