Persoonlijk

Let’s get personal | Portugal, healthy vibes & een ziek meisje

19 maart 2017

let's get personal
Het is lang geleden dat ik een update als deze plaatste, maar het is tijd dat de ‘Let’s get personal’-rubriek terug komt. Of het wekelijks of tweewekelijks gaat worden ligt een beetje aan hoe spannend en interessant de week was, maar verwacht dus weer regelmatig persoonlijkere updates! Zo kan ik jullie bijkletsen over wat er achter de schermen gebeurt voor de website en privé. De afgelopen week stond vooral in het teken van weer in de normale routine komen na twee persreizen achter elkaar, nieuwe aankoopjes voor een gezonde motivatie en een ziek meisje..

gastric sleeve blog

heerlijk knuffelen met m’n meisje

Laat ik beginnen met dit meisje die sinds eind van afgelopen vrijdagmiddag ineens helemaal niet in orde was. Ze bleef maar overgeven in flinke hoeveelheden maar had verder geen verhoging of andere klachten. Vreemd toch? Het werd nachtwerk waarbij er telefoontjes met de huisartsenpost plaatsvonden en we zelfs midden in de nacht nog door de arts werden gebeld omdat ze nog wat dingen wilde checken. Gisteren leek het overdag een heel stuk beter te gaan. Shae had weer energie, wilde weer drinken en kleine beetjes eten en ook op een familieverjaardag leek alles prima. Maar toen we in de avond thuiskwamen en aan tafel gingen was het weer mis. Dus maar weer alles schoongemaakt, de kleine meid opgefrist, geknuffeld en naar bed gebracht, gedweild en nieuwe wasjes gedraaid. Ik hoop dat ons meisje snel weer in orde is.. Dat machteloze hummeltje zo te zien gaat me niet in de koude kleren zitten :( Echt hoor, sinds de geboorte van Shae ben ik een softie geworden!

let's get personal

let's get personal

nieuwe plantjes en bloemen ontvangen bij thuiskomst <3

Het was sowieso wel een beetje een vreemd weekje. Ik had twee weken geleden samen met mijn moeder en Shae een persreisje naar Newcastle en vorige week was ik samen met Paul en Shae naar Portugal voor een andere persreis. Gelukkig probeer ik overal waar mogelijk lekker veel rust- en speelmomentjes in te plannen en Shae’s normale ritme zoveel mogelijk aan te houden en zo rolde ze overal lekker in mee. Wat heerlijk om zo samen te kunnen genieten van de kansen die geboden worden ♥ Portugal was echt heerlijk! We hadden veel rust, quality time als gezinnetje en vooral lekker de tijd om goed te genieten van de omgeving en het zonnige weer. Je hebt er – als je me op Instagram volgt – al het één en ander over kunnen zien maar komen binnenkort nog artikels over online met meer informatie en foto’s.

Verder staat hier de boel in het teken van het voorbereiden op de aankomende operatie. Lekker veel opruimen en schoonmaken in huis en mijzelf in de juiste motivatie krijgen door middel van shoptherapie ;) Ik kocht uit de H&M plussize collectie een geweldig lekkere oversized hoodie, een sportbeha en sportsokjes, ontving – wàt een timing! – van Coolblue een activity tracker waar ik erg enthousiast over ben en jullie binnenkort zeker meer over kunnen lezen èn kocht een soupmaker. Ik twijfelde hier al langer over maar hakte de knoop door en kocht er eentje. Hij maakt met amper voorwerk in hooguit een kwartiertje een verse grove of gladde soep, compote of smoothie. Ge-ni-aal! Op Instagram Stories liet ik hem al werkend voorbij komen en ik kreeg erg veel vragen welk model ik had etc. Mocht je er een afzonderlijk artikel over willen zien dan hoor ik het graag zodat ik ermee aan de slag kan.

Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een artikel in diary-vorm te zien met een persoonlijk kijkje achter de schermen ^^

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 21 maart 2017 at 22:34

  Ik ben benieuwd naar je ervaring met de soupmaker. Beterschap voor Shae!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 20 maart 2017 at 21:10

  Leuk om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad op de reisjes. Arme Shae, hopelijk is ze gauw weer de oude!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 20 maart 2017 at 20:59

  Yes, altijd leuk zo’n kijkje achter de schermen! Ik ben een paar jaar geleden met de boot naar Newcastle geweest, leuke trip was dat ja. En beterschap voor de kleine meid!

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 19 maart 2017 at 21:28

  Beterschap voor Shae! En leuk, om weer een personal update van jou te lezen! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 maart 2017 at 09:30

   Dankjewel! En wat leuk dat het zo goed ontvangen wordt :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 19 maart 2017 at 17:44

  Hopen dat Shae snel weer helemaal beter is, het lijkt me inderdaad ook vreselijk om je kindje zo te zien, vreselijk!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 19 maart 2017 at 17:13

  Als je kind ziek is voel je dat als moeder, zelfs mijn zoon van 21 die afgelopen week 2 dagen ziek op bed lag ging ik toch steeds even checken of alles wel goed was, lekkere dingetjes voor hem gehaald :) slaap dan ook altijd heel onrustig zelf.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 19 maart 2017 at 14:11

  Gelukkig is Shae weer wat opgeknapt!
  Portugal is zó heerlijk! :) Ben benieuwd wat jij ervan vond!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 19 maart 2017 at 11:27

  Ik vrees toch dat Shae een portugees virusje mee heeft genomen :( Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met de activity tracker. Ik heb de mijne ook net binnen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:01

   Nouja, het is natuurlijk pas een week nadat we terug waren begonnen dus denk dat het toch iets van hier is. Maar zo sneu. Gelukkig lijkt ze vandaag alweer een stuk beter!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 maart 2017 at 10:44

  Ja als kinderen ziek zijn dan word er behoorlijk veel op je moeder emoties gehamerd. Ik ben ook soft als ze ziek zijn. Vooral toen de oudste zo ziek was dat het kantje-boord was… blinde darm op springen.
  Wat heerlijk even er tussenuit met je gezin. Batterij opladen voor de komende tijd. Succes! En blijf praten over je gevoel… tip van mij, omdat we snel invullen dat we zeurende vrouwen zijn, maar vaak zijn mannen juist blij om erbij betrokken te worden! Dat heb ik ook ontdekt bij mijn operaties… wat was mijn man zorgzaam. Krijg nog een brok in mijn keel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:02

   Inderdaad, open zijn en over alles kunnen praten onderling is zo belangrijk <3

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 19 maart 2017 at 10:41

  Heel vervelend dat Shae ziek was! Verder een leuke update!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 maart 2017 at 09:52

  Zo zielig als je kind ziek is.
  Hoop dat ze snel helemaal opknapt.
  Leuke reisjes.
  Ik wens je veel succes deze week en ik tel mee af naar de dag dat je geopereerd word….

  Xoxo

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 19 maart 2017 at 09:47

  Snel gezond eten klaar maken, dat klinkt goed. Showen dus die soupmaker ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:03

   Haha, nou je bent niet de eerste die ernaar vraagt dus er gaat zeker een artikel over komen!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 19 maart 2017 at 09:16

  Hoop dat je kleine meid snel weer in orde is!! En een soupmaker….. daar heb ik nog nooit van gehoord, moest ook even grinniken want ik dacht, met een pan maak je toch gewoon soep? Maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt dus ik een artikel hierover lijkt me leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:03

   Ik ga aan de slag voor een artikel over de soupmaker! Eerst nog even iets langer gebruiken en alle mogelijkheden benutten voor een goede review ^^

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 19 maart 2017 at 09:13

  Ik vond het zeker leuk dat je deze rubriek weer geplaatst hebt! En wat zielig dat Shae zo ziek was, gek is dat he, hoe je daar als moeder van onder de indruk kunt zijn? Ik was ook altijd best hard maar sinds ik moeder ben, ben ik ook een enorme softy haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:04

   Leuk dat de rubriek nog steeds graag gelezen wordt! Maar echt he, zo’n softe mama die moet huilen om alles :’)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 19 maart 2017 at 07:42

  Leuk dat deze rubriek weer terug komt!! Benieuwd naar je persreisje naar Portugal. En success met de laatste voorbereidingen voor de operatie. Zal best spannend zijn <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2017 at 16:04

   Ah, tof om te horen dat je het leuk vindt dat deze persoonlijke rubriek terug is! En ja.. Spannend zijn deze weken zeker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.