Beauty

Love it! | Narciso Rodriguez Fleur Musc for her

10 maart 2017

narciso rodriguez fleur musc
Oh yes! Na de bekende for her -varianten en Narciso eau de parfum weet de modeontwerper het weer te doen: een nieuw parfum welke echt heerlijk is! Narciso Rodriguez Fleur Musc for her is een poederige en musky geur maar deze keer vermengd met een heerlijk bloemenboeket van rozen, pioenrozen en viooltjes. Het is één van mijn huidige favorieten en ik vertel je graag waarom.

“The for her signature heart of musc is surrounded by roses, spices and amber wood, to create a sparkling fragrance.” Je ruikt er onder andere roze peper, rozen, pioenrozen, muskus, viooltjes, amber en patchoeli in. Hij opent verrassend pittig, maar verandert op de huid al snel in een heerlijke cleane, vrouwelijke en romantische geur. En door de combinatie van musk, patchoeli en amber is de basis bijna crèmig te noemen qua welk gevoel de geur oproept.

narciso rodriguez fleur musc narciso rodriguez fleur muscnarciso rodriguez fleur musc

Vanaf de eerste spray van deze geur was ik om. Misschien door een sterk verlangen naar meer bloemige geuren omdat ik zo toe ben aan de lente en zomer, maar waarschijnlijk vooral doordat het geen standaard geur is. Aan de ene kant is deze dus zacht en vrouwelijk, maar aan de andere kant toch een tikkeltje kruidig en dat maakt hem heel interessant. Daarnaast blijft de geur ook nog eens gigantisch lang op de huid ruiken. Als ik hem ’s ochtends aanbreng dan ruikt Paul hem in de avond nog met gemak terug. En nu ik toch over hem begin: hij vindt deze geur echt heerlijk en blijft er complimentjes over geven als ik hem draag ♥

Mocht je fan zijn van Narciso’s eerdere geuren of gewoonweg een liefhebber zijn van rozen en musk in parfums, dan moet je deze zeker eens gaan besnuffelen.

Narciso Rodriguez Fleur Musc for her is verkrijgbaar als eau de parfum vanaf €56,00/30ml.

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara van Dijk
  Reply Barbara van Dijk 25 januari 2018 at 13:49

  Heerlijke en aparte geur. Jammer jammer jammer dat er geen bodylotion van is!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 13 maart 2017 at 02:10

  Ik rook hem op Gatwick airport, vond hem erg lekker dat ik hem op mijn lijst heb gezet!

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 11 maart 2017 at 19:27

  Ben enorm benieuwd naar deze geur! Ga hem snel eens ruiken in de winkel

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 11 maart 2017 at 15:23

  Heb hem gisteren bij de parfumerie even opgedaan, maar wow!! Heerlijk! Op de wishlist voor moederdag :-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 10 maart 2017 at 16:37

  Ik vind de flacon super gaaf en ben erg benieuwd naar de geur

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 maart 2017 at 14:57

  Zo een prachtige flacon!
  Het klinkt goed en ik ben er zo benieud naar.

  Xoxo

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 10 maart 2017 at 13:52

  Alleen al vanwege de flacon zou ik hem willen hebben, maar de geur lijkt mij ook heerlijk x

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 10 maart 2017 at 10:28

  Als echte grote musk fan was ik zo blij dat ik deze al uit mocht proberen….and i’m in LOVE!
  Ik twijfelde eerst over de kleur roze die wel heel erg Barbie achtig aan doet, maar hij past perfect bij deze geur.
  Een regelrechte topper.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 10 maart 2017 at 10:15

  Dit klinkt naar mijn mening wel als iets voor mij, maar hij ziet er ook heel erg mooi uit vind ik!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 maart 2017 at 09:22

  Ik heb wel eens wat parfums geroken van dit merk, beetje poederig en vond ik wel lekker. Of ik echt bloemige geuren lekker vind weet ik niet.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 10 maart 2017 at 08:44

  Oeh deze klinkt echt su-per goed!!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 10 maart 2017 at 07:04

  Wat een tof flesje! Ik houd van de bloemengeur. En dan helemaal de combinatie van rozen en musk. Niet te zwaar maar wel lekker fris en zomers.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.