Lifestyle Media

Mijn eigen notitieboekjes ♥

26 maart 2017

notitieboekjes laten bedrukken
Ik heb al jaren een notitieboekjes-tic en ik heb er dan ook een flink aantal in de kast staan. Niet alleen om in te schrijven, maar ook als ondergrond voor productfoto’s worden ze veelvuldig gebruikt. Als blogger zijn ze dus eigenlijk onmisbaar.. Ik mocht enkele notitieboekjes laten bedrukken, hoe tof is dat?! Ik wil je er graag wat meer over vertellen èn natuurlijk laten zien en ga er ook een aantal weggeven in een heerlijke feel good give-away.

notitieboekjes laten bedrukken
Waar kan je een notitieboekje voor gebruiken?

Of het nu is om ideetjes of inspiratie voor een artikel in op te schrijven, notities in te maken tijdens een productlancering, receptjes in te noteren, dankbaarheidslijstjes in te maken, doelen in op te schrijven, een bucketlist in bij te houden, leuke uitspraken van mijn dochtertje in op te schrijven.. Zo’n notitieboekje kan je voor heel erg veel doeleinden gebruiken en wordt zo een persoonlijk en waardevol item.

Mijn eigen notitieboekje ♥
Ik heb ervoor gekozen om het notitieboekje in één van mijn favoriete kleuren te kiezen, namelijk lekker fris en vrolijk geel. Een kleur die me gelijk oppept en natuurlijk geweldig bij de lente past die zojuist begonnen is. Als opdruk heb ik lang nagedacht waar ik voor zou gaan, maar besloot uiteindelijk voor de slogan van mijn website en mijzelf te gaan: Enjoy life! Dit liet ik niet in een kleur drukken maar in blinddruk (pregen) erin zetten waardoor je de tekst kan lezen en voelen en het er heel subtiel in verwerkt is. Zo kan hij voor veel doeleinden gebruikt worden zonder als promotiemateriaal te ogen.

Dit notitieboek met harde kaft heeft verder een handig elastiek dat hem mooi gesloten houdt, een leeslintje zodat je weet waar je gebleven bent en achterin zit ook nog een vakje waar je bijvoorbeeld je visitekaartjes, bonnetjes, pasfoto’s, concertkaartjes of iets dergelijks in kan bewaren. Het is trouwens een handzaam A6 formaat waardoor hij gemakkelijk in iedere handtas past.

notitieboekjes laten bedrukken

Feel good give-away!
Ik ga ze zelf gebruiken als persoonlijk notitieboekje maar ook als cadeautje hier en daar en het leek me leuk om een aantal van deze limited editions ;) weg te gaan geven aan andere notitieboekjesliefhebbers. Kijk hiervoor op de Curvacious Facebookpagina bij 26 maart 2017 om te zien hoe je kans maakt op de 5 x 2 notebooks die ik weg ga geven. Good luck!

Je eigen luxe notitieboek kan je heel eenvoudig bij Drukbedrijf laten drukken in een minimale oplage van 25 stuks in verschillende formaten, kleuren en opdrukken.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura Hoogendijk
  Reply Laura Hoogendijk 30 maart 2017 at 14:57

  Super leuke actie ik doe heel graag mee !
  Lijkt me super leuk om te winnen

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 maart 2017 at 11:58

  Wat een super vrolijke notitie boekjes!

 • Avatar van Daniëlle Springer
  Reply Daniëlle Springer 26 maart 2017 at 22:10

  Ah wat ontzettend leuk dit! Zo tof ook dat de tekst er echt in ‘gedrukt’ is. De winactie sla ik voor deze keer over. :)

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 26 maart 2017 at 19:25

  Heerlijk, ik ga zeker een poging wagen, te leuk!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 26 maart 2017 at 11:40

  Ik ben dol op notitieboekjes, tof dat je er nu zelf eentje hebt ‘gemaakt’!

 • Avatar van Jonna@burgertrutjes
  Reply Jonna@burgertrutjes 26 maart 2017 at 09:13

  Ik sla de winactie even over want ik kom om in de notitieboekjes. Maar wat een leuk idee!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 26 maart 2017 at 09:06

  Wat een leuke actie! Ik hou ook van schrijven en fris:) !

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 26 maart 2017 at 08:53

  Heel herkenbare tic! Ik heb ze ook tijdje weggegeven als relatiegeschenk: had van die eco-achtige van Ikea voorzien met stempel van mijn logo.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 maart 2017 at 07:37

  Wat een leuke actie!
  Ik doe héél graag mee ;-)
  Hier kan men nooit genoeg van hebben want ik zou er zoveel handige tips, merken en prijzen van make-up en beautyproducten etc. van bloggers als jou in noteren….
  Leuk concept op de website waar dit te koop is.
  Je fb pagina like ik al lang.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Ik wens je een mooie dag toe Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.