Beauty

Olaz Ultimate Eye Cream

20 maart 2017

olaz ultimate eye cream
Waar ik vroeger niet het nut van een oogcrème in zag, ben ik de afgelopen jaren toch wel fan geworden en smeer ik trouw. Waarschijnlijk komt het ook door m’n leeftijd want rimpeltjes en lijntjes laten zich duidelijker zien en wallen en donkere kringen gaan lastiger weg. De aftakeling is begonnen ;) Onlangs werd Olaz Eyes gelanceerd, de eerste oogverzorgingslijn van het merk. De Olaz Ultimate Eye Cream voor 25+ en het Olaz Firming Eye Serum voor 40+. Gezien de doelgroep van mijn website (25-45 jaar) vertel ik je graag wat over het eerste product èn ik mag er ook enkele weg gaan geven. Let’s go!

olaz ultimate eye creamolaz ultimate eye cream
De Olaz Ultimate Eye Cream is dus meer gericht op de jongere vrouwen en heeft een 3-in-1 werking om zichtbare lijntjes en rimpels te vervagen en de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen te verminderen. Er zit onder andere niacinamide (vitamine B3), glycerine, vitamines en peptides in wat een hydraterende werking heeft die pigmentvlekjes tegen gaat en een goede anti-aging werking biedt. Ook fijn: er zit geen parfum in deze oogcrème waardoor je deze ook gerust kan smeren met een gevoeligere huid.

De kleur van deze oogcrème is huidskleur met een oranje tintje erdoorheen. Dit heeft als voordeeltje dat het een donkerdere of blauwige kleur onder je ogen subtiel neutraliseert waardoor wallen net even wat minder opvallen. Je hebt echt maar een heel klein beetje product per oog nodig en na het zachtjes inkloppen met de ringvinger droogt hij redelijk mat op. Niet te mat gelukkig want anders zouden rimpeltjes en lijntjes juist geaccentueerd worden, maar juist prettig qua finish omdat het zo heel erg fijn werkt onder concealer en andere make-up. Deze trekt daarna ook duidelijk minder in de lijntjes rondom de ogen en blijft langer zitten. De oogcrème werkt dus ook nog eens subtiel als een undereye primer.

De Olaz Ultimate Eye Cream komt in een potje met een inhoud van 15ml en is verkrijgbaar voor €24,99. Tip: op dit moment loopt er tot 26 maart bij Trekpleister een aanbieding voor 40% korting op alle gezichtsverzorgingsproducten van Olaz.

olaz ultimate eye cream

Winactie
Kan jij wel een frissere oogopslag gebruiken? Heb je een stressvolle periode gehad? Net mama geworden waardoor de wallen op je knieën hangen? Of ken je iemand die deze oogcrème erg goed zou kunnen gebruiken? Ik mag deze nieuwe Olaz oogcrème 3 x weg gaan geven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel met een kleine motivatie.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij wilt volgen op Facebook en als je deze actie daar wil liken en delen ♥ Meedoen kan tot en met zondag 26 maart 2017, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht. Good luck!

balkje nieuwe layout - Olaz Ultimate Eye Cream

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Josett
  Reply Josett 30 maart 2017 at 22:48

  Ik wil heel graag oogcreme winnen voor het wegwerken van mijn wallen door alle scriptie stress

  Liefs Josett

 • Avatar van Gael Batailde
  Reply Gael Batailde 26 maart 2017 at 23:15

  Ik doe graag mee! Een oogcrème ontbreekt nog in mijn skincare routine en nu ik in de twintig ben beginnen de wallen prominenter aanwezig te zijn jammer genoeg!

 • Avatar van maris
  Reply maris 26 maart 2017 at 20:12

  zeker weten voor mn wallen!!! sinds 3 maanden een dochtertje… toch pittiger dan ik dacht

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 26 maart 2017 at 19:44

  Herstellende van een flinke longontsteking, kan mijn vermoeide ogen en gezicht wel een opfrisbeurt gebruiken

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 26 maart 2017 at 18:23

  Oogcreme is een must, zeker voor de lijntjes, het droge gevoel en het wakkerder ogen. Ik doe graag mee! Mijn oogcreme is bijna op en het leven zit even niet mee (al een tijdje te lang), ik geef niet op hoor, maar de zon mag wel weer gaan schijnen….

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 26 maart 2017 at 17:17

  Ik zou t graag willen proberen. Erg druk op werk en slaap niet al te goed en dat hoor ik van collega’s en vrienden dat dat te zien is aan mijn gezicht/ogen .ben erg benieuwd naar dit product

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 26 maart 2017 at 15:19

  Joepie, weer zo’n leuke winactie!! Nu ik inmiddels al 30 kilo ben afgevallen (na mijn gastric sleeve van afgelopen november), ga ik meer en meer rimpeltjes én donkere kringen ontdekken rondom mijn ogen… Zou er graag net zo goed uitzien als ik mij inmiddels voel ;-)
  Voor jou is het afgetellen geblazen, spannend!! Veel succes alvast, ik ga even heel hard duimen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2017 at 08:44

   Wat een resultaat al in een paar maanden tijd :) En dankjewel voor de succeswensen, gaat vast helemaal goedkomen woensdag!

 • Avatar van Nicole CO
  Reply Nicole CO 26 maart 2017 at 14:23

  Heel graag voor mijn allerliefste mama!! Die mag wel eens verwent worden! Altijd in de weer met de kleinkinderen ???

 • Avatar van Corry de Vos
  Reply Corry de Vos 26 maart 2017 at 12:19

  Ja zou graag willen proberen

  27 maart jarig
  Dus leuk verjaardagscadeau
  Gooi mij maar in de hoge hoed…

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 26 maart 2017 at 12:17

  Ik werk onregelmatig als verpleegkundige en daardoor heb ik het gevoel altijd wel wallen te hebben!
  Op een zekere leeftijd kun je niet meer alles doen zonder dat het sporen achterlaat…..
  Een frissere oogopslag is meer dan welkom.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 26 maart 2017 at 12:10

  Ja graag! Mama van een knul van 13 mndn, slapen doet ‘ie niet aan, 32urige drukke job, studie aan het voorbereiden voor na de zomer, want dan is verlof 2 voorbij van baby nr 2 als alles goed gaat… druk, wallen?! Tsja…

 • Avatar van gea
  Reply gea 26 maart 2017 at 12:09

  Lente!
  Graag de winter uit mijn lijf & een frisse blik
  Doe graag mee❤

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 26 maart 2017 at 12:08

  Graag doe ik mee want ik heb een heel vermoeide uitdrukking rondom mijn ogen! Ik hoop dat het uitkomst zal bieden.

 • Avatar van Dilara
  Reply Dilara 25 maart 2017 at 16:49

  Ik doe mee! Ben zelf student en slaap dus best weinig en wallen onder men ogen is dus niks nieuws helaas. Dit product zou ik daarom wel willen proberen! :)

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 25 maart 2017 at 07:52

  Lieve Desiree!
  Ook ik doe graag mee! Heb al mijn hele leve last van flinke donkere kringen en geen concealer die ze helemaal bedekt. Genoeg geprobeerd ook! Ik heb, na maanden solliciteren, gisteren een contract voor een nieuwe baan getekend. Ik ga 40 uur werken, wat fijn is, maar m’n zoontje zal ik moeten missen. Maar hij is mijn grootste drijfveer!! Voor m’n ventje, m’n lieve vriend en natuurlijk mezelf zou ik er graag ook net zo uit willen zien als ik me voel! Trots en klaar om aan de slag te gaan!
  Dikke knuffel, Liefs, Anneke
  Ps. Helaas geen Facebook om je daar te kunnen volgen.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
colourpop lippie stix
ColourPop Lippie Stix & Ultra Matte Lip

Na de blush & highlighter en het oogschaduwpalette zijn vandaag de ColourPop Lippie Stix en Ultra Matte Lip producten aan...

Sluiten