Beauty

Olaz Ultimate Eye Cream

20 maart 2017

olaz ultimate eye cream
Waar ik vroeger niet het nut van een oogcrème in zag, ben ik de afgelopen jaren toch wel fan geworden en smeer ik trouw. Waarschijnlijk komt het ook door m’n leeftijd want rimpeltjes en lijntjes laten zich duidelijker zien en wallen en donkere kringen gaan lastiger weg. De aftakeling is begonnen ;) Onlangs werd Olaz Eyes gelanceerd, de eerste oogverzorgingslijn van het merk. De Olaz Ultimate Eye Cream voor 25+ en het Olaz Firming Eye Serum voor 40+. Gezien de doelgroep van mijn website (25-45 jaar) vertel ik je graag wat over het eerste product èn ik mag er ook enkele weg gaan geven. Let’s go!

olaz ultimate eye creamolaz ultimate eye cream
De Olaz Ultimate Eye Cream is dus meer gericht op de jongere vrouwen en heeft een 3-in-1 werking om zichtbare lijntjes en rimpels te vervagen en de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen te verminderen. Er zit onder andere niacinamide (vitamine B3), glycerine, vitamines en peptides in wat een hydraterende werking heeft die pigmentvlekjes tegen gaat en een goede anti-aging werking biedt. Ook fijn: er zit geen parfum in deze oogcrème waardoor je deze ook gerust kan smeren met een gevoeligere huid.

De kleur van deze oogcrème is huidskleur met een oranje tintje erdoorheen. Dit heeft als voordeeltje dat het een donkerdere of blauwige kleur onder je ogen subtiel neutraliseert waardoor wallen net even wat minder opvallen. Je hebt echt maar een heel klein beetje product per oog nodig en na het zachtjes inkloppen met de ringvinger droogt hij redelijk mat op. Niet te mat gelukkig want anders zouden rimpeltjes en lijntjes juist geaccentueerd worden, maar juist prettig qua finish omdat het zo heel erg fijn werkt onder concealer en andere make-up. Deze trekt daarna ook duidelijk minder in de lijntjes rondom de ogen en blijft langer zitten. De oogcrème werkt dus ook nog eens subtiel als een undereye primer.

De Olaz Ultimate Eye Cream komt in een potje met een inhoud van 15ml en is verkrijgbaar voor €24,99. Tip: op dit moment loopt er tot 26 maart bij Trekpleister een aanbieding voor 40% korting op alle gezichtsverzorgingsproducten van Olaz.

olaz ultimate eye cream

Winactie
Kan jij wel een frissere oogopslag gebruiken? Heb je een stressvolle periode gehad? Net mama geworden waardoor de wallen op je knieën hangen? Of ken je iemand die deze oogcrème erg goed zou kunnen gebruiken? Ik mag deze nieuwe Olaz oogcrème 3 x weg gaan geven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel met een kleine motivatie.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij wilt volgen op Facebook en als je deze actie daar wil liken en delen ♥ Meedoen kan tot en met zondag 26 maart 2017, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Josett
  Reply Josett 30 maart 2017 at 22:48

  Ik wil heel graag oogcreme winnen voor het wegwerken van mijn wallen door alle scriptie stress

  Liefs Josett

 • Avatar van Gael Batailde
  Reply Gael Batailde 26 maart 2017 at 23:15

  Ik doe graag mee! Een oogcrème ontbreekt nog in mijn skincare routine en nu ik in de twintig ben beginnen de wallen prominenter aanwezig te zijn jammer genoeg!

 • Avatar van maris
  Reply maris 26 maart 2017 at 20:12

  zeker weten voor mn wallen!!! sinds 3 maanden een dochtertje… toch pittiger dan ik dacht

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 26 maart 2017 at 19:44

  Herstellende van een flinke longontsteking, kan mijn vermoeide ogen en gezicht wel een opfrisbeurt gebruiken

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 26 maart 2017 at 18:23

  Oogcreme is een must, zeker voor de lijntjes, het droge gevoel en het wakkerder ogen. Ik doe graag mee! Mijn oogcreme is bijna op en het leven zit even niet mee (al een tijdje te lang), ik geef niet op hoor, maar de zon mag wel weer gaan schijnen….

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 26 maart 2017 at 17:17

  Ik zou t graag willen proberen. Erg druk op werk en slaap niet al te goed en dat hoor ik van collega’s en vrienden dat dat te zien is aan mijn gezicht/ogen .ben erg benieuwd naar dit product

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 26 maart 2017 at 15:19

  Joepie, weer zo’n leuke winactie!! Nu ik inmiddels al 30 kilo ben afgevallen (na mijn gastric sleeve van afgelopen november), ga ik meer en meer rimpeltjes én donkere kringen ontdekken rondom mijn ogen… Zou er graag net zo goed uitzien als ik mij inmiddels voel ;-)
  Voor jou is het afgetellen geblazen, spannend!! Veel succes alvast, ik ga even heel hard duimen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2017 at 08:44

   Wat een resultaat al in een paar maanden tijd :) En dankjewel voor de succeswensen, gaat vast helemaal goedkomen woensdag!

 • Avatar van Nicole CO
  Reply Nicole CO 26 maart 2017 at 14:23

  Heel graag voor mijn allerliefste mama!! Die mag wel eens verwent worden! Altijd in de weer met de kleinkinderen ???

 • Avatar van Corry de Vos
  Reply Corry de Vos 26 maart 2017 at 12:19

  Ja zou graag willen proberen

  27 maart jarig
  Dus leuk verjaardagscadeau
  Gooi mij maar in de hoge hoed…

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 26 maart 2017 at 12:17

  Ik werk onregelmatig als verpleegkundige en daardoor heb ik het gevoel altijd wel wallen te hebben!
  Op een zekere leeftijd kun je niet meer alles doen zonder dat het sporen achterlaat…..
  Een frissere oogopslag is meer dan welkom.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 26 maart 2017 at 12:10

  Ja graag! Mama van een knul van 13 mndn, slapen doet ‘ie niet aan, 32urige drukke job, studie aan het voorbereiden voor na de zomer, want dan is verlof 2 voorbij van baby nr 2 als alles goed gaat… druk, wallen?! Tsja…

 • Avatar van gea
  Reply gea 26 maart 2017 at 12:09

  Lente!
  Graag de winter uit mijn lijf & een frisse blik
  Doe graag mee❤

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 26 maart 2017 at 12:08

  Graag doe ik mee want ik heb een heel vermoeide uitdrukking rondom mijn ogen! Ik hoop dat het uitkomst zal bieden.

 • Avatar van Dilara
  Reply Dilara 25 maart 2017 at 16:49

  Ik doe mee! Ben zelf student en slaap dus best weinig en wallen onder men ogen is dus niks nieuws helaas. Dit product zou ik daarom wel willen proberen! :)

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 25 maart 2017 at 07:52

  Lieve Desiree!
  Ook ik doe graag mee! Heb al mijn hele leve last van flinke donkere kringen en geen concealer die ze helemaal bedekt. Genoeg geprobeerd ook! Ik heb, na maanden solliciteren, gisteren een contract voor een nieuwe baan getekend. Ik ga 40 uur werken, wat fijn is, maar m’n zoontje zal ik moeten missen. Maar hij is mijn grootste drijfveer!! Voor m’n ventje, m’n lieve vriend en natuurlijk mezelf zou ik er graag ook net zo uit willen zien als ik me voel! Trots en klaar om aan de slag te gaan!
  Dikke knuffel, Liefs, Anneke
  Ps. Helaas geen Facebook om je daar te kunnen volgen.

 • Avatar van Angelique Hendriks-op den velde
  Reply Angelique Hendriks-op den velde 23 maart 2017 at 20:42

  17 April word ik 48 jaar en tja…dan moet je het van dit soort cremmetjes hebben ;) Olaz is trouwens een supercreme, ruikt ook heel lekker

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 23 maart 2017 at 19:29

  ik heb 2 schatten die in de doelgroep passen, daar doe ik het allemaal voor. Zij klagen erover dat ik TEVEEL tijd besteed aan prijsvragen om NIETS te winnen.. Misschien dat dit ze de mond snoert. Ben benieuwd

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 23 maart 2017 at 12:59

  Zou de Olaz ultimate eye cream heel graag aan mijn zus geven! Net bevallen van een meisje, en ja.. ze ziet er moe uit door de nachtvoedingen. Deze oppepper zal het vast goed doen voor haar!

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 23 maart 2017 at 12:31

  zou deze goed kunnen gebruiken , heb een paar stressvolle weken achter de rug (moeder in home, huis leeggemaakt) mijn gezicht kan wel een opfris beurt gebruiken

 • Avatar van Tamar
  Reply Tamar 22 maart 2017 at 23:58

  werd vandaag 10 jaar ouder geschat. Ouch, ik kan wel een verzorgend creme gebruiken!

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 22 maart 2017 at 17:31

  Deze oogcrème is meer dan welkom! Ik merk dat -hoe heerlijk de beginnende lente ook is- mijn ogen buiten wat moeten wennen aan het felle licht. Hierdoor zie ik er vaak vermoeider uit dan dat ik me daadwerkelijk voel.
  Weg met de puffy eyes! Lijkt me een heerlijk product om iedere ochtend en avond te gebruiken. Kom maar op.
  LOVE IT.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 22 maart 2017 at 17:29

  Ik heb van mijzelf al een hele bleke huid, dus elk plekje, deukje en dingetje zie je heel gauw. Nu heb ik ook het nadeel dat ik altijd al last heb gehad van slecht slapen waardoor wallen al heel snel opvallen wanneer mijn nachten niet zo lekker zijn. Zo’n crème is altijd fijn, maar tot nu toe heb ik er nog niet echt één gehad die écht goed werkte, van dit merk nog nooit dus ik zou hem graag willen proberen om te zien of mijn slaaptekort met dit wonderproduct verdoezeld zou kunnen worden!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 22 maart 2017 at 17:23

  Ik maak heel graag kans op de Olaz Ultimate Eye Cream. Ik ben 36 en merk dat ik nu echt meer aan huidverzorging moet gaan doen. Ik heb best wel eens ‘schrikmomentjes’ wanneer ik in de spiegel kijk.

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 22 maart 2017 at 13:23

  Net 40 geweest en een behoorlijk stressvolle periode achter de rug in onze realtie. Daarnaast ben ik ook nog mama van vier kids dus ja, soms kun je “het” echt wel van me afzien! Vooral de wallen en blauwe kringen onder mn ogen hangen soms wel eens heel erg laag. ” laaghangende bewolking! Olaz vind ik altijd een heel fijn en betaalbaar merk. Loot dan ook graag mee om deze creme te proberen

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 22 maart 2017 at 11:13

  Dat zou handig zijn want van de week viel het me op dat er iets van wallen waren te zien die er eerder niet waren. Ik weet de reden wel maar ben er niet blij mee.

  • Avatar van Monique
   Reply Monique 22 maart 2017 at 12:14

   Ik word dit jaar 50 dus alle hulp is welkom om die rimpels tegen te houden !

 • Avatar van Samira lehkamp
  Reply Samira lehkamp 22 maart 2017 at 10:53

  Ik ben echt toe aan een goeie oogcreme.. duimen maar!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 22 maart 2017 at 10:28

  al 2 weken in de verbouwingsrommel en drama’s en gisteren een leuk concertje gedaan maar door de werkmannen toch weer vroeg uit bed gekomen…..ik kan nu wel zon wonder potje gebruiken ;)

 • Avatar van Hanane Rebha
  Reply Hanane Rebha 22 maart 2017 at 09:53

  Ik ben moeder van twee kinderen en helaas voel ik me een beetje oude moeder worden, want ik krijg rimpels. Zou heel graag dit product willen uitproberen.

 • Avatar van Vera Limpens
  Reply Vera Limpens 22 maart 2017 at 08:41

  De verzorging en reiniging van mijn huid is iets wat ik 2x per dag grondig doe. Dit potje creme zal dus zeker niet verloren gaan. Ik ga dit zeker gebruiken! Succes iedereen x

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 21 maart 2017 at 23:11

  Ik krijg steeds vaker de vraag of ik moe ben… misschien dat ik er dan toch maar eens iets mee moet gaan doen…

 • Avatar van Marina Vink
  Reply Marina Vink 21 maart 2017 at 21:00

  Mijn leeftijd loop zachtjes op, en “helaas” ga je dit zien onder mijn ogen!
  een beetje hulp is altijd fijn

 • Avatar van esther
  Reply esther 21 maart 2017 at 16:03

  Oh ik vind dit zo een mooie verpakking!
  Mijn collegas vragen altijd of ik ziek ben, dus dit zal er perfekt zijn :) :)

 • Avatar van Anita Diepeveen
  Reply Anita Diepeveen 21 maart 2017 at 14:51

  Tsja, te laat naar bed, te vroeg er weer uit, dan zie ik er niet stralend uit.
  Ik zou het fijn vinden als ik mijzelf hiermee een boost kan geven, zodat ik vrolijk de lente tegemoet kan gaan

 • Avatar van El
  Reply El 21 maart 2017 at 14:38

  Heel graag ding ik mee want ik zou het geweldig vinden om mijn zichtbare lijntjes en rimpels te kunnen vervagen en de zichtbaarheid van mijn donkere kringen en wallen verminderen zou helemaal ideaal zijn.
  Ik heb ze helaas en vind dat heel erg maar het komt waarschijnlijk omdat ik al vele jaren onder stress leef (vanwege de ernstige ziekte van mijn man en helaas ben ik ook ziek) en uiteraard door het vorderen van de leeftijd.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 21 maart 2017 at 13:55

  Desiree,

  Ik ben niet moeder geworden en heb me zelf laatste dagen gedwongen om het slaaptekort te minimaliseren ivm drukte van school, werk en huishouden. word dit jaar 30.
  Mijn moeder zei afgelopen weekend dat mijn ogen helemaal donker zijn, niet alleen onder en ook bovenin mijn ogen.

  Ik deel graag een link uit met iedereen:

  https://www.jan-magazine.nl/artikel/de-effecten-van-slaapgebrek-op-de-langere-termijn

  Ik zou graag een oogcrème voor jullie willen testen en smeerde toevallig een laagje vaseline onder mijn ogen vanmorgen. omdat mijn ogen zagen er opgezwollen en donker uit. Is de vaseline juist voor mijn ogen?

  Met vriendelijke groet,

  Denise

 • Avatar van floor verseveldt
  Reply floor verseveldt 21 maart 2017 at 13:26

  wat een geweldige prijs. sinds ik mama ben geworden van een geweldige zoon, is het gedaan met mijn nachtrust. dus ik kan wel een oppepper gebruiken.

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 21 maart 2017 at 12:38

  omdat ik de laatste tijd toch merk dat mijn huid veroudert en de huid rond mijn ogen zou wel opgefleurd dienen te worden

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 21 maart 2017 at 10:36

  Ik ben een vrolijk mens en ik lig vaak in een breuk maar die lachrimpeltjes zijn niet altijd leuk ! Ook een nachtje te lang opgebleven heeft nadelige gevolgen voor mijn huid want daardoor zie ik er ouder uit! Omdat ik in de BedrijfsLedenGroep zit moet ik representatief zijn van gezicht tot gebit. Nu is Olaz de expert bij uitstek op dit gebied van probleemhuid en met wat mazzel zie ik er binnenkort jonger uit ?

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 21 maart 2017 at 08:16

  Ik wil graag stralend ouder worden

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 21 maart 2017 at 06:59

  Ik sla de winactie even over, maar vind het wel een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder als ze jarig is einde va het jaar :)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 20 maart 2017 at 21:12

  Oh leuk!! Aangezien ik door mijn nieuwe medicijnen slecht slaap en toch een frisse oogopslag wil hebben in de stralende lente, kan ik dit goed gebruiken!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 20 maart 2017 at 20:42

  Ik doe graag mee, zou het graag willen gebruiken voor mijn ogen, lijk me heerlijk voor mijn ogen !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Avatar van Annelaure
  Reply Annelaure 20 maart 2017 at 19:52

  Wallen, kringen, rimpels… ik kan goed merken dat ik de 40 gepasseerd ben! Ik zou heel graag deze creme winnen in de hoop dat ik er weer wat frisser uit ga zien!

 • Avatar van anja
  Reply anja 20 maart 2017 at 19:06

  zou het super zijn, hebbe namelijk net een nieuw huis en veel voor moeten regelen. en nu kan de ik de fijne creme wel gebruiken voor mijn vermoeide ogen

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 20 maart 2017 at 18:46

  Ik doe graag mee, vooral naarmate de week vordert worden de wallen groter en vanaf donderdag is er vaak geen houden meer aan haha in het weekend weer even bijtanken en dan maandag huppatee, gaan we weer.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 20 maart 2017 at 18:40

  Klinkt goed, maar ik ben geen jonge vrouw meer en wellicht dat het bij mij niets meer doet.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 20 maart 2017 at 18:11

  Elke dag er fit uitzien , dankzij deze verzorgende crème.

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 20 maart 2017 at 17:36

  Stress ✔
  Weinig slaap ✔

  Dus doe graag mee met de winactie! ?

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 maart 2017 at 17:36

  Klinkt goed, alleen bij elke eye creme worden mijn ogen echt geïrriteerd, weet niet hoe het komt

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 20 maart 2017 at 17:07

  owww geweldig!!!! Ik werk in de zorg en moet heel vaak heeeel vroeg mijn bed uit (lees: 7 uur beginnen op het werk!!). Mijn wallen komen tot mijn knieeen, dus dit zou ik heeel graag willen proberen. Niks te verliezen :-)

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 20 maart 2017 at 16:59

  Als je goed in je vel zit, straal je dat uit. En met behulp van Olaz komt dat nog beter tot zijn recht!

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 20 maart 2017 at 16:55

  Ik heb vaak last van wallen, dus ik zou dit product graag testen.

  Ik volg je al een tijd op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht ook geliked en gedeeld.

 • Avatar van Zena
  Reply Zena 20 maart 2017 at 16:45

  Ik heb bijna altijd wallen onder mijn ogen misschien is het genetisch bepaalt maar ik heb er veel last van.
  Ik zou deze creme graag willen uitproberen en misschien helpt het wel :)

  Met Vriendelijke Groet

  Zena

 • Avatar van Lucie
  Reply Lucie 20 maart 2017 at 16:23

  Als ik de laatste tijd in de spiegel kijk of mezelf op foto’s zie kan ik het niet meer ontkennen: tijd voor een goede oogcrème! Maar omdat ik nogal gevoelige ogen heb én een gevoelige huid, stelde ik de aanschaf nog even uit, en wilde me eerst eens goed oriënteren! De oplossing stond intussen gewoon in het schap, naast mijn dag-en nachtcrème, van Olaz… Dus om te voorkomen dat ik wallen krijg waarover ik ga vallen, maak ik graag kans om de Olaz Ultimate Eye Cream te gaan proberen!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 20 maart 2017 at 16:16

  Ikzelf kan dit wel goed gebruiken. Niet zozeer omdat ik te weinig slaap maar ik krijg zoieso vaak de opmerking dat ik er vermoeid uitzie omdat ik donkere wallen heb!

 • Avatar van Corina Bezuijen
  Reply Corina Bezuijen 20 maart 2017 at 15:18

  Ik zou het erg graag eens willen proberen. Ben altijd in voor iets nieuws op skincaregebied. En nu ik nog net onder de 30 zit ben ik vast nog op tijd om huidveroudering tegen te gaan ;-)

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 20 maart 2017 at 15:14

  Ik zou graag de Olaz Firming Eye Serum willen testen om mijn jeugdigheid te behouden. Ik word altijd jong geschat :)

 • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
  Reply Sandra Benedick Elzinga 20 maart 2017 at 15:10

  Na mijn tweeling zie ik er niet uit hahaha
  Dat is mijn motivatie :P

 • Avatar van Irene Niec
  Reply Irene Niec 20 maart 2017 at 13:58

  Ik heb voor mijn leeftijd nog relatief weinig rimpels en graag zou ik het nog even zo houden haha
  Heel graag maak ik kans op de fijne crème

 • Avatar van maris
  Reply maris 20 maart 2017 at 13:40

  Ben sinds kort bevallen van mn 2e dochter, merk toch wel dat dit heel veel energie kost. Was 1 kindje nog heel makkelijk, vreten 2 dames toch wel heel veel energie. Dit is helaas ook te zien.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 20 maart 2017 at 13:22

  Dit wil ik wel eens proberen! Net als jij nooit echt het nut van oogcreme kunnen inzien, maar je hebt me aardig overtuigd. Ik doe mee!!!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 20 maart 2017 at 13:17

  Drukke baan, peutertje en een tweede op komst, ja ik kan wel een goede oogcrème gebruiken!

 • Avatar van Margret
  Reply Margret 20 maart 2017 at 12:47

  Wallen in combinatie met hooikoorts…………ik doe graag mee!!

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 20 maart 2017 at 12:46

  Er 3 kinderen en een baan in het onderwijs is het lastig de ballen hoog te houden en werk je tot later door. Dus ik zou dit graag willen uitproberen.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 20 maart 2017 at 12:28

  Net mama geworden ✅ check!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 20 maart 2017 at 11:44

  Oh dat is iets wat ik zeker kan gebruiken. Binnen 2 weken moet ik terug gaan werken na mijn zwangerschapsverlof en moet er dan zeker fris voor de dag komen en niet met wallen of donkere kringen van de weinige uurtjes slaap.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 20 maart 2017 at 11:24

  Ziet er goed uit! Ik doe dit keer niet mee met de winactie, aangezien ik afgelopen keer de Dermalogica winactie gewonnen heb, dus ik gun het iemand anders!

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 20 maart 2017 at 10:56

  Heel graag! Ook ik was nooit zo van de crèmepjes, maar word toch steeds vaker met ‘mevrouw’ aangesproken. :p
  Hint hint… Een frisse(re) blik is natuurlijk erg fijn! Dit is dus de crème de la crème? ;)
  Ik ben heel benieuwd en maak dus graag kans.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 20 maart 2017 at 10:54

  De korte nachten zijn voorbij, de stressvolle periode nog niet helemaal. Helaas is me dat ook aan te zien. Zou het daarom graag eens proberen, zodat ik er weer wat frisser de wereld rondkijk ;-)

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 20 maart 2017 at 10:51

  Wat lijkt dit me een fijn product om te winnen! Mijn kleuter vindt de nachten nogal eng, waardoor ik er meerdere keren per nacht uit moet om haar gerust te stellen… Ik moet zeggen dat ik er wel eens meer meer fris heb uitgezien :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 maart 2017 at 10:41

  oeh ik doe graag mee :D ben al langere tijd op zoek naar een goede oogcreme nu ik sinds begin dit jaar een vrij drukke fulltime baan heb… met als gevolg weinig slaap en groeiende wallen >.<

 • Avatar van Z. Kumru
  Reply Z. Kumru 20 maart 2017 at 10:40

  Met een jong kind in huis die niet de nacht doorslaapt, merk ik dat vooral asn mijn ogen. Wil deze graag uitproberen

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 20 maart 2017 at 10:33

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik als 30-plusser nog niet helemaal aan de oogcreme ben. Misschien toch maar eens doen! Het probleem is vaak dat ze niet voedend genoeg zijn en dan smeer ik liever met een volle crème :).

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 20 maart 2017 at 10:15

  Op mijn leeftijd kun je sowieso wel een oppepper gebruiken… Ik zou er wel wat frisser uit willen zien!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 20 maart 2017 at 09:58

  Ik doe graag mee! Over twee maandjes bereik ik de 30 en rondom mijn ogen zie ik wat lijntjes en fijne rimpels verschijnen. Een oogcreme komt nu dus heel goed uit! Olaz is ook nog eens mijn favoriete huidverzorgingsmerk, ik gebruik er een dag en nachtcreme van dus ik weet zeker dat de oogcreme me goed zal bevallen :)

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 20 maart 2017 at 09:54

  Olaz fijne producten hebben jullie in het assortiment fijne dag /nacht crème.
  Ben super benieuwd naar deze lijn.
  Zou hem graag uitproberen.

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 20 maart 2017 at 09:27

  Jammer dat je het serum niet weg mag geven. Ik val helaas als 47 jarige niet in de doelgroep en heb wel wat sterkers nodig…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 maart 2017 at 09:28

   Misschien met de genoemde kortingsactie inslaan deze week? ;)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 20 maart 2017 at 09:25

  Ah wat een leuke winactie! Ik zou deze heel erg graag willen winnen voor mijn schoonmoeder. Wij hebben net een huis gekocht en ze is er zo vaak om te helpen tot in de late uurtjes, zij kan deze dus zeker wel gebruiken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 maart 2017 at 09:28

   Wat enorm lief van je schoonmoeder!

 • Avatar van marga snabilie
  Reply marga snabilie 20 maart 2017 at 09:25

  YES , weg met wallen !Ik doe mee.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 20 maart 2017 at 09:08

  Als ik deze eyecream zie moet ik even denken aan Clinique Moisture Surge. Ogen cream is wat ondenkbaar voor mijn routine.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 20 maart 2017 at 08:15

  Klinkt als een fijn oogcrème, ik ben er wel benieuwd naar! Ik heb jammer genoeg regelmatig blauwige kringen rondom mijn ogen die ik graag zou willen wegwerken :)

 • Avatar van Heleen Teunissen
  Reply Heleen Teunissen 20 maart 2017 at 08:02

  Nou deze winactie komt als geroepen! Door verwondingen door een val slaap ik nauwelijks en de sporen van het niet slapen moeten natuurlijk bestreden worden en deze oogcreme lijkt mij perfect daarvoor!

 • Avatar van Wanda Berg
  Reply Wanda Berg 20 maart 2017 at 07:55

  Zou dit heel graag willen proberen heb veel last van rimpels en kringen onder mijn ogen en schaam mijn eigen hier erg voor daarom ga ik heel hard hopen dat dit product misschien wel mijn kant op mag komen #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs Wanda

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 20 maart 2017 at 07:48

  Ik ben gisteren 44 jaar geworden maar de lijntjes rond mijn ogen en de vlekjes worden nu echt zichtbaar.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 20 maart 2017 at 07:43

  Ik heb vaak donkere kringen onder mijn ogen, misschien helpt het ook daarvoor.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 maart 2017 at 07:42

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie omdat ik dit merk al jaren lang ken en het een froisse look geeft, de huid van het gezicht een jeugdiger uitstraling, een soepele en zijde zachte huid maar het maakt het ook elastischer en goed hydraterend.
  Met beginnende zichtbare rimpeltjes is dit van harte welkom.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 20 maart 2017 at 07:41

  Fan van Olaz! Gebruik hun dagcrème al, maar nog niet de oogcreme. Wil hem graag uitproberen!

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 20 maart 2017 at 07:39

  Die wallen….ze zitten er wel, maar dat wil ik natuurlijk niet weten als ik in de spiegel kijk.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 20 maart 2017 at 07:37

  mijn favoriete merk, er is werk aan de winkel want rimpels en lijn tjes heb ik zat

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 20 maart 2017 at 07:36

  Ik doe graag mee… ik heb rimpels aaaaahhhh en ik ben pas 28
  Facebook: An Na

 • Avatar van Herma
  Reply Herma 20 maart 2017 at 07:36

  Net weer een nacht gehad met een kind die loopt te spoken. Door de wisselende nachten kan ik dit overdag zeker gebruiken!

 • Avatar van inge
  Reply inge 20 maart 2017 at 07:31

  hoe frisser de oogopslag, hoe beter ik de blog kan lezen :)

 • Avatar van Bar
  Reply Bar 20 maart 2017 at 06:47

  Als mensen altijd aan je vragen of je moe bent..#need this!?

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 20 maart 2017 at 06:40

  Aan het hetstellen van griep. Excuses voor de typefout.

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 20 maart 2017 at 06:39

  Ik ben aannhet herstellen van groep en kan wel een frissere oogopslag gebruiken:) Ben erg nieuwsgierig naar dit product!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.