Beauty

Lente vibes! | Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel kleurtjes

27 maart 2017

sally hansen miracle gel
De lente is begonnen, het zonnetje laat zich voorzichtig steeds wat vaker zien en ook de temperaturen gaan langzaam omhoog. Ik hou ervan en kan niet wachten tot het echt ‘met zonder jas’ weer is ♥ Eindelijk worden in beautyland de kleuren weer een stukje frisser en vrolijker. Zo ook met de nieuwe Sally Hansen Miracle Gel kleurtjes waarvan ik er twee uit de Simply Charming Spring Look aan je laat zien.

sally hansen miracle gel
De Sally Hansen Miracle Gel nagellak is een lak die bestaat uit twee stappen, namelijk de kleurlak zoals je hier op de foto’s ziet en de bijpassende topcoat in het zwarte flesje. Ik heb deze combinatie in meerdere artikelen al behandeld, zoals je hier bijvoorbeeld kan lezen, en het is echt een erg fijn product. Deze twee stappen heb je namelijk in no time op je nagels zitten, je hebt geen speciale lamp nodig om ze uit te harden en toch kan je tot zo’n twee weken van je manicure genieten. Ook kan je deze lak weer heel gemakkelijk met de meeste nagellakremovers van je nagels af halen.

Mijn persoonlijke ervaring met de Sally Hansen Miracle Gel nagellak is dat ik er echt tien dagen mooie nagels van kan hebben, maar het ligt wel een beetje aan wat ik zoal doe in een week natuurlijk. Een persoonlijke tip: opbouwen in meerdere dunne laagjes werkt echt beduidend beter en zorgt echt voor een langhoudender resultaat.

sally hansen miracle gel sally hansen miracle gel

De kleurtjes die je hierboven op de foto’s ziet zijn:

– 374 Sweet Tea, een fris nude kleurtje met een koraalroze ondertoon
– 434 Poppy Patch, een klaproosrode kleur met iets warme ondertoon.

sally hansen miracle gel

Sweet Tea dekt in drie dunne laagjes en Poppy Patch in twee laagjes perfect en zorgen er echt voor dat ik lekker vrolijk word elke keer als ik naar mijn nagels kijk ^^ Ze hebben trouwens beide een creamy finish zonder metallic glans of glittertjes in zich, maar wel mèt een prachtige glans.

Deze nieuwe Sally Hansen Miracle Gel nagellakkleuren zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor €11,99 per kleurlak en topcoat. Tip: er zijn regelmatig acties waarbij je de tweede kleur of de topcoat gratis krijgt bij aanschaf van de kleurlak :)

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 maart 2017 at 16:24

  Wat een mooie kleurtjes, ik ben echt op zoek maar een zacht kleurtje voor het voorjaar. Misschien hier maar eens naar gaan kijken.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 28 maart 2017 at 14:05

  Heerlijke frisse kleuren! Ik moet ook nog steeds deze nagellak eens uitproberen!

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 27 maart 2017 at 23:18

  Wat een mooie kleuren zeg!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 maart 2017 at 21:09

  Om vrolijk van te worden, wat een mooie kleurtjes zeg!!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 27 maart 2017 at 17:19

  Ooh Wow, die rode! Mooi voor feestjes.

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 27 maart 2017 at 16:43

  Fijne lak is dit inderdaad. Mooie kleurtjes ook!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 maart 2017 at 15:51

  Wat een mooie kleurtjes zeg. Ik vind vooral de zalmkleurige erg mooi.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 maart 2017 at 13:22

  Heerlijk die kleurtjes! Ik merk echter zelf dat deze lak bij mij niet blijft zitten :(

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 27 maart 2017 at 13:10

  Wat een vrolijke kleurtjes! Vooral Sweet Tea vind ik mooi! x

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 27 maart 2017 at 12:10

  Mooie kleurtjes dit! Ik vind deze lakjes super fijn. Ze blijven zo goed zitten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2017 at 14:44

   Nog een fan merk ik, fijn zijn ze he?!

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 27 maart 2017 at 11:41

  Leuke kleurtjes! Die passen inderdaad helemaal bij de lente.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 maart 2017 at 09:57

  Ah ik vind ze allebei echt heel erg mooi!

 • Avatar van Rory Blokzijl
  Reply Rory Blokzijl 27 maart 2017 at 09:18

  Wow wat een mooie kleurtjes. Al vind ik de lichtere kleuren soms lastig omdat – als ik het opbreng – het soms een ’typ ex’ (hoe schrijf je dat ook al weer?) effect heeft. Alle wittige kleuren heb ik dan ook uit mijn voorraad gehaald.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2017 at 10:28

   Ik snap wat je bedoelt, dat is ook de reden waarom ik echt witte kleuren niet gebruik. Maar gelukkig kan ik zo’n pastellerige zoals in dit artikel nog net hebben, maar dat komt denk ik ook omdat ik een lichtere huid heb ;)

 • Avatar van Gerdi
  Reply Gerdi 27 maart 2017 at 09:01

  Wauw ziet er goed uit! Ik mag helaas op mijn werk geen nagellak dragen, maar voor dochterlief is het misschien ook wel een goede optie.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 27 maart 2017 at 08:17

  Het pastel kleurtje is mijn favorite! Laat de lente maar komen

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 maart 2017 at 07:28

  Mooie kleuren nagellak voor het voorjaar en het past perfect bj mijn voorjaarsoutfits!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.