Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van maart

1 april 2017

favorieten maart 2017 - Mijn favoriete beautyproducten van maart
De afgelopen maand is met alle voorbereidingen op de operatie die ik afgelopen woensdag onderging echt voorbij gevlogen! Het was voor mij een maand om even een beetje terug te trekken, veel quality time met het gezin door te brengen en veel me-time momentjes. Het hele voortraject en gewoon de weg ernaartoe was mentaal best een pittige periode en hoe stom het dan ook misschien klinkt, ik kan dan oprecht blij worden van fijne beautyproducten om mijzelf mee te verzorgen.

collistar natura review 1 - Mijn favoriete beautyproducten van maart
Laat ik maar gelijk met deze Collistar Natura crème beginnen die ik de afgelopen maand getest heb. Je kan hem mengen met verse ingrediënten om er bijvoorbeeld een maskertje mee te maken, maar ik vind hem als crème op zichzelf of gecombineerd met de gezichtsolie uit dezelfde lijn zó enorm fijn. Hij voelt lekker boterig en supervoedend aan op de huid en dat zonder te verstikken of echt zo’n glansgezicht achter te laten. Echt een aanrader voor de drogere huidjes onder ons.

image skincare i conceal flawless foundation 5 - Mijn favoriete beautyproducten van maart

Als tweede deze Image Skincare foundation die meer een huidverzorgingsproduct en een goed dekkende foundation in één is. Hij blijft ook nog eens erg lang zitten en Porcelain is perfect voor mijn huidskleur. Elke keer weer als ik deze foundation draag krijg ik complimentjes over mijn huid. En als ik dan na een ‘dankjewel’ zeg dat het wel echt door de foundation komt dan geloven ze bijna niet dat ik er eentje draag omdat het resultaat zo natuurlijk is. Kijk, dat willen we horen. Haha!

natural self body butter review 2 - Mijn favoriete beautyproducten van maart

Dan ga ik over naar de heerlijke body butter van het merk Natural Self waarmee ik afgelopen maand kennis maakte. Dit natuurlijke beautymerk is van Belgische bodem en bevat mooie ingrediënten, komt in een klassieke en stijlvolle verpakking en ruikt ook nog eens heerlijk. Je moet wel echt een drogere huid hebben, anders zou hij echt te rijk voor je kunnen zijn, maar mijn huidje wordt er lekker zacht van en krijgt er een mooie glow door. Ik ben bang dat hij met warmer weer voor mij ook te voedend is, dus ik smeer er nu nog lekker rijkelijk mee door ❤

narciso rodriguez fleur musc for her 3 - Mijn favoriete beautyproducten van maart
Genoeg skincare! Even over naar iets anders voor deze laatste twee producten. Namelijk het geweldig lekkere Narciso Rodriguez Fleur Musc parfum. Zo, zo, zóóóoo lekker! Je moet wel echt fan zijn van rozengeuren en zijn eerdere geuren om deze te kunnen waarderen maar als dat jouw type geuren zijn dan ga je hier vast en zeker enorm blij van worden. Door het subtiele kruidige randje, de muskus en amber heeft hij ook nog een verrassend verleidelijke kant. Love it!

colourpop weekend warrior palette 2 - Mijn favoriete beautyproducten van maart

En als laatste nog een make-upproduct, namelijk het ColourPop Weekend Warrior palette. Omdat ik alles in één grote bestelling geplaatst had moest ik helaas redelijk wat invoerrechten betalen, maar gelukkig zijn de producten het meer dan waard. Wat een mooi merk! Niet alleen hebben de producten die ik tot nu toe getest heb een enorm goede kwaliteit en pigmentatie, ook zijn de kleurtjes en combinaties vaak net even anders dan anders zoals je in dit redelijk nude palette met als opvallende tint de smaragdgroene kleur goed kan zien.

Wat was jouw favoriete beautyproduct afgelopen maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 april 2017 at 07:56

  Wat een mooie producten, de foundation en de Self producten lijken me echt heel erg fijn,

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 6 april 2017 at 14:25

  Soms kunnen zulke dingen je gewoon echt even gelukkig maken en met deze producten kan ik dat heel goed begrijpen. Ik ben zelf ook zeer benieuwd naar de Body butter van Self, ga daar ook zeker binnen kort wat bestellen lijkt me een geweldige crème. Have a lovely day beauty! =)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 april 2017 at 11:28

  Wat een mooie producten allemaal! De producten van Self vind ik er zo mooi uitzien!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 2 april 2017 at 18:20

  Die body butter lijkt me perfect, ik heb een hele droge huid dus dit zou best wel eens kunnen werken!

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 2 april 2017 at 17:18

  Oooh dat palette van colourpop is echt prachtig! Ik zou daar stiekem wel een artikel van willen zien hoor, haha, of heb ik die gemist? ;)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 1 april 2017 at 20:32

  Heb de body butter van Self net opgemaakt. Was er ook heel tevreden over. Maakte mijn huid lekker zacht

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 april 2017 at 18:08

  Die SELF producten zijn mijn favoriet uit jouw lijst, lijkt me zo lekker! Erg benieuwd naar.

 • Avatar van JessieYlmif@yahoo.com
  Reply JessieYlmif@yahoo.com 1 april 2017 at 11:09

  hoi, hoe gaat het nu met je ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2017 at 10:58

   Het gaat echt met de dag een heel stuk beter, wat lief dat je er nog naar gevraagd hebt! :)

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 1 april 2017 at 10:55

  Mooie favorieten! Ik vind het ‘Natural Self’ merk er zo prachtig uit zien.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 april 2017 at 09:46

  Fleur Musc is ook een mega favoriet van mij en m’n dochter…..
  Hmmmmm zo zalig.
  Hoop dat je herstel een beetje soepel verloopt.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 1 april 2017 at 09:22

  Die parfum is zo lekker!! mooie favorieten weer deze maand

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 1 april 2017 at 09:07

  Collistar Natura crème lijkt mij super lekker. ColourPop Weekend Warrior palette heeft wat aparte kleuren naar mijn mening. Positief apart, jammer van invoerrechten betalen, gelukkig dat ze het waard zijn. :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 april 2017 at 06:38

  Zulke mooie producten die jouw favorieten van de afgelopen maand waren ;-)

  Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.