Beauty Media

Ben jij gelukkiger naarmate je ouder wordt?

24 april 2017

gelukkiger naarmate je ouder wordt
Nederland doet het wereldwijd goed op het gebied van geluk. We staan hiermee namelijk op de zesde plek op een lijst van 155 landen. Het blijkt dat we voornamelijk gelukkiger worden naarmate we ouder worden en ergens begrijp ik dat wel. Als ik bijvoorbeeld naar mijzelf kijk, zit ik de laatste jaren steeds lekkerder in mijn vel omdat ik onder andere minder onzeker ben, duidelijker weet wie ik ben en wat ik wil en meer zelfvertrouwen heb. Herkenbaar? Laten we dit Geluk met een zachte G (*hint*) vieren met een heerlijke feel good winactie!

gelukkiger naarmate je ouder wordt
Kruidvat x Guus Meeuwis actie

Om onze mooie plek in de top tien van deze ranglijst en het Geluk met een zachte G te vieren heeft Kruidvat in samenwerking met Procter & Gamble en Guus Meeuwis een mooie actie opgezet. Vanaf maandag 24 april (vandaag dus!) krijg je namelijk bij aanschaf van twee actieproducten de exclusieve Guus Meeuwis ‘Grootste Hits’ cd cadeau. Deze cd bevat de grootste hits van de populaire Nederlandstalige zanger, inclusief de nooit eerder op cd uitgebrachte nummers Tabee en Zonder Jou.

gelukkiger naarmate je ouder wordt

Actievoorwaarden
Je krijgt de cd Grootste Hits van Guus Meeuwis van 24 april tot en met 7 mei 2017 gratis bij aankoop van:

– 1 actieproduct van Gillette en Venus navulmesjes, Olaz, Oral-B opzetborstels en Swisse
– 2 producten van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixadent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen).

Op Swisse, Olaz en Gillette navulmesjes (6st, 8st, 10st en 12st) geldt ook nog eens 25% korting.

Maak kans op een ontmoeting met Guus Meeuwis!
Op de kassabon van je aanschaf van de actieproducten vind je een code die je op deze website in kan voeren om te kijken of je de gelukkige winnaar bent van één van de 10 setjes met 2 tickets voor het concert van Guus Meeuwis ‘Groots met een zachte G’ in juni ìnclusief backstagemoment voor een groepsfoto samen met Guus Meeuwis.

gelukkiger naarmate je ouder wordt

Win één van de 3 verwenpakketten t.w.v. €110,80!
Het geluk vieren doe je, naar mijn mening, het beste door te genieten van en dankbaar te zijn voor kleine dingen. Zoals het lentezonnetje wat je verwarmt als je buiten wandelt, heerlijke nieuwe beautyproducten gebruiken om jezelf te verzorgen, samen dollen met je grote liefde en/of je kind(eren) of bijvoorbeeld door het luisteren naar je favoriete muziek. Om je hierbij alvast een klein beetje op weg te helpen mag ik 3 mooie verwenpakketten weggeven met daarin:

– Olaz Ultimate Eyes oogcrème voor een frisse oogopslag
– Gillette Venus Snap, zodat je klaar bent voor die rokjesdagen
– Gillette Fusion Proshield voor de zachtste kussen van je geliefde
– Aussie Repair Miracle conditioner voor zachte en heerlijk ruikende haren
– Head & Shoulders 3-action Extra Volume voor die verleidelijke bos haar
– Swisse Energie-B Complex voor dat beetje extra energie
– Oral-B 3DWhite Luxe Perfection Tandpasta voor een stralende lach.

Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft wat jou gelukkig maakt. Merk jij ook dat je gelukkiger bent naarmate je ouder wordt? Waar ga jij van stralen?

Meedoen kan tot en met zondag 7 mei 2017, 23:59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 11 mei 2017 at 18:51

  Ik heb chronische pijn, maar heel soms komt het voor dat de pijn wat minder is en dan kan ik daar echt intens van genieten. Klinkt heel raar, maar het is echt zo. Verder geniet ik van veel kleine dingen. Gewoon iemand die blij is of gewoon iemand die iets leuks doet. Dan geniet ik met volle teugen mee!

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 7 mei 2017 at 23:11

  Als ik mijn diertjes vrolijk zie doen, ja dan word ik daar gelukkiger van.
  Ik denk wel dat ik gelukkiger ben dan vroeger…. maar dat heeft met een onveilige thuissituatie te maken toen ik jong was.
  Wat ik t voordeel vind van ouder zijn is dat je meer levenservaring hebt en dingen makkelijker kan relativeren.

 • Avatar van Charlotte Lutterman
  Reply Charlotte Lutterman 7 mei 2017 at 22:45

  Wat een leuk artikel. Ik wordt blij van een stukje wandelen samen met mijn vriend en de hondjes, heerlijk!

 • Avatar van Nadia Gard
  Reply Nadia Gard 7 mei 2017 at 20:57

  Het geluk zit hem echt in het moeder zijn van ons lieve zoontje van 1.5 jaar en ons meisje die wij nog gaan verwachten. Voordat ik mijn man leerde kennen zat ik in een neerwaartse spiraal waar ik niet uitkwam en waar hij mij gelukkig uit de put kon halen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer gelukkig kan zijn in het leven met hem en ons gezin en verkeerde vrienden heb laten vallen. Ik ben zo blij dat nu eindelijk het geluk mij toelacht dit had ik nooit gedacht en ben gelukkiger dan ooit . En ik denk aan al die mensen van vroeger die mij niks gunde en die ik achter me heb gelaten en ik weet dat ze het niet kunnen hebben dat ik nu happy ben maar dat geeft niet ik ben nu sterk genoeg om me daar tegen te weren en te genieten van het leven met mijn gezin. En met andere lieve mensen om me heen zoals mijn moeder, tante en beste vriendin etc . Life is Good ♡♡

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 mei 2017 at 20:51

  Wat mij gelukkig maakt dat ik elk jaar na Groots met een zachte G kan gaan, de sfeer in het stadion Guus die zingt en de zon die schijnt, elk jaar vind ik het weer een feest op zondagmiddag! Maar ook ouder worden en rust in je kop hebben en lachen om de rimpels die ik heb verdiend, wat ook gelukkig maakt is een prijs winnen met lekkere hebbedingetjes als ik er over nadenk ben ik een gelukkig mens en dat hoop ik heellang zo te houden.

 • Avatar van Jacqueline Van de Manakker
  Reply Jacqueline Van de Manakker 7 mei 2017 at 20:18

  De mooie tekeningen die ik vanmiddag van mijn 2 kleinkinderen heb gekregen en de natte kus toen ze me zagen, dat is toch puur geluk

 • Avatar van Mieke Stam
  Reply Mieke Stam 7 mei 2017 at 11:22

  Wat een prachtig pakket zeg! ik word vaak gelukkig van kleine dingetjes, een dikke knuffel en kus van van zoontjes, een zonnestraal op mijn gezicht of de geur van dennenbomen die me zo aan vroeger doen denken.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 mei 2017 at 23:35

  Geweldige actie. Na een drukke dag thuis op de bank met lekker eten drinken en familie en of vrienden

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 5 mei 2017 at 18:02

  Met ouder worden, kan ik beter relativeren. Maar wat me echt gelukkig maakt, dat zijn mijn man, mijn schattige en ontdeugende diertjes, ons huisje waarin we echt kunnen thuis komen en ons eerste kleintje dat onderweg is!
  Mijn gezondheid is niet de beste, maar die kan je helaas niet kiezen. Gelukkig zijn er andere aspecten die me dat af en toe laten vergeten.

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 4 mei 2017 at 19:57

  Kleine dingen, geluk zit een vogel, een bloem een kind, dankbaar zijn dat je elke dag gezond op mag staan.
  En bij mij zeker weten de 3 kleinkinderen waar we 2 dagen op passen, wat een geluk, liefde en warmte

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 4 mei 2017 at 19:07

  Van mijn tuin word ik heel gelukkig, van de bloemen, de bijtjes, muisjes en vogeltjes…hoe alles bloeit en groeit….én van onze woonplaats Scheveningen…wonen in een vakantieoord…wie wil dat nou niet? Altijd wel ergens wat te doen, strand, bs, duinen en de gemakken van een grote stad. Alles dichtbij, heerlijk!

 • Avatar van Henriette
  Reply Henriette 4 mei 2017 at 11:13

  naar mate ik ouder word (50) merk ik dat ik steeds vaker dat ik gelukkig word van hele kleine dingen.
  Een glimlach, een knuffel, een lief woordje, mijn leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben,geniet eerst van de kleine dingen en probeer elkaar te helpen als dat kan.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 4 mei 2017 at 09:01

  Ben nu 31 en merk dat ik me wel beter en gelukkiger voel dan enkele jaren terug. Heb mijn geluk gevonden in het leven : een leuke verloofde ( huwen 25/8) met een leuke stiefzoon, ons eigen huisje en een erg leuke job. Denk dat ik nu ook mijn rust gevonden heb. Voor mijn huidige relatie leidde ik een heel ander leven met veel uitgaan en nu heb ik dit niet meer nodig!

 • Avatar van Viola Schmit
  Reply Viola Schmit 3 mei 2017 at 21:41

  Ik voel mij in veel opzichten gelukkiger nu ik wat ouder ben (27 ben ik, bijna 28)
  ‘Vroeger’ kon ik me veel meer aantrekken van wat andere mensen van mij dachten/vonden en over all kon ik langer of sneller met dingetjes zitten. Nu boeit het me wat minder en geniet ik meer van de kleine alledaagse dingen. Dit heb ik vooral geleerd. Het leven is te kort om met dingen te zitten! Pluk de dag en GENIET! <3

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 3 mei 2017 at 20:25

  Wat mij zo gelukkig maakt is dat mijn zoon met een autisme spectrum stoornis het zo goed doet in zijn leven.
  Hij heeft zijn ICT diploma behaald,gaat HBO doen, heeft vrienden, helpt me als ik hulp nodig heb en werkt.

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 3 mei 2017 at 19:56

  Oooh, dat is een makkelijke vraag. Ik word van heel veel dingen blij, maar als ik een dagje minder pijn heb, geniet ik er des te meer van.

 • Avatar van Elodie Trcz
  Reply Elodie Trcz 3 mei 2017 at 19:34

  Ik word gelukkig van een goed boek, een cappuccino, en van chocola =D

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 3 mei 2017 at 19:01

  Daar word je toch blij van,als je verrast wordt door de post met zo’n mooi pakket.
  Ik word gelukkig van mijn kinderen,mijn lief,de zon,een goed boek,fijne muziek en van chocola

 • Avatar van brants
  Reply brants 3 mei 2017 at 18:12

  doe graag mee voor dit mooie pakketje voor mijn vrouwtje, als mijn vrouwtje gelukkig is en zie dat mijn kinderen en kleinkinderen niets te kort komen moet dat voor mij niet meer zijn

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 3 mei 2017 at 18:05

  heb niet veel nodig om gelukkig te zijn, als ik zie dat mijn man, kinderen en kleinkinderen gelukkig zijn is dat voor mij al meer dan genoeg, doe graag mee met de actie

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 3 mei 2017 at 16:08

  Gelukkiger? Weet ik niet… Naarmate je ouder wordt, is er ook meer verdriet (althans in mijn leven: moeder overleden, schoonvader overleden en nog wat persoonlijke drama’s) en ben je je wel meer bewust van de ‘goede’ tijden, je bewustzijn is meer ontwikkeld en je kan meer genieten van het heden, dat is het in mijn geval dan! Ik word gelukkig van mijn zoon, mijn vriend en ons 2e ukkie (verwacht begin juni).

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 3 mei 2017 at 12:03

  Dat ik zoveel lieve mensen in mijn leven heb, mijn man, onze dochtertjes, familie en vrienden. Vooral die kleine meiden geven zoveel vreugde!
  En als ik in de spiegel kijk en toch al merk dat ik ietsjes ouder word… Dan prijs ik mij gelukkig dat mijn eerste rimpels lachrimpels zijn :D

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 3 mei 2017 at 11:22

  Mijn dochtertjes maken mij gelukkig met de kleine dingetjes als een zelfgepluk bosje bloemetjes.

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 3 mei 2017 at 07:52

  Voor mij zit het geluk vooral in kleine dingen: een bevroren plas die onder mn laarzen kraakt, een vogel die van mijn voedertafel komt eten, blauw water in het wc door een watertabletje, een zonnestraaltje, …. Kleine, voor anderen alledaagse dingen zijn voor mij dingen om echt van te genieten <3 Iets winnen is voor mij dan ook een big wow :) Da's echt iets waar ik lang op kan teren. Ik was niet zo gelukkig in mijn tienerjaren dus ben nu wel stabieler ja.

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 2 mei 2017 at 23:34

  De glimlach van mijn zoontje dat maakt mij erg gelukkig wanneer ik hem weer eens een keertje zie.

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 2 mei 2017 at 21:31

  Ik denk dat je meer tevreden bent met wat je hebt.

 • Avatar van Angela ten Ham
  Reply Angela ten Ham 2 mei 2017 at 21:05

  ik word gelukkig van de kleine dingen. Een vogeltje die even door mijn raam om het hoekje kijkt, de stralen van de zon op mijn gezicht, mijn zoon van 11 jaar die ’s avonds toch nog even tegen zijn moeder aan kruipt, mijn dochter van 8 jaar met het 22q11 deletie syndroom die trots is dat het haar gelukt is om een klein stukje te fietsen. Dankbaar voor de kleine dingen die groot geluk kunnen geven.

 • Avatar van geurds
  Reply geurds 2 mei 2017 at 15:39

  10 jaar geleden zou ik niet denken dit ooit te zeggen laat staan te schrijven, maar waar ik oprecht gelukkig van wordt is het hebben van een leuke baan. Helaas voor de 2de dit jaar werkloos en kijk erg uit naar dat moment dat ik weer ergens aan de slag ben en daar ook aan de slag mag en kan blijven.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 2 mei 2017 at 11:31

  mijn vriend maakt mij gelukkig. Wij gaan u 8 maanden met elkaar en ik ben nog steeds hartstikke verliefd.
  Ik ga stralen door zijn nabijheid.
  Ik maak graag kans op dit heerlijke verwenpakket.

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 2 mei 2017 at 09:19

  Mijn man en twee kleine meisjes maken me heel erg gelukkig!!!♡

 • Avatar van Regina Cocco-karst
  Reply Regina Cocco-karst 2 mei 2017 at 01:12

  Wat mij gelukkig maakt is natuurlijk mijn gezin. Maar wat mij nu heeeeel gelukkig maakt is dat ik voor de allereerste keer oma ga worden. En dat vind ik echt helemaal geweldig. Ik ben helemaal in de wolken. En dus heel, heel gelukkig. Over 3 weken wordt ik 50 jaar en ja ik kan zeggen, naarmate ik ouder wordt voel ik mij gelukkiger. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik zit lekkerder in mijn vel en vind het absoluut niet erg dat ik 50 ga worden. Die dag word 1 groot feest WOO-HOO ?

 • Avatar van Linda Post
  Reply Linda Post 1 mei 2017 at 23:24

  Ik word niet perse gelukkig naarmate ik ouder word, maar wel nu ik een prachtige dochter heb :) Als zij mij een glimlacht geeft dan straal ik?

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 1 mei 2017 at 20:00

  Niet zozeer dat ik gelukkiger ben naarmate ik ouder wordt. Maar meer dat je, door je levenservaring, leert dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven. En deze ook meer gaat waarderen.
  Dat je moet genieten van een zonnestraal en mijn kinderen die spelen in de speeltuin.
  Het leven heeft ups en downs. En door de downs in het leven leer je de ups in je hart te sluiten

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 1 mei 2017 at 19:36

  Wat een geweldig pakket!
  Ik weet niet of ik naarmate ik ouder word ook gelukkiger word, maar ik merk wel dat ik rustiger wordt en de kleine dingen in het leven steeds meer ga waarderen
  Ik word heel gelukkig als ik naar mijn gezin kijk en naar mijn grote vriend, mijn hond!
  Als ik wandel met mijn hond kan ik enorm genieten van al het moois wat de natuur biedt en van de rust.
  Ik heb wel geleerd, nu ik ouder ben, om me niet meer om alles druk te maken.
  Ik ben wel veel meer in balans dan toen in jonger was, merk ik, en dat is prettig.
  Mijn gezin staat op de eerste plaats en als ik aan hun denk ga ik stralen!!

 • Avatar van Rivka
  Reply Rivka 1 mei 2017 at 17:30

  Kadootjes maken me altijd blij! Deze kan je helaas niet de hele tijd krijgen natuurlijk ;)

 • Avatar van Floor Bol
  Reply Floor Bol 1 mei 2017 at 17:14

  Voor mij is een geluksmoment bijvoorbeeld als ik na lang oefenen een pianostuk kan spelen, als na het koken de maaltijd goed gelukt is, een BBQ in het park met vrienden en een wijntje of een dagje fietsen in Nederland met familie!
  Naarmate ik ouder ben heb ik meer zelfvertrouwen, een aantal hechte vriendschappen, leuk werk en ben daarom momenteel gelukkiger dan ooit! Ik straal daarom eigenlijk elke dag zodra ik uit bed stap. Als ik dit verwenpakket win ga ik nog meer stralen en daarom doe ik graag mee!

 • Avatar van Natalie
  Reply Natalie 1 mei 2017 at 17:07

  Nu ik ouder, maar ook wijzer ben ;) voel ik me we zeker wel gelukkiger! Ik maak me niet druk meer om de kleine in het leven of de dingen die er niet meer toe doen. Ik sta daardoor een stuk positiever in het leven en dat maak me GELUKKIGER ❤

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 1 mei 2017 at 15:01

  Ik doe graag mee. Gelukkig word ik van mensen die om je geven en met je samen willen zijn. Ik word op dit moment niet echt gelukkiger van het ouder worden. Maar misschien dat dat nog komt als ik een relatie krijg en kinderen.

 • Avatar van Cristina
  Reply Cristina 1 mei 2017 at 11:26

  De Olaz Ultimate Eyes oogcrème maakt mij wel heel blij als ik dit lees! :D als mama van 40+ kan mijn huid zeker en vast een extratje gebruiken.. ook sinds de zwangerschap van me jongste dochter heb ik echt wel lelijke bruine plekken op mijn gezicht gekregen..
  ik ben benieuwd naar dit pakket! :D

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 1 mei 2017 at 10:08

  Je hebt gelijk, hoe ouder je word hoe gelukkiger je word. Voor mij geldt dat zeker.. Ben bijna 32,getrouwd met de liefste, het huis is eindelijk af en de volgende stap is een kleine ukkepuk ❤️ Soms vallen dingen gewoon op hun plek lijkt het wel en toen ik jonger was dacht ik hier nooit over na. Nu ik ouder word ben ik ook tevreden met de kleine dingen die ik heb, word ik blij van mediteren bijvoorbeeld en de rust en intuïtie die het mij geeft.
  Sinds jaren voel ik mij nu pas echt gelukkig, na alle stormen die we gehad hebben de laatste 7 jaar.

 • Avatar van tamara roosen
  Reply tamara roosen 30 april 2017 at 18:28

  superleuke actie!. Wat mij gelukkig maakt? Dat ik mijn zoontjes blij kan maken met kleine dingen in het leven.
  Vandaag ook weer een voorbeeldje… ik vond pokemon kaartjes op de rommelmarkt voor mijn zoontje!. Nou,….. hoe blij kun je zijn. Kind liep de hele dag naast me te glunderen en te zeggen dat ik de liefste mama van de wereld ben (dat doet ie ook als ie niets krijgt hoor :P-) )en raakte er niet over uitgepraat. Dan kan ik zo blij zijn he!.
  Mijn kinderen die gelukkig zijn met de liefde en aandacht van papa en mama en die ik blij kan maken met kleine goedkope cadeautjes en dat ze dan denken dat ze een fortuin in handen hebben :-).

 • Avatar van Nabi
  Reply Nabi 29 april 2017 at 11:14

  Naarmate ik ouder word besef ik dat niets is zoals ik het me had voorgesteld. Maar als ik besef wat ik wel heb bereikt en de dingen die nog mogelijk zijn, ben ik echt gelukkig. Ook haal ik meer voldoening uit kleine dingen (uitgebreid ontbijt op zondag) en het gezelschap van vrienden en familie. Ik besef ook dat ik niet moet streven naar de “picture-perfect” dingen maar dat er voor mij andere dingen zijn weggelegd.

 • Avatar van Vanessa Raffaela Sibma
  Reply Vanessa Raffaela Sibma 29 april 2017 at 09:58

  Dat is bij mij wel het geval. Meer mezelf durven zijn en dingen loslaten waar ik geen invloed op heb. Heerlijk!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 29 april 2017 at 09:39

  Nu ik ouder wordt, en steeds meer besef dat mijn leven niet is & nooit zal zijn hoe ik het graag wil hebben. Vind ik het moeilijk om gelukkig te zijn. De eenzaamheid en het verdriet zijn eeuwig aanwezig. Dus ik kan helaas niet zeggen dat ik gelukkiger word. Maar ik ben me wel meer bewust van een klein geluks momentje. Zoals het zonnetje, een knuffel van mijn kat & even lekker optutten…

 • Avatar van Hyacint
  Reply Hyacint 29 april 2017 at 08:41

  Ik weet niet of ik echt zoveel gelukkiger ben nu ik ouder ben. Maar mss helpt dit pakket mee om mij đat heerlijke geluksgevoel te bezorgen. Wat een leuke actie!!

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 28 april 2017 at 22:46

  Ik denk zeker dat ik gelukkiger word naarmate ik ouder word. Je leert dingen beter te relativeren en je leert dat de kleine dingen in het leven er het meeste toe doen. Ik word gelukkig als ik mijn opa en oma verliefd naar elkaar zie kijken. Allebei dik in de 80 en in mij vieren ze hun 60 jarig huwelijk. Mijn opa vertelde mij laatst dat hij al direct wist dat hij met mijn oma zou trouwen en dat hij er alles voor overhad om tijd met elkaar door te brengen, zelfs danslessen haha. Zo lief! Dit maakt mij gelukkig omdat het bevestigd dat echte liefde bestaat.

  • Avatar van Susan
   Reply Susan 28 april 2017 at 22:47

   mij moet mei zijn natuurlijk :)

 • Avatar van Jacqueline Van de Manakker
  Reply Jacqueline Van de Manakker 28 april 2017 at 21:59

  Ik wordt gelukkig van mijn kleinkinderen, mijn kinderen en van mijn man, sinds 6 weken en natuurlijk ook zijn kinderen en kleinkinderen, dus echt heel veel om gelukkig te zijn

 • Avatar van maris
  Reply maris 28 april 2017 at 20:55

  HEerlijk pakket voor mijn moeder! Ze past al 2 jaar lang elke week 2 dagen op… dus gun het haar :-)

 • Avatar van Sabrina Cowen
  Reply Sabrina Cowen 28 april 2017 at 20:50

  Wat mij heel gelukkig maakt zijn mijn kinderen en mijn man. Wij zijn al vanaf ons 15e samen. Toen mijn man 18 was verhuisde hij met zijn ouders naar Amerika, waar hij 1,5 jaar gewoont heeft en daarna nog eens naar Canada waar hij 1 jaar gewoont heeft. Hij is toen weer terug naar Nederland gekomen en zijn we samen gaan wonen. Na een half jaar (2003) werd bij mij de diagnose MS gesteld, hij is altijd een steun geweest als ik me niet goed voelde en voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Nu zijn we inmiddels al 21 jaar samen waarvan 9 jaar getrouwd. Echte liefde dus. Nu zijn we inmiddels met zn vieren en zeer gelukkig met onze twee stoere knullen. Genieten van de kleine dingen in het leven en van elkaar dat hebben wij wel geleerd en dat doen we dus ook volop. Graag doen wij daarom dan ook mee met deze fantastisch gave winactie. Groetjes xx Sabrina en gezinnetje

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 28 april 2017 at 20:32

  Mij maakt de blik in de ogen van mijn moeder wanneer ze mijn twee zoontjes ziet gelukkig. 43 was ze toen ze zeiden, neem maar afscheid dit ga je niet redden. Hoe neem je afscheid van je twee toen tienerdochters? Niet! Wat een krachtvrouw. Ik was toen 12, nu 37 en god wat ben ik blij en gelukkig dat mijn moeder oma is geworden en er voor ons is.

  Bij deze draag ik haar op voor het pakket.

  X brigitte

 • Avatar van Marjan Polet
  Reply Marjan Polet 28 april 2017 at 19:51

  Wat een geweldig mooie prijs..ik word heel gelukkig van deze prijs voor mezelf en om te delen met mensen waar ik van hou…dan kunnen we samen genieten van deze prijs..dat maakt mij gelukkig

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 28 april 2017 at 18:48

  Het maakt me gelukkig dat mijn naasten en ik gezond zijn. Echt, al het andere is bijzaak!
  Hoe ouder ik word hoe meer ik, ja, ‘mezelf ben’.
  Ik heb een maatje meer, ik heb niet altijd make-up op, of de perfecte outfit aan, so what?
  Ik ken mezelf merendeels, en ACCEPTEER mezelf.
  Lachen om jezelf werkt zo relativerend!
  Mensen die vanalles afkeuren, die veroordelen.., ik ben blij dat ik daar vanaf ben.
  Om dit te bereiken kan ik je aan je persoonlijke ontwikkeling werken aanraden :)
  Happy de peppy ouder worden :)

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 28 april 2017 at 18:45

  Het maakt me gelukkig dat mijn naasten en ik gezond zijn. Echt, al het andere is bijzaak!
  Hoe ouder ik word hoe meer ik, ja, ‘mezelf ben’.
  Ik heb een maatje meer, ik heb niet altijd make-up op, of de perfecte outfit aan, so what?
  Ik ken mezelf merendeels, en ACCEPTEER mezelf.
  Lachen om jezelf werkt zo relativerend!
  Mensen die vanalles afkeuren, die veroordelen.., ik ben blij dat ik daar vanaf ben.
  Om dit te bereiken kan ik je aan je persoonlijke ontwikkeling werken aanraden :)
  Jappy de peppy ouder worden :)

 • Avatar van Alyt van der Heide
  Reply Alyt van der Heide 28 april 2017 at 12:41

  Naarmate ik ouder word merk ik dat ik dingen meer los kan laten. En meer kan genieten van het leven. Straal als ik mijn meiden zie spelen in speeltuin of als ze een prachtige tekening of knutselwerkje hebben gemaakt, speciaal voor mij. Of gewoon even een knuffel van mijn man.
  En ja een feelgood pakket weet zeker dat iedereen daarvan gaat stralen. Dus ja ik doe graag mee

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 27 april 2017 at 21:26

  Als je ouder wordt ga je dingen anders waarderen denk ik.
  Ik kan heel gelukkig worden van een wandeling in de zon met hond en kind
  Of toen ik laatst thuis kwam en bij het naar bed gaan een tekening met hartjes van mijn jongste op mn kussen vond
  Vooral genieten van kleine dingen maakt mij gelukkig!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 27 april 2017 at 21:12

  Ik wordt al gelukkig als de zon schijnt, dan wordt ik al heel erg gelukkig van !! :)

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 27 april 2017 at 19:35

  Het grootste geluk zit in het gezin, je kinderen gelukkig zien dan kan er niets meer fout

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 27 april 2017 at 19:05

  geluk zit in de kleine dingen van het leven
  een ander blij maken, daar wordt ik gelukkig van
  mijn kinderen gelukkig zien
  ik heb een zwaar leven achter de rug, dus ik kan zeggen hoe ouder hoe wijzer
  die zware periodes een trauma rijker, heeft er wel voor gezorgd dat ik weet wie ik ben
  hoe sterk ik geestelijk en lichamelijk ben
  wie je steunt, wat je kan en mag verwachten etc
  als ik deze dingen niet mee had gemaakt, was ik nooit zo geworden als ik nu ben.
  ik heb mezelf beloofd elke dag iets te benoemen wat leuk is, dan straal ik al, Genieten kon heel lang niet

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 27 april 2017 at 18:44

  Ik word gelukkig als ik samen met mijn zusjes samen ben, het maakt niet uit waar of wanneer!

 • Avatar van An
  Reply An 27 april 2017 at 15:11

  Ik word gelukkig van mijn kinderen, wanneer ik zie dat ze genieten geniet ik ook, ergens word ik wel gelukkiger ,naar gelang mijn leeftijd,want ik ben gelukkig niet zo onzeker meer maar als ik al mijn gebreken bij elkaar optel…nou daar word ik dan weer niet zo gelukkig van hoor en het word alleen maar erger

 • Avatar van M.
  Reply M. 27 april 2017 at 14:14

  Ik kan gelukkig worden van het voorjaarszonnetje (maar dan wel bij 18 graden of meer)!!

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 27 april 2017 at 13:34

  Heel simpel, als ik tijd met mijn gezin doorbreng,

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 27 april 2017 at 13:30

  Ik ga stralen vabn een heerlijk warm bad. Tijdschriftje erbij en wat te drinken…. heerlijk!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 27 april 2017 at 13:26

  Op het moment dat ik dit lees, zit ik net in een dipje ;-( Maar ik word wel weer vrolijk van de gekke capriolen van de hamster…

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 27 april 2017 at 13:22

  Ik vind zo nu en dan een dagje sauna zo heerlijk relaxed. Daar kan ik enorm van genieten.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 27 april 2017 at 13:21

  Ik word happy als ik tijd voor mezelf heb en een spannend boek lees.

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 27 april 2017 at 13:19

  Klinkt het raar als ik zeg dat ik gelukkig word van een vers opgemaakt bed?

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 27 april 2017 at 13:17

  Helaas heb ik hormoontherapie en spelen mijn hormonen me parten. Maar ik word gelukkig als ik een moment voor mezelf heb/neem zonder van alles te moeten,

 • Avatar van Chabot
  Reply Chabot 27 april 2017 at 00:17

  Wat mij gelukkig maakt zijn mijn kleinkinderen, nu ik meer vrije tijd heb kan ik daar leuke dingen mee doen, meer dan ik aan mijn eigen kinderen kon besteden vanwege werk dat is het mooie van ouder worden.

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 26 april 2017 at 18:36

  de tijd hebben om alles rustiger aan te doen zoals me mooi opmaken en op te kleden

 • Avatar van WILLA
  Reply WILLA 26 april 2017 at 14:17

  Wat een fijne actie!
  Geluk zit inderdaad in kleine dingen maar ik ben al gelukkig als mijn kinderen die uit verschillende werelddelen komen geen verdriet of zorgen hebben! Ik kan intens gelukkig zijn als zij goed in hun vel zitten en dat is-jammer genoeg-niet zo vaak!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 26 april 2017 at 13:26

  Zorgeloosheid is het grootste geluk, complimentjes en (positieve) verassingen geven mij energie en vrolijkheid! Dus ik doe graag mee!

 • Avatar van sophie
  Reply sophie 26 april 2017 at 13:05

  Ik ben zeker gelukkiger dan 5, 10 of 15 jaar geleden. Hoe ouder ik word, hoe beter het mij lukt om te genieten van de kleine dingen en hoe meer ik besef dat dat precies is wat je gelukkig maakt! Een vogeltje op mijn balkon, een vlinder die langs vliegt als ik lig te zonnen, de bloemen die in de lente uit de grond komen, het lentezonnetje in mijn gezicht als ik naar huis fiets, mijn moeder die heerlijk voor mij heeft gekookt, mijn neefjes en nichtjes die mij verblijden met hun kinderlijke eerlijkheid en onbevangenheid, cliënten op mijn werk die vooruitgang boeken (oke, dit is iets heel groots), de kat van de buren die gezellig naast mij komt zitten, een lekker oud nummer op de radio op weg naar werk, een knuffel van een vriendin, een avondje op de bank genieten van een goede film, een vreemde die mij gedag zegt, ….
  Maar wat mij op dit moment het allergelukkigst maakt is het feit dat ik EINDELIJK na vele jaren ben afgestudeerd. Het heeft me letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar het is het allemaal waard geweest. Ik ben heel trots en blij en kan nu verder met mijn leven. Plannen maken, beter worden in mijn werk, een eigen huisje kopen…

 • Avatar van Jidske Geraeds
  Reply Jidske Geraeds 26 april 2017 at 10:27

  Nu ik tegen de 40 ben voel ik me gelukkiger dan ooit. Ik heb nog jonge kinderen omdat ik pas op wat latere leeftijd mama ben geworden. Zij zorgen er ook voor dat ik me nog heel jong voel! Ik kan nu echt intens gelukkig worden van een straaltje zon na een bui, lekker op de fiets naar mijn werk, andere mensen een compliment geven en ze zien stralen. Eigenlijk de kleine dingen in het leven waar je vaak te snel niet bij stil staat probeer ik bewust te beleven. Hier stond ik vroeger niet eens bij stil en zag vaak eerder de dingen die niet goed waren naar mijn zin.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 26 april 2017 at 10:05

  Gemoedsrust is het grootste geluk!

 • Avatar van HPH Gijsberts
  Reply HPH Gijsberts 26 april 2017 at 09:18

  Wens iedereen alvast een super leuke Koningsdag toe !
  Mijn zoon Bjorn die PDDNOS maar me telkens weer met open mond versteld doet staan wat hij allemaal WEL kan ! Ik ben supertrots op hem !

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 26 april 2017 at 08:12

  In word vooral gelukkig van de kleine dingen. Een knuffel van de kinderen of samen een spelletje doen.
  De afgelopen tijd was ik tevreden maar niet 100% gelukkig. Ik zit een beetje vast ik de bekende sleur. Sinds gisteren heb ik een nieuwe baan, en van een nieuwe uitdaging word ik zeker een stuk gelukkiger

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 25 april 2017 at 22:23

  Geluk? ik heb me lange tijd van mijn leven niet echt gelukkig gevoeld… nu weet ik dat geluk zit in de kleine dingetjes van het leven. Een vogeltje dat in een plas met water aan het badderen is, zomaar een gesprekje met een onbekende op straat, mijn Engelse bulldogje Lola die me aan het lachen maakt. Daarom ook mijn favoriete Qoute:

  ” De kleine dingen? De kleine momenten? deze zijn niet klein… ”

  groetjes Fenny <3

 • Avatar van mj van klaveren
  Reply mj van klaveren 25 april 2017 at 20:57

  Ik ga stralen van een dag zonder angst en paniek dat geeft vertrouwen ,
  maar vandaag was een slechte dag en kom wat afleiding zoeken en dat scheelt

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 25 april 2017 at 20:09

  Ik ben zeker gelukkiger nu ik wat ouder ben, niet onzeker meer, alles op de rit, mooie reizen maken, en ik waardeer dingen meer om mij heen, ook de dingen waar je niet aan denkt als je jong bent, gelukkige momenten met familie en vrienden, gezondheid ect

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 25 april 2017 at 19:56

  Naarmate ik ouder wordt, wordt ik gelukkiger van kleinere dingen! Eem zonnestraal, een briefje bij de post. Samen een ijsje eten op een terras. Ben jaren geleden erg ziek geweest, dacht toen dat geluk in grote dingen zat. Nadat ik beter was zag ik dat het de kleine dagelijkse dingen zijn, geurende bloesem of een heerlijke douchecreme zijn al een klein feestje

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 25 april 2017 at 19:40

  ik ben heel gelukkig met hoe mij leven nu, eind dertig met een jong gezin, is. Ik heb dat nooit als een vanzelfsprekendheid ervaren, dus dat voelt nu heel fijn. Verder heb ik de wat kleinere gelukspiekjes, me ’s ochtends nog even kunnen omdraaien, een fris bedje, hele lekkere pizza, een mooie dag, een gestolen uurtje voor mezelf met een goed boek, tijdschriftje of een serietje, een goed glas wijn, bijkletsen op een terras met een vriendin of lekker ergens lunchen en ga zo maar door Teveel om op te noemen eigenlijk!

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 25 april 2017 at 19:39

  Ik word altijd heel erg blij als ik mijn vriend zie!!!

 • Avatar van Frederieke
  Reply Frederieke 25 april 2017 at 19:00

  Mijn vriend maakt mij nog steeds het aller gelukkigst! Gelukkig maar toch? Nog echt oud ben ik niet maar ik merk zelf al wel dat ik steeds meer tevreden ben met wie ik ben. Wat anderen van mij vinden maakt me niet zoveel meer uit. En daardoor merk ik dat ik ook was gelukkiger ben. Hopelijk zal ik naarmate ik ouder wordt nog gelukkiger worden. Maar dat zal vast en zeker geen probleem zijn aangezien ik nog al het leuke van een gezin starten ga meemaken!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 april 2017 at 18:50

  Wat mij gelukkig maakt is heel simpel: wakker worden van de vogeltjes buiten in plaats van van de wekker! Zelfs om 06:00 ’s ochtends wordt ik vrolijk wakker als ik de vogeltjes hoor. Wat een heerlijke tijd die lente en zomer: ik ben dan volmaakt gelukkig.

  • Avatar van Anja
   Reply Anja 25 april 2017 at 18:52

   Oops te snel op verzenden gedrukt. Ik merk ook dat ik gelukkiger wordt naarmate ik ouder wordt, je maakt je minder druk om dingen en neemt meer zoals het komt. Een stuk relaxter dan vroeger toen ik om het minste of geringste geirriteerd kon worden. En waar ik van ga stralen: van die heerlijk ochtendzoen die ik al 30 jaar lang elke ochtend van mijn man krijg!

 • Avatar van Ingrid lemmens
  Reply Ingrid lemmens 25 april 2017 at 18:17

  Ik word gelukkig van elk telefoontje met mn moeder. Lekker ff kletsen over van alles en nog wat. Heerlijk!!!

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 25 april 2017 at 15:31

  ik word gelukkig als PSV toch nog kampioen wordt. Maar dat zal helaas niet meer gebeuren.
  Echt gelukkig ben ik als mijn hele gezin bij elkaar is en we van elkaar genieten en gewoon gezellig samen zijn.
  Helaas is het steeds moeilijker om iedereen tegelijkertijd thuis te hebben omdat de kinderen ieder hun eigen agenda hebben.
  Daarom zijn die momenten zo waardevol.

 • Avatar van julia van empel-stamate
  Reply julia van empel-stamate 25 april 2017 at 15:07

  Ik word gelukkig van slapen in een verschoond bed,in de zon zitten,knuffelen, met mijn zoontje spelen,luisteren naar mijn favoriete liedje,wandelen in de natuur.ik merk ook naarmate ik ouder wordt dat ik gelukkiger ben.

 • Avatar van Sammy
  Reply Sammy 25 april 2017 at 14:51

  ik word gelukkig van een gezellige dag uit met vrienden :)
  ik merk ook naarmate ik ouder wordt dat ik me minder zorgen maak om dingen en daardoor gelukkiger ben :)

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 25 april 2017 at 14:35

  Leuk om mijn dochter op 5 mei op haar 30 e verjaardag mee te verrassen

 • Avatar van rooo
  Reply rooo 25 april 2017 at 11:10

  ik word gelukkig van de kleine dagelijkse dingen. en van mijn hobby bakken. ik ben op 5 dagen na 30 jaar en ik merk dat ik nu echt op een soort hoogtepunt zit: sterk in werk, sterk in het communiceren met anderen, sterk in het “ik”zijn; het geeft mij een enorme boost energie. Ja, ik denk dat je sneller gelukkiger word naarmate je ouder word.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 april 2017 at 09:27

  Een lastige vraag. Er is veel wat me gelukkig maakt, maar er zijn ook dingen die me niet gelukkig maken. Omdat mijn gezondheid achteruit gaat en ik steeds minder kan en steeds meer op bed lig, is dat iets wat geen vreugde brengt. Ik kan echt genieten van kleine dingen, maar moet ook eerlijk zeggen dat dat niet altijd gelukkig maakt. Maar als de zon mijn huisje binnen schijnt, ziet alles er anders uit en lijkt het allemaal wat minder zwaar. Of leeftijd gelukkig maakt weet ik niet, het maakt me wel heel tevreden en ze zeggen dat een tevreden mens een gelukkig mens is en zo is de cirkel rond.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 25 april 2017 at 08:10

  Ik ben heel gelukkig door mijn dochter en zeker met ouderdom ook meer geluk

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 25 april 2017 at 07:45

  Ik word gelukkig van de kleinkinderen rond mij en ook van fietsen met de wind door mijn haren

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 25 april 2017 at 01:32

  Wat mij gelukkig maakt is een heleboel. Want geluk zit in kleine dingen!
  Maar wat mij de laatste tijd erg gelukkig maakt is om te zien dat er zoveel mensen zijn die om je geven.
  Mijn ultieme straalmoment…..
  Ik heb een maagverkleining gekregen. Mijn vader kwam niet op ziekenbezoek, want hij had mij ’s ochtends al gezien.
  En hoe geweldig is het als je stiefvader dan van tevoren aanwezig wil zijn en na de operatie ook weer bij je bed staat met een klein maar heel bijzonder cadeautje…..Hij is op pad gegaan voor een mooie herinnering aan deze belangrijke stap. Hij had een ketting gekocht met een vlindertje eraan omdat ik uit mijn cocon zou gaan kruipen en weer een mooie vlinder zou worden en een sleuteltje die de deur opent naar mijn nieuwe ik! <3 Zo bijzonder!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 25 april 2017 at 00:41

  Ik word gelukkig van de stralende zon. En van plotselinge verrassingen of uitnodigingen.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 25 april 2017 at 00:16

  Gelukkig dat ik eindelijk mezelf mag zijn, ook al heeft dat meer dan 50 jaar geduurd!

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 24 april 2017 at 23:18

  Toffe actie!!! Ik word op het moment extra gelukkig van onze tuin, die eindelijk na 2 jaar netjes in orde is gemaakt. Verder maken mijn man en mijn hondjes me gelukkig. Ik moet zeggen dat ik het lastiger vind naarmate ik ouder word. Vroeger was ik een stuk sneller gelukkig.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 24 april 2017 at 22:50

  Ik word echt heel gelukkig van alle lieve mensen om mij heen. De mensen die snappen dat ik het vaak druk heb, en soms wat eigenzinnig ben. Al die mensen maken me echt heel gelukkig!

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 24 april 2017 at 22:05

  Weet je wat mij gelukkig maakt. dat ik met 39 jaar nog moeder mocht worden voor de 4e keer. 3 meiden in verschillende leeftijdcategorie en nu een zoontje. Ik had hem nooit verwacht. en dat hij er is maakt ons leven compleet. ik was 19 toen ik voor het eerst moeder werd. Ik vind toch wel na mate je ouder word intenser kan genieten van het gelukkig zijn. als je wat jonger bent heb je ook geluksmomenten. Alleen ik keek dan alweer naar het volgende geluksmoment, ik was veelte gehaast om mijn leven te leven. Leuke actie met top producten. Ik doe heel graag mee.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 april 2017 at 21:59

  Gelukkiger? Ik denk meer tevreden met wat ik heb en waar ik tot nu toe ben gekomen.
  Mijn leven ging niet bepaald makkelijk en nu ik de 50 aan ga tikken merk ik dat er rust komt in de chaos.
  En dat kan ik wel zien als gelukkiger. Na een storm in onze relatie, zei ik toevallig tegen mijn man ‘het lijkt wel of we een tweede verkeringstijd zijn in gegaan’… ja ik ben een tevreden mens!

 • Avatar van Inge Groenen
  Reply Inge Groenen 24 april 2017 at 21:18

  Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Bij haar geldt ook: geluk en levenspret komen met de jaren
  daar heeft ze lang genoeg voor kunnen sparen.
  Met een verwenpakket
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 april 2017 at 21:14

  Ik voel me zeker gelukkiger nu ik ouder word (bijna 30, dus misschien telt dat niet). Ik word gelukkig van ervaring, weten hoe ik iets eerder heb aangepakt, hoeveel ik eigenlijk aankan, bij wie ik wel of niet terechtkan, hoe ik moeilijkheden kan overwinnen en hoe mijn eigenwaarde niet afhangt van complimenten of kritiek. Mijn mama is een ontzettend goed voorbeeld voor mij op dat vlak, zou dit pakketje dan ook graag aan haar cadeau doen.

 • Avatar van Melinde
  Reply Melinde 24 april 2017 at 20:47

  Ik zou het heel leuk vinden om te winnen omdat dat me heel gelukkig zou maken. Ik heb niet het gevoel dat hoe ouder ik word, hoe gelukkiger ik word. Dat komt misschien ook doordat ik nog maar 14 ben en de tijd als kind met onbezorgdheid nog maar net achter me heb. De toekomst ligt nog open voor mij en ik hoop dat als ik win dat dit pakket me erbij kan helpen om nog een mooie tijd tegemoet te gaan.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 24 april 2017 at 20:41

  Ik sta op het punt om op vakantie te gaan en misschien cliché maar dit maakt me erg gelukkig.
  Vorig jaar zat het totaal niet mee en zijn we niet weg geweest.
  Even 10 dagen quality time met mijn man & zoon.

 • Avatar van Z. Kumru
  Reply Z. Kumru 24 april 2017 at 20:33

  Van cadeautjes ?

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 24 april 2017 at 20:08

  Mijn gezondheid en reizen! ❤

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 24 april 2017 at 20:04

  De lente maakt mij gelukkig, de zon die al schijnt als ik al wakker word.. Vers gemaaid gras, maar bovenal maken de mensen mij gelukkig met wie ik deze mooie momenten kan delen; mijn man en dochter!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 24 april 2017 at 19:11

  Voor mij geldt echt: hoe ouder, hoe gelukkiger! Ik ben nu mezelf, trek me van niemand iets aan en accepteer mijn uiterlijk zoals het is. Ook kan ik me bijna helemaal bij mijn karakter neerleggen.
  Ik ga stralen als mijn dochter straalt.

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 24 april 2017 at 18:13

  ik voelde mij gelukkiger als ik jonger was, vooral de onbezorgdheid

 • Avatar van anja
  Reply anja 24 april 2017 at 17:57

  wat mij gelukkig maakt is luisteren na goede muziek of even een momentje voor je zelf met een goed boek en een kop thee in de zon buiten in mijn eigen . of op het werk een knuffel van een bewoner dat ze blij zijn dat je er weer bent

 • Avatar van Jolanda van der Pol
  Reply Jolanda van der Pol 24 april 2017 at 17:34

  Whoop, whoop … Wat mij gelukkig maakt?
  Dat zijn de lieve gezichtjes zien die stralen van mijn buitenlandse gastkinderen als ze weer terug gaan naar het Kinderhuis in Berlijn waar ze normaliter wonen. De jongens zijn 8 jaar en komen 3x per jaar Vakantie vieren. Ze zijn vorige week weer vertrokken en het doet me dan ook erg goed dat ze elke keer weer hebben genoten. Het geeft mijn zelf ook erg veel positieve energie en het lijkt dan ook met me 49 jaar dat ik alsmaar meer straal & meer energie krijg … zolang ik maar iets goeds kan doen voor een ander. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen … en waar ik volop van kan genieten! ¯\_(ツ)_/¯

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 24 april 2017 at 17:30

  Kleine dingen krijgen grote waarde als je chronisch ziek bent. Ondanks mijn beperkingen en naarmate ik ouder word, is mijn geluks gevoel groter geworden. Kijk naar wat je hebt en niet naar wat je niet hebt! Ik geniet van elke dag die ik cadeau krijg en als de zon schijnt, straal ik ook!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 24 april 2017 at 17:11

  Ik ga stralen van het vooruitzicht van een prachtige vakantie samen met mijn partner, lekker ff weg van de stress van alledag.

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 24 april 2017 at 17:00

  Ik heb niet het idee dat ik echt gelukkiger word naar mate ik ouder word. Ik ben heel gelukkig. Waar ik echt heel gelukkig van word is de herinneringen en de plannen van de reizen die ik samen met mijn zus maak. We hebben al vele landen bezocht en ik vind het toch heel speciaal dat ik dit soort avonturen met mijn zus kan delen.

 • Avatar van maris
  Reply maris 24 april 2017 at 16:48

  De lach van mn dochtertje maakt mij gelukkig :-) elke ochtend weer.

 • Avatar van Isa eijbergen
  Reply Isa eijbergen 24 april 2017 at 16:44

  mijn artikel is een verwen pakket:)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 24 april 2017 at 16:01

  Een mooi pakket waar je blij van wordt! Vroeger wilde ik te veel en werd daar juist ongelukkig van. Nu heb ik wat dat betreft veel meer rust en geniet ik veel meer van kleine dingen. Mijn kinderen zijn mijn trots, ze maken me meestal ;-) erg gelukkig, zeker omdat het geen gemakkelijke weg is geweest.

 • Avatar van Tamara M
  Reply Tamara M 24 april 2017 at 15:32

  Ik word gelukkig van alle momenten die ik nog heb om te genieten. Na 2 jaar ziek te zijn geweest, 2 keer op het randje heb gelegen, en vervolgens te horen kreeg dat ik geen kinderen meer kon krijgen, begon ik de kleine dingen meer te waarderen die ik voorheen zo als vanzelfsprekend beschouwde. Van deze kleine momenten word ik gelukkig. Dit kan een kop koffie bij oma zijn, een knuffel, de poes die zich bij me nestelt, een knipoog of een lief kaartje.

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 24 april 2017 at 14:55

  Ik wordt na 12 jaar nog steeds gelukkig van mijn eigen man. Ik keerde hem kennen in een hele moeilijke tijd, maar toch werd hij toen mijn zonnestraal. En de afgelopen 12 jaar zijn heus niet allemaal even zonnig geweest. Ook wij hebben hele diepe dalen gehad. Maar gelukkig hebben we toch steeds weer de weg naar elkaar terug weten te vinden! Een super leuk pakket trouwens, vooral van de geur van de Aussi wordt ik heel gelukkig!

 • Avatar van marina
  Reply marina 24 april 2017 at 14:11

  Ik ben een vrouw van 40 plus en ik word gelukkig als mijn kinderen blij zijn. En mijn gezin gezond blijft. En onze hond en iedereen die ik lief heb. Als de zon een graatje warmer schijnt en als ik gezond opsta. Ik wordt gelukkig van de vogeltjes die fluiten en de bijen en de vlinders. En ik wordt gelukkig als ik dit pakket win want dan zijn mijn kinderen ook blij. Dan deel ik dat met hun. Gr van marina

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 24 april 2017 at 14:07

  Wat een leuke winactie! Ik werd aangesproken door de titel op Instagram!

  Ik merk dat ik nu ik moeder ben sinds een jaar en getrouwd ben, we met zijn drietjes een gezin zijn! Ik voel mij verantwoordelijk voor mijn zoon. Wil graag dat hij liefdevol en gelukkig opgroeid! Hij maakt mij gelukkig!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 24 april 2017 at 14:00

  Zinnetjes als ‘Wat zie je er nog goed uit zijn geen balsem voor mijn ziel. Gelukkig worden andere dingen belangrijker dan dit soort opmerkingen onbenulligheden naarmate ik ouder wordt.”

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 24 april 2017 at 13:41

  Ik wordt gelukkig van de dingen die anderen waarschijnlijk voor lief nemen. Het uitlaten van de hondjes die lekker spelen, het mooie weer, zelf nog kunnen lopen (na een nekhernia operatie met complicaties).

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 24 april 2017 at 13:41

  Lieve Desiree,

  Wat een leuke winactie! Jij weet wel waar wij vrouwen blij van worden, zo te zien aan dit prachtige pakket.
  Ik denk dat je mooi omschrijft dat geluk in de kleine dingen des levens te vinden is. Na de geboorte van mijn zoontje kwam ik nadat hij 6 weken oud was, er onverwachts alleen voor te staan. Hij bleek een koemelkallergie te hebben (waar ik na 7 maanden pas achterkwam), en heeft veel verdriet gehad.
  Ik heb me ontzettend alleen, hulpeloos en verdrietig gevoeld. Hoewel het niet altijd makkelijk is geweest, heb ik zeker in deze periode ingezien dat je er zelf wat van moet maken. Je geluk kan niet afhankelijk zijn van een partner, of zelfs niet van je kindje. Wanneer hij een rotdag heeft, is het makkelijk om zelf ook bij de pakken neer te gaan zitten. Juist dan is het belangrijk om ook die ene lach te zien, de manier hoe hij naar je kijkt, het lekkere eitje wat jullie samen hebben gegeten, zijn kusje voor het slapengaan. Ik kan niet zeggen dat ik naarmate ik ouder word, gelukkiger word. Ik denk dat ik wel veel beter weet dan vroeger, dat niks of niemand me kapot kan krijgen zolang ik dat zelf niet toelaat. Het leven bestaat uit ups en downs, je zult zelf de slingers moeten ophangen om er iets van te maken. Ik ben (klinkt misschien arrogant) erg trots op waar ik nu sta, dat ik het allemaal alleen heb gedaan en toch een vrolijk en lief mannetje aan mijn zijde heb. Samen stralen wij als die eerste zonnestralen op een lentedag. Liefs Carmen

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 24 april 2017 at 13:40

  Leuk ik doe graag mee. Ik word superhappy van mijn kinderen die nu fijne jong-volwassene zijn. Het was niet altijd makkelijk maar ik ben enorm trots op ze. Ik weet niet of ik gelukkiger ben nu ik ouder wordt (46) maar ik merk wel dat ik veel meer kijk naar wat ik wel heb ipv wat niet en ik denk dat dat wel gekomen is met de jaren. Je kunt beter relativeren, hebt meer levenservaring en wijsheid. Ja, ik ben echt heel gelukkig.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 april 2017 at 13:34

  Ouder worden we allemaal. Voor mij komt de 4-0 al inzicht. Ik merk dat ik hierdoor mij ook steeds minder druk maak om wat andere vinden en zeggen. Dat maakt mij meteen een stuk gelukkiger

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 24 april 2017 at 13:12

  Wat een leuke actie zeg!

  Ik merk dat ik naarmate ik ouder ben geworden gelukkiger ben.

  Het kan me niet zoveel meer schelen wat anderen van mij denken of vinden.
  Ik kies sneller voor mijzelf of voor wat gezonder Is voor me. Ik heb energie slurpende vriendschappen op een laag pitje of uitgezet en merk dat, dat me ook veel rustiger heeft gemaakt.
  Ik ben en reageer rustiger en mensen krijgen het voordeel van mijn twijfel. Vroeger kon ik dat nog niet zo goed.
  Tot slot ben ik meer tevreden met mijn lijf. Ik doe met mijn haar waar ik maar zin in heb, ik ga met en ook heel vaak zonder make-up de deur uit. Boeiend! Ik hoef ook geen maatje 36 meer. 40 Is prima, gezond en mooi.

  Ben een tevreden mens. ☺

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 24 april 2017 at 12:17

  Leuke winactie! Ik zou het verwenpakket graag aan mijn moeder willen geven. Ik word er gelukkig van als ik haar met haar nieuwe man zie.. Ze is zo lang alleen geweest en nu heeft ze een nieuwe liefde gevonden (op 70 jarige leeftijd) en ze is gelukkiger dan ooit. Ik merk zelf dat je naarmate je ouder wordt, je de kleine problemen niet meer zo heel groot maakt. Ik leef relaxter en daardoor ook gelukkiger. Ik zal heel erg stralen als ik dit verwenpakket win, zodat ik het aan mijn moeder kan geven…

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 24 april 2017 at 11:59

  Ik sla de winactie even over. Wel supertof dat je dit mag geven aan je volgers :).
  Ik merk wel dat ik van andere dingen gelukkig wordt nu ik ‘ouder’ wordt.
  :)

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 24 april 2017 at 11:42

  Deze momenten maken mij gelukkig: met het hele gezin lekker kletsend aan de eettafel, een koolmees die op een buitenstoel hipt of een viooltje die zijn uiterste best doet om met zijn kopje boven een terrastegel uit te steken….. heel hard de muziek van Jeff Buckley aan….

 • Avatar van Wanda Berg
  Reply Wanda Berg 24 april 2017 at 11:07

  Wauw wat een geweldige kans doe graag mee het zou echt fantastisch zijn om dit heerlijke verwenpakket te mogen winnen. Ik denk naarmate je ouder wordt je een stuk gelukkiger gaat worden omdat je het leven beter gaat begrijpen en ook meer je eigen gaat accepteren. Verder wordt ik blij van gezond eten af en toe iets lekker of wanneer is wil :-) en veel bewegen en leuke dingen en mij eigen soms verwennen maakt mij ook blij verder een glimlach van een kind doet je ook beseffen dat je leeft :-) Fijne dag nog Liefs Wanda

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 april 2017 at 10:52

  ik heb op dit moment niet het idee dat ik gelukkiger ben naar mate ik ouder word. ik mis meer bepaalde dingen van vroeger, wellicht dat het een fase is van richting de 30 gaan qua leeftijd XD ik doe graag mee met de actie, misschien dat het me wat minder depressed maakt over mijn leeftijd haha!

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 24 april 2017 at 10:51

  Ja naarmate ik ouder word geniet ik meer van de kleine dingen die het leven toch echt heel bijzonder maken. Ik sta er nu bewuster bij stil dat alles niet vanzelfsprekend is.
  Overigens een mooie actie dit pakket zou een bijzondere verrassing zijn.

 • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
  Reply Sandra Benedick Elzinga 24 april 2017 at 10:39

  Wat zou dit leuk zijn om te winnen!
  Mvg Sandra

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 april 2017 at 10:38

  Wat mij gelukkig maakt: dat alles goed gaat met mijn man en kinderen! Dat ik mooie reizen kan maken en bovenal dat we allemaal gezond zijn!!!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 april 2017 at 10:19

  Wat mij gelukkig maakt, is uiteraard, heel cliché, als ik zie dat mijn kinderen gelukkig zijn. Als die smurf van 3,5 lekker zelf aan het spelen is en helemaal in zijn eigen wereldje zit. Of als ik ons babymeisje uit bed kom halen en getrakteerd wordt op een stralende lach zodra ze mij ziet.
  Maar hoe mooi deze momenten ook zijn, op dit moment vind ik het allemaal nog wel een beetje zwaar, het hele werkende moeder gebeuren met alle onzekerheden die baby’s en peuters in je los kunnen maken.
  Dus ik put hoop uit jouw bericht dat je gelukkiger wordt, naarmate je ouder wordt (want dat gaat tenminste vanzelf)

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 24 april 2017 at 10:18

  Ik ga in elk geval bewuster om met geluksmomentjes, misschien omdat ik (naast dat ik ouder wordt) ook meer (verdrietige) dingen meemaak die ervoor zorgen dat je ook juist die kleinere dingen weet te gaan waarderen! Ik word daarom echt gelukkig van kleine dingen: onze kids die smorgens wakker worden en er nog lekker slaperig uitzien of gewoon snachts even bij ze kijken als ze zo heerlijk liggen te snurken. En ze, net als gisteren, te zien genieten bij een dagje uit (gisteren: K3). Liefs melissa

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 24 april 2017 at 08:23

  Ik geniet vooral van de kleine geluksmomentjes, en hoe ouder ik word hoe meer ik het ga waarderen. Leuke winactie, ik sla hem even over.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 24 april 2017 at 07:57

  de kleinkinderen natuurlijk

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 24 april 2017 at 07:39

  Ik denk dat leeftijd zeker een rol speelt, zelf ben ik ook gelukkiger naarmate ik ouder ben geworden. Hoe ik dat merk? Doordat ik geniet van hele kleine dingen en mij steeds minder aantrek van wat anderen van mij vinden. Ik doedus graagmee aan deze winactie.

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 24 april 2017 at 07:28

  Helaas begin ik nu pas bewust gelukkiger te worden, nadat ik afgelopen decembermaand zwaar onderuit ben gegaan. Altijd maar hollen voor werk, sociale activiteiten, etc. Je denkt dat je lekker leeft, maar langzaam raakt de accu leeg. Van het een op het andere moment lig je languit en staat alles stil, terwijl de rest doorgaat.
  Eerst was ik dood en doodongelukkig, Nu krabbel ik op, merk dat ik een andere kijk op het leven heb. Werken is leuk en belangrijk, maar geen centraalpunt, het is een ondersteunendpunt. Leuk die afspraken en feestjes, maar moet je echt overal bij zijn? Zo kan ik nog wel een eeuwigheid doorgaan. Nu ben ik gelukkiger aan het worden door het feit, dat ik mezelf echt leer kennen. Weet waar ik energie vandaan haal en op welk moment. Heerlijk een stuk wandelen in de natuur, met een boek op de bank, lekker lang douche en daarna pamperen in de bad- of slaapkamer of lekker binge. Kortom, metime is eigenlijk waar ik het gelukkigste van wordt en wat ik mezelf eigenlijk jarenlang niet heb gegund.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 april 2017 at 07:11

  Leuke actie en zeer goed gevuld pakket!
  Ik ben bijna jarig en doe héél graag mee met deze winactie.
  Wat me erg gelukkig zijn mijn vriend en onze hond omdat ik zo super blij ben dat ik eindelijk de ware heb gevonden en hij zoveel voor me doet maar zichzelf vergeet.
  Onze hond is altijd blij en vrolijk of je nu een keer ziek bent of niet.
  Ik ga stralen als ik op tijd naar bed ga zodat ik genoeg slaapuren krijg.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.