Beauty

Love it! | Kneipp Beauty Geheim body crème

6 april 2017

kneipp beauty geheim body crème
Vers van de pers en direct verliefd ♥ Of het nu komt omdat ik door de operatie echt aan een verwenproduct toe was of omdat mijn droge huid wel wat extra’s kon gebruiken.. Deze nieuwe Kneipp Beauty Geheim body crème is echt heerlijk! Ik schreef al eerder positief over de andere producten uit deze lijn en ook deze bodycrème is hier in huis een blijvertje. Lees verder voor meer informatie, foto’s en waarom ik dit product zo fijn vind.


kneipp beauty geheim body crème
Ingrediënten

Er zitten er vooral heerlijk veel verzachtende, voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten in zoals amandelolie, glycerine, kokosextract, avocado olie, jojoba olie, olijfolie, wonderboomolie en marula olie. Geen harde alcoholen, conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën en siliconen maar wel een klein beetje parfum. Ook fijn om te weten: dit product is niet op dieren getest.

Geur en textuur
Zodra je de pot open doet komt er een heerlijke romige geur tegemoet vermengd met geurnoten van warme citrusvruchten en patchoeli en iets zomers bloemigs. Lastig te omschrijven, maar echt heel erg lekker verzorgend, vrouwelijk en rustgevend tegelijk.

Qua textuur doet deze Kneipp Beauty Geheim body crème me denken aan die van een dikke yoghurt/kwark. Door alle voedende oliën die eraan toegevoegd zijn smeert hij erg zuinig uit, omdat die oliën namelijk door de huidwarmte een beetje smelten. Ondanks die oliën trekt de crème alsnog redelijk snel in waardoor je geen plakkerig laagje op je huid blijft voelen, maar echt een soepel en zacht huidje die ook nog eens heerlijk blijft ruiken.

kneipp beauty geheim body crème

Conclusie
Dit is echt een heerlijk product voor als je huid wel wat extra’s kan gebruiken en je een product zoekt zonder nasties erin. Qua huidtype zou ik zeggen dat dit product meer geschikt is voor mensen met een normale tot droge huid; voor de vettere huidtypes is hij waarschijnlijk net even te rijk en voor de echt droge huidjes doet hij misschien niet voldoende en zou je beter de huidolie uit deze lijn kunnen proberen. Na een paar dagen smeren voelde mijn huid gelijk zachter en soepeler aan en kwam er een zo’n frisse glow over en de smeermomenten zijn vanwege de fijne geur en textuur ook nog eens echt van die wellnessmomentjes geworden voor me. Love it!

De nieuwe Kneipp Beauty Geheim body crème is verkrijgbaar voor €9,99 (200ml).

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 16 april 2017 at 22:31

  Lijkt me heerlijk! Net als de rest van deze lijn

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 7 april 2017 at 13:33

  Deze ga ik binnenkort zeker een keer proberen.

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 7 april 2017 at 13:19

  Deze ziet er zeker wel uit als een ’treat’ ja! :)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 7 april 2017 at 10:00

  lijkt me een heerlijke crème! Fijne geur en een fijne verpakking. Kneipp is lekker vernieuwend bezig :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2017 at 10:45

   Helemaal met je eens, zo fris als dit product eruit ziet en zo fijn qua werking èn ingrediënten!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 7 april 2017 at 09:57

  Ik heb eigenlijk alleen maar een massageolie van Kneipp, maar misschien moet ik eens verder kijken naar de andere producten die ze hebben! Deze klinkt fijn.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 april 2017 at 07:55

  Het klinkt wel fijn, deze wil ik ook wel eens proberen denk ik :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 april 2017 at 07:53

  Dit lijkt me een heerlijk product, precies waar ik van hou en wat mijn droge velletje nodig heeft. Heb het gelijk op mijn boodschappenlijstje gezet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2017 at 10:46

   Leuk om te horen! Ik hoop dat je hem net zo fijn zult vinden als ik :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 april 2017 at 21:09

  Dit is precies zo’n product waar ik gek op ben :-)!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 april 2017 at 20:40

  Ha! Ik heb de olie nog en ik blijf het een heerlijke geur vinden! Deze gaat zeker op mijn probeer het ook eens lijst! ?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 april 2017 at 11:47

  Dat is veel inhoud en het ziet er goed uit!
  Hier ben ik benieuwd naar…..
  Ik had veel goeds gelezen over de producten van dit merk.

  Xoxo

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 6 april 2017 at 10:33

  Deze klinkt echt enorm fijn qua geur en textuur.
  Waar je vroeger echt naar de Body Shop of Rituals “moest” voor een echt lekkere luxe body crème kan je nu steeds vaker bij de gewone drogist terecht.
  Eerlijk gezegd doen sommige drogisterij producten het soms zelfs beter, maar dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk.
  Deze wil ik in ieder geval wel een keer proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2017 at 10:47

   Dat ben ik stiekem met sommige producten met je eens hoor, zeker als je bijvoorbeeld deze body crème als voorbeeld neemt. Qua ingrediënten en werking één van de beteren die ik ken en hetzelfde luxe gevoel ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.