Fashion

Plussize Fashion | MANGO Violeta swimwear collectie

11 april 2017

mango violeta swimwear
Afgelopen weekend hebben we weer mogen genieten van een heerlijke zomerse dag en gelukkig gaan er nog veel meer van zulke dagen aankomen. Zo aan het begin van de lente vind ik het persoonlijk altijd de perfecte tijd om op zoek te gaan naar nieuwe zwemkleding en toen het bericht met de nieuwe MANGO Violeta swimwear collectie binnen kwam was ik dan ook direct nieuwsgierig. Normaal gesproken ben ik best fan van dit merk, zal ik net zo enthousiast zijn over deze collectie?

mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear mango violeta swimwear
Zoals je kan zien hoef je in deze collectie niks heel spannends of ‘jongs’ te verwachten. MANGO Violeta gaat met de badkleding voor het nieuwe seizoen niet mee in de trends van houtje-touwtje decolletés, hoog uitgesneden modellen en opvallende teksten op voor- of achterkant. Maar persoonlijk vind ik dat dus helemaal niet zo erg! Ik vind de modellen, kleuren en afwisseling qua prints in deze collectie heel erg leuk èn goed gekozen voor vollere vrouwenlichamen. Ik zie mooie knoopdetails en omslaglijnen die je boezem in het zonnetje zetten en je buikje net wat verbloemen, ingewerkte cups voor de juiste ondersteuning, verstelbare en bredere bandjes en ingewerkte plooitjes en shapewear voor net wat meer zelfvertrouwen op het strand of rondom het zwembad.

De MANGO Violeta swimwear collectie is verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel tot en met maat XXL wat ongeveer overeen komt met kledingmaat 52/54 en de prijzen variëren van €25,99 voor een bikinislip tot aan €79,99 voor een badpak.

Tip: ze hebben ook erg leuke jumpsuits, overgooiers, kaftans, zonnehoeden, sandaaltjes, zonnebrillen, sieraden en sarongs in de collectie zitten. Leuk om je nieuwe swimwear mee af te stylen voor als je op een terrasje gaat zitten, rondwandelt op de boulevard etc. Enjoy the summer!

Lees ook:
de leukste plussize (web)winkels op een rij

* Dit artikel bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 11 april 2017 at 22:49

    Wat een mooie badkleding, als ik nog zou zwemmen dan zou ik hier zeker kunnen slagen.

  • Avatar van jonna@burgertrutjes
    Reply jonna@burgertrutjes 11 april 2017 at 22:18

    De high waist bikini is mijn favoriet!

  • Avatar van marleen
    Reply marleen 11 april 2017 at 14:14

    Ik vind het toch jammer dat je als vollere dame zo beperkt bent in het kopen van leuke badkleding hoor! Ik vind sommige van deze echt prachtig maar ook wel een beetje basic..

  • Avatar van kelly
    Reply kelly 11 april 2017 at 12:10

    Zo mooi! Maar ik vind 80 euro echt te duur voor een badpak… zo zuur dat dunne vrouwen voor een prikkie bij Primark, H&M etc. een bikini of badpak kopen en Plussize is 9 van de 10 keer zo duur!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 april 2017 at 20:18

      Dat is iets waar ik me ook al jaren over blijf ergeren.. We mogen in ieder geval blij zijn dat er in eigen land al steeds meer leuke plussize kleding verkrijgbaar is, nu nog gelijkwaardige prijzen!

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 11 april 2017 at 10:01

    Ik vind het überhaupt moeilijk om zwemkleding te kopen. Ik draag het eigenlijk liever niet. Voel me altijd zo lomp in een bikini. ?

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 11 april 2017 at 08:58

    Ik vind het mwa. De modellen zijn mooi maar de printjes en kleuren vind ik vrij saai.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 april 2017 at 08:51

    Prachtige beachwear!
    Ik ga meteen eens kijken in de webshop waar dit te koop is…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.