Lifestyle

Jezelf motiveren | Misfit Ray & Sudio Vasa Bla

29 april 2017

misfit ray
Nu ik alweer een maand na operatie ben mag ik het sporten echt weer op gaan pakken en daar ben ik enorm blij mee! Extra leuk is het dan om door middel van een paar nieuwe gadgets mijzelf net even wat meer te kunnen motiveren om die nieuwe gezonde levensstijl te gaan omarmen. Twee gadgets die mij hier de laatste tijd erg bij helpen zijn de Misfit Ray activity tracker en Sudio Vasa Bla draadloze oordopjes. Ik vertel je er graag meer over!

misfit raymisfit ray
Het lijkt net een modern vormgegeven armband, maar het is toch echt een activity tracker. En in dat uiterlijk zit hem voor mij precies het grote voordeel. Aangezien de Misfit Ray geen schermpje heeft en qua kleuren erg goed past bij veel horloges en sieraden van me, kan ik hem gewoon combineren en valt het niemand direct op dat ik een fitnesstracker draag. Score! En toch kan je er ontzettend veel uithalen en mee doen:

– stappenteller
– houdt bij welke afstand je hebt afgelegd
– houdt bij hoeveel calorieën je hebt verbrand
– houdt bij hoelang en hoe vast je slaapt
– hij is waterproof, je kan er zonder problemen mee douchen en zwemmen
– kan trillen als je te lang stil zit (reminder voor lazy asses)
– kan ingesteld worden als wekker dat je door trilling wakker gemaakt wordt
– kan inkomende telefoongesprekken en berichtjes aangeven
– in de app (dus niet de activiteitentracker zelf!) zit een handige hartslagmeter verwerkt
– je hoeft hem niet op te laden (hij werkt op een paar celbatterijtjes die 4 tot 6 maanden mee gaan en daarna voor een paar euro vervangen kunnen worden)
– komt met een handige app voor je telefoon (zowel Apple als Android) waarop alles wat je doet bijgehouden wordt en je challenges met anderen aan kan gaan.

misfit ray

Waar ik blij van word:
– na een half dagje dragen voel ik hem niet eens meer zitten en dat was met andere trackers die ik in het verleden had wel anders, deze draagt gewoon heel erg licht en prettig op de huid
– door twee keer op het roségoudkleurige metaal te tikken zie ik aan de kleur van de ledjes achter elkaar hoe dicht ik bij mijn doel van de dag ben
– je hoeft hem niet constant verbonden te houden via bluetooth, maar kan ééns per dag een connectie maken waarna hij alle gegevens van die dag binnen haalt en de batterij van je telefoon bespaard blijft
– de tracker gaat automatisch over als je een andere activiteit doet, hij voelt dus redelijk precies aan of je bijvoorbeeld wandelt, hardloopt of zwemt al kan je hem voor meer accurate metingen dan beter instellen op de juiste sport net voordat je aan de slag gaat
– deze tracker komt in erg veel kleurencombinaties en ook qua banden kan je wisselen in verschillende kleuren of materialen zodat hij eigenlijk altijd bij jouw stijl of outfit past.

De Misfit Ray is verkrijgbaar bij onder andere CoolBlue voor €89,00 wat ik ook nog eens een heel schappelijke prijs vind voor een activity tracker met zo’n stijlvol uiterlijk en zoveel mogelijkheden.

sudio vasa bla review

Ik liet deze Sudio Vasa Bla draadloze oortjes ook al voorbijkomen op social media en kreeg er veel opmerkingen en vragen over, vandaar dat ik ze ook nog even meeneem in dit artikel. Deze witte met roségoudkleurige oordopjes zien er namelijk niet alleen prachtig uit, maar geven ook nog eens een erg mooi en helder geluid. Gewoon even via Bluetooth een connectie maken met je telefoon en je kan naar je favoriete muziek gaan luisteren. Perfect voor tijdens een wandeling of het sporten aangezien je verder geen draadjes hebt die vast kunnen komen te zitten of verbonden zijn met een apparaatje op/bij je lijf.

De Sudio Vasa Bla draadloze oortjes zijn via Sudio Sweden te koop voor €90, maar met de code curvacious15 krijg je 15% korting.

Ik draag mijn tracker echt als een steuntje in de rug ter bewustwording en merk dat dat tegelijkertijd heel motiverend werkt om net even wat meer te gaan bewegen. Deze twee gadgets zijn voor mij dus echt een steuntje in de rug om mijzelf te motiveren. Nu nog op zoek naar een goed paar sneakers met een goede versteviging rondom de voet om al wandelend lekker wat kilometers op te gaan maken.. Mocht iemand een tip hebben qua fijne sneaker/schoen?

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 mei 2017 at 22:40

  Die Misfit Ray ziet er wel heel mooi uit vind ik, inderdaad stijlvol :) Zelf heb ik toevallig net weer vorig week een activiteiten tracker besteld. Het belangrijkste voor mij was wekker met trilling, lange batterijduur, waterdicht om te douchen en wel met schermpje. Die heb ik gevonden en ga er binnenkort een review over schrijven. Hopelijk motiveert het je! :)

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 30 april 2017 at 19:11

  Als mijn fitbit er ooit mee ophoudt, dan hou ik deze in mijn achterhoofd, leuk prijsje!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 30 april 2017 at 15:42

  Hoi Desiree,
  Even een tip over fijne wandelschoenen.
  Ik loop zelf erg veel omdat ik twee jonge kinderen heb en heb vorige maand x-sensible schoenen gekocht. Lopen als wolkjes en je word ondersteund in een goede houding. Echt een aanrader!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 30 april 2017 at 08:44

  Deze klinkt goed! Mijn Alie tracker is na 2 keer opladen al overleden. En aangezien ik toch 5 x in die gym te vinden ben en mijn hartslag wel belangrijk is, gaat deze op de moederdag lijst.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 30 april 2017 at 08:31

  Oh die tracker wil ik zo graag hebben! Veel handiger dan mijn telefoon en er zitten veel meer functies op :)

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 30 april 2017 at 08:12

  Ik hoor nu meerdere positieve verhalen over zowel de Misfit als de Sudio Sweden oordopjes en in beide ben ik erg geïnteresseerd. Het zijn natuurlijk luxe producten, maar wat is het fijn om te weten hoe je beweging er voor staat gedurende de dag. Ik ben net weer wat begonnen met sporten en dan is het heel prettig om daar wat meer inzicht in te krijgen. De oordopjes zijn ook ideaal voor tijdens het sporten. Niemand heeft last van je muziek en je zit niet in de knoop met draadjes :).

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 april 2017 at 20:01

  Het ziet er mooi uit en het is fijn dat het zo goed werkt. Die oortjes zet ik op mijn lijstje, dat lijkt me echt ideaal.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 29 april 2017 at 16:42

  Wat een tof ding! En ziet er nog leuk uit ook! Niet zo lomp!: )

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 april 2017 at 09:31

  Oeh wat een stijlvolle activity tracker! Net een sieraad, heel mooi!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 29 april 2017 at 08:30

  Ik heb mij deze week ook een activity tracker gekocht. Ook al steun om te onthouden dat ik meer moet bewegen

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 april 2017 at 08:24

  die tracker ziet er wel gaaf uit :D een stuk mooier dan de ‘normale’ trackers!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 april 2017 at 08:23

  Zo’n activity tracker wil ik ook nog eens aanschaffen, lijkt mij ook fijn als steuntje in de rug. Die draadloze oortjes heb ik ook, precies dezelfde kleur. Ik vind ze erg fijn.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 april 2017 at 08:02

  Prachtige en zeer handige gadget die men voor 100 en 1 dingen kan gebruiken en het net lijkt alsof het een sieraad is.
  Schitterende oordopjes waarvan het snoer nooit in de knoop kan.

  XZoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.