Fashion

Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie

28 april 2017

miss etam libelle collectie
Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de feestelijke lancering van de nieuwe Miss Etam x Libelle collectie. De samenwerking is eerder zo positief bevallen dat Libelle en Miss Etam dit jaar weer de handen ineens sloegen voor de zomercollectie. Dit jaar bestaat deze uit 12 vrolijke items die verkrijgbaar zijn in ièdere maat. Oh, yes! Lees verder voor meer foto’s, inclusief wat ik tijdens de lancering aan had èn natuurlijk meer informatie over de leuke winactie.

miss etam libelle collectiemiss etam libelle collectie
Deze nieuwe zomercollectie voor 2017 bestaat uit 12 items met een witte, donkerblauwe of zwarte basis en heeft verder een tropische print van palmbladeren en bloemen. Heel kleurrijk en fris en er is echt voor iedereen wel wat tussen te vinden. Van een tof kimonojasje tot aan een luchtig jurkje met roezeltjes langs de halslijn en van een broek met allover print tot aan luchtige tops met macroprints. Je kan de items natuurlijk los combineren met effen kledingstukken maar je kan ook helemaal losgaan en de prints met elkaar combineren. Wat ik van de ontwerpers gehoord heb kan het deze zomer allemaal!

Miss Etam is eigenlijk al tig jaar één van mijn favoriete Nederlandse kledingwinkels. Niet alleen omdat ze er gewoonweg erg goede basics hebben (t-shirts, hemdjes, jeans, broeken en treggings) maar ook omdat er met elke nieuwe collectie echt leuke trenditems tussen zitten. Het merk staat voor mij voor toegankelijke mode die betaalbaar is èn je kan er als plussize lady ook goed slagen. Ik ben fan!

Ik droeg de avond van de lancering het knielange jurkje uit de Miss Etam x Libelle pluscollectie gecombineerd met een soepelvallend jasje uit de reguliere collectie, een zwarte tregging en mijn nieuwste Woden sneakertjes. Het geheel is perfect voor dit tussenseizoen en zo zie je dat je het jurkje gemakkelijk de hele lente en zomer door kan dragen. Lekker #twinning met Sanne van LaVieSanne die hetzelfde jurkje en jasje droeg, alleen dan gecombineerd met een paar hoge laarzen.

De nieuwe Miss Etam x Libelle collectie is vanaf vandaag in alle Miss Etam filialen verkrijgbaar en natuurlijk ook via hun eigen webwinkel.

miss etam libelle collectie

Winactie
Wil jij de zomerse tas winnen die je op deze foto linksbovenin ziet? Hij heeft natuurlijk dè print van de collectie, is heerlijk groot èn is met koord te sluiten waardoor hij perfect is voor aankomende stranddagen. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je laat weten wat jij het liefst draagt in de zomer. Meedoen kan tot en met vrijdag 5 mei 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Enjoy!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marina korink
  Reply Marina korink 5 mei 2017 at 20:19

  Ik draag het liefst in de zomer een dun bloesje zonder mouwen en een dunne wijde broek of rok. Deze tas zou er natuurlijk geweldig bij staan???

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 5 mei 2017 at 20:12

  Wat een kicken collectie! Het liefst draag ik in de zomer een lange jurk met een slipper of sneakerertje eronder. Komende zomer gaat echter een vriendin van mij trouwen. Het is een beach wedding en de korte jurk uit deze nieuwe collectie heeft mijn totale aandacht! Die tas zou dat natuurlijk wel helemaal afmaken hihi.

 • Avatar van Geertje - Stay At Home Mama
  Reply Geertje - Stay At Home Mama 5 mei 2017 at 20:10

  Op de valreep!! Die graag mee…
  Wat een toffe collectie… Binnenkort maar weer op zoek naar nieuwe maxidresses. Degene die ik afgelopen jaar droeg zijn versleten, zoveel dat ik ze aan had in de zomer…

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 3 mei 2017 at 21:36

  Wat ik het liefst draag? Gemakkelijke kleding; een linnen broek of een andere dunne broek met een leuk printje en een leuk shirt of hemdje erbij… en de rest draag ik in een leuke tas van Miss Etam ;-)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 3 mei 2017 at 20:25

  Omdat ik me nogal schaam voor mijn lichaam draag ik zomers ook gewoon een lange spijkerbroek met een shirt. Zo een leuke zomerse tas zou daarom een fleurige toevoeging kunnen zijn zodat ook ik er eens leuk uit kan zien:)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 3 mei 2017 at 20:20

  Een caprilegging/broek met wijde ALijn top in vrolijke kleurige print en open sandaaltjes met bling-bling accenten eventueel een sjaaltje om mijn hoofd

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 3 mei 2017 at 15:45

  Oh, wat een fijne collectie… naar buiten kijkend lijkt de zomer nog ver weg, maar ik zal ophouden met zeuren en lekker genieten als dat zonnetje er wél is :-)

  In de zomer draag ik het liefst mijn maxi-jurk met print van vogels en veertjes, hij is donkerblauw met zacht-, fel- en poederroze prints… echt heel zwierig, heel romantisch en heel vrouwelijk. Bijkomende plus: de schouderbandjes zijn niet zo idioot dun, maar juist wat breder (en daarom voor mij comfortabeler) en werken mijn b.h.-bandjes perfect weg :-)

  Fijne zomer… strakjes!

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 3 mei 2017 at 14:00

  Een lekker zomers jurkje met TEENSLIPPERS!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 mei 2017 at 12:28

  Mooie tas! Ik ben fan van maxijurken zo hoef ik niet na te denken over leuke combinaties en kan ik meteen op naar het strand.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 mei 2017 at 11:59

  Wat een leuke zomerse tas, heerlijk voor een dagje strand. Ik vind de de nieuwe Miss Etam x Libelle collectie echt leuk, dus binnenkort maar even snel naar de winkel. Ik draag doordeweeks graag broeken, omdat ik dit makkelijker is, maar naar een feestje of het stand vind ik het erg leuk om een jurkje aan te trekken.

 • Avatar van Erika Van koert
  Reply Erika Van koert 3 mei 2017 at 08:31

  Heel leuk ! De laatste twee jaar ben ik wat vaker jurkjes gaan dragen. Als ik echt met de Kids op stap ga graag Ik meestal een capri broek met een leuk shirt erop

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 2 mei 2017 at 23:56

  Ik doe graag mee nu ik 30 kilo ben afgevallen draag ik steeds vaker een leuke jurkje omdat ik het nu echt durf. En dit mooie fijne jurkje zou ik ook erg graag willen dragen.

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 2 mei 2017 at 16:49

  Ik ben in de zomer vooral van het gemak. Het is al snel te warm. Het liefst loop ik de hele zomer in een capribroek met een leuk singlet met print. En om het af te maken Birkenstock. Koele, droge voeten en toch ver kunnen lopen.

  Ik vind Miss Etam ook altijd erg prettig. Niet te duur, zit lekker en staat ook nog leuk!

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 2 mei 2017 at 16:35

  Altijd weer leuke dingen! Ik draa zelf dan graag een maxirok met een licht aansluitende top, om er nog wel de vrouwelijke vorm in te houden.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 2 mei 2017 at 14:26

  lekkere luchtige jurkjes

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 2 mei 2017 at 12:48

  Een los zijden jurkje met slippertjes naar het strand!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 2 mei 2017 at 10:45

  Wat een geweldige tas! Ideaal om mee te nemen naar het strand!
  Het liefst draag ik dan die jurk van de foto naast die tas, geweldige kleuren, zomers maar toch netjes, zulke jurkjes mogen in je garderobe toch niet missen!!!

 • Avatar van Chantal Huiskes
  Reply Chantal Huiskes 2 mei 2017 at 09:08

  Oh wat mooi! Laat de zomer maar komen, mooie kleurtjes en wat een leuke blog!
  Ik draag het liefste een jurkje met slippers….

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 1 mei 2017 at 22:22

  Als het echt warm is in de zomer draag ik graag een lekker jurkje met een paar leuke sandaaltjes of slippertjes eronder!
  De tas vind ik erg leuk! De jurk in dezelfde print die jij draagt op de foto staat je goed.

 • Avatar van Will
  Reply Will 1 mei 2017 at 18:33

  Schitterend mooi tas en prachtige zomerjurkjes.
  Alleen, ik draag nooit jurkjes. Ik vind het fijner om een dunne witte broek met een wijde blouse of T-shirt er over heen te dragen.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 1 mei 2017 at 18:14

  Zo leuk om je eindelijk eens te ontmoeten :-) liefs, Josine

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 1 mei 2017 at 17:33

  Super leuke tas! Ik zie mezelf al over het strand wandelen :) Ik draag in de zomer het liefst een lange A-lijn jurk, die lekker luchtig zit..

 • Avatar van Rivka
  Reply Rivka 1 mei 2017 at 17:19

  Wat een superleuke tas! Ik zoek al een tijdje naar een nieuwe tas en deze zou perfect zijn :) Nu maar hopen dat ik win!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 1 mei 2017 at 17:07

  Super leuk, laat de zomer maar komen !

 • Avatar van Marlou
  Reply Marlou 1 mei 2017 at 16:35

  Dat ik die nu pas ontdek…..! Lekker vrolijk printje!

 • Avatar van maris
  Reply maris 1 mei 2017 at 14:38

  Prachtig!! Lekker zomers. Ik doe graag mee……

 • Avatar van anja
  Reply anja 1 mei 2017 at 14:26

  wat een mooie collectie zeg, het liefste draag ik jurkjes in de zomer.. wat een mooie tas

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 1 mei 2017 at 13:10

  Lekker zomerjurkje, snel gekleed!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 1 mei 2017 at 09:39

  Ik ben gek op maxijurken; die zitten gewoon heerlijk en meteen slippertje ziet het er lekker zomers uit!

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 30 april 2017 at 22:47

  Op een zomerse dag draag ik het liefst een strandtas, gevuld met een handdoek, bikini, zonnecreme en een spannend boek met me mee terwijl ik rondloop in een vrolijk gekleurde jurk.

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 30 april 2017 at 21:48

  ik ben gek op jurkjes voor de zomer, met een vestje is het al snel gekleed en met een slippertje kan het ook prima voor het strand….

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 30 april 2017 at 21:39

  Lekker een rokje aan en dan die mooie tas er bij

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 30 april 2017 at 19:01

  Voor mij een kniebroek met een lekker royaal shirt in de zomer ;-)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 30 april 2017 at 18:36

  Ik draag het liefst jurkjes in de zomer. Grote voordeel, je bent in één keer klaar! Lekker thuis met een slippertje, op mijn werk met een nette pump, of sportief met een sneaker. Jurkjes kunnen altijd!

 • Avatar van tamara roosen
  Reply tamara roosen 30 april 2017 at 18:25

  ja leuk!!
  In de zomer draag ik het liefst rokjes met een leuk shirtje erop of jurkjes en natuurlijk high heels of slippers eronder :-)

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 30 april 2017 at 18:24

  Een super leuke tas! Ik draag het liefste jurkjes als het zomer is. Echt warme dagen een kort jurkje en wat koelere dagen een lange jurk. Heerlijk dat zwierige om je benen

 • Avatar van May Verberne
  Reply May Verberne 30 april 2017 at 15:32

  Wat een leuke winactie, en wat een prachtige tas. Zo’n exemplaar zou mooi staan bij de maxi-jurken die ik graag draag (lange jurken met een leuke slipper). X May

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 30 april 2017 at 15:30

  Super leuk!! Ik doe graag mee! Ik draag in de zomer graag mouwloze bloesjes met een spijkerbroek :-)

 • Avatar van Hester
  Reply Hester 30 april 2017 at 15:24

  Ik draag in de zomer graag jurkjes. Deze tas is
  Prachtig.

 • Avatar van Annelaure
  Reply Annelaure 30 april 2017 at 14:02

  Ik draag het liefst een leuke wijde tuniek. Op een legging als ik in Nederland ben, op vakantie durf ik met blote benen :). Het liefst lichte of felle kleuren, want dat zwart dat zo mooi afkleedt, daar heb ik eigenlijk wel een beetje genoeg van.

 • Avatar van Jelmar
  Reply Jelmar 30 april 2017 at 13:38

  Let’s go to the beach! Zonnetje is er al vandaag, nou nog de perfecte tas om mee te nemen :)

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 30 april 2017 at 13:25

  Je kunt geen tassen genoeg hebben, zeker niet zulke leuke!

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 30 april 2017 at 12:38

  Wat een prachtige collectie en de tas is helemaal top. Daar zou ik wel mee gezien willen worden.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 30 april 2017 at 12:34

  Een prachtige tas waar al mijn spulletjes in mee kunnen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 30 april 2017 at 12:15

  dat is een hele toffe tas, die komt altijd goed van pas

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 30 april 2017 at 11:39

  Wat een mooie tas is dit. Ik heb een groot gezin dus er gaat altijd ook heel veel mee als we een dagje strand gaan. Super tas voor mij.. Leuke winactie

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 30 april 2017 at 10:32

  Een zomerhoed, sandalen, short, armband en los shirtje draag ik ’s zomers het liefst! Wandelend over de boulevard, geniet ik van de zon en het uitzicht. Zullen anderen naar mijn mooie outfit kijken? Met deze prachtige, opvallende tas in ieder geval wel! ❤

 • Avatar van dennis kerlen
  Reply dennis kerlen 30 april 2017 at 10:17

  Super gave tas, daar kan ik mijn vrouw echt blij mee maken…..

 • Avatar van lizette kerlen
  Reply lizette kerlen 30 april 2017 at 10:17

  Ik hoop binnenkort weer een strandjurkje te kunnen dragen, dat betekent dat het dan mooi weer is. Zo’n grote tas is wel handig als je als gezin de deur uitgaat.

 • Avatar van Z. Kumru
  Reply Z. Kumru 30 april 2017 at 09:14

  Super leuk zomers tas!! Ik draag het liefst tunieken, zitten heerlijk

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 30 april 2017 at 08:03

  Geweldig wat een schattige tas daar ga ik meteen mee op pad.
  Er kan lekker veel in.
  Ik doe heel erg graag mee!

  • Avatar van Jacqueline de Waal
   Reply Jacqueline de Waal 30 april 2017 at 08:05

   Prachtige kleding ik kan wel wat leuks gebruiken hoor!
   Doe heel erg graag mee!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 30 april 2017 at 07:47

  Het liefste zoveel mogelijk losse kleding

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 30 april 2017 at 06:08

  Het liefst draag ik een dunne wijde broek en een ruim bijpassend T-shirt.

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 30 april 2017 at 04:19

  Prachtig & Stralend, zijn de woorden die gelijk bij me opkomen als ik de foto’s zie. Ik draaf het liefst ook jurkjes, maar wel een driekwart legging eronder ;) De tas is inderdaad ideaal voor het strand/zwembad, maar ik zou hem willen gebruiken voor mijn benodigdheden voor mijn tweede baantje. Ik werk hoofdzakelijk als huishoudelijk medewerkster, maar daarnaast als zangeres. Om te shinen, ben ik van alles nodig (kleding, curl secret haartang, make-up, nagels, sieraden, boots of pumps en dat zou allemaal mooi in de tas passen…

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 29 april 2017 at 23:53

  Tof!!! Alles ziet er zo lekker vrolijk en vakantie-achtig uit! Ik draag in de zomer het liefst zo weinig mogelijk. Meestal rokjes met een los topje, of een zomerjurkje in combi met sandaaltjes of sneakers.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 29 april 2017 at 23:40

  Ik draag het liefst jurkjes. Dat zit zo fijn! Lekker zwierig en frisse wind er onderdoor.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 29 april 2017 at 21:08

  Ik doe niet mee met de winactie maar wil gewoon even zeggen dat ik je er goed uit vind zien :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 april 2017 at 19:58

  Wat een leuke collectie. Wat zie je er goed én leuk uit, dat jurkje staat je heel mooi!
  Zelf draag ik het liefst een shirtje met een lange of korte broek van zacht materiaal. Omdat ik veel op bed lig, is het belangrijk dat het materiaal zacht en comfortabel is. Ik ga snel eens kijken naar deze collectie, iets nieuws is altijd
  welkom ;-) .

 • Avatar van karin
  Reply karin 29 april 2017 at 15:26

  Nu ik sinds oktober een heerlijke knul heb die deze zomer voor het eerst mee gaat naar het strand kan ik wel een fijne ruime tas gebruiken voor het strand! Waar ik eerst naar het strand kon met een handdoekje onder de arm moet ik nu toch wel even wat meer meenemen!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 29 april 2017 at 15:09

  Leuke tas, die mag mee naar het strand! Ik draag in de zomer meestal eens korte jeans met daarop een shirt/bloesje.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 29 april 2017 at 14:04

  Wat leuk, staat je goed zeg, de combinatie op de foto’s ! Ik draag het liefst een heel wijde, lange jurk (vroeger bekend als halleluja-jurk) met ….jawel, sandalen!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 29 april 2017 at 10:22

  Ik vind jurkjes heel leuk en vrouwelijk. Ook handig dat het 1 ding is en zit lekker luchtig.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 28 april 2017 at 21:19

  Als het erg warm is, loop ik bij voorkeur in een jurk (halflang of lang) met spaghettibandjes, in een niet te donkere kleur.

 • Avatar van Bettine
  Reply Bettine 28 april 2017 at 20:50

  Een jumpsuit ?

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 28 april 2017 at 18:42

  In de zomer draag ik vaak een capri broek met een leuke top en slippers !!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 28 april 2017 at 18:37

  mooi jurkje of witte blouse op korte spijkerbroek (altijd ander gecombineerd dan standaard,wil er graag uniek uitzien)
  liefst slippers-loop ook veel op blote voeten
  onder een jurkje draag ik ook mooie hakken

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 28 april 2017 at 18:02

  De nieuwe collectie is heerlijk zomers! Ik vind het t-shirt echt iets voor mij! De jurk staat jou goed, zelf zou ik niet durven!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 28 april 2017 at 17:48

  I like de tropische print! Ik heb een leuk t-shirt van Miss Etam van de zomercollectie van twee jaar geleden, mint groen, plambladeren en flamingo’s en dat draag ik nog steeds met veel plezier en blauw is mijn favoriete kleur, dus ik ga zeker eens kijken in de winkel.

  In de zomer draag ik het liefst een korte spijkerbroek met een leuk t-shirt. Ik hou niet zo van rokjes en jurkjes, alleen op een hele zonnige dag draag ik weleens een jurkje. De tas is erg leuk en neem ik graag mee op vakantie! :)

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 28 april 2017 at 17:19

  Wat een mooie collectie hebben ze bij de Miss Etam, lekker zomers! Ik krijg gelijk zin in de zomer ;-)
  Het liefst draag ik in de zomer kleurrijke jurkjes met prints. Ik ben dol op leuke zomerse kleuren, zolang het maar geen neon kleuren zijn ;-)
  Op kantoor draag ik meestal wel luchtige broeken of langere rokken met een mooie top of blouse. Sieraden mogen bij mij niet ontbreken, elke dag draag ik mijn Rosefield horloge en mijn verlovingsring :-)
  Op 11 augustus ga ik trouwen en zou deze bag zeker meenemen op huwelijksreis! Ik weet alleen nog niet waarheen, daar zijn we nog niet over eens ;-)

 • Avatar van Sofie Dekkers
  Reply Sofie Dekkers 28 april 2017 at 16:01

  Op een zomerse dag durf ik me wel eens een jurkje aanmeten … hoewel een short en top ook altijd héérlijk zit! :-)

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 28 april 2017 at 15:06

  Wat een leuke actie! Ik doe dus graag mee. In de zomer draag ik heel graag maxidresses en jurkjes op knielengte. Heerljk!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 28 april 2017 at 15:04

  Wat een leuke stoere maar toch vrouwelijke nieuwe collectie! Die jurk.. geweldig! Ik ben een jurk drager en zeker in de zomer periode lekker luchtig!

 • Avatar van marina
  Reply marina 28 april 2017 at 14:56

  Ik ga zeker hiervoor!! Ik kom vaker bij miss etam daar hebben ze leuke kleding voor jona en oud! Een hele leuke winkel???

 • Avatar van Irene
  Reply Irene 28 april 2017 at 14:52

  Wat een mooie collectie.
  Ik draag in de zomer graag vrouwelijke maar ook comfortabele kleding. Ik heb 2 kleine jongens en ik moet dus ook met een jurkje kunnen meespelen ;) We hebben zojuist twee vakanties geboekt (vorig jaar niet geweest, dus dit jaar doen we het goed haha) en een grote strandtas (en om over de boulevard te struinen) is een must….dus fingers crossed!!

 • Avatar van Margot S
  Reply Margot S 28 april 2017 at 14:36

  Ziet er allemaal super tof uit! Love het kleuren schema en dat het uiteraard in iedere maat verkrijgbaar is ?. Het allerliefst loop ik in de zomer in een Maxidress met een leuk sandaaltje of mooie sleehakken en uiteraard goeie accessoires! Ik loop zeker even binnen bij miss etam binnenkort en super win actie!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 april 2017 at 14:10

  Wauw, super leuke winactie en ik doe dolgraag mee want ik het liefst de dress van miss etam & libelle aan willen dragen deze zomer….
  De prachtige bag komt goed van pas van als ik op holiday ga, shoppen of naar het strand dan kan er een sunglasses in mee, een toilettas met make-up etc..
  De fashion staat je zo mooi en wat zie jij er goed uit ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.