Fashion

Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie

28 april 2017

miss etam libelle collectie 2017 1 - Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie
Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de feestelijke lancering van de nieuwe Miss Etam x Libelle collectie. De samenwerking is eerder zo positief bevallen dat Libelle en Miss Etam dit jaar weer de handen ineens sloegen voor de zomercollectie. Dit jaar bestaat deze uit 12 vrolijke items die verkrijgbaar zijn in ièdere maat. Oh, yes! Lees verder voor meer foto’s, inclusief wat ik tijdens de lancering aan had èn natuurlijk meer informatie over de leuke winactie.

miss etam libelle collectie 2017 2 - Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectiemiss etam libelle collectie 2017 3 - Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie
Deze nieuwe zomercollectie voor 2017 bestaat uit 12 items met een witte, donkerblauwe of zwarte basis en heeft verder een tropische print van palmbladeren en bloemen. Heel kleurrijk en fris en er is echt voor iedereen wel wat tussen te vinden. Van een tof kimonojasje tot aan een luchtig jurkje met roezeltjes langs de halslijn en van een broek met allover print tot aan luchtige tops met macroprints. Je kan de items natuurlijk los combineren met effen kledingstukken maar je kan ook helemaal losgaan en de prints met elkaar combineren. Wat ik van de ontwerpers gehoord heb kan het deze zomer allemaal!

Miss Etam is eigenlijk al tig jaar één van mijn favoriete Nederlandse kledingwinkels. Niet alleen omdat ze er gewoonweg erg goede basics hebben (t-shirts, hemdjes, jeans, broeken en treggings) maar ook omdat er met elke nieuwe collectie echt leuke trenditems tussen zitten. Het merk staat voor mij voor toegankelijke mode die betaalbaar is èn je kan er als plussize lady ook goed slagen. Ik ben fan!

Ik droeg de avond van de lancering het knielange jurkje uit de Miss Etam x Libelle pluscollectie gecombineerd met een soepelvallend jasje uit de reguliere collectie, een zwarte tregging en mijn nieuwste Woden sneakertjes. Het geheel is perfect voor dit tussenseizoen en zo zie je dat je het jurkje gemakkelijk de hele lente en zomer door kan dragen. Lekker #twinning met Sanne van LaVieSanne die hetzelfde jurkje en jasje droeg, alleen dan gecombineerd met een paar hoge laarzen.

De nieuwe Miss Etam x Libelle collectie is vanaf vandaag in alle Miss Etam filialen verkrijgbaar en natuurlijk ook via hun eigen webwinkel.

miss etam libelle collectie 2017 4 - Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie

Winactie
Wil jij de zomerse tas winnen die je op deze foto linksbovenin ziet? Hij heeft natuurlijk dè print van de collectie, is heerlijk groot èn is met koord te sluiten waardoor hij perfect is voor aankomende stranddagen. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je laat weten wat jij het liefst draagt in de zomer. Meedoen kan tot en met vrijdag 5 mei 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Enjoy!

balkje nieuwe layout - Plussize Fashion | Miss Etam x Libelle collectie

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marina korink
  Reply Marina korink 5 mei 2017 at 20:19

  Ik draag het liefst in de zomer een dun bloesje zonder mouwen en een dunne wijde broek of rok. Deze tas zou er natuurlijk geweldig bij staan???

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 5 mei 2017 at 20:12

  Wat een kicken collectie! Het liefst draag ik in de zomer een lange jurk met een slipper of sneakerertje eronder. Komende zomer gaat echter een vriendin van mij trouwen. Het is een beach wedding en de korte jurk uit deze nieuwe collectie heeft mijn totale aandacht! Die tas zou dat natuurlijk wel helemaal afmaken hihi.

 • Avatar van Geertje - Stay At Home Mama
  Reply Geertje - Stay At Home Mama 5 mei 2017 at 20:10

  Op de valreep!! Die graag mee…
  Wat een toffe collectie… Binnenkort maar weer op zoek naar nieuwe maxidresses. Degene die ik afgelopen jaar droeg zijn versleten, zoveel dat ik ze aan had in de zomer…

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 3 mei 2017 at 21:36

  Wat ik het liefst draag? Gemakkelijke kleding; een linnen broek of een andere dunne broek met een leuk printje en een leuk shirt of hemdje erbij… en de rest draag ik in een leuke tas van Miss Etam ;-)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 3 mei 2017 at 20:25

  Omdat ik me nogal schaam voor mijn lichaam draag ik zomers ook gewoon een lange spijkerbroek met een shirt. Zo een leuke zomerse tas zou daarom een fleurige toevoeging kunnen zijn zodat ook ik er eens leuk uit kan zien:)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 3 mei 2017 at 20:20

  Een caprilegging/broek met wijde ALijn top in vrolijke kleurige print en open sandaaltjes met bling-bling accenten eventueel een sjaaltje om mijn hoofd

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 3 mei 2017 at 15:45

  Oh, wat een fijne collectie… naar buiten kijkend lijkt de zomer nog ver weg, maar ik zal ophouden met zeuren en lekker genieten als dat zonnetje er wél is :-)

  In de zomer draag ik het liefst mijn maxi-jurk met print van vogels en veertjes, hij is donkerblauw met zacht-, fel- en poederroze prints… echt heel zwierig, heel romantisch en heel vrouwelijk. Bijkomende plus: de schouderbandjes zijn niet zo idioot dun, maar juist wat breder (en daarom voor mij comfortabeler) en werken mijn b.h.-bandjes perfect weg :-)

  Fijne zomer… strakjes!

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 3 mei 2017 at 14:00

  Een lekker zomers jurkje met TEENSLIPPERS!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 mei 2017 at 12:28

  Mooie tas! Ik ben fan van maxijurken zo hoef ik niet na te denken over leuke combinaties en kan ik meteen op naar het strand.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 mei 2017 at 11:59

  Wat een leuke zomerse tas, heerlijk voor een dagje strand. Ik vind de de nieuwe Miss Etam x Libelle collectie echt leuk, dus binnenkort maar even snel naar de winkel. Ik draag doordeweeks graag broeken, omdat ik dit makkelijker is, maar naar een feestje of het stand vind ik het erg leuk om een jurkje aan te trekken.

 • Avatar van Erika Van koert
  Reply Erika Van koert 3 mei 2017 at 08:31

  Heel leuk ! De laatste twee jaar ben ik wat vaker jurkjes gaan dragen. Als ik echt met de Kids op stap ga graag Ik meestal een capri broek met een leuk shirt erop

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 2 mei 2017 at 23:56

  Ik doe graag mee nu ik 30 kilo ben afgevallen draag ik steeds vaker een leuke jurkje omdat ik het nu echt durf. En dit mooie fijne jurkje zou ik ook erg graag willen dragen.

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 2 mei 2017 at 16:49

  Ik ben in de zomer vooral van het gemak. Het is al snel te warm. Het liefst loop ik de hele zomer in een capribroek met een leuk singlet met print. En om het af te maken Birkenstock. Koele, droge voeten en toch ver kunnen lopen.

  Ik vind Miss Etam ook altijd erg prettig. Niet te duur, zit lekker en staat ook nog leuk!

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 2 mei 2017 at 16:35

  Altijd weer leuke dingen! Ik draa zelf dan graag een maxirok met een licht aansluitende top, om er nog wel de vrouwelijke vorm in te houden.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 2 mei 2017 at 14:26

  lekkere luchtige jurkjes

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 2 mei 2017 at 12:48

  Een los zijden jurkje met slippertjes naar het strand!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
zwemkleding tips & shoppingadresjes (ook plussize)
Plussize Fashion | MANGO Violeta swimwear collectie

Afgelopen weekend hebben we weer mogen genieten van een heerlijke zomerse dag en gelukkig gaan er nog veel meer van...

Close