Beauty

Nailner Colour | Informatie, tips en review

10 april 2017

nailner colour
Een kalknagel (ook wel schimmelnagel genoemd) kan heel vervelend zijn. Zeker nu de blote-voeten-seizoenen voor de deur staan kunnen één of meerdere verkleurde nagels je erg onzeker maken. Maar wat kan je er nu aan doen en wat kan je beter nièt doen? In samenwerking met Nailner deel ik de do’s & dont’s voor de behandeling van kalknagels waardoor je zelfs in de lente en zomer weer gerust die sandaaltjes aan kunt trekken!

nailner colour
Hoe ontdek je een kalknagel?

Een kalknagel valt meestal op doordat de nagel kalkachtig, dikker of wittig begint te worden. Ook kan de vinger of teen pijn beginnen te doen. Al snel gaan ook andere nagels verkleuren. De boosdoener is een schimmel die ook de andere nagels kan infecteren. Wegstoppen is misschien heel logisch, maar een kalknagel is erg besmettelijk voor jezelf en anderen en hier moet dus wat aan gedaan worden.

Nailner Colour Behandel & Maskeer
Als het om de verzorging van de teennagels gaat wil je eigenlijk niet hoeven te kiezen tussen mooi of gezond. Maar met de lente en zomer in aantocht kan het een lastige keuze zijn als je last hebt van kalknagels, deze moet(en) namelijk behandeld worden omdat je er anders niet vanaf komt en normale nagellak kan de infectie juist erger maken. Tijd voor een nieuw product! Met de Nailner Colour Behandel & Maskeer heb je een twee-in-één behandeling voor je kalknagels waardoor je niet alleen de infectie aanpakt maar ook de nagel(s) er direct mooi laat uit zien.

Nailner Colour Behandel & Maskeer is een combinatie van een flesje serum en een flesje ademende nagellak in een mooie neutrale kleur.

nailner colour

Hoe gebruik je Nailner Colour Behandel & Maskeer?
Het serum (stap 1) heeft een transportsysteem dat door de dikke hoornlaag van je nagel leidt, zo bij de kern van het probleem kan komen en hier de pH-waarde van de nagel verlaagt. Schimmels kunnen zich zo niet meer voeden en beginnen hierdoor weer af te sterven. Je brengt het serum op de volledige nagel(s) aan die van tevoren schoon en lakvrij zijn gemaakt. Lak ook de onderkant van het nageleinde mee en laat de vloeistof 1-2 minuten drogen. Het flesje bevat genoeg product voor ongeveer 300 applicaties.

Een normale nagellak sluit de nagels af waardoor schimmels een nòg betere voedingsbodem hebben dus de bijgeleverde nagellak (stap 2) is ademend, maskeert de verkleuringen, is bestand tegen stoten en de UV-filter voorkomt verkleuring. Je brengt de lak aan, wacht 2-3 minuten en je bent klaar met de behandeling. Deze nagellak kan je trouwens ook op niet-geïnfecteerde nagels gebruiken zodat je handen en/of voeten er totaal verzorgd uit zien. Het flesje bevat genoeg product voor ongeveer 250 applicaties. Natuurlijk hoef je stap twee niet te gebruiken als je enkel de behandeling met het serum voldoende vindt.

Je kan de nagellak het beste weer verwijderen met een acetonvrije nagellakremover en je kan daarna het hele proces weer van voren af aan beginnen. Aangeraden wordt om de behandeling met het serum echt als kuur van 12 weken te gebruiken.

Nailner Colour Behandel & Maskeer is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €29,95 (2x5ml). Tip: deze week is er een actie bij Kruidvat waarmee je €5,- korting krijgt.

Klik hier voor meer informatie over dit product.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fini
  Reply Fini 16 mei 2018 at 11:55

  Jaren last van, pedicure en daarna zelf nagels gevijld. Zelfs medicijnen van de huisarts.
  Eerst alleen rechtse grote teen en later ook andere.
  Sokken binnenste buiten gewassen met hygiëne wasmiddel of spoeler (Duitsland DM).
  Spray in de schoenen . Voeten apart wassen met zeepvrije zeep.
  Ademende schoenen en wisselen.
  En nailner werkte in kombinatie met toch wat bijvijlen , hygiëne spoeler , spray en zeepvrij.
  ’s Ochtend en ’s avonds nailner opbrengen, het werkte heel goed !
  Ik had 2 stiften , een voor gezonde voet links (voorkomen) een voor rechts. Helaas gaan die stiften vrij snel rafelen, dus ik adviseer de uitvoering met kwastje !
  En vorig voorjaar waren mijn nagels schoon, behalve paar vlekjes.
  En ik was zo stom om gewone nagellak te gebruiken waardoor ik na de zomer weer veel last had van kalknagels….
  Dus weer met nailner. en ook regelmatig blijven gebruiken als je denkt dat het weg is !

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 10 april 2017 at 22:20

  Ik heb er last van bij mijn teennagel, super vervelend

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 10 april 2017 at 15:31

  Gelukkig nog nooit last van gehad, lijkt me echt super ellendig ;-)

 • Avatar van Rory Blokzijl
  Reply Rory Blokzijl 10 april 2017 at 09:07

  Wat goed! Ik heb vorig jaar voor het eerst een raar nageltje (kleine teentje) gehad waarvan ik dacht dat het een kalknagel was (al zei na 3 behandelingen de medewerkster van een drogisterij na een blik op dat nageltje dat het dus echt geen kalknagel was. Ik ben er in ieder geval – nodig of onnodig – maanden mee zoet geweest. Wat ik mij nu altijd afvraag. Of het nu met aanbrengen van het serum is of van nagellak. Besmet je de andere nagels niet als je eerst met het kwastje op de aangetaste nagel bent geweest en dan op je overige nagels? Want dat doe je als het goed is dus telkens weer…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2017 at 10:03

   Hi Rory, heel goed punt! Ik ga deze vraag neerleggen bij Nailner en hou je op de hoogte als ik reactie heb vanuit hun kant :)

   • Avatar van Rory Blokzijl
    Reply Rory Blokzijl 13 april 2017 at 14:40

    Ah fijn! Ik ben erg benieuwd naar het antwoord. Dank voor het navragen!

   • Avatar van Lexje
    Reply Lexje 17 april 2018 at 15:47

    Beste Desiree, je zou navragen bij Nailner of de overige nagels niet elke keer besmet worden met schimmel, als je de schimmelnagel met de nagelak hebt gedaan… Er zijn velen die graag je antwoord hier zouden willen lezen…
    Heb je al antwoord gehad van Nailner???

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 april 2017 at 08:14

  Wat een goede en zeer uitgebreidde review!
  Dit merk ken ik niet.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.