Beauty

Skincare | Paula’s Choice Skin Recovery serum

7 april 2017

paulas choice serum 2 - Skincare | Paula's Choice Skin Recovery serum
Deze maand bestaat Curvacious.nl alweer zeven jaar. Die tijd is echt voorbijgevlogen en nog steeds werk ik er met ontzettend veel liefde en plezier aan ♥ Vanwege de blogverjaardag leek het me leuk om deze maand met regelmaat mooie producten weg te gaan geven om jullie als lezers te bedanken. Vandaag doe ik dat door enkelen van jullie blij te kunnen maken met een serum naar keuze van één van mijn favoriete skincare merken: Paula’s Choice. Ik vertel je graag over deze producten en mijn persoonlijke favoriet.

paulas choice serum 3 - Skincare | Paula's Choice Skin Recovery serumpaulas choice serum 4 - Skincare | Paula's Choice Skin Recovery serum
Paula’s Choice Skin Recovery super antioxidant concentrate serum
30ml, €37,00
Ik heb door de afgelopen jaren verschillende serums van dit merk opgemaakt maar deze uit het rode tubetje blijft favoriet. Het is er eentje voor de normale, droge en erg droge huidtypes en er zit onder andere olijfolie, vitamine E, retinol, groene thee extract en druivenpitolie in. Dit werkt samen tegen een huid die gevoelig is voor rosacea, huidveroudering, rimpels en fijne lijntjes, roodheid in de huid en helpt de huid beschermen tegen schade door milieuvervuiling.

Het serum is echt heel erg zuinig in gebruik en lijkt tijdens het aanbrengen – door alle toegevoegde oliën – een beetje vettig aan te voelen, maar al snel trekt hij in en voelt de huid lekker zacht en soepel aan. Door de toegevoegde siliconen doet hij het ook nog eens erg goed onder make-up en als bonus laat hij ook nog eens een mooie natuurlijke glow achter.

Fijn om te weten: dit product bevat geen parfum of kleurstoffen en is niet getest op dieren.

paulas choice serum 1 - Skincare | Paula's Choice Skin Recovery serum

Paula’s Choice heeft op dit moment een mooie actie van 10% korting op alle serums en daarnaast mag ik drie mensen blij gaan maken met een Paula’s Choice serum naar keuze. Je hebt hierbij de keuze uit dezelfde als ik hierboven liet zien, of één van de volgende zeven serums:

Calm Repairing Serum, voor de rosacea-gevoelige huid die snel rood wordt
Clinical Scar-Reducing Serum, vervaagt oude littekens en remt de aanmaak van nieuwe
Anti-Aging Smoothing Primer Serum, een anti-age product, serum èn SPF30 in één product
Anti-Aging Super Antioxidant Serum, voor de normale/droge huid met anti-age werking
Anti-Aging Ultra Light Antioxidant Serum, voor de vettere huidtypes om onzuiverheden aan te pakken
Anti-Aging Retinol Serum, voor de oudere en rijpere huid met een krachtige antirimpelwerking
Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, voor de gecombineerde tot vettere huid in een olievrije textuur. Een effectief anti-age product gecombineerd met ingrediënten om onzuiverheden aan te pakken.

Win 1 van de 3 Paula’s Choice Serums naar keuze
Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter welke van de 8 serums jou het meest aanspreekt. Meer informatie over elk afzonderlijk serum kan je vinden via de linkjes hierboven. Meedoen kan tot en met 13 april 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 8 mei 2017 at 19:42

  Ik doe graag mee voor het Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol. Als ik de beschrijving lees is die super voor mijn gecombineerde huid :-) Wat een fijne win actie weer:)

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 13 april 2017 at 23:32

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik zou graag het Scar-reducing serum proberen. Heb veel oude acne littekentjes op mijn huid.

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 13 april 2017 at 21:22

  Gefeliciteerd! Wat een tijd zeg. Je bent 1 van de blogs die ik al lang volg met veel plezier! Ik zou graag Anti-Aging Retinol Serum proberen :)

 • Avatar van lisanne stark
  Reply lisanne stark 13 april 2017 at 21:10

  Gefeliciteerd met je 7jarig bestaan! Ik ben overgestapt op dierproef vrije cosmetica en gebruik al een tijd het 2% BHA exfoliant en die werkt al super. Ik heb een gemengde huid en last van mee-eters en vergrootte poriën helaas. Ik doe graag mee voor het Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol. Als ik de beschrijving lees is die super voor mijn huid :-)

 • Avatar van jessi
  Reply jessi 13 april 2017 at 19:34

  Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, zou ik graag willen proberen,

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 13 april 2017 at 17:40

  Wauw wat lijken me dit fijne serums! Ik doe graag mee met je winactie. Ik zou kiezen voor http://www.paulaschoice.nl/resist-super-antioxidant-concentrate-serum.html

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 13 april 2017 at 10:40

  Ik wil zo graag de calm repairing serum winnen, mijn huid word snel rood dus ik wil dit heel graag eens probeeren :-)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 12 april 2017 at 19:34

  – Clinical Scar-Reducing Serum zou ik graag uit willen proberen, ik zou het graag willen gebruiken voor mijn huid, ik heb een aantal littekens op mijn gezicht, ik zou het graag op mijn huid willen testen.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 12 april 2017 at 18:07

  7 jaar is al een hele tijd zeg! Van harte gefeliciteerd.
  Ik zou heel graag meedoen voor het Anti-Aging Super Antioxidant Serum, omdat ik op sommige plekjes best wel een droge huid heb.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 april 2017 at 07:04

  Oh wat lijkt me dat heerlijk weer een serum! Ik heb er geen op dit moment maar ik heb wel ervaring met dit merk en ben daar heel erg tevreden over. De anti-aging smoothing past het beste bij wat mijn huid nodig heeft. Ik doe dus graag mee met je winactie.

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur 12 april 2017 at 07:05

   Ps wat gaaf dat je alweer 7 jaar bezig bent met curvacious! Gefeliciteerd! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 april 2017 at 18:37

  Wat leuk dat je blog 7 jaar bestaat! Hartelijk gefeliciteerd!
  ik heb vaak over Paula’s Choice gehoord maar nooit geproefd, wat ik graag zou willen doen.
  ik heb rosacea en droog huid dus ik wil graag de Calm Repairing Serum willen winnen. Ik probeer mijn rosacea Self te behandelen met MSM voedingsupplement van Holland&Barrett, ik breng het aan mijn huid en slik het ook dagelijks met water. En dat help een beetje, maar ja, ik zou heel graag iets meer willen proberen die mijn huid verzorgt en repareert.

 • Avatar van Daniela
  Reply Daniela 11 april 2017 at 15:37

  Om te beginnen hoop ik dat je snel hersteld van de operatie en uiteraard gefeliciteerd met 7 jaar Curvacious! En wat leuk dat wij dit mee mogen vieren. Mijn huid (en ik) kunnen wel een lekkere oppepper gebruiken. Ik zou graag de Anti-Aging Smoothing Primer Serum willen proberen. Nu maar duimen! Succes allemaal!

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 11 april 2017 at 14:33

  Wat een fijne producten altijd van Paula’s Choise! Ik maak heel graag kans op deze: Anti-Aging Smoothing Primer Serum; ik heb snel last van pigment in mijn gezicht en dit zou daar al een handje bij helpen :)

 • Avatar van anja
  Reply anja 11 april 2017 at 14:07

  ik ga voor Clinical Scar-Reducing Serum

 • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
  Reply Sandra Benedick Elzinga 11 april 2017 at 13:04

  Ik zou graag Anti-Aging Smoothing Primer Serum willen proberen al ben ik 34 jaar mijn huid is droog de rimpels bij de ogen zitten er nu al…

 • Avatar van Sandra Hutchison
  Reply Sandra Hutchison 11 april 2017 at 12:48

  Graag zou ik de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, deze klinkt ideaal voor mijn huid.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
kneipp beauty geheim body crème
Love it! | Kneipp Beauty Geheim body crème

Vers van de pers en direct verliefd ♥ Of het nu komt omdat ik door de operatie echt aan een...

Close