Beauty

Skincare | Paula’s Choice Skin Recovery serum

7 april 2017

paula's choice serum
Deze maand bestaat Curvacious.nl alweer zeven jaar. Die tijd is echt voorbijgevlogen en nog steeds werk ik er met ontzettend veel liefde en plezier aan ♥ Vanwege de blogverjaardag leek het me leuk om deze maand met regelmaat mooie producten weg te gaan geven om jullie als lezers te bedanken. Vandaag doe ik dat door enkelen van jullie blij te kunnen maken met een serum naar keuze van één van mijn favoriete skincare merken: Paula’s Choice. Ik vertel je graag over deze producten en mijn persoonlijke favoriet.

paula's choice serum paula's choice serum
Paula’s Choice Skin Recovery super antioxidant concentrate serum
30ml, €37,00
Ik heb door de afgelopen jaren verschillende serums van dit merk opgemaakt maar deze uit het rode tubetje blijft favoriet. Het is er eentje voor de normale, droge en erg droge huidtypes en er zit onder andere olijfolie, vitamine E, retinol, groene thee extract en druivenpitolie in. Dit werkt samen tegen een huid die gevoelig is voor rosacea, huidveroudering, rimpels en fijne lijntjes, roodheid in de huid en helpt de huid beschermen tegen schade door milieuvervuiling.

Het serum is echt heel erg zuinig in gebruik en lijkt tijdens het aanbrengen – door alle toegevoegde oliën – een beetje vettig aan te voelen, maar al snel trekt hij in en voelt de huid lekker zacht en soepel aan. Door de toegevoegde siliconen doet hij het ook nog eens erg goed onder make-up en als bonus laat hij ook nog eens een mooie natuurlijke glow achter.

Fijn om te weten: dit product bevat geen parfum of kleurstoffen en is niet getest op dieren.

paula's choice serum

Paula’s Choice heeft op dit moment een mooie actie van 10% korting op alle serums en daarnaast mag ik drie mensen blij gaan maken met een Paula’s Choice serum naar keuze. Je hebt hierbij de keuze uit dezelfde als ik hierboven liet zien, of één van de volgende zeven serums:

Calm Repairing Serum, voor de rosacea-gevoelige huid die snel rood wordt
Clinical Scar-Reducing Serum, vervaagt oude littekens en remt de aanmaak van nieuwe
Anti-Aging Smoothing Primer Serum, een anti-age product, serum èn SPF30 in één product
Anti-Aging Super Antioxidant Serum, voor de normale/droge huid met anti-age werking
Anti-Aging Ultra Light Antioxidant Serum, voor de vettere huidtypes om onzuiverheden aan te pakken
Anti-Aging Retinol Serum, voor de oudere en rijpere huid met een krachtige antirimpelwerking
Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, voor de gecombineerde tot vettere huid in een olievrije textuur. Een effectief anti-age product gecombineerd met ingrediënten om onzuiverheden aan te pakken.

Win 1 van de 3 Paula’s Choice Serums naar keuze
Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter welke van de 8 serums jou het meest aanspreekt. Meer informatie over elk afzonderlijk serum kan je vinden via de linkjes hierboven. Meedoen kan tot en met 13 april 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 8 mei 2017 at 19:42

  Ik doe graag mee voor het Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol. Als ik de beschrijving lees is die super voor mijn gecombineerde huid :-) Wat een fijne win actie weer:)

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 13 april 2017 at 23:32

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik zou graag het Scar-reducing serum proberen. Heb veel oude acne littekentjes op mijn huid.

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 13 april 2017 at 21:22

  Gefeliciteerd! Wat een tijd zeg. Je bent 1 van de blogs die ik al lang volg met veel plezier! Ik zou graag Anti-Aging Retinol Serum proberen :)

 • Avatar van lisanne stark
  Reply lisanne stark 13 april 2017 at 21:10

  Gefeliciteerd met je 7jarig bestaan! Ik ben overgestapt op dierproef vrije cosmetica en gebruik al een tijd het 2% BHA exfoliant en die werkt al super. Ik heb een gemengde huid en last van mee-eters en vergrootte poriën helaas. Ik doe graag mee voor het Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol. Als ik de beschrijving lees is die super voor mijn huid :-)

 • Avatar van jessi
  Reply jessi 13 april 2017 at 19:34

  Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, zou ik graag willen proberen,

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 13 april 2017 at 17:40

  Wauw wat lijken me dit fijne serums! Ik doe graag mee met je winactie. Ik zou kiezen voor http://www.paulaschoice.nl/resist-super-antioxidant-concentrate-serum.html

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 13 april 2017 at 10:40

  Ik wil zo graag de calm repairing serum winnen, mijn huid word snel rood dus ik wil dit heel graag eens probeeren :-)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 12 april 2017 at 19:34

  – Clinical Scar-Reducing Serum zou ik graag uit willen proberen, ik zou het graag willen gebruiken voor mijn huid, ik heb een aantal littekens op mijn gezicht, ik zou het graag op mijn huid willen testen.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 12 april 2017 at 18:07

  7 jaar is al een hele tijd zeg! Van harte gefeliciteerd.
  Ik zou heel graag meedoen voor het Anti-Aging Super Antioxidant Serum, omdat ik op sommige plekjes best wel een droge huid heb.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 april 2017 at 07:04

  Oh wat lijkt me dat heerlijk weer een serum! Ik heb er geen op dit moment maar ik heb wel ervaring met dit merk en ben daar heel erg tevreden over. De anti-aging smoothing past het beste bij wat mijn huid nodig heeft. Ik doe dus graag mee met je winactie.

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur 12 april 2017 at 07:05

   Ps wat gaaf dat je alweer 7 jaar bezig bent met curvacious! Gefeliciteerd! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 april 2017 at 18:37

  Wat leuk dat je blog 7 jaar bestaat! Hartelijk gefeliciteerd!
  ik heb vaak over Paula’s Choice gehoord maar nooit geproefd, wat ik graag zou willen doen.
  ik heb rosacea en droog huid dus ik wil graag de Calm Repairing Serum willen winnen. Ik probeer mijn rosacea Self te behandelen met MSM voedingsupplement van Holland&Barrett, ik breng het aan mijn huid en slik het ook dagelijks met water. En dat help een beetje, maar ja, ik zou heel graag iets meer willen proberen die mijn huid verzorgt en repareert.

 • Avatar van Daniela
  Reply Daniela 11 april 2017 at 15:37

  Om te beginnen hoop ik dat je snel hersteld van de operatie en uiteraard gefeliciteerd met 7 jaar Curvacious! En wat leuk dat wij dit mee mogen vieren. Mijn huid (en ik) kunnen wel een lekkere oppepper gebruiken. Ik zou graag de Anti-Aging Smoothing Primer Serum willen proberen. Nu maar duimen! Succes allemaal!

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 11 april 2017 at 14:33

  Wat een fijne producten altijd van Paula’s Choise! Ik maak heel graag kans op deze: Anti-Aging Smoothing Primer Serum; ik heb snel last van pigment in mijn gezicht en dit zou daar al een handje bij helpen :)

 • Avatar van anja
  Reply anja 11 april 2017 at 14:07

  ik ga voor Clinical Scar-Reducing Serum

 • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
  Reply Sandra Benedick Elzinga 11 april 2017 at 13:04

  Ik zou graag Anti-Aging Smoothing Primer Serum willen proberen al ben ik 34 jaar mijn huid is droog de rimpels bij de ogen zitten er nu al…

 • Avatar van Sandra Hutchison
  Reply Sandra Hutchison 11 april 2017 at 12:48

  Graag zou ik de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, deze klinkt ideaal voor mijn huid.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 11 april 2017 at 11:49

  Een serum heb ik nog nooit geprobeerd. Lijkt mij een goede oppepper voor mijn huid!
  Ik ga voor Anti-Aging Ultra Light Antioxidant Serum, voor de vettere huidtypes om onzuiverheden aan te pakken. En nu duimen dat mijn huidje snel verzorgd gaat worden!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 11 april 2017 at 10:26

  Na het lezen van de info en reviews over de verschillende producten, zou ik heel graag het Resist Anti-Aging Super Antioxidant Serum winnen. Kan wel wat “steun” voor mijn ouder wordende huid gebruiken!

 • Avatar van Froukje
  Reply Froukje 11 april 2017 at 06:59

  Doe die Anti-Aging Retinol Serum maar. die kan ik wel gebruiken nu de 40 op de loer ligt. Wat nou rimpels ;)

 • Avatar van Anouk vl
  Reply Anouk vl 10 april 2017 at 22:43

  Het skin recovery serum bevalt mij ook erg goed, al meerdere malen opnieuw gekocht! Vooral in de winter is het mijn redder in nood. Zou ook graag het calm serum proberen, deze past perfect bij mijn gevoelige huid, als ik de website mag geloven.

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 10 april 2017 at 21:32

  Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, zou ik graag willen proberen,

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 10 april 2017 at 20:24

  Gefeliciteerd met je 7 jarig jubileum :) en wat leuk dat je in plaats van cadootjes krijgt ze uitdeelt ;)
  Ik zou graag een – Anti-Aging Ultra Light Antioxidant Serum, voor de vettere huidtypes proberen…ik ben nu toch op een leeftijd aan het geraken dat ik aan de rimpeltjes moet gaan denken maar de onzuiverheden gaan helaas nog steeds niet weg….dus wie weet met dit geheime middeltje?? :D

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 10 april 2017 at 19:59

  De anti aging smoothing primer serum lijkt mij erg fijn! Ik waag graag een kansje!

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 10 april 2017 at 18:04

  Met de anti-aging smoothing primer serum kan ik met een gerust gevoel genieten van de zon omdat het precies de bescherming en juiste verzorging biedt die mijn huid nodig heeft!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 10 april 2017 at 15:26

  Wauww wat een toffe actie!! Ben zo’n fan van Paula’s Choice! En super gefeliciteerd met je jubileum, 7 jaar is zo lang!!
  Zeker het Anti-Aging Super Antioxidant Serum, begin wat droogte rimpeltjes in mijn voorhoofd en rondom mijn ogen te krijgen en een lekker voedend serum zou zo’n fijne toevoeging zijn aan mijn beautyroutine :)

  Heb nu al de BHA gel en een fijne moisturizer van Paula’s Choice, en dit zou echt een perfecte nieuwe aanwinst zijn <3!

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 10 april 2017 at 14:28

  Allereerst gefeliciteerd! Ik ga voor anti aging smoothing primer serum.

 • Avatar van Angelique Hendriks-op den velde
  Reply Angelique Hendriks-op den velde 10 april 2017 at 14:22

  Calming repair serum
  Heb de laatste jaren last van rode huid….want de tijd vliegt net als jouw blog
  van harte gefeliciteerd !

 • Avatar van Marjanne van den Blink
  Reply Marjanne van den Blink 10 april 2017 at 12:26

  – Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, voor de gecombineerde tot vettere huid in een olievrije textuur. Een effectief anti-age product gecombineerd met ingrediënten om onzuiverheden aan te pakken. Denk dat mijn huid, na een ziekenhuisopname, ècht wel van op zal knappen !!!

 • Avatar van Margret
  Reply Margret 10 april 2017 at 11:54

  Van harte! Ik ga voor de Anti-Aging Smoothing Primer Serum. En nu maar hopen dat het echt werkt?

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 10 april 2017 at 11:08

  Jaaa ik zou heel graag de skin balancing met retinol willen proberen. Love Paulas Choice! Na een jarenlange zoektocht eindelijk producten gevonden waar mijn huid goed op reageert. Binnen Paulas choice is het ook nog een zoektocht omdat er veel keuze is. Deze staat op mijn wishlist. Ben erg benieuwd!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 10 april 2017 at 10:11

  http://www.paulaschoice.nl/resist-super-antioxidant-concentrate-serum.html deze spreekt me het meeste aan en ik ben superbenieuwd of mijn huid hiervan weer mooi, stralend en gaaf wordt!

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 10 april 2017 at 09:25

  Wooow, 7 jaar alweer? dan volg ik je ook al zeker 5 jaar, de peelingkoningin! Van harte! Altijd als ik iets specifieks over skincare zoek, check ik jouw blog, love it hoor! Ik doe graag weer een keer mee met een winactie, vooral omdat ik eigenlijk al een tijdje op zoek ben naar een serum voor m’n droge huid. En volgens mij is dan de super antioxidant concentrate serum een goede voorbereiding op de mommyhood? Hashtagmetantiagewerking hashtagwegaanrichtingdedertig Haha! Keep up the good work! Geniet nog steeds enorm van je blog!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2017 at 10:02

   Wat enorm leuk om te horen, dankjewel voor je enthousiaste en lieve reactie!

 • Avatar van Minke
  Reply Minke 10 april 2017 at 09:20

  Gefeliciteerd!! Ik zou gaan voor het Anti-Aging Ultra Light Antioxidant Serum. Ik heb nogal wat littekens en onzuiverheden in m’n gezicht, misschien zou dit serum helpen om deze te vervagen.

 • Avatar van Joyce Overmars
  Reply Joyce Overmars 10 april 2017 at 09:17

  Goeiemorgen Desirée! Wat een leuke actie. Ik zou heel graag de Skin Recovery super antioxidant concentrate serum willen proberen. Ik heb nogal een droge huid en ben al lange tijd op zoek naar een goede serum die mijn huid echt voedt zonder dat het meteen plakkerig en vet wordt. Mischien is deze wel perfect voor mij!?

 • Avatar van Z. Kumru
  Reply Z. Kumru 10 april 2017 at 09:03

  Van harte gefeliciteerd!! Graag loot ik mee voor de Antioxidant serum; klinkt als gemaakt voor mijn huid

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 10 april 2017 at 05:07

  Gefeliciteerd! Ik zou gaan voor de Anti-Aging Smoothing Primer Serum, lijkt me gewoon lekker!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 9 april 2017 at 23:38

  Gefeliciteerd! Ik zou gaan voor de Anti-Aging Smoothing Primer Serum, omdat ik vandaag in de felle voorjaarszon verbrand ben…

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 9 april 2017 at 23:01

  7 jaar? Jeetje, super zeg! Ik ben zelf net een jaartje bezig, dus meer dan respect! Ik doe graag mee met je actie en ik ga voor de: – Anti-Aging Super Antioxidant Serum, voor de normale/droge huid met anti-age werking :-)

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 9 april 2017 at 22:59

  Paula’s Choice is een supergoed merk, de naam alleen al doet het halve werk! ;-) Deze Paula kiest voor Anti-Aging Retinol Serum, ik word volgende maand 40 en ik wil geen rimpels riskeren! :-)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 9 april 2017 at 21:38

  Ik doe mee en ga voor de laatste omdat ik best wel een vette huid heb! Superleuke actie!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 9 april 2017 at 21:22

  Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met deze heerlijke Anti-Aging Super Antioxidant Serum wordt haar huis echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 april 2017 at 21:19

  gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik zou graag de Anti-Aging Smoothing Primer Serum willen winnen. Met de 40 in zicht, ben ik daar nu wel aan toe

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 9 april 2017 at 19:48

  Ik doe graag mee aan de winactie… Mij lijkt de Clinical Scar-Reducing Serum heel handig, omdat ik veel littekens heb op mijn gezicht door puisten van vroeger :(

 • Avatar van Vivian Pesch
  Reply Vivian Pesch 9 april 2017 at 19:11

  Anti-Aging Retinol Serum, de tijd vliegt voorbij..

 • Avatar van IH Groot
  Reply IH Groot 9 april 2017 at 19:03

  Mijn huid is beschadigd met littekens en zonnevlekjes. Misschien kan het Clinical scar reduction serum dit doen verminderen.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 9 april 2017 at 18:42

  Wow 7 jaar alweer wat goed zeg. Ik loot graag mee voor het anti-aging retinol serum, ik denk dat die het beste bij mij zou passen.

 • Avatar van Pascalle
  Reply Pascalle 9 april 2017 at 18:30

  De anti aging super anti-oxidant serum voor een droge huid. Ik ben heel benieuwd naar Paula’s Choice. Ondanks alle goede reviews.die ik er over gelezen heb, heb ik het nog nooit uitgeprobeerd. Ik denk dat dit de kans is voor mij om het uit te proberen.

  En van harte gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan van je blog

  Pascalle
  X

 • Avatar van anja
  Reply anja 9 april 2017 at 18:26

  van harte gefeliciteerd!, en ik zou de super creme van paula’s choise goed kunnen gebruiken voor mijn te droge huid

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 9 april 2017 at 18:24

  voor de oudere huid met een krachtige anti-rimpelwerking

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 9 april 2017 at 17:44

  Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol wil ik wel eens uittesten .

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 9 april 2017 at 16:50

  ANTI-AGING RETINOL SERUM zou ik graag eens willen proberen!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 9 april 2017 at 16:49

  Wauw, dit klinkt allemaal heel goed! Sowieso ben ik wel geïnteresseerd in goede huidverzorging, maar de echte goede zijn vaak zo duur helaas, dit is dus een mooie kans om er wel gebruik van te kunnen maken! Ik ben heel benieuwd naar de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol, deze gaat hopelijk mijn moeizame huid aanpakken!

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 9 april 2017 at 16:13

  Ik loot heel graag mee voor het resist-super-antioxidant-concentrate-serum. Ik merk dat, nu ik boven de 40 ben mijn huid wat meer nodig heeft en een anit age kan ik inmiddels ook wel gebruiken. Ik hoop dat dit serum me meteen van het trekkerige gevoel af helpt. Halverwege de dag heb ik vaak al de neigingom weer te smeren

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 9 april 2017 at 13:26

  Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Een mijlpaal om trots op te zijn! Ik volg je inmiddels al heel wat jaren, nog steeds met veel plezier. Ik ben inmiddels wat ‘beauty-blog-moe’ merk ik, ik volg steeds minder bloggers. Maar door de afwisseling op jouw site, van beauty, lifestyle en personal, blijf ik toch geboeid! Ga vooral zo door dus :)
  Wat heb je toch vaak gave winacties! Ik ben al jaren fan van de serums van Paula’s choice, ik weet niet hoe veel tubes ik al heb versleten van het skin balancing super antioxidanten concentrate serum. ik ben echt een skincare junkie en wissel mijn producten heel vaak in een zoektocht naar nóg beter, nóg fijner en nóg effectiever. Maar van dit serum heb toch al minimaa 6 tubes versleten, ik denk meer eigenlijk… het helpt enorm goed om mijn onzuivere huid onder controle te houden. De laatste tijd is mijn huid zo goed opgeknapt, dat dit serum misschien niet meer het best passende is. Mijn wangen en kaken zitten onder de kleine littekentjes van oude acne-plekjes. Nu puistjes meer en meer wegblijven, zou ik heel graag iets aan die littekentjes willen doen. Het clinical scar reducing serum zou ik dan ook heel graag proberen!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 9 april 2017 at 00:05

  Allereerst feliciteer ik je met het geweldige jubileum. Echt een doorzetter om nog een artikel te schrijven nadat je een paar weken onder het mes bent gegaan. knap vind ik.

  Ik zou graag een rode tube willen winnen omdat ik een of twee jaar geleden een mini tubetje van 7 ml heb geprobeerd, was ik verkocht. Overigens herken ik eigenschappen wat je hebt geschreven. Hij laat inderdaad een mooie glow achter. Ik raad iedereen aan om een rode tube te bemachtigen.

  Hartelijke groet,

  Denise

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 8 april 2017 at 20:06

  mij spreekt Clinical Scar-Reducing Serum het meest aan. ik heb best wel last van littekens door acne, en echt mooi zijn ze niet, dus ik hoop dat dit werkt

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 8 april 2017 at 17:52

  Anti-Aging Smoothing Primer Serum wil ik graag proberen. En voor iedereen morgen een hele mooie dag voor maandag!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 8 april 2017 at 17:38

  Van harte gefeliciteerd met al 7 mooie jaren. Ik vind het erg prettig om een serum te gebruiken, want ik zie dat mijn huid daar echt van opknapt. Nu het mooie weer er weer aankomt vind ik een serum met een SPF super handig dus ik ga voor de Anti-Aging Smoothing Primer Serum.

 • Avatar van Hilde Vander Elst/Hilde VE
  Reply Hilde Vander Elst/Hilde VE 8 april 2017 at 16:36

  7 jaar… dat kan al tellen. Proficiat! Ik ga voor de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol omdat die het meest bij mijn huidtype aansluit :-).

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 8 april 2017 at 13:24

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum, dat gaat hard, 7 jaar alweer. Ik zou dolgraag het skin balancing antioxidant serum met retinol willen. Ik weet dat de producten van paula’s choice super zijn, heb namelijk al een paar keer proefjes geprobeerd.

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 8 april 2017 at 12:44

  Gefeliciteerd met je mijlpaal!! En super gaaf dit, PC is echt een mega fijn skincaremerk, ze hebben echt voor iedereen wat :o de calm repairing serum lijkt me t meest iets voor mij, omdat ik best wel last heb van een rode huid!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 april 2017 at 12:05

  Wat een interessant serum! Ik vind Paula’s Choice zo een gaaf merk. Ik heb een boek van haar gelezen en daardoor kan ik haar gewoon echt waarderen. Ik heb daarentegen nog nooit iets van Paula’s Choice geprobeerd dus ik doe graag mee. Als ik win zou ik het Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol serum willen winnen. Die lijkt me zo fijn!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 8 april 2017 at 12:02

  Wauw! Gefeliciteerd!!

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 8 april 2017 at 09:05

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Anton age retinol serum zou denk ik lekker zijn voor mijn rijpere huidje

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 8 april 2017 at 08:21

  gefeliciteerd met je jubileum! De skin-balancing-super-antioxidant-concentrate-serum spreekt me het meest aan. Voor mijn wat vettere huid is een matterend serum ideaal.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 8 april 2017 at 08:14

  Gefeliciteerd! Deze winactie gun ik een van de andere dames :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 8 april 2017 at 08:06

  Proficiat met 7 jaar Curvacious. Wat een tijd zeg… echt een prestatie!
  Ik doe graag mee, omdat ik Paula’s Choice echt een heel fijn merk vind. Daarbij past de Calm Repairing Serum wel bij mijn wat rijpere huid die wel wat rust nodig heeft. En de rode lijntjes in mijn gezicht wat mag verdoezelen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 april 2017 at 07:38

  Gefeliciteerd met je 7 jaar! Wat een tijd en wat fijn dat je het nog ateeds met zoveel plezier doet. Dat is ook terug te zien in alles wat je plaatst en ik kom hier inmiddels ook al heel wat jaar en hoop dat je nog heel lang hier mee door gaat. Wat een geweldige winctie en ik doe graag mee en mocht ik winnen dan zou ik graag het Anti aging smoothing primer seum willen proberen. Dat lijkt me op dit moment het meest gewchikt voor mijn huid. Geniet van je 7 jarig bestaan, dat verdien je, want je doet het super!

 • Avatar van Léone
  Reply Léone 8 april 2017 at 07:24

  Happy 7th! Jee, dat gaat snel. Ik kijk uit naar nog meer mooie leuke inspirerende persoonlijke en ontroerende artikelen! En mocht ik winnnen, dan zou ik de calm redens reliëf willen winnen. Dan kan ik het samen met mijn puberprinses en mijnman gebruiken! Werken aan het familietrekje! http://www.paulaschoice.nl/calm-redness-relief-repairing-serum.html

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 8 april 2017 at 01:23

  Het Anti-Aging Super Antioxidant Serum spreekt mij het meest aan.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 8 april 2017 at 00:50

  Van harte gefeliciteerd met zoveel jaar alweer! Ik zou graag het Calming Repair Serum willen uitproberen! Ik heb erg snel last van roodheid in mijn gezicht en tot nu toe heeft nog geen een serum daartegen geholpen.. dus ik waag graag een kans! Ga zo door en nog vele inspiratievolle en succesvolle jaren toegewenst! X

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 7 april 2017 at 22:16

  Wauw, alweer 7 jaar, wat een tijd zeg.
  Van harte Gefeliciteerd Desiree.
  Paula’s Choice vind ik een (h)eerlijk merk.
  Ik ben wel heel benieuwd naar de Anti-Aging Smoothing Primer Serum,
  Ideaal een anti-age product, serum èn SPF30 in één product

 • Avatar van Crystal
  Reply Crystal 7 april 2017 at 21:47

  Na de hele week gebroken nachten te hebben gehad door onze 2-jarige, kan mijn gezicht wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken haha.. Ik ben wel benieuwd naar jouw favoriet, de Paula’s Choice Skin Recovery super antioxidant concentrate serum!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 7 april 2017 at 21:42

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben erg benieuwd naar de Anti Aging Ultra Light Anti Oxidant Serum!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 7 april 2017 at 21:32

  Gefeliciteerd met je 7 blog jaren! Ga vooral zo door zou ik zeggen.
  Het Anti-Aging Retinol Serum, voor de oudere en rijpere huid met een krachtige antirimpelwerking. Dat serum spreekt me het meeste aan en lijkt me een prima oppepper voor mijn droge rijpere huidje.
  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Avatar van Marieke | Bluebell Forest
  Reply Marieke | Bluebell Forest 7 april 2017 at 21:31

  Ten eerste gefeliciteerd met je blog verjaardag natuurlijk! Mij lijkt de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol heel fijn! Die zou ik graag eens willen proberen aangezien mijn huid de laatste tijd weer wat onrustiger is… :(

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 7 april 2017 at 21:28

  Gefelicitaart! Primer nr 3, de anti aging smooting primwer serum spreekt mij erg aan. Ik doe graag mee!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 7 april 2017 at 21:23

  Gefeliciteerd! Ik zou graag de Anti-Aging Super Antioxidant Serum willen testen en altijd al een product van Paula’s Choice willen hebben dus leuk om via deze weg kans te maken.

 • Avatar van Sara | MevrouwMiauw
  Reply Sara | MevrouwMiauw 7 april 2017 at 21:23

  Gefeliciteerd met je blog-jubileum. Wat gaaf dat je al zo lang met je blog bezig bent. Ik zou graag het Clinical Scar-Reducing Serum willen winnen. Nu de zomer er aankomt en mijn huid bruiner wordt, worden ook de witte littekentjes op mijn schouders zichtbaar. Iets waar ik stiekem toch wel echt van kan balen..

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 7 april 2017 at 21:18

  Gefeliciteerd met je 7 blog jaren! Dat er nog maar vele zullen volgen. Ik doe heel graag mee met je winactie. De antioxidant serum voor de vettere en onzuivere huid lijkt mij erg fijn. Xx

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 april 2017 at 21:11

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop nog jaren lang fijne reviews, persoonlijke artikelen te kunnen lezen op jouw blog met prachtige foto’s…..
  Maar ook je vlog te kunnen zien.
  Dagelijks kom ik langs om te kijken of er een artikel op je blog gepost is enzo niet dan lees ik altijd eerder geplaatste posts…..
  Er is niet 1 persoon die blogger is en na een zware operatie weer aan de slag gaat.
  Jij bent een top blogger…….
  Graag zou ik kans willen maken op de anti aging smoothing primer serum omdat ik graag goed beschermt wil zijn tegen de zon, fijne lijntjes minder zichtbaar wil maken, een egalere en zachte huid.
  Ook omdat er in de stad veel milieuvervuiling is de huiudschade graag zou willen beperken.

  Xoxo

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 7 april 2017 at 21:05

  Wow 7 jaar alweer, gefeliciteerd! Hoop dat alles goed gaat na de operatie, en dat de weg naar het gewone eten vlot en goed verloopt. Ik ben erg nieuwsgierig naar het RESIST ANTI-AGING SUPER ANTIOXIDANT SERUM, klinkt veelbelovend en zou het graag een uitproberen.

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 7 april 2017 at 20:53

  Gefeliciteerd !Ik zou gaan voor de calm repairing serum. Mijn huid wordt heel snell rood en is heel onrustig. Ben nog steeds op zoek naar een goed serum….

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 7 april 2017 at 20:48

  De Anti-aging super Antioxidant serum spreekt mij het meest aan ☺️☺️
  Facebook: An Na

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 april 2017 at 20:35

  7 jaar alweer? Wauw, zeg! Echt knap dat je al die tijd zo toegewijd blogt (en zelfs af en toe vlogt, super leuk zijn die trouwens!), zelfs nu je herstellende bent van een zware operatie. Chapeau!

  Ik doe graag mee met je winactie! Ik zoi graag de Calm repairing serum winnen, aangezien mijn rosacea erger geworden is sinds ik zwanger ben. Dus dit zal me heel goed helpen voor een stralend zwangerschapshuidje ;)

 • Avatar van May
  Reply May 7 april 2017 at 20:28

  Proficiat! Mij spreek de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol erg aan. Heb er veel goede dingen over gehoord dus ben benieuwd!

 • Avatar van Emy Lakerveld
  Reply Emy Lakerveld 7 april 2017 at 20:21

  Hoi Desiree, van harte met je jubileum! Keigoed! Ik ben op het moment op zoek naar een multifunctioneel serum dus ik ga voor de anti ageing smoothing primer serum. Daar ben ik benieuwd naar. Groetjes!

 • Avatar van gea
  Reply gea 7 april 2017 at 20:19

  Gefeliciteerd!
  ???
  Op naar vele mooie blog jaren
  Ik had er nooit last van,heb soms bij de wangen last van roodheid.
  Dus ga ik voor de calm reparing serum
  Lijkt me heerlijk om te gebruiken

 • Avatar van marina
  Reply marina 7 april 2017 at 20:16

  Gefeliciteerd! Ik lees heel vaak je artikelen. Er zitten hele leuke en leerzame tussen. Ik zou dit best willen winnen. Ik ben een 40 plus service en dan moet je je huid goed verzorgen. Ik zou dit serum wel eens willen testen. Daarom doe ik natuurlijk mee!

 • Avatar van Merve
  Reply Merve 7 april 2017 at 20:15

  Wat leuk! Als allereerst gefeliciteerd met je 7 jarige jubileum. Best lang hoor! De Choice Skin Recovery super antioxidant concentrate serum die jij gebruikt is echt iets voor mij en sprak mij dus ook erg uit want je hebt het duidelijk uitgelegd en ben dus benieuwd naar die! Hopelijk blijf ik niet alleeen benieuwd maar mag ik het ook testen haha x nogmaals gefeliciteerd en succes iedereen!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 7 april 2017 at 20:15

  Nr 3 spreekt mij aan! Het anti-aging smoothing primer serum. Ik heb best veel fijne moisturizers maar nog niet 1 met een SPF. Ik moet natuurlijk eigenlijk wel met een SPF smeren. Zekermet dit weer. Zondag 20 graden YAY:) Dit zou de ultieme oplossing zijn:)

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 7 april 2017 at 20:07

  Wow, 7 jaar alweer! Wat een tijd! Van harte gefeliciteerd :) Dat er nog maar heel veel meer mooie, succesvolle jaren mogen komen (Y)

  Dat Calming Repairing Serum zou best wel eens iets voor mij kunnen zijn. Met m’n rode wangetjes en snel rood wordende hoofd bij inspanning en warmtebronnen, hehe..

 • Avatar van Carin Bouwmans
  Reply Carin Bouwmans 7 april 2017 at 20:05

  Gefeliciteerd met je jubileum! Hopelijk knap je snel weer verder op na je operatie. Super dapper!
  Mijn voorkeur zou uitgaan naar de anti-aging-smoothing-primer-serum met spf30.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 7 april 2017 at 20:01

  Gefeliciteerd met 7 mooie blogjaren!
  ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
  Wat leuk dat wij me mogen vieren…

  Het Skin Recovery super antioxidant concentrate serum spreekt me enorm aan. Mijn huid is uiterst droog, vertoont roodheid en is een beetje verslapt.
  Ik lees dat deze ook als Primer werkt. Prettig!

  Ik zou dus graag jouw favoriet winnen.

  Groetjes
  Gonny

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 7 april 2017 at 19:40

  Allereerst gefeliciteerd met je blogjubileum! Wauw, ik wist dat je al lang blogde maar zo lang…

  Qua serums zou ik heel graag de Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol willen uitproberen/ winnen. Ik heb ook de 2% BHA gel van Paula’s Choice en ik merk echt verschil dus ik wil zeker meer producten willen testen!

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 7 april 2017 at 19:26

  Graag het clinical scar-reducing serum! Ben zo’n twee maanden geleden gevallen en heb daarbij nogal wat schade opgelopen; met name in mijn gezicht zitten behoorlijke littekens dus dit serum zou ik heel graag willen proberen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.