Beauty

Aveda Solstice Bloom | Sheer Flamingo & Pink Zinnia

12 mei 2017

aveda solstice bloom
Dat ik een voorkeur heb voor natuurlijke merken èn voor roze lipproducten, is vast geen nieuwtje meer voor je. Wanneer een merk als deze dan een nieuwe collectie uitbrengt waar prachtige roze lippies tussen zitten dan is mijn aandacht direct getrokken. In de Aveda Solstice Bloom collectie voor deze lente en zomer zitten namelijk vooral veel frisse en vrouwelijke producten waarvan ik je twee lipproducten laat zien. De Sheer Flamingo lipgloss en de Pink Zinnia lipstick. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en natuurlijk ook hoe de producten er full face uit zien.

aveda solstice bloom aveda solstice bloom
Aveda Sheer Flamino rehydrating lip glaze
, €22,00
Deze lipgloss bevat verzachtende ingrediënten zoals jojoba, capuacu boter, paranootolie, vruchtenextracten, babassu olie, mangoboter en vitamine Edie de lippen hydrateren en verzorgen en fijne lijntjes verminderen. Er zit een munt- en vanillegeur en -smaakje aan die verder gelukkig niet tintelt op de lippen of too much is. De gloss plakt minimaal, geeft een mooi subtiel glansje en je merkt duidelijk dat het echt een verzorgend lipproduct is. Sheer Flamingo is een mooie koele lichtroze kleur die bij veel huidtinten mooi zal staan.

aveda solstice bloom aveda solstice bloom

Aveda Pink Zinnia smoothing lip color, €20,00
Deze lipstick bevat wederom een heerlijk aantal verzorgende ingrediënten zoals jojoba, zoete amandelolie, canola olie, capuacu boter, babassu olie, plantenextracten en vitamine E. De romige formule brengt heel prettig aan, trekt niet aan de lippen en ‘vult’ lijntjes mooi op waardoor je lippen er gelijk voller uit zien. Qua pigmentatie was ik echt positief verrast en hij blijft zo’n 4 uur mooi zitten waarna bijwerken wel nodig is. Pink Zinnia is wederom een koele roze tint, zelfs richting een tikkeltje paars, en laat daardoor als pluspunt ook je tanden nog eens wat witter lijken.

Tipje: als je je via de Aveda website inschrijft voor de nieuwsbrief dan krijg je een kortingscode van 15% voor je eerste bestelling. De producten uit de Aveda Solstice Bloom collectie zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Fijn om te weten: de make-up combineert mineralen en plantaardige ingrediënten die de huid verzorgen en zijn samengesteld zonder parabenen, talk of minerale oliën.

Qua verpakking zou het misschien net even iets spannender kunnen, maar qua kleuren en kwaliteit ben ik echt heel erg tevreden over deze lipproducten. Het zijn in korte tijd wel echt m’n nieuwe favorieten geworden. Zo lekker fris en vrouwelijk en perfect voor dit seizoen ♥

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 mei 2017 at 17:08

  Oeh hele mooie kleur staat je ook goed :) hou wel van dit soort kleuren altijd.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 12 mei 2017 at 15:26

  Wat een fijn merk is het toch he?! Beide kleuren staan je prachtig, je ziet er stralend uit zeg :-)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 mei 2017 at 15:18

  Wat een gaaf kleurtje zeg! Hij staat je goed!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 12 mei 2017 at 13:37

  Oee nais!!!! <3 Ik vind dat roze lipsticks in praktisch alle tonen super mooi bij jou staan.

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 12 mei 2017 at 13:15

  Die lipstick staat je prachtig! Hij is mij iets te heftig en ik zou eerder gaan voor de lipgloss.

 • Avatar van deborah
  Reply deborah 12 mei 2017 at 11:52

  Wat een super mooie kleur. Het laat je stralen

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 12 mei 2017 at 09:27

  Wauw, vooral de Lip Color vind ik heel erg mooi

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2017 at 08:43

  Je hebt groot gelijk…..

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 mei 2017 at 08:38

  Wat staan deze producten je erg mooi zeg, stralend. Ik vind zo’n opvallend lipkleurtje niet iets voor alledag, maar ik vind het wel gaaf. De lipgloss is dan wel weer fijn voor dagelijks gebruik lijkt mij.

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 12 mei 2017 at 07:59

  Super mooi kleurtje <3! Staat je prachtig. Lijken mij erg fijne producten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2017 at 08:29

   Dankjewel voor het compliment! ^^

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 12 mei 2017 at 07:15

  De lippenstift heeft een hele mooie zomerse kleur!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2017 at 07:00

  Zo een stralende kleur die goed opvalt ;-)
  Het staat je erg mooi.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2017 at 08:30

   Dankjewel ^^ Ik draag zo’n opvallend kleurtje niet vaak, maar krijg er elke keer zoveel leuke complimentjes op dat ik het maar vaker moet doen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.