Beauty

Beauty | Huidige favorieten & een flinke tegenvaller

1 mei 2017


Normaal gesproken deel ik op de eerste dag van de maand mijn vijf favoriete beautyproducten van dat moment met je, maar het leek me leuk om dit zo af en toe af te wisselen. Want als ik een tegenvallend product heb wat zonde van je zuurverdiende centjes is dan wil ik dit ook graag met je delen! Ik heb niet vaak dat producten zo tegenvallen, maar tussen bovenstaande 5 producten zit er eentje waar ik echt teleurgesteld over ben..


Sinds de operatie een maand geleden merk ik dat mijn huid echt droger is geworden. Heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat ik nog niet aan mijn dagelijkse hoeveelheid vocht kan komen vanwege wennen met eten, drinken, hoe dingen vallen etc. Kortom; een jeukende huid, droogtelijntjes en velletjes. Tijd om even wat zwaarder geschut in te zetten! Voor mijn gezicht doet de toevoeging van het Paula’s Choice Skin Recovery super antioxidant concentrate serum heel veel goeds en voor mijn voeten en handen gebruik ik voor het slapen gaan de Eucerin UreaRepair Plus herstellende voetcrème. Jaja, een voetcrème maar hij doet het voor mijn droge handen, ellebogen en vooral nagelriemen ook heel erg goed dus ik smeer lekker achter elkaar door ^^

De lente is begonnen en ik merk dat ik met zonnige dagen ook echt een ‘vrolijker’ parfum wil dragen. Mijn huidige favoriet hiervoor is de Chloé Love Story. Hij ruikt zo lekker fris, vrouwelijk, bloemig en toch  een tikkeltje verleidelijk. En voor zo’n iets lichtere geur en het feit dat het een eau de toilette is, blijft hij toch verrassend lang op mijn huid terug te ruiken. Love it!

Alweer bijna een jaar geleden schreef ik over de Milani Baked Blush Luminoso, een enorme favoriet onder veel make-upliefhebbers, bloggers en beautyguru’s wereldwijd. Hij is mooi om te zien, heeft een goede pigmentatie, geeft een prachtige glow en is erg betaalbaar. Maar soms wil je gewoon even afwisselen. En omdat Luminoso nogal ‘peachy’ is was ik al een tijdje op zoek naar een meer rozige blush met datzelfde effect. Toen ik Melissa Alatorre (@alatorreee op Instagram) *girlcrush* de Milani Baked Blush in Bella Bellini zag tippen en gebruiken in een look of the day was ik verkocht. Dit moest hem worden! Het is een perfecte roze variant van Luminoso en geeft daarbij een prachtige gouden gloed aan de huid, perfect voor de zomer ♥

En dan als laatste de flinke tegenvaller van de afgelopen periode. Het doet me bijna pijn om te zeggen, want dit Smashbox Cover Shot Palette in de kleur Golden Hour stond toen het persbericht uitkwam direct hoog op mijn wishlist. Ik kocht hem, nam hem apetrots mee naar huis en ging ermee aan de slag. En probeerde hem nog eens. En met een andere oogschaduwbasis eronder. En met andere kwasten. Maar ik kan helaas echt niet meegaan in de hype rondom deze palettes. Het kost me zo ontzettend veel moeite om er echt een mooie intense kleurafgifte uit te krijgen, dat het gewoon niet meer leuk is om mee te werken. Swatches op de hand komen nog wel mooi uit, maar eenmaal op de ogen aangebracht moet je heel veel geduld, een goede oogschaduwbasis en in laagjes werken om er wat van te maken. De kleurencombinatie is echt prachtig, maar er zijn gewoonweg een stuk betere palettes te koop voor minder geld. Zonde!

Welk beautyproduct is jou de afgelopen tijd echt tegengevallen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 5 mei 2017 at 12:32

  Wat zonde zeg van dat palette! Verder wel hele mooie favorieten. Die parfum is echt heerlijk!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 3 mei 2017 at 13:13

  Wat jammer van het palette seg. Zeker omdat het toch niet goedkoop is.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 mei 2017 at 21:47

  Dat is wel echt zonde van dat palette ja en van het geld natuurlijk.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 2 mei 2017 at 00:11

  Wat zonde vh palette!!! Het ziet er zo mooi uit in de verpakking!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 mei 2017 at 22:10

  Oh wat jammer is dat van dat palette zeg !

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 1 mei 2017 at 19:59

  De parfum lijkt me erg lekker! Niet verwacht van smashbox, over het algemeen allemaal fijne en goede producten

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 1 mei 2017 at 18:37

  Eigenlijk was ik tot nu toe altijd best tevreden over Smashbox producten, dus goed dat ik deze review heb gelezen! Anders had ik het misschien ook gekocht…

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 1 mei 2017 at 17:42

  Wat balen van de oogschaduw zeg! Het leek mij op het eerste gezicht ook zo mooi! De parfum zou niets voor mij zijn, iedereen vindt die lekker maar ik ben echt totaal geen fan van de Chloé parfums haha! Die Milani Blush heb ik al een hoop goeds over gehoord, die lijkt me ook erg mooi!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 1 mei 2017 at 15:43

  Super jammer dat het Smashbox palet is tegen gevallen zeg.. Echt zonde! Verder hele mooie producten in je lijstje!

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 1 mei 2017 at 15:01

  Wat jammer dat het oogschaduwpalette van Smashbox zo tegenvalt… Je zou er wel iets goed van verwachten. Die blush van Milani ziet er wel heel mooi uit!

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 1 mei 2017 at 12:32

  Die eau de toilette van Chloe lijkt me erg lekker! Jammer van het palette.

 • Avatar van Jonna@burgertrutjes
  Reply Jonna@burgertrutjes 1 mei 2017 at 12:14

  Ik houd ook zo van de Chloe parfums! Helemaal mijn geur <3. Jammer van het pallet, dat heb je soms!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 1 mei 2017 at 11:48

  Zonde zeg! Die crème voor de voetjes is een goede tip, ik moet echt weer een nieuwe want die van mij is weer bijna op.

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 1 mei 2017 at 11:43

  Wat jammer zeg van het palette van Smashbox! Had ik niet verwacht. De blush van Milani ziet er echt PRACHTIG uit.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 mei 2017 at 11:09

  Jeetje, wat jammer van het palette van Smashbox..

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 mei 2017 at 11:04

  Jammer dat dat palette zo tegenvalt! In de pans zien de kleuren er inderdaad erg goed uit. Oh, ik smeer voetcrème soms ook op m’n handen en omgekeerd, hoor. Lemony Flutter van Lush kan je bijvoorbeeld voor álles gebruiken. Top, zo’n multifunctionele producten!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 mei 2017 at 10:29

  Lekker he die Clhoe parfum’s.
  Ik smeer ook voetcreme op m’n handen en handcreme op m’n voeten, het is maar net hoe ’t uitkomt ;-)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 mei 2017 at 10:25

  Oh wat jammer van dat palette! Zonde van je geld.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.