Lifestyle Media

Get Gorgeous | Vind jouw stijl in 21 dagen

24 mei 2017

get gorgeous boek
Een vaste persoonlijke stijl is eigenlijk voor iedereen heel erg belangrijk. Zeker als je wat meer in the picture bent zoals bijvoorbeeld een BN’er of blogger, maar ook voor andere ondernemers is het heel slim om een signature look aan te houden. Daarvoor is Get Gorgeous, een styleguide om in 21 dagen jouw eigen stijl te vinden zeker een aanrader. Maar als je – net als ik – wat twijfelt en zoekende bent dan kan ik je dit boek ook erg aanraden.

Ik vind het de afgelopen periode erg lastig om mijzelf te omschrijven als het op mijn persoonlijke stijl aankomt. Dit heeft er veel mee te maken dat ik flink aan het afvallen ben en daardoor meer keuze heb qua kleding, mijn veranderende lichaam opnieuw moet leren omarmen, niet alles zit of staat meer even fijn en daarnaast ben ik ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling aan het werk wat ook weer het één en ander met zich mee brengt. Een heel persoonlijk en ingrijpend proces en ik merk dan ook dat ik vooral heel erg zoekende ben. Ik durf het dan ook geen toeval te noemen dat juist tijdens dit proces dit boek op mijn deurmat viel als recensie-exemplaar. Precies wat ik nodig heb!

get gorgeous boek get gorgeous boek get gorgeous boek

Get Gorgeous is een stijlgids om jouw eigen persoonlijke stijl mee te gaan vinden. Ik werd al lezend echt uitgedaagd om met opdrachten aan de slag te gaan, lijstjes in te gaan vullen, na te denken over bepaalde dingen en mijzelf beter te leren kennen. Dit had ik vooraf eigenlijk niet verwacht en het boek wist me dan ook echt heel aangenaam te verrassen.

Het is geen handboek voor perfectie, maar wel eentje om je een duwtje in de juiste richting te geven om het beste uit jezelf te halen, je eigen persoonlijke stijl te vinden en je dromen na te jagen. De verschillende hoofdstukken nemen je in 21 dagen (of zolang als je er zelf over wil doen natuurlijk ;) mee langs onderwerpen als zelfkennis en eigenliefde, je roots, uiterlijke verzorging, een moodboard maken, een basisgarderobe in jouw stijl samen te stellen van kleding tot aan schoenen en accessoires, health/wellness/gezondheid, zelfvertrouwen en zelfs hoe je je omgeving (interieur) persoonlijker en functioneler kan maken, waar en hoe je inspiratie op kan doen en meer uit je leven kan halen.

Als je actief met dit boek aan de slag gaat leer je jezelf er dus zeker beter door kennen, iets dat ik niet had gedacht toen ik aan dit boek begon. Dat het boek daarnaast ook nog is aangevuld met tips en anekdotes van bekende mensen uit de (Parijse) modewereld, mooi is vormgegeven èn prachtig op je koffietafel oogt is zeker leuk meegenomen.

Get Gorgeous, de 21 dagen style guide (#BeautyChallenge21) van Christel Vatasso en Pascal Loperena is uitgegeven door Terra, telt 240 pagina’s en is als paperback verkrijgbaar voor €20,00. ISBN: 9789089897343.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van nicky - nickyelsje
  Reply nicky - nickyelsje 31 mei 2017 at 16:20

  Er ligt bij mij nog een hele stapel boeken te wachten maar ik denk dat deze voorrang krijgt.
  Lijkt mij erg leuk en interessant. Ga hem meteen bestellen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2017 at 10:21

   Wat leuk dat je er zo door geïnspireerd bent geraakt en hem hebt besteld. Veel leesplezier alvast!

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 24 mei 2017 at 21:34

  Klinkt als een geweldig boek, zou ik zeker ook interessant vinden! Even kijken hoe ik die nu helemaal naar München krijg…:)

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 24 mei 2017 at 13:26

  Dat ziet er wel leuk uit. Ik hou hem in gedachten, heb nu nog een stapel boeken liggen die voorrang hebben.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 24 mei 2017 at 10:58

  Het klinkt als een heel fijn boek & zeker aan het overwegen om het aanschaffen. Dan wel geen BNer of blogger maar wel op een punt in m’n leven waarbij dit misschien de weg uit kan wijzen wat ik dan ‘wel’ wil.

  Als dame met het sterrenbeeld Tweeling de karaktereigenschap meegekregen dat ik heel veel leuk vind. Eigenlijk te veel ?

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 24 mei 2017 at 10:58

  Wat een bijzonder idee om hier een boek over te maken.
  Ik vind dit ontzettend leuk om cadeau te geven (ik heb al iemand in gedachte haha)
  maar zelf lijkt het me ook heel intresant en fijn om te hebben.
  Wat een fijne tip weer!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 24 mei 2017 at 08:32

  Leuk! Ik vind stijlboeken altijd zo inspirerend. Zeker als je er zelf mee aan de slag mag en op zoek gaat naar je eigen stijl. Het ziet er ook mooi uit.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 mei 2017 at 08:19

  Dat klinkt goed en o zo handig!
  Hier ben ik nu zo benieuwd naar.

  Xoxo

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 24 mei 2017 at 07:28

  Wat een apart boek, dit lijkt mij wel leuk om over na te denken. Ik mix heel veel stijlen dus ben wel benieuwd waar die roots vandaan komen. Leuk boek voor op vakantie

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.