Huis & interieur Mama & Kind

Kids Talk | Hello Kitty designlamp voor op de kinderkamer

21 mei 2017

hello kitty lamp 1 - Kids Talk | Hello Kitty designlamp voor op de kinderkamer
Ik blijf het leuk vinden om op Shae’s slaapkamer te rommelen, wat dingetjes anders neer te zetten en nieuwe spulletjes te kopen. Ons dametje is nu namelijk alweer bijna 3,5 jaar en krijgt meer en meer een eigen smaakje en kiest steeds vaker zelf iets uit voor op haar kamer. Ze is nog wel heel erg verknocht aan haar bedlampje maar een iets stoerder model mocht wel en deze BaseNL Hello Kitty lamp is daar natuurlijk perfect voor. Ik vertel je er meer over èn mag zo’n zelfde lamp t.w.v. €125,- ook weggeven aan iemand anders. Whooptiedoo!

hello kitty lamp 2 - Kids Talk | Hello Kitty designlamp voor op de kinderkamer
Deze Hello Kitty lamp is van het oer-Hollandse label BaseNL en is natuurlijk niet alleen voor kinderen geschikt. Stiekem vind ik hem met mijn 32 jaar namelijk ook wel heel erg tof en zou ik hem zo in mijn kantoorruimte neer kunnen zetten.

De lamp is gemaakt van stevig kunststof waardoor hij praktisch onbreekbaar is, lekker degelijk aanvoelt, makkelijk schoon te houden is en hij is ook nog eens volledig recyclebaar. Maar misschien nog wel één van de leukste mogelijkheden van deze Hello Kitty lamp is dat hij door middel van de meegeleverde afstandsbediening in 16 verschillende kleuren licht kan geven èn dimbaar is. Zo kan je hem dus in de lievelingskleur van je kindje laten schijnen en gedimd als nachtlamp gebruiken. Handig!

MisterDesign
Deze BaseNL Hello Kitty lamp is één van de vele design kinderlampen die MisterDesign in het assortiment heeft zitten. Ik vind het dan ook enorm tof om in samenwerking met deze toffe (web)winkel deze winactie te organiseren. Echt eens snuffelen tussen hun assortiment met andere design lampen als je net zo’n verlichtingsfanaat bent als ik (echt, een lichtplan in huis kan zoveel doen qua sfeer en functionaliteit van een ruimte!) of snuffelen eens rond tussen de categorie kids met nog veel meer leuke accessoires voor op de kinderkamer, zoals bijvoorbeeld ook de bekende Mr. Maria Nijntje lampen ♥

hello kitty lamp 3 - Kids Talk | Hello Kitty designlamp voor op de kinderkamer

Winactie!
Wil jij zo’n zelfde toffe Hello Kitty lamp t.w.v. €125,- winnen om de kamer van je kind een upgrade te geven? Of om hem stiekem gewoon in de woonkamer of je eigen slaapkamer neer te zetten omdat je hem zelf ook wel heel erg leuk vindt?

Het enige wat je moet doen om kans te maken is een reactie achterlaten onder dit artikel. Daarnaast mag je me natuurlijk op Facebook gaan volgen (ben je gelijk altijd op de hoogte van recente artikelen, toffe nieuwtjes en leuke acties) en krijg je een extra kansje als je deze winactie op Facebook zou willen delen en/of liken :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 28 mei 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Deze winactie is geschreven in samenwerking met Mister Design.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 mei 2017 at 20:39

  Leuk! Ik doe mee voor mijn achternichtjes Oonagh en Agnes die in Engeland wonen. Zouden ze geweldig vinden :D.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 28 mei 2017 at 23:46

  Ik doe ook graag mee, niet voor mezelf maar voor de dochter van een vriendin van me. Deze jongedame heeft flink wat voor haar kiezen gekregen en kan wel een lichtpuntje in haar leven gebruiken!

 • Avatar van Ivet Mureau
  Reply Ivet Mureau 28 mei 2017 at 22:26

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 28 mei 2017 at 20:49

  ?? Whooptiedoo inderdaad ??
  Supergave lamp voor mijn zoontje die dol is op Hello Kitty. Af en toe krijgen we wel nare opmerkingen erover dat een jongetje toch niet Hello Kitty leuk kan vinden. Van ons mag hij natuurlijk en deze absolutely fabulous lamp mag dan ook niet ontbreken in zijn kamertje.

 • Avatar van Elle
  Reply Elle 28 mei 2017 at 20:47

  De hello Kitty lamp gaat bij mijn dochter een groot succes worden.
  Waag graag een kansje.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 28 mei 2017 at 20:44

  Voor mijn kleine zonnestraaltje

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Mama & Kind
fisher price smart scan kleurenkameleon
Kids Talk | Fisher Price Smart Scan kleurenkameleon

Is het herkenbaar voor andere ouders als ik zeg dat ik de leeftijd van ongeveer 3,5 jaar oud van een...

Sluiten