Beauty

Jil Sander Sun Pop & Jil Sander Softly

30 mei 2017

jil sander sun pop
Eigenlijk wilde ik deze twee nieuwe geuren van Jil Sander in afzonderlijke artikelen behandelen, totdat ik er na een tijdje gebruiken achter kwam dat het eigenlijk een perfect duo is. Jil Sander Sun Pop & Jil Sander Softly. De één  superzomers en een tikkeltje nostalgisch en de ander heerlijk vrouwelijk, zacht en rustgevend. Ik vertel je er graag wat meer over en waarom ik deze nieuwe geuren zo’n perfect duo vind.

jil sander sun pop jil sander sun pop jil sander sun pop
Jil Sander Sun Pop (Coral Pop)
eau de toilette 100ml, €35,00
Als je fan bent van de nostalgische SUN geur van Jil Sander maar op zoek bent naar net even wat anders, dan ga je één van deze drie limited edition varianten voor de zomer van 2017 vast en zeker heerlijk vinden. In een neonfles in de iconische vorm maar dan aangevuld met fresia, osmanthus en musk. Je ruikt er dus duidelijk de bekende SUN geur in terug maar deze Coral Pop variant is dan net even wat bloemiger en vrouwelijker.

Echt, als ik denk aan de zomer en de perfecte parfum voor deze tijd van het jaar dan komt Jil Sander Sun Coral Pop wel heel dicht in de buurt. En dan is ‘ie ook nog eens lekker betaalbaar en knalt de flacon heerlijk je badkamer uit.

jil sander softly jil sander softly jil sander softly

Jil Sander Softly eau de toilette 80ml, €43,00
En dan als tegenhanger van de bovenstaande zomerse uitspatting staat deze zachte wellnessgeur die onderdeel is van een complete verzorgingslijn waarmee je een spa maakt van je eigen badkamer. In combinatie met de shower foam en de body milk kan je deze geur perfect layeren waardoor je er de hele dag door subtiel naar blijft ruiken.

Wanneer je van het strand, de boulevard of een ander zomers dagje uit af komt en je je opfrist om je klaar te maken voor een rustgevend avondje.. dàt is het perfecte moment om Jil Sander Softly erbij te pakken. De geur is heerlijk kalmerend, vrouwelijk, poederig, bloemig en fris. Je ruikt er onder andere gember, magnolia, katoen, jasmijn, oranjebloesem, heliotroop, musk en vanille in terug.

Eigenlijk is dit ook een perfecte set geuren bij elkaar voor moeders. Jil Sander Sun Coral Pop om net even wat energie van te krijgen en vrolijk van te worden om er een dagje met de kids op uit te trekken om vervolgens wanneer je thuis bent en de kids eenmaal op bed liggen zelf onder de douche te stappen, de drukke dag van je af te spoelen en jezelf tot rust te laten komen met de heerlijke wellnessgeur van Jil Sander Softly ♥

Welke van deze geuren spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hannah
  Reply Hannah 10 juni 2017 at 22:53

  Zit er in de koraalkleurige fles, de roze fles en de groene fles hetzelfde luchtje?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2017 at 22:57

   Nee, ze hebben allemaal andere geurnoten :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 30 mei 2017 at 18:24

  Ik denk dat ik meer ga voor een andere geur van Jill Sander simply heet die geloof ik.

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 30 mei 2017 at 11:02

  Toevallig met de hitte van de week weer eens Sun gedragen, blijft heerlijk. Was echt mijn luchtje tijdens de middelbare.. A lifetime ago! Haha maar nog steeds heerlijk. Ben benieuwd naar deze, liefs Josine

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 30 mei 2017 at 10:40

  Ik ben zo benieuwd naar die Softly…je had me bij “een spa maken van je eigen badkamer”. Gauw even een keer ruiken.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 30 mei 2017 at 10:35

  Ik ben gek op de geuren van Jil Sander en gok dat ik Softly blind zou kunnen aanschaffen. Snel eens ruiken in de parfumerie. :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 mei 2017 at 09:52

  De flacon alleen al van coral pop is iets voor mij! :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 30 mei 2017 at 08:22

  Ah die Sun Coral Pop ken ik maar de Softly nog niet, ik ben heel erg benieuwd!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 mei 2017 at 07:19

  Vooral naar de geur van Jill Sander Softly ben ik nu heel erg benieuwd..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 mei 2017 at 07:10

  De roze fles is mijn favoriet….
  Het zal wel aan de kleur liggen ;-)
  Maar naar die geur ben ik zo benieuwd….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.