Beauty

Misslyn I GOT MY EYE ON YOU eyeshadow palette

13 mei 2017

misslyn i got my eye on you palette
Vorige week liep ik Kruidvat binnen en er viel me ineens een make-upschap op wat ik nog niet eerder had gezien. De grote kartonnen display was vrolijk gekleurd en stond vol met eyecatching make-up in popartvormgeving die me gelijk deed denken aan die van de bekende kunstenaar Roy Lichtenstein ♥ Ik snuffelde ertussen en liet mijn keuze vallen op het Misslyn I GOT MY EYE ON YOU eyeshadow palette. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en een look met dit budgetvriendelijke oogschaduwpalette.

misslyn i got my eye on you palette
Het palette komt in een licht, handzaam en kartonnen verpakking en bevat in totaal 4,2 gram oogschaduw. Als je het palette opent heb je links een spiegel en rechts de zes kleurtjes oogschaduw en een dubbelzijdige applicator met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een zacht kwastje.

Het Misslyn I GOT MY EYE ON YOU palette bevat zes kleuren oogschaduw in verschillende finishes:

true love, een diepe auberginepaarse kleur met roze glittertjes
first kiss, een burgundy roodroze kleur met glans
keep calm, een neutrale champagnekleur met glans
first date, een middenroze fuchsiatint met glans
stay cool, een grijstaupe kleur met glans
keep flirting, een redelijk matte en lichte neutrale champagnekleur.

misslyn i got my eye on you palette misslyn i got my eye on you palette misslyn i got my eye on you palette

Eerlijk is eerlijk: ik ben eigenlijk best positief verrast door dit palette! De pigmentatie is zo verkeerd nog niet zoals je aan de swatches kan zien en ze werken niet poederig. Maar om de kleur echt mooi op je ooglid te krijgen kan ik wel een goede oogschaduwbasis aanraden en is het soms nodig om een kleur iets op te bouwen door middel van meerdere laagjes. Eigenlijk bevat dit palette een best mooie verscheidenheid aan kleurtjes om voor verschillende gelegenheden een look te kunnen maken. Een simpele en frisse ooglook voor naar je werk is zeker mogelijk, maar een intense smokey eye met opvallende roze touch is ook goed te doen. Leuk!

Het Misslyn I GOT MY EYE ON YOU eyeshadow palette is bij Kruidvat verkrijgbaar voor €6,99 en is volgens mij onderdeel van een limited edition make-upcollectie van dit Duitse merk. Er stonden nog meer leuk vormgegeven producten bij en ook andere varianten van dit palette.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 15 mei 2017 at 15:56

  Ik had ze ook gespot maar alleen laten liggen dit keer. Nu heb ik toch wel een beetje spijt eigenlijk, haha. Mooi!

 • Avatar van Jonna@burgertrutjes
  Reply Jonna@burgertrutjes 14 mei 2017 at 09:44

  Ken het merk niet maar het pallrt spreekt mij wel aan. Zomerse kleurtjes en lekker budgetproof

 • Avatar van Cassandra
  Reply Cassandra 13 mei 2017 at 21:46

  Ik hou helemaal niet van roze, maar deze knalt echt prachtig zeg!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 13 mei 2017 at 19:14

  Wow wat een goede pigmentatie, die roze zou ik geloof ik niet dragen maar de rest is prachtig en leuk prijsje ook.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 13 mei 2017 at 17:08

  Wat een leuk palette zeg! Door dat felle kleurtje kan je er echt alle kanten mee op, van een felle, naar een rustige, naar een iets heftigere look en ook met zo nodig een pop of color, heel mooi!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 mei 2017 at 13:17

  Wauw dat pigment! Ik ben helemaal onder de indruk. Ik kende het merk nog niet maar wat een leuk palette!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 13 mei 2017 at 12:25

  Leuk artikel.. ik volg je al een tijdje en ben altijd enthousiast als ik zie dat je een makeup review hebt. Toch ben ik vaak een beetje teleurgesteld.. in dit artikel bijvoorbeeld, heb je handswatches die best wel duidelijk zijn, maar je ooglook is niet te zien.. erg jammer!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2017 at 08:50

   Hi Anita, ik vind het leuk dat je mijn website volgt. Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. Ik wil met dit artikel juist inspireren om ook eens een minder bekend of budgetvriendelijk product te proberen, laten zien dat het van goede kwaliteit is door middel van de swatches en de review en heb daarbij als extraatje een look geplaatst om te laten zien hoe je als volwassen vrouw zo’n kleurtje zou kunnen gebruiken en hoe dat eruit ziet als je iemand normaal aankijkt. Ik ben geen make-upblogger met macrofoto’s van een opgemaakt oog vanuit elke hoek, daar zijn voldoende andere blogs/websites voor te vinden :)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 13 mei 2017 at 11:32

  Ik heb het contour palletje gekocht en die werkt ook best fijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2017 at 08:50

   Leuk om te horen! Daar stond ik ook nog even over te twijfelen :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 mei 2017 at 11:11

  Het ziet er in ieder geval wel mooi uit, ook de pigmentatie. Ik vind trouwens de vormgeving ook wel heel erg leuk!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 13 mei 2017 at 08:50

  Oh wauw dat ziet er leuk uit! Ik ga zeker even kijken ?!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 mei 2017 at 08:30

  Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik vind de swatches er goed uitzien. Voor zo’n zacht prijsje vind ik het nooit zo erg om de kleurtjes iets meer op te moeten bouwen. Fijn review.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 mei 2017 at 08:16

  ik had deze ook niet zo goed verwacht eigenlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 mei 2017 at 07:23

  Wauw….
  Goed gepigmenteerde kleuren en een prachtige look.
  Ik had het in mijn handen gehad maar wist toen niet hoe goed het gepigmenteerd was en had het laten liggen.
  Maar nu heb je me overtuigd en zal ik dit zeker gaan kopen ;-)

  Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.