Mama & Kind

Kids Talk | Petit & Jolie nourishing cream

3 mei 2017

petit jolie nourishing cream
Onze dochter Shae heeft een redelijk droog huidje die al snel op bepaalde stoffen reageert met wat ruwe bultjes en velletjes. Daarom kies ik voor haar het liefst pure verzorgingsproducten uit. Sinds een tijdje zijn we de Petit & Jolie nourishing cream aan het gebruiken en we zijn hier erg tevreden over. Waarom dit een onmisbaar product is geworden vertel ik je graag in onderstaande review.

petit jolie nourishing cream petit jolie nourishing cream
Ingrediënten

In deze crème zit onder andere glycerine, zonnebloemolie, jojoba olie, amandelolie, squalaan, shea boter, hyaluronzuur en vitamine E. De alcohol die je op de ingrediëntenlijst ziet staan is er juist eentje van het ‘terugvettende’ soort die er voor zorgt dat vocht in de huid wordt vastgehouden, dus laat je daar niet door afschrikken.

Heel erg fijn om te weten: alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en er zitten geen parabenen, siliconen, synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen in.

petit jolie nourishing cream

Geur en textuur
De geur van de Petit & Jolie nourishing cream is heel zacht en fris, een tikkeltje zomers citrus-achtig en gelukkig totaal niet overheersend. Ik vind het bij kinderproducten juist fijn als ze niet te overdreven geparfumeerd zijn. De textuur van de crème is net even wat dikker dan een bodylotion en laat zich prettig verspreiden zonder wittige waas achter te laten, trekt redelijk snel in en laat een lekker zacht – niet plakkerig – laagje achter op de huid.

De Petit & Jolie nourishing cream is verkrijgbaar voor €8,95 (75ml) bij verschillende gezondheidswinkels, Ekoplaza en drogisterijen, maar ook via hun eigen webwinkel.

petit jolie nourishing cream

Shae’s huidje is niet alleen droog, maar reageert ook snel op wisselende temperaturen, gure buitenwind, de zon, bepaalde materialen van kleding.. Dagelijks even insmeren helpt dan bij haar het beste en het liefst dus met één product dat ik van top tot teen kan gebruiken. Deze nieuwe crème in het assortiment van Petit & Jolie is hier in huis al snel een favorietje geworden en het liefst smeert ze de hele dag door zichzelf ermee in. Voor het naar buiten gaan smeer ik haar snoetje in waardoor deze de hele dag lekker zacht en soepel blijft aanvoelen. Jep, wij zijn fan!

Wat is voor jouw kindje(s) een onmisbaar verzorgingsproduct?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 16 mei 2017 at 22:50

  Ik kreeg deze als kraamcadeautje maar heb m nog niet kunnen gebruiken omdat we nu nog een andere crème in gebruik hebben. Ik ben wel erg benieuwd naar deze, goede geluiden over gehoord en een leuke verpakking

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 3 mei 2017 at 17:53

  Dat klinkt goed. Ik zit niet in de kleine kinderen meer, maar ga het onthouden, je weet maar nooit.

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 3 mei 2017 at 10:21

  Ziet er goed uit. Mijn oudste heeft nog weleens eczeemplekjes, misschien dat dit ook fijn is voor hem.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 3 mei 2017 at 09:25

  Ziet er goed uit, en ook de vormgeving is mooi gedaan. Dat daagt die ukkie’s net wat meer uit om deze producten op te laten smeren.
  Wat een prachtig haar heeft Shae toch, en die lach….zo aandoenlijk die kleine kruimel.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 mei 2017 at 09:01

  Dit is een zeer uitgebreidde review!
  Voor mij is dit geheel onbekend

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.