Fashion

Plussize tip | Nieuwe badkleding bij H&M

25 mei 2017

plussize badkleding
Laat ik even mijn hart luchten: ik vind ik het jammer dat de plussize collectie bij H&M een ondergeschoven kindje is. De collectie is niet alleen best klein, ook is de maatvoering heel vreemd. Bovenkleding valt vaak te kort maar wel ruim en onderkleding kan juist weer maten kleiner vallen. Erg frustrerend en het maakt het shoppen voor toffe plussize kleding er niet makkelijker op. Maar goed, voor queen of basics (ik!) blijf ik er wel goed kunnen slagen voor bijvoorbeeld fijne t-shirtjes en zelfs onderbroekjes maar ik denk dat ik er dit jaar ook mijn zwemoutfit vandaan ga halen. Wat is de collectie plussize badkleding dit jaar leuk!

plussize badkleding plussize badkleding plussize badkleding plussize badkleding
Of je nu liever een bikini, een tankini of een badpak draagt, zoals je ziet kan je dit jaar uit veel verschillende modellen kiezen. En dan ook nog eens in verschillende kleurtjes en printjes èn betaalbaar, helemaal als je de prijzen vergelijkt met zwemkleding van veel andere grote maten merken waar je vaak toch al snel zo’n €100,- tot €150,- kwijt bent voor je zwemoutfitje. Om een indicatie te geven voor de items in dit artikel; voor de losse broekjes en bikini/tankini topjes gaan de prijzen vanaf €14,99 en voor een badpak betaal je maximaal €39,99.

Nog een pluspuntje tussendoor: leuk om te zien dat H&M wèl wat vollere modellen voor hun plussize badkleding collectie gebruikt ♥ Yay voor size diversity!

Qua maatvoering is deze plussize badkleding verkrijgbaar vanaf maat 44 tot en met 54, maar ik zou wel meerdere maten bestellen via de webwinkel om te kijken hoe één en ander valt en om frustratie te voorkomen. Ik zie trouwens de plussize lingerie en plussize zwemkleding nooit in de winkels hangen (of ik kijk helemaal verkeerd..) en zie dat ook zeker nog als aandachtspunt voor H&M om iets mee te doen :)

Wat vind jij van deze nieuwe badkleding uit de H&M plussize collectie?

Lees ook:
alle toffe plussize (web)winkels op een rij!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 juni 2017 at 10:54

  Wel goed dat ze dit hebben, ik was hier helemaal niet van op de hoogte!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 29 mei 2017 at 12:12

  Overigens wel een dom foutje: de pagina met Plus Size zwemkleding van H&M heeft als titel in de tabbar van je browser
  ” Zwangerschapszwemkleding” Oeps……. niet zo’n leuk foutje

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 26 mei 2017 at 14:07

  Daar zitten een paar prachtexemplaren bij! Mooi, en wat goed dat H&M zo veel heeft! Wel lastig hoe het valt, dan maar flink passen :-)

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 26 mei 2017 at 13:01

  Het klopt dat steeds meer H&M’s de Plus Size collecties uit de winkel halen en dat je het bijna alleen nog maar online kan kopen. Wat je dwingt tot het betalen van belachelijk hoge verzendkosten. H&M doet als of ze plus size vrouwen accepteren, maar ondertussen is er niets minder waar. Echt heel jammer :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2017 at 08:41

   Gelukkig zijn er wel vaak kortingscodes voor korting op de bestelling of een code zodat je geen verzendkosten betaald beschikbaar, maar toch. Het liefst wil je gewoon in de winkel passen :)

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 26 mei 2017 at 12:00

  Tof, jammergenoeg hebben ze nog geen badkleding met grotere cupmaten. dat vind ik echt balen want ik vind de badkleding van H&M zo pretty!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2017 at 08:42

   Jep! Ook de lingerie in de plussize collectie die ze hebben gaat maar tot geringe cupmaat. Jammer!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 26 mei 2017 at 08:01

  Bij de H&M kan ik zelf nooit slagen, de plus size maten vallen allemaal totaal anders en vaak veelte klein of raar. Hier in de omgeving hangen er amper plus size kledingstukken in H&M winkels, dus vaak ga ik dan ergens anders shoppen (super jammer want ze hebben wel hele leuke items). Het online bestellen en steeds terug sturen, daar ben ik wel een beetje klaar mee x

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 26 mei 2017 at 07:02

  Dit is het tweede jaar op rij dat ik de high waist bikini draag van de HM. Wat staat ie mooi, en wat zit ie lekker!! Ik heb net dat roze topje en broekje besteld. Te leuk!!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 25 mei 2017 at 23:38

  Veel is al uitverkocht :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2017 at 08:43

   Het ging helaas snel met de voorraad sinds het artikel online ging, maar gelukkig vult H&M wel veel weer aan. De tip is dan om vooral in de ochtend weer even te checken :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 mei 2017 at 19:15

  Ik moet zeggen dat ik het niet heel erg geweldige badkleding vind. Beetje standaard eigenlijk. Hoop stiekem dan ook dat ik straks na de bevalling gewoon weer in m’n Hunkemöller badpak pas ?

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 25 mei 2017 at 17:43

  Ik heb zelf een hekel aan badkleding. Liefst niet, maar als het moet een badpak.

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 25 mei 2017 at 17:07

  Daar zitten best een paar pareltjes tussen. Misschien dat ik het lef heb om op de gok wat te bestellen, no way dat het hier in de winkel hangt, hier hebben ze hooguit twee meter plussize, zo jammer.

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 25 mei 2017 at 15:17

  Er zitten ontzettend leuke kleurtjes tussen, ik had zelf alleen wel wat meer keuze verwacht als ik heel eerlijk mag zijn, helemaal in vergelijking met ”normale” badkleding

 • Avatar van Alana
  Reply Alana 25 mei 2017 at 10:29

  Hey, je hebt gelijk.wat betreft dat de badkleding nooit in de.winkel hangt. In oosterhout is een tijd geleden een hm geopend incl plus afdeling. Alleen zo jammer dat de afdeling altijd zo klein is maar ik mag niet klagen want in breda is de afdeling verdwenen terwijl je zou denken dat het daar wel zou zijn en in oosterhout niet maar goed. Hopelijk gaat hm daar wat meer over nadenken in de nabije toekomst wat betreft hun aanbod in de fysieke winkels

  • Avatar van Manon
   Reply Manon 25 mei 2017 at 15:16

   Die in breda is naar de bovenste verdieping gegaan! Ik was hem eerst ook kwijt ?

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 25 mei 2017 at 10:26

  Heel erg mooi! Ik heb een badpak van H&M wat lijkt op die gestreepte, alleen dan van de normale collectie. Daar ben ik heel tevreden over dus ik denk dat deze ook heel erg fijn gaan zijn!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 25 mei 2017 at 10:22

  Ik vind dit stuk voor stuk prachtig items. Vooral het roze badpak met van die ruffles. Erg leuk! Jammer dat H&M dit niet meer promoot in de winkels, kan me voorstellen dat als je naar plussize op zoek bent, graag even in de winkel wilt passen.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 25 mei 2017 at 09:55

  Oe ik daar wel een leuk badpak tussen staan en idd viel me meteen op dat ze ook modellen met een maatje meer gebruiken. Ik word gek iedere keer van het bekijken op online warenhuizen naar figuur corrigerende badpakken waar een size zero model in poseert ?

 • Avatar van Sascha van den Bovenkamp
  Reply Sascha van den Bovenkamp 25 mei 2017 at 09:24

  Ik vind het badpak met de vetersluiting zo ontzettend tof! Alleen die maatvoering tja.. jammer dat ze heen cupmaten gebruiken want nu is de maat echt een wilde gok wat me er toch van weerhoud om dingen te bestellen. Wie weet levert een artikel van jou meer inzicht op:)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 mei 2017 at 09:00

  Dat is vervelend en ook vooral dat ze dit niet in de winkel verkopen.
  Het ziet er wel heel mooi uit.

  Xoxo

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 25 mei 2017 at 08:56

  Ik had vorig jaar een poging gewaagd voor een bikini van de plussize collectie. Helaas is die maatvoering net zo waardeloos als die van de normale collectie. Heel jammer want de foto’s zien er heel leuk uit maar helaas aan minder.

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 25 mei 2017 at 08:17

  Zelf zit ik niet in de plussize maar m’n zus wel. Ik vind het altijd heel frustrerend dat er zo weinig is in de winkels. Tuttig ook vaak maar niet bij h&m. En wat je zegt, heel veel korte brede dingen. De bikini’s en badpakken zien er echt geweldig uit maar ik heb ze nog nooit gezien in de winkels, zonde zeg! Zeker nu het online shoppen bij h&m niet zo loopt als in het verleden. Die app is echt waardeloos!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.