Mama & Kind

Kids Talk | Zonbescherming voor kinderen

15 mei 2017

zonbescherming voor kinderen
Als het om kinderen en huidverzorging gaat dan ben ik hier redelijk voorzichtig mee en smeer ik niet snel iets op de huid van ons dochtertje. Dit komt niet alleen omdat ze een gevoelige huid heeft, maar ook omdat ik graag de ingrediënten doorneem en bepaalde ingrediënten liever vermijd. Eén van mijn favoriete merken omtrent zonbescherming voor kinderen is Ladival. Ik vertel je graag waarom èn mag een paar leuke pakketten met producten van dit merk weggeven.

zonbescherming voor kinderen
Het huidje van je kind is nog volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Je kindje speelt buiten, bij een vriendje of vriendinnetje en op het schoolplein en helaas wordt hierbij vaak vergeten om de kindjes in te smeren. De producten van Ladival voor kinderen zijn extreem watervast en bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, kleurstoffen of parfum maar er zijn wel verzorgende oliën en vitamine E aan toegevoegd voor wat extra verzorging en hydratatie. De producten beschermen niet alleen tegen UV-A en UV-B straling maar ook tegen IR-A (infrarood) straling en bieden zo een goede bescherming waardoor je je kindje met een gerust hart in de zon kan laten spelen.

De producten van Ladival moet je wel even goed schudden voor gebruik, maar smeren daarna prima uit. Even in laten trekken en je kindje kan weer even vooruit met lekker buiten spelen deze zomer. Het assortiment met zonbescherming voor kinderen van Ladival bestaat uit de volgende producten:

– Ladival voor kinderen zonnebrand spray SPSF 30 / SPF 50 200ml, €14,85
– Ladival voor kinderen zonnebrand melk SPF 30 / SPF 50+ 200ml, €13,97/€15,75
– Ladival voor kinderen zonnebrand crème voor het gezicht SPF 50+ 75ml, €8,75
– Ladival voor kinderen zonnebrand melk SPF 30 30ml, €2,10 (handig voor onderweg en dagjes uit!).

Voor elk verkocht product maakt Ladival €1,00 over naar KWF Kankerbestrijding. Daarnaast maakt Ladival zich ook dit jaar weer hard voor het belang van zonbescherming voor kinderen en biedt aan scholen het gratis Samen Smeren pakket aan met zonnebrandcrème, een lespakket en smeerdiploma’s voor de kindjes als ze elkaar helpen in te smeren. Ben je van een school of ken je een school die hier graag gebruik van wil maken dan kan het pakket aangevraagd worden via deze website.

zonbescherming voor kinderen

Winactie
Maak kans op één van de drie pakketten met Ladival zonbescherming voor kinderen. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious op Facebook volgt en het berichtje over dit artikel daar wil liken en/of delen :) Het huidje van je kind beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon is erg belangrijk, so spread the word!

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 21 mei 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 mei 2017 at 11:08

  Oooh, dat lijkt me super! Hier twee erg lichte blonde kinderen waarvan er eentje extreem snel verbrand. Zit in de lente vaak al ingrediënten door te nemen van de verschillende merken. Heb een paar keer Badger besteld maar deze blijft heel erg wit. En nu ze met vriendjes aan het zwembad zitten is dat echt niet cool meer ?
  Zou deze erg graag willen proberen!

 • Avatar van Saskia van der Heijden
  Reply Saskia van der Heijden 21 mei 2017 at 21:51

  Oohh wat super fijn dat ik nog even via een vriendin op je pagina terecht kwam!!
  Wat een handige blogs schrijf je en bedankt voor je recensie over Ladival.
  Heel graag waag ik een kans om deze producten te proberen voor mijn dochters die zo’n lastige huid hebben wat zonnebrand producten betreft. Van de meeste krijgen ze helaas uitslag…
  Hoop echter dat de uitslag deze keer goed uitvalt voor hen ;)
  Ga zo door, ik blijf je volgen hoor!!!
  Groetjes van Saskia van der Heijden

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 21 mei 2017 at 21:14

  Goede bescherming tegen de zon is zo belangrijk!
  Zeker voor kinderhuidjes.
  Maar eigenlijk voor iedereen.
  En ik kan het weten, want in onze familie komt helaas vrij veel huidkanker voor.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 mei 2017 at 20:08

  Ik maak heel graag kans voor onze kleine dame!

 • Avatar van kim krete
  Reply kim krete 21 mei 2017 at 20:01

  Zeker belangrijk, ik smeer mijn dochtertje van 7,5 maand oud met dit mooie weer goed in als we naar buiten gaan. Dit pakketje zou heel goed van pas komen, dan kan er meteen een tube standaard in de tas en een tube bij mee naar oma.

 • Avatar van Hanane Rebha
  Reply Hanane Rebha 21 mei 2017 at 19:56

  Wij gaan elk jaar naar Marokko naar het strand. Dit jaar gaan we door Marokko trekken. Veel zon en dan is een goede bescherming inderdaad heel belangrijk. ik hoop dat ik dit product mag proberen.

 • Avatar van Cindy Jerphanion
  Reply Cindy Jerphanion 21 mei 2017 at 19:54

  Fantastische! ? ❤
  trotse mama ben ik van 2 meisjes en kleine mannetje!?
  Die ik de beste bescherming van de zon wil bieden.
  Ik ken het merk verder niet.

  Ik zelf heb zonnen allergie! Ben zelf ook genoodzaakt om in te smeren !
  Dus zou ons gezin met 5 personen zo blij mee zijn . Zou dit dolgraag willen proberen! Please!!!!

 • Avatar van Arno
  Reply Arno 21 mei 2017 at 19:38

  Wij gaan binnenkort met onze meisjes(3 en q jaar) naar Florida. Erg veel smeren is het devies. Maar gezien de
  zeer lichte huid van mijn vrouw en de reeds aanwezige moedervlekken bij onze dochters zal er heel wat doorheen gaan. Wij staan te springen om goed beslagen op vakantie te gaan!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 21 mei 2017 at 19:36

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kinderen en vooral voor mijn jongste die bijna altijd uitslag en jeuk krijgt van alle zonnebrand, ik heb al bijna alles geprobeerd dus nu hoop ik dat hij dit product wel kan verdragen.

 • Avatar van Mandy Wagtmans
  Reply Mandy Wagtmans 21 mei 2017 at 19:22

  Ik kom enorm raag een kans wagen voor mijn twee zoontjes milow en mason het goeie weer begint nu echt te komen en heb nog steeds geen zonnenbrand creme in huis gehaald mijn zoontjes hebben een mild gevoelig huidje over dit merkje veel gelezen dus zou mega goed van pas komen! Ook op fb geliked en gedeeld openbaar ik ga hard duimen want zonnenbescherming is heel erg belangrijk vooral voor de kleintjes!

 • Avatar van Janneke van de Laar
  Reply Janneke van de Laar 21 mei 2017 at 19:07

  Mijn zoontjes van 5 en 6 jaar zijn het liefst de hele dag buiten! Maar de zon schijnt zo fel en is erg verraderlijk, insmeren is zo belangrijk! Goed insmeren, voldoende drinken en schaduwplekken creëeren zijn mijn prioriteiten voor de kids in de zomer. Met dit fijne pakket zijn wij goed voorbereid op de zonnige dagen die wij nog gaan krijgen ☀️

 • Avatar van Katinka van den Berg
  Reply Katinka van den Berg 21 mei 2017 at 19:03

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoontje Sem! Dit product klinkt perfect voor zijn gevoelige huidje. Ik heb de juiste zonbescherming voor hem helaas nog niet kunnen vinden, tot nu toe krijgt hij overal uitslag van :(

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 21 mei 2017 at 13:10

  mijn kleinkinderen moeten altijd goed smeren wanneer de zon schijnt, dus dit pakketje is zeker welkom

 • Avatar van brants
  Reply brants 21 mei 2017 at 13:08

  doe zeer graag mee voor de kleinkinderen

 • Avatar van Tamar
  Reply Tamar 20 mei 2017 at 22:34

  ik doe graag mee voor Emma, die helaas net als ik een hele gevoelige (witte) huid heeft, met veel sproeten.

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 20 mei 2017 at 19:21

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van froukje bruinsma
  Reply froukje bruinsma 19 mei 2017 at 08:55

  Vanaf het begin van de lente tot eind van de zomer blijf ik smeren. Onze kinderen (en ik zelf) zijn altijd mooi en lang bruin.
  Goede creme is belangrijk.

 • Avatar van anna
  Reply anna 19 mei 2017 at 08:20

  dit klinkt goed!
  ik heb 3 dochters en de oudste 2 smeren altijd goed, maar mopperen dat het plakt.
  ik ben dus altijd op zoek naar “gezonde” merken en niet plakkend of jeukt.
  heel benieuwd of deze niet “plakt en jeukt”.
  de jongste van 4 maanden smeren we er ook gelijk goed mee in!

 • Avatar van Rowan
  Reply Rowan 19 mei 2017 at 06:49

  Dat zou goed vn pas komen, ik werk als gastouder vanut huis en merk dat ouders toch vaak vergeten zonnebrand mee te geven, ik zorg altijd dat ik een goede zonnebrand heb staan en ben dan ieder jaar ook weer flink opzoek naar een geschikte creme voor iedere leeftijd. Deze zonnecreme hebben wij nog niet gehad maae voldoet wel aan wat ik belangrijk vind.

 • Avatar van Luana
  Reply Luana 19 mei 2017 at 00:52

  Ik ben begin augustus uitgerekend van ons eerste kindje. Eén van de eerste dingen op mijn verzorgingsproducten lijstje was dan ook zonnebescherming. Gewoon voor de zekerheid! Ik heb nu een SPF50 roller van het merk Hipp, maar na het lezen van jouw artikel ben ik erg benieuwd naar de producten van Ladival!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 18 mei 2017 at 20:50

  Ik doe graag mee voor de kinderen !!, erg goed voor de tere huid :)

  Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 18 mei 2017 at 19:40

  Zonebescherming vind ik erg belangrijk en stel ook aan het product hoge eisen. Ik vind dat bescherming tegen de zon vaak nog word onderschat. Mijn dochtertje is 4 jaar en is zodra de zon schijnt veel buiten. Daarom zou ik voor haar dit graag willen winnen en omdat ik ook nieuwsgierig ben hierna. Ik volgde je al op Fb en heb het bericht openbaar gedeeld.

 • Avatar van Dino Neutel
  Reply Dino Neutel 18 mei 2017 at 16:25

  Deze wil ik wel eens met mijn gezin gaan uitproberen.

 • Avatar van Willeke
  Reply Willeke 18 mei 2017 at 11:53

  Wat fijn voor mijn 8 kleinkinderen die zo vaak bij mij zijn! Alle 8 zijn onder de 7 jaar en er wordt flink gesmeerd en wat zou het dan heerlijk zijn om een goed merk te proberen en te weten dat ze goed beschermd zijn! Een fijne actie voor ouders en voor opa en oma!

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 18 mei 2017 at 10:44

  Ooit proefmonsters gebruikt. Echt zeer tevreden. Ook voor de gevoelige huid. Hier wordt gesmeerd. Van jong tot oud. Gaan vaak naar strand en zwembad. Wil ik graag winnen en zal goed gebruikt worden

 • Avatar van Sophia Grootjans
  Reply Sophia Grootjans 18 mei 2017 at 10:11

  Ik doe heel graag mee

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 17 mei 2017 at 23:19

  Vandaag voor het eerst de hele dag buiten geweest met onze jongste dochter. Je blijft smeren, en wilt toch het allerbeste voor je kind.

 • Avatar van lisanne bons
  Reply lisanne bons 17 mei 2017 at 22:46

  Heel graag. Met een eigen dochter, 3 plus-kinderen van mijn vriend en 4 oppaskinderen kan ik nooit genoeg zonnebrand hebben. Want we hebben de zwembadabonnementen weer in huis dus hopelijk maken we er veel gebruik van.

 • Avatar van Corinne de Graaf
  Reply Corinne de Graaf 17 mei 2017 at 21:47

  Ja ik doe graag mee.Wij gaan vaak naar het strand omdat wij er vlakbij wonen.Voor de kinderen is deze zonnebrand ideaal.

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 17 mei 2017 at 20:58

  Een fijne win actie waar ik graag aan meedoen.
  Want met deze fijne spullen kan ik goed en fijn zorgen voor mijn kleine zonnestraaltje die dan niet door de zon hoeft te verbranden.

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 17 mei 2017 at 18:56

  Dit is perfect want ee kinderen zijn nu het liefste buiten in de zon aan het spelen. Maar best wel gevaarlijk met hun dunne huidje! Ik doe graag mee aan uw Ladival, speciaal voor kinderen weggeefactie!

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 17 mei 2017 at 18:56

  Dit is perfect want ee kinderen zijn nu het liefste buiten in de zon aan het spelen. Maar best wel gevaarlijk met hun dunne huidje! Ik doe graag mee aan uw Ladival, speciaal voor kinderen weggeefactie!

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 17 mei 2017 at 18:48

  Leuke, handige, praktische en gezonde wijactie!

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 17 mei 2017 at 17:55

  Heel graag! Dat zou een goede aanvulling zijn op alle veilige producten voor de huid.

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 17 mei 2017 at 17:53

  M aak graag kans op dit pakket. Zonnebrandcreme is hier niet aan te slepen. Mijn zoontjes zijn graag buiten en met dit weer smeer ik ze voor het naar school gaan al in met zonnebrandcreme en krijgen ze elk een tube mee voor onder school of na school als ze bijv. naar het voetbalveldje gaan voetballen.
  Zo ook vandaag. Ging de jongste het bos in. En wie had er zonnebrandcreme bij zich.. juist die van mij…. Verder nog een paar kindjes maar dat was het. Dus mijn zoontje was zo lief om zijn creme te delen, dus de tube is nu al weer voor de helft leeg.
  Doe dus graag mee !!!

 • Avatar van Melissa Polfliet-de Jonge
  Reply Melissa Polfliet-de Jonge 17 mei 2017 at 17:52

  Ik ken het merk nog niet. Maar hier ook een kindje met een ontzettend gevoelig huidje. Mede omdat hij een ginger is hihi. Voorheen al verschillende merken geprobeerd maar hij krijgt bij de meeste altijd een allergische reactie. De laatste keer vision geprobeerd zonder de blauwe kleurstof en dit geen redelijk. Want als het echt warm is reageert zijn lichaam daar ook op. Dus soms is het ook de vraag waar de rode bultjes vandaan komen. Maar ik zou dit pakket wel heel erg graag willen uit proberen. En mocht hij toch een reactie krijgen dan zijn papa en mama er ook heel erg blij mee hihi. Want wij gebruiken zelf ook minimaal factor 30 liefst factor 50.

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 17 mei 2017 at 15:24

  Ik doe heel graag mee, dit vind ik een super fijn merk, zeker voor kids

 • Avatar van marieke
  Reply marieke 17 mei 2017 at 11:47

  Ik hoor de laatste tijd veel over het merk Ladival. En alleen maar positief eigenlijk. Er zou niet zo veel overbodige rotzooi in zitten. Dat is voor het gevoelige huidje van mijn dochter wel een pré. Waarom ik het nog niet zelf gekocht heb wet ik eigenlijk niet;) Maar winnen is altijd leuker!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 17 mei 2017 at 11:23

  Met drie blonde kids met blauwe ogen, die ook nog eens niet zo graag willen smeren, is het van belang dat er een middeltje is dat makkelijk en snel is aan te brengen, maar vooral goede bescherming biedt. Ik zou dit wel eens willen proberen en dan hoop ik op instemming van de kids ;-)

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 16 mei 2017 at 23:46

  Veilig met het gehele gezin de zon in deze zomer

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 16 mei 2017 at 23:08

  Met mijn lichte huidje moet ik echt goed smeren om niet te verbranden, dus ik moet er straks in september als we met onze kleine Benthe naar Spanje gaan aan denken om haar heeeeeeeel goed in te smeren! Je wil niet dat zo’n kleintje verbrand :(
  Ladival zonneproducten ken ik nog niet, maar ik vind het al positief dat ze meerdere producten voor kids hebben en ook factor 50(+)!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 16 mei 2017 at 21:38

  Zoooo belangrijk: goed smeren!
  Als ik bedenk hoe vaak ik als kind verbrand ben in Frankrijken aan zee. Onze ouders wisten gewoon niet beter…
  Ik doe dus mee voor mijn dochter (en mezelf: beter laat dan nooit)

 • Avatar van Linda Post
  Reply Linda Post 16 mei 2017 at 20:04

  Komt als geroepen! Mn dochtertje is nu 7 maand en ze maakt nu voor het eerst echt volop kennis met het zonnetje. Tenminste ik hoop dat het lekkere weer doorzet! Ik kon alleen niet vinden vanaf welke leeftijd dit is.. Inderdaad is smeren heeel belangrijk, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen toch ;)

 • Avatar van Natalie
  Reply Natalie 16 mei 2017 at 16:39

  Leuke actie!
  Graag doe ik mee voor mijn 2 meiden, waarvan 1 een hele lichte huid heeft en de ander bij 1 zonnestraal poepie bruin ziet ?
  Want insmeren doe ik ze ALTIJD! ??

  Groetjes Natalie

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 16 mei 2017 at 15:55

  Drie kids in da house en het zonnetje pikkelt al lekker, tijd om te smeren in dus :-)

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 16 mei 2017 at 15:21

  Niet zonder bescherming in de zon. Smeren. Groot en klein. Lavidal al eens geprobeerd zeer tevreden. Maak graag kans. 5 en 3 jaar en 6 maanden. 2 volwassenen. Nodig niet overbodig

 • Avatar van MarliesS
  Reply MarliesS 16 mei 2017 at 13:40

  een goede bescherming tegen de schadelijke uv-straling, daar kun je niet jong genoeg mee beginnen

 • Avatar van anja
  Reply anja 16 mei 2017 at 13:30

  ik doe graag mee om ook de kinderen op mijn werk goed te kunnen beschermen tegen de zon

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 16 mei 2017 at 12:56

  Met dochters met een gevoelige huid is dit pakket meer dan welkom met deze dagen en de komende zomer! Doe dus heel graag mee

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 16 mei 2017 at 12:04

  ken het merk niet, maar zou het graag testen voor mijn 3 kinderen.

 • Avatar van Irene Niec
  Reply Irene Niec 16 mei 2017 at 10:43

  Graag maak ik kans op deze fijne producten voor mijn kleinkinderen

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 16 mei 2017 at 10:15

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, die verbrand best snel met zijn lichte huid.

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 16 mei 2017 at 07:02

  ik doe mee voor mijn kleinkinderen

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 15 mei 2017 at 23:57

  Ik doe graag meevoor ons kleine meisje!

 • Avatar van Debbie S
  Reply Debbie S 15 mei 2017 at 23:54

  Ik doe graag mee, was hier van het weekend nog naar op zoek voor mijn zoontje.

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 15 mei 2017 at 23:04

  Dat zou niet verkeerd zijn voor mijn 3ling kleindochters

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 15 mei 2017 at 21:59

  Ik ben erg benieuwd naar deze zonnebrand!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 15 mei 2017 at 21:43

  Ik doe graag mee. Op FB hebt ik het bericht gedeeld en geliked met de naam: Mini On.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 15 mei 2017 at 21:41

  Goed beschermen tegen de zon vind ik erg belangrijk. Mijn zoontje en dochtertje hebben net als ik een lichte huid, zo’n pakket is dan zeker geen overbodige luxe. Doe graag mee want winnen is natuurlijk altijd leuker dan zelf te moeten kopen ;-)

 • Avatar van inge
  Reply inge 15 mei 2017 at 20:55

  Ik ga samen met mijn lieve grieten
  verantwoord van de zon genieten.
  door genoeg zonnebrandcrème op ons lijf te ‘gieten’.
  Met een Ladival zonnebrandpakket
  worden wij echt in het zonnetje gezet
  en beleven wij veel smeer- en zonpret!

 • Avatar van E. Langeveld
  Reply E. Langeveld 15 mei 2017 at 20:19

  Dat zou natuurlijk fantastisch zijn, altijd goed beschermd!

 • Avatar van Nathalie van t hof
  Reply Nathalie van t hof 15 mei 2017 at 20:18

  Ik zou deze graag willen testen voor mijn dochter. Mijn dochter heeft last van rode uitslag van zonnebrandcreme en graag zou ik deze testen.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 15 mei 2017 at 20:08

  Ik doe graag mee!! Wat een leuke actie!

 • Avatar van Linda Raaijmakers
  Reply Linda Raaijmakers 15 mei 2017 at 19:56

  Dit zou ideaal zijn voor onze tweeling Lucas & Eva :D Ik smeer ze altijd in zodra de zon schijnt, vooral omdat huidkanker hier in de familie zit.

 • Avatar van Bianca Karssenberg
  Reply Bianca Karssenberg 15 mei 2017 at 19:27

  Leuke actie en goed merk. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon van 2 met wie ik graag op stap ga en dan is smeren natuurlijk belangrijk!

 • Avatar van anja
  Reply anja 15 mei 2017 at 19:26

  super gaaf!, zou ook geweldig voor mij zijn verbrand ook te snel

 • Avatar van Vivian Pesch
  Reply Vivian Pesch 15 mei 2017 at 19:09

  Goede actie, een geweldig produkt voor de overgevoelige en allergische huidjes van onze kleintjes..ik doe mee!!

 • Avatar van Z. Kumru
  Reply Z. Kumru 15 mei 2017 at 17:26

  Ik doe graag mee!!

 • Avatar van Sofie Dekkers
  Reply Sofie Dekkers 15 mei 2017 at 17:06

  Wauw, leuk Desirée! Ik maak heel graag kans voor mijn drie kornuiten! <3

 • Avatar van maris
  Reply maris 15 mei 2017 at 16:51

  heel handig voor mn dochtertje van bijna 2…. vorig jaar kon ik haar nog in de schaduw zetten maar nu ze zo actief is, is dat bijna niet meer mogelijk. Dan is zon goeie zonnebrandcreme wel erg belangrijk! Ik doe graag mee

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 15 mei 2017 at 16:51

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Floor Bol
  Reply Floor Bol 15 mei 2017 at 16:41

  Zonnebrand is zo belangrijk! Met de aankomende zomer komt dit goed van pas!

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 15 mei 2017 at 15:16

  Ons kleine monstertje is een echt buitenspeelmeisje. In de modder, lekker spelen met water; het is haar niet snel vies genoeg (maar mij wel!). Met als resultaat dat ik haar regelmatig schoonboen, maar dan óók opnieuw moet insmeren, sneller dan dat dat normaliter zou moeten. Een flesje zonnebrandcreme gaat er bij ons thuis dan ook snel doorheen (ook omdat pa en ma stiekem ook gebruikmaken van dezelfde zonnebrandcreme als die van ons meisje). Ik maak dan ook heel graag kans op dit pakket, want smeren is echt super belangrijk!

 • Avatar van Elles aheiner
  Reply Elles aheiner 15 mei 2017 at 15:05

  Het is zo vreselijk belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Zeker de tere kinderhuid kan wel wat extra ( zon ) bescherming gebruiken. En omdat zonnenbrand ook niet eeuwig houdbaar is kan ik voor dit voorjaar wel nieuwe aanvulling gebruiken. Ik ken de zonproducten van Ladival nog niet maar wat ik ervan gelezen heb klinkt heel erg goed. Dus…ik doe heel graag mee en zou het geweldig vinden om straks goed uitgerust tegen de zon op pad te gaan met de kinderen.

 • Avatar van Maaike J. Diderique
  Reply Maaike J. Diderique 15 mei 2017 at 14:46

  Inderdaad, bescherming tegen de zon is heel belangrijk! Ik maak graag kans op dit pakket voor mijn dochtertje

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 15 mei 2017 at 14:22

  Ik doe heel graag mee! Zonnebrand kun je nooit genoeg hebben!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 mei 2017 at 14:11

  Ik kende dit merk helemaal niet! Wat goed dat je aandacht besteedt aan het belang van insmeren. Super! Helemaal omdat dit merk niet zoveel troep bevat en doet wat het moet doen.

  Ik doe mee aan de winactie. Kan ik mooi mijn kleine schatje insmeren als hij straks geboren is.
  Ik heb geen FB, dus zal onder je IG post een vriendin taggen met 2 kindjes, zij heeft ook wel oren naar dit merk, denk ik!

 • Avatar van Marjanne van den Blink
  Reply Marjanne van den Blink 15 mei 2017 at 13:38

  Hèt zonnebrandmiddel waat is goed kan gebruiken voor de chemobehandeling, kan ik toch lekker buiten zitten

 • Avatar van Wanda Berg
  Reply Wanda Berg 15 mei 2017 at 13:34

  Dat zouden we heel graag willen uitproberen, wij hebben een gevoelige huid en verbranden snel ;-( daarom vermijdt ik meestal de erge zon is de zomer omdat we al meerdere keren heel erg verbrandt zijn waag graag mijn kans en ga uiteraard heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen :-)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 15 mei 2017 at 13:12

  Ik wil mijn kinderen graag beschermen…. Ook tegen schadelijke zonnestralen!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 15 mei 2017 at 12:54

  Goed beschermd de zon in is natuurlijk altijd belangrijk en ook zeker nu de huidjes nog zo wit zijn. Ik ben benieuwd naar dit merk dus ik waag graag een kansje

 • Avatar van Cindy Jerphanion
  Reply Cindy Jerphanion 15 mei 2017 at 12:34

  FANTASTISCHE KEN HET MERK NIET! HEB ZONNEN ALLERGIE ! HEB 3 KINDEREN! Zou super tof zijn als bezorgde moeder om dit produit. Met ziel en zaligheid te proberen! Kans is mega klein hoop het echt!

 • Avatar van Lili Lindenaar
  Reply Lili Lindenaar 15 mei 2017 at 12:33

  Dit is volgens mij en superprodukt en aangezien de kids van mij licht geven als ze maar even in de zon zitten is dit de ideale oplossing… daarom doe ik heel graag mee aan deze actie… dus nu maar duimen dat t lukt voordat t echt mooi weer wordt ;)

 • Avatar van Francis
  Reply Francis 15 mei 2017 at 11:50

  Ik maak graag kans! Ben al een tijdje op zoek naar een mooi puur zonnebrand product zonder toevoegingen/parabenen etc.. voor mijn zoontje van 10 maand. Onmisbaar met het mooie weer!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 15 mei 2017 at 11:48

  Klinkt heel goed, ik kende het merk nog niet eerlijk gezegd. Uiteraard die ik graag mee en volgens mij volg ik je met m’n privé-account al op Facebook. Ik ga ffies checken.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 15 mei 2017 at 11:44

  Leuk artikel!
  Mijn kids 6 en 8 smeren wij vanaf jongs af aan in met verschillende producten. We kunnen nog geen favoriet benoemen. Misschien komt dat met dit pakket wel.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 15 mei 2017 at 11:37

  Kinderen al vroeg leren dat smeren er bij hoort , net als tanden poetsen. Ik doe (daaraan) mee

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 15 mei 2017 at 11:26

  Komt hier als geroepen met een vakantie naar zuid Frankrijk voor de boeg! Mijn zoontje heeft eczeem en reageert snel op zonnebrandcreme. Ik ken dit merk niet en zou het graag willen proberen!

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 15 mei 2017 at 11:26

  aan deze actie doe ik graag mee. Met de mooie dagen is de zon zo verraderlijk! even naar buiten, kan geen kwaad, dat hoor hoor ik vaak. Maar goede bescherming is echt wel nodig. Dus ja ik doe graag mee!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 15 mei 2017 at 11:23

  Ik doe heel graag mee, insmeren is zo belangrijk!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 15 mei 2017 at 11:11

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik vind het erg belangrijk dat mijn kinderen goed ingesmeerd zijn met goede zonnebrand.. Ik ben super benieuwd naar deze producten, het ziet er heel goed uit! Leuke winactie!

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 15 mei 2017 at 11:08

  Schitterend om een goede zonnen bescherming te hebben verbranden is erg pijnlijk.
  Dus zou ik deze zonnen crème graag willen proberen!

 • Avatar van Brit Weijers
  Reply Brit Weijers 15 mei 2017 at 11:02

  Mijn kleinzoon zou ik wel willen beschermen met deze spullen van Ladival, veel over gehoord maar nog nooit gebruikt.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 15 mei 2017 at 11:01

  Ik doe heel graag mee!! Altijd handig
  Facebook: An Na

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 15 mei 2017 at 10:51

  Erg graag voor mijn beide mannetjes met hun bleke huidje hebben ze zeker goede bescherming nodig tegen de zon

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 15 mei 2017 at 10:22

  Dit is wel een heel mooi pakketje voor het hele gezin. ? Mijn zoontje van 3 bescherm ik ook altijd goed tegen de zon. Ik ken het merk niet, dus ik zou het wel graag willen uitproberen.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 15 mei 2017 at 10:21

  laat de zomer maar komen met deze set kunnen we het aan

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 15 mei 2017 at 10:09

  Ladival is echt een heel fijn en vooral goed merk. Ik sla deze winactie zelf even over, maar wens iedereen veel succes x

 • Avatar van Vera Limpens
  Reply Vera Limpens 15 mei 2017 at 09:54

  Ik doe heel graag mee voor ons allemaal :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 15 mei 2017 at 09:38

  Oeh ik ken dit merk niet maar klinkt als een fijne bescherming voor kinderen

 • Avatar van Marijn kuiper
  Reply Marijn kuiper 15 mei 2017 at 09:37

  De ladivalkids heb ik nog nooit geprobeerd. Wel op vakantie eens de normale versie getest en ben in die week niet verbrand geweest dus ik ben over het merk al razend enthousiast! Voor Stijn zou ik wel graag de kinderversie ook willen proberen.

 • Avatar van Tamer katrien kudug
  Reply Tamer katrien kudug 15 mei 2017 at 09:20

  Ik waag graag een kansje voor mijn klein prinsesje ? ik gebruik meestal vichy producten maar deze zou ik toch eens graag testen ?

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 15 mei 2017 at 09:09

  Graag een kansje voor mijn lieve zoontje van 17 weken ?

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 15 mei 2017 at 09:06

  Ik doe graag mee voor Olivia en haar broertje die deze zomer verwacht wordt!! Ben heel benieuwd!

 • Avatar van Bonita smit
  Reply Bonita smit 15 mei 2017 at 09:03

  Klinkt als een fijn merk, ik had er nog nooit van gehoord. Vorig jaar heb ik de alom bekende blauwe fles gebruikt maar Liv heeft de laatste een wat gevoelig huidje gekregen. Ik zou graag dit merk testen met haar.

 • Avatar van Wieteke
  Reply Wieteke 15 mei 2017 at 09:02

  Ja heel graag voor mijn kleine man!!!

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 15 mei 2017 at 09:00

  Heel graag! De zonnebrand die ik in de kast heb staan is verouderd en moet dus vervangen worden.

 • Avatar van AnnaB
  Reply AnnaB 15 mei 2017 at 09:00

  Fijn voor mijn zoontje van bijna 1 jaar,ik wil hem deze zomer graag goed beschermen tegen de zon

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 mei 2017 at 08:51

  Leuke actie!
  Wat ziet dit er goed uit.
  Ik share dit wel maar sla deze winactie over en gun het een ander ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Estefany liebens
  Reply Estefany liebens 15 mei 2017 at 08:45

  Ohh wauw!! Ken deze merk niet.. zou het graag willen proberen, mijn dochter heeft een zeer gevoelig huidje, en reageert sterk op de zon ondanks dat ze half venezuelaans is heeft ze een erg wit huidje.. en kan ze niet zo goed tegen de zon…
  Heb meerder producten geprobeerd en niets helpt tegen de uitslag die ze meestal weer in de avond krijgt… dus nu smeer ik haar maar in met zonnebrand creme die ik haal bij de apotheek, en in de avond goed douchen en weer de creme voor haar huid vet te houden. (Op doktersrecept) het is voor haar niet leuk, en krijgt vaak enorne jeuk!! Ik hoop dat dit product helpt..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.