Mama & Kind

Kids Talk | Zonbescherming voor kinderen

15 mei 2017

zonbescherming voor kinderen 1 - Kids Talk | Zonbescherming voor kinderen
Als het om kinderen en huidverzorging gaat dan ben ik hier redelijk voorzichtig mee en smeer ik niet snel iets op de huid van ons dochtertje. Dit komt niet alleen omdat ze een gevoelige huid heeft, maar ook omdat ik graag de ingrediënten doorneem en bepaalde ingrediënten liever vermijd. Eén van mijn favoriete merken omtrent zonbescherming voor kinderen is Ladival. Ik vertel je graag waarom èn mag een paar leuke pakketten met producten van dit merk weggeven.

zonbescherming voor kinderen 2 - Kids Talk | Zonbescherming voor kinderen
Het huidje van je kind is nog volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Je kindje speelt buiten, bij een vriendje of vriendinnetje en op het schoolplein en helaas wordt hierbij vaak vergeten om de kindjes in te smeren. De producten van Ladival voor kinderen zijn extreem watervast en bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, kleurstoffen of parfum maar er zijn wel verzorgende oliën en vitamine E aan toegevoegd voor wat extra verzorging en hydratatie. De producten beschermen niet alleen tegen UV-A en UV-B straling maar ook tegen IR-A (infrarood) straling en bieden zo een goede bescherming waardoor je je kindje met een gerust hart in de zon kan laten spelen.

De producten van Ladival moet je wel even goed schudden voor gebruik, maar smeren daarna prima uit. Even in laten trekken en je kindje kan weer even vooruit met lekker buiten spelen deze zomer. Het assortiment met zonbescherming voor kinderen van Ladival bestaat uit de volgende producten:

– Ladival voor kinderen zonnebrand spray SPSF 30 / SPF 50 200ml, €14,85
– Ladival voor kinderen zonnebrand melk SPF 30 / SPF 50+ 200ml, €13,97/€15,75
– Ladival voor kinderen zonnebrand crème voor het gezicht SPF 50+ 75ml, €8,75
– Ladival voor kinderen zonnebrand melk SPF 30 30ml, €2,10 (handig voor onderweg en dagjes uit!).

Voor elk verkocht product maakt Ladival €1,00 over naar KWF Kankerbestrijding. Daarnaast maakt Ladival zich ook dit jaar weer hard voor het belang van zonbescherming voor kinderen en biedt aan scholen het gratis Samen Smeren pakket aan met zonnebrandcrème, een lespakket en smeerdiploma’s voor de kindjes als ze elkaar helpen in te smeren. Ben je van een school of ken je een school die hier graag gebruik van wil maken dan kan het pakket aangevraagd worden via deze website.

zonbescherming voor kinderen 3 - Kids Talk | Zonbescherming voor kinderen

Winactie
Maak kans op één van de drie pakketten met Ladival zonbescherming voor kinderen. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious op Facebook volgt en het berichtje over dit artikel daar wil liken en/of delen :) Het huidje van je kind beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon is erg belangrijk, so spread the word!

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 21 mei 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 mei 2017 at 11:08

  Oooh, dat lijkt me super! Hier twee erg lichte blonde kinderen waarvan er eentje extreem snel verbrand. Zit in de lente vaak al ingrediënten door te nemen van de verschillende merken. Heb een paar keer Badger besteld maar deze blijft heel erg wit. En nu ze met vriendjes aan het zwembad zitten is dat echt niet cool meer ?
  Zou deze erg graag willen proberen!

 • Avatar van Saskia van der Heijden
  Reply Saskia van der Heijden 21 mei 2017 at 21:51

  Oohh wat super fijn dat ik nog even via een vriendin op je pagina terecht kwam!!
  Wat een handige blogs schrijf je en bedankt voor je recensie over Ladival.
  Heel graag waag ik een kans om deze producten te proberen voor mijn dochters die zo’n lastige huid hebben wat zonnebrand producten betreft. Van de meeste krijgen ze helaas uitslag…
  Hoop echter dat de uitslag deze keer goed uitvalt voor hen ;)
  Ga zo door, ik blijf je volgen hoor!!!
  Groetjes van Saskia van der Heijden

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 21 mei 2017 at 21:14

  Goede bescherming tegen de zon is zo belangrijk!
  Zeker voor kinderhuidjes.
  Maar eigenlijk voor iedereen.
  En ik kan het weten, want in onze familie komt helaas vrij veel huidkanker voor.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 mei 2017 at 20:08

  Ik maak heel graag kans voor onze kleine dame!

 • Avatar van kim krete
  Reply kim krete 21 mei 2017 at 20:01

  Zeker belangrijk, ik smeer mijn dochtertje van 7,5 maand oud met dit mooie weer goed in als we naar buiten gaan. Dit pakketje zou heel goed van pas komen, dan kan er meteen een tube standaard in de tas en een tube bij mee naar oma.

 • Avatar van Hanane Rebha
  Reply Hanane Rebha 21 mei 2017 at 19:56

  Wij gaan elk jaar naar Marokko naar het strand. Dit jaar gaan we door Marokko trekken. Veel zon en dan is een goede bescherming inderdaad heel belangrijk. ik hoop dat ik dit product mag proberen.

 • Avatar van Cindy Jerphanion
  Reply Cindy Jerphanion 21 mei 2017 at 19:54

  Fantastische! ? ❤
  trotse mama ben ik van 2 meisjes en kleine mannetje!?
  Die ik de beste bescherming van de zon wil bieden.
  Ik ken het merk verder niet.

  Ik zelf heb zonnen allergie! Ben zelf ook genoodzaakt om in te smeren !
  Dus zou ons gezin met 5 personen zo blij mee zijn . Zou dit dolgraag willen proberen! Please!!!!

 • Avatar van Arno
  Reply Arno 21 mei 2017 at 19:38

  Wij gaan binnenkort met onze meisjes(3 en q jaar) naar Florida. Erg veel smeren is het devies. Maar gezien de
  zeer lichte huid van mijn vrouw en de reeds aanwezige moedervlekken bij onze dochters zal er heel wat doorheen gaan. Wij staan te springen om goed beslagen op vakantie te gaan!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 21 mei 2017 at 19:36

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kinderen en vooral voor mijn jongste die bijna altijd uitslag en jeuk krijgt van alle zonnebrand, ik heb al bijna alles geprobeerd dus nu hoop ik dat hij dit product wel kan verdragen.

 • Avatar van Mandy Wagtmans
  Reply Mandy Wagtmans 21 mei 2017 at 19:22

  Ik kom enorm raag een kans wagen voor mijn twee zoontjes milow en mason het goeie weer begint nu echt te komen en heb nog steeds geen zonnenbrand creme in huis gehaald mijn zoontjes hebben een mild gevoelig huidje over dit merkje veel gelezen dus zou mega goed van pas komen! Ook op fb geliked en gedeeld openbaar ik ga hard duimen want zonnenbescherming is heel erg belangrijk vooral voor de kleintjes!

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
petit jolie nourishing cream
Kids Talk | Petit & Jolie nourishing cream

Onze dochter Shae heeft een redelijk droog huidje die al snel op bepaalde stoffen reageert met wat ruwe bultjes en...

Sluiten