Beauty

Skincare | Babor Cleansing Brush

16 juni 2017

babor cleansing brush
Alhoewel de hele hype van de elektrische gezichtsreinigers toch wel een beetje voorbij aan het gaan is, blijven de artikelen die ik over de verschillende varianten heb geschreven het goed doen in de statistieken. Daarnaast krijg ik regelmatig de vraag of ik wellicht een suggestie heb voor een betaalbare variant van zo’n apparaat, aangezien de meeste toch redelijk prijzig zijn. Vandaag laat ik de nieuwe Babor Cleansing Brush aan je zien die niet alleen heel fijn werkt maar ook nog eens betaalbaar is. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn mening over dit product.

babor cleansing brush
Het gebruik van een apparaat als deze heeft meerdere voordelen; niet alleen reinigt het je gezicht dieper en beter dan je met de hand kan, ook geeft het je gezicht een subtiele massage waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt, het helpt om dode huidcellen te verwijderen èn maakt je huid gladder, zachter en egaler. En persoonlijk merk ik ook dat serums en crèmes hierna zuiniger in gebruik zijn en sneller/beter worden opgenomen door de huid. Een win-win-win situatie dus eigenlijk.

De Babor Cleansing Brush is er eentje met een siliconen kop, wat als voordeel heeft dat deze hygiënischer is, dat de haartjes en het gehele kopje flexibeler zijn en zo gemakkelijker bij moeilijk bereikbare plekjes komen èn niet vervangen hoeft te worden waardoor je daar ook nog eens geld op bespaart. Verder ligt hij lekker compact en goed in de hand en wordt hij geleverd met een handige houder.

babor cleansing brush

Dat de kop van dit apparaat met zo’n 12.000 microvibraties per minuut trilt is wel iets waar je wellicht even aan moet wennen, want het zorgt zeker de eerste paar keer voor een kriebelend gevoel. Doordat de kop verder niet draait of beweegt wordt er niet aan de huid getrokken. Let er wel op dat je echt het apparaat het werk laat doen en niet duwt tijdens het gebruik. Gewoon je huid vochtig maken, wat reinigingsproduct aanbrengen en vervolgens ongeveer een minuutje zachte ronddraaiende bewegingen maken met je hand. Daarna spoel je de borstelkop goed af, spoel je je huid af en dep je deze droog. Klaar!

Deze Babor Cleansing Brush werkt op een batterij en is compleet waterproof waardoor je hem ook onder de douche kan gebruiken. Mocht ik één nadeeltje moeten noemen dan is het dat er geen timerfunctie aangeeft die trilt na zoveel secondes en hij gaat ook niet automatisch uit. Gewoon even meetellen met elk gedeelte van je gezicht of op de klok kijken om de tijd een beetje bij te houden.

babor cleansing brush

De Babor Cleansing Brush is los verkrijgbaar voor €39,50 maar is ook tijdelijk in een limited edition cadeauverpakking verkrijgbaar voor €60,00 inclusief Cleansing Foam (200ml) en Rose Toning Essence (200ml). Babor is onder andere verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel en bij verschillende salons.

Gebruik jij wel eens een elektrisch apparaat als gadget om je huid te reinigen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van gerrie
  Reply gerrie 17 juni 2017 at 08:51

  Ik heb hem nog nooit gebruikt. maar ik denk dat dat wel lekker en makkelijk is in gebruik

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 16 juni 2017 at 20:35

  Dit is een heerlijk merk! Ik heb 1 borstel en ik vergeet het soms. Deze ziet er zeer sjiek uit, lijken mij ook heerlijke producten.

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 16 juni 2017 at 12:27

  Hij ziet er mooi en functioneel uit moet ik zeggen. Ik gebruik ook regelmatig een reinigingsborstel en kan niet meer zonder. Het zit echt vast in m’n wekelijkse diepe reiniging.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 16 juni 2017 at 10:35

  Nog nooit een electrisch apparaat gebruikt. Maar deze lijkt me erg fijn. Een ook prettig. Betaalbaar!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 16 juni 2017 at 09:21

  Ik heb deze set van Babor ook uitgebreid getest en gereviewed en ik moet zeggen dat ik er ook erg over ben te spreken!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 juni 2017 at 07:07

  Ik gebruik ook een gezichtsreinigingsborstel. Deze van Babor klinkt fijn, ik heb er al een aantal fijne reviews over gelezen. Ik vind de vormgeving ook mooi. Zelf heb ik namelijk de Philips Visapure en daar denken mensen vaak toch bij dat het iets anders is hahaha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 juni 2017 at 06:38

  Dit mooi en het lijkt me erg fijn om ermee de huid van het gezicht te kunnen reinigen.
  Ik gebruik gewoon simpel wat wattenschijfjes en en reinigingsproduct.
  Zo een brush zou veel beter zijn omdat het dus veel grondiger de huid zou reinigen.
  Ik ben er nu wel zeer benieuwd naar….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.