Beauty Media

Nieuwe boeken voor beautyliefhebbers

29 juni 2017

beautyliefhebbers boeken
Hou jij ervan om de keuken in te duiken om je eigen beautyproducten te maken? Of zou je graag meer willen leren over de huid en wil je je huid mooi(er) laten verouderen? Clean Beauty en Masterplan Huid & Haar zijn twee nieuwe boeken voor beautyliefhebbers en zijn gericht op natuurlijke schoonheidsverzorging. Ik vertel je er graag meer over!

beautyliefhebbers boeken
Zoals je wellicht wel weet vind ik het heel erg leuk om mijn eigen beautyproducten te maken en er hebben dan ook al meerdere Beauty DIY’s online gestaan met hoe je onder andere je eigen peel off masker of scrub & masker in één kan maken, een whitening tandpasta of zelfs je eigen voetscrub en voetencrème. Lekker aan de slag in de keuken, weten welke ingrediënten ergens in zitten en mooie resultaten behalen zonder dure producten aan te hoeven schaffen.. Love it!

Als jij ook graag je eigen schoonheidsproducten maakt dan zou je Clean Beauty zeker in huis moeten halen. Het boek zit vol met recepten voor je gezicht, lichaam en haar en ook voor veel kwaaltjes zijn er gemakkelijke maar doeltreffende recepten meegenomen.

Clean Beauty door Dominika Minarovic en Elsie Rutterford is uitgegeven door uitgeverij Nieuw Amsterdam, ISBN 9789046822425, telt 223 pagina’s en is verkrijgbaar voor €14,99 via onder andere Bol.com.

beautyliefhebbers boeken beautyliefhebbers boeken
En dan hebben we Masterplan Huid & Haar. Een samenwerking van verschillende journalisten en artsen die zijn gespecialiseerd in gezondheid en beauty. Het boek leest een beetje als een magazine, maar dan volledig gericht op interessante en informatieve weetjes, tips en tricks op het gebied van huidverzorging en vooral hoe je mooi(er) kan verouderen.

Vooral het stappenplan naar een stralende huid en mooi haar waarin ook de hormonen uitvoerig voorbij komen vond ik heel interessant om te lezen. En verder is het natuurlijk altijd leuk om bepaalde hardnekkige beautymythes ontkracht te zien worden en zelfs wat tegendraadse adviezen over te lezen. Er worden redelijk wat vaktermen in gebruikt maar gelukkig zit er achterin het boek een handige verklarende woordenlijst en tenslotte zitten er ook nog enkele recepten in die niet alleen lekker zijn maar ook gezond zijn voor je huid en haar. Al met al een heel interessant en informatief boek.

Masterplan Huid & Haar is uitgegeven door Life Unlimited Media, ISBN 9789492530028, telt 152 pagina’s en is verkrijgbaar voor €20,00 via onder andere Bol.com.

Ben jij ook zo’n sucker voor beautyboeken?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 29 juni 2017 at 20:01

  Leuk! Die komen op mijn whislist.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 29 juni 2017 at 17:53

  Beide zijn mooie boeken.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 juni 2017 at 11:38

  Masterplan huid & haar lijkt mij wel een heel leuk boek voor in de vakantie.
  Een boek moet het liefste een beetje leerzaam zijn, maar tijdens de vakantie wil ik ook niet te zware kost dus dit klinkt ideaal.
  Leuk ook dat het beetje in magazine style is geschreven.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 juni 2017 at 10:23

  Wateen prachtige boeken!
  Ben zo benieuwd naar het boek Clean Beauty.

  Xoxo

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 29 juni 2017 at 10:16

  Deze boeken zien er mooi uit zeg! Ik heb eigenlijk geen beautyboeken, maar het lijkt me wel heel interessant. Ook mooi als cadeautje!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 29 juni 2017 at 09:47

  Ah ze lijken mij beide heel erg interessant!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 juni 2017 at 07:27

  Vooral het boek Clean Beauty vind ik interessant.. daar ga ik eens naar kijken :-)!

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 29 juni 2017 at 06:57

  Clean Beauty lijkt mij wel een leuk boek!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.