Fashion

Outfit of the day | Casual businesslook

11 juni 2017

outfit of the day belloya 4 - Outfit of the day | Casual businesslook
Vond ik het vorige week nog leuk om echt even uit m’n comfortzone te stappen en qua stijl iets anders dan anders te proberen, heb ik vandaag een look voor je die helemaal ‘mij’ is. Netjes, vrouwelijk, comfortabel en een tikkeltje sportief! Echt een outfit die voor veel gelegenheden geschikt is en waar ik me heerlijk in voel. Ook helemaal ‘mij’: ik liet m’n haar toch weer korter knippen ^^ Kan jouw garderobe trouwens wel een update gebruiken, lees dan zeker verder voor de winactie onderaan het artikel.

outfit of the day belloya 5 - Outfit of the day | Casual businesslookoutfit of the day belloya 3 - Outfit of the day | Casual businesslook
Ik mocht van Belloya enkele mooie items uitzoeken en ik wist al gelijk waar ik voor zou gaan. Ik koos voor de langere zalmroze blazer in een heerlijke ongevoerde variant waardoor hij ook voor de lente en zomer geschikt is als tussenjas. Door het openvallende model met driekwartmouw oogt hij niet te stijfjes. Als broek draag ik de nieuwste pantalon in travel kwaliteit van Belloya. Hij oogt dus echt als een nette broek, maar zit zo soepel en comfortabel als een joggingbroek en is zo goed als kreukvrij. Perfect dus ook voor op reis en voor al die dagen dat je naar een pyjamadagje verlangt maar je je toch aan moet kleden ;) Deze broek is verkrijgbaar in zwart en heel donkerblauw.

Belloya is een real size kledingmerk in de maten 0 (42) tot en met 6 (54). Het merk heeft snel wisselende collecties en een heerlijk uitgebreid aanbod in een mooie kwaliteit. Je kan een deel van de collectie via hun eigen webwinkel aanschaffen, maar het merk is ook via bijvoorbeeld Wehkamp te bestellen.

outfit of the day belloya 1 - Outfit of the day | Casual businesslookoutfit of the day belloya 2 - Outfit of the day | Casual businesslookoutfit of the day belloya 7 - Outfit of the day | Casual businesslook

Verder draag ik een grijs t-shirtje met v-hals van H&M Plus Sizes en mijn nieuwste sneakerliefde: de witte Reebok Classics die ik van Paul kreeg voor Moederdag een paar weken geleden ♥ En natuurlijk wilde ons meisje ook even op een paar foto’s. Te schattig, al zeg ik het zelf!

Natuurlijk vind je Belloya, Miss Etam, H&M en nog véél meer toffe plussize kledingmerken in dit handige overzicht. Durf dan nog maar eens te zeggen dat er geen leuke kleding verkrijgbaar is als je een maat(je) meer hebt ;)

Winactie
Wil jij zo’n heerlijke pantalon zoals ik aanheb in bovenstaande outfit of the day winnen? Ik mag maar liefst twee dames blij maken met deze broek in een kleur naar keuze (zwart of donkerblauw). Meedoen is simpel: laat een reactie achter onder dit artikel in welke stijl je wel eens een outfit of the day online zou willen zien. Meedoen kan tot en met zondag 18 juni 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 18 juni 2017 at 20:50

  Super leuke actie! Zo’n broek lijkt me heerlijk!
  Ik zou graag wat langere rokken of jurken willen zien voor een maatje meer, waarin je er toch goed uit ziet

 • Avatar van Annabel
  Reply Annabel 18 juni 2017 at 20:40

  Wat staat het tof bij elkaar! Haha ik koop meestal ‘setjes’ omdat combineren soms zo moeilijk is! Voor deze dagen – echte zomerse dagen – vind ik het moeilijker om te kiezen wat ik draag. Thuis kom ik er nog wel uit ? Maar voor een feestje? Ik ben meer van de broeken dan jurkjes, daar voel ik me prettiger in en vind ik ook handig als ons dametje van 3 mee gaat!

  Dus graag een feestelijke zomerse outfit die ook handig te dragen is ☺️

 • Avatar van Sascha van den Bovenkamp
  Reply Sascha van den Bovenkamp 18 juni 2017 at 19:44

  Super leuke outfit! Een dergelijke blazer heb ik al in precies dezelfde kleur dus zou het helemaal leuk vinden om de pantalon te winnen zodat ik hem ook zo chique maar toch casual kan stijlen! De broek ziet er echt geweldig mooi uit:) ik zou in outfit of the day wel een leuke look willen zien voor als je een bedrijfsuitje hebt. Je weet vaak niet wat je gaat doen, dus wat trek je dan in hemelsnaam aan!? Het duurt vaak heel de dag, dus wil je comfy gekleed maar aan de andere kant wil je ook netjes en representatief te voorschijn komen. Hopelijk heb jij hier nog wat goede stylingtips. Nu fingers crossed ?

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
stoere papa
Vaderdag musthaves voor stoere papa’s

Nog even en het is Vaderdag en alhoewel ik er helemaal geen commerciële dag voor nodig heb, blijf ik het...

Sluiten