Fashion

Outfit of the day | Casual businesslook

11 juni 2017

belloya
Vond ik het vorige week nog leuk om echt even uit m’n comfortzone te stappen en qua stijl iets anders dan anders te proberen, heb ik vandaag een look voor je die helemaal ‘mij’ is. Netjes, vrouwelijk, comfortabel en een tikkeltje sportief! Echt een outfit die voor veel gelegenheden geschikt is en waar ik me heerlijk in voel. Ook helemaal ‘mij’: ik liet m’n haar toch weer korter knippen ^^ Kan jouw garderobe trouwens wel een update gebruiken, lees dan zeker verder voor de winactie onderaan het artikel.

belloya belloya
Ik mocht van Belloya enkele mooie items uitzoeken en ik wist al gelijk waar ik voor zou gaan. Ik koos voor de langere zalmroze blazer in een heerlijke ongevoerde variant waardoor hij ook voor de lente en zomer geschikt is als tussenjas. Door het openvallende model met driekwartmouw oogt hij niet te stijfjes. Als broek draag ik de nieuwste pantalon in travel kwaliteit van Belloya. Hij oogt dus echt als een nette broek, maar zit zo soepel en comfortabel als een joggingbroek en is zo goed als kreukvrij. Perfect dus ook voor op reis en voor al die dagen dat je naar een pyjamadagje verlangt maar je je toch aan moet kleden ;) Deze broek is verkrijgbaar in zwart en heel donkerblauw.

Belloya is een real size kledingmerk in de maten 0 (42) tot en met 6 (54). Het merk heeft snel wisselende collecties en een heerlijk uitgebreid aanbod in een mooie kwaliteit. Je kan een deel van de collectie via hun eigen webwinkel aanschaffen, maar het merk is ook via bijvoorbeeld Wehkamp te bestellen.

belloya belloya belloya

Verder draag ik een grijs t-shirtje met v-hals van H&M Plus Sizes en mijn nieuwste sneakerliefde: de witte Reebok Classics die ik van Paul kreeg voor Moederdag een paar weken geleden ♥ En natuurlijk wilde ons meisje ook even op een paar foto’s. Te schattig, al zeg ik het zelf!

Natuurlijk vind je Belloya, Miss Etam, H&M en nog véél meer toffe plussize kledingmerken in dit handige overzicht. Durf dan nog maar eens te zeggen dat er geen leuke kleding verkrijgbaar is als je een maat(je) meer hebt ;)

Winactie
Wil jij zo’n heerlijke pantalon zoals ik aanheb in bovenstaande outfit of the day winnen? Ik mag maar liefst twee dames blij maken met deze broek in een kleur naar keuze (zwart of donkerblauw). Meedoen is simpel: laat een reactie achter onder dit artikel in welke stijl je wel eens een outfit of the day online zou willen zien. Meedoen kan tot en met zondag 18 juni 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 18 juni 2017 at 20:50

  Super leuke actie! Zo’n broek lijkt me heerlijk!
  Ik zou graag wat langere rokken of jurken willen zien voor een maatje meer, waarin je er toch goed uit ziet

 • Avatar van Annabel
  Reply Annabel 18 juni 2017 at 20:40

  Wat staat het tof bij elkaar! Haha ik koop meestal ‘setjes’ omdat combineren soms zo moeilijk is! Voor deze dagen – echte zomerse dagen – vind ik het moeilijker om te kiezen wat ik draag. Thuis kom ik er nog wel uit ? Maar voor een feestje? Ik ben meer van de broeken dan jurkjes, daar voel ik me prettiger in en vind ik ook handig als ons dametje van 3 mee gaat!

  Dus graag een feestelijke zomerse outfit die ook handig te dragen is ☺️

 • Avatar van Sascha van den Bovenkamp
  Reply Sascha van den Bovenkamp 18 juni 2017 at 19:44

  Super leuke outfit! Een dergelijke blazer heb ik al in precies dezelfde kleur dus zou het helemaal leuk vinden om de pantalon te winnen zodat ik hem ook zo chique maar toch casual kan stijlen! De broek ziet er echt geweldig mooi uit:) ik zou in outfit of the day wel een leuke look willen zien voor als je een bedrijfsuitje hebt. Je weet vaak niet wat je gaat doen, dus wat trek je dan in hemelsnaam aan!? Het duurt vaak heel de dag, dus wil je comfy gekleed maar aan de andere kant wil je ook netjes en representatief te voorschijn komen. Hopelijk heb jij hier nog wat goede stylingtips. Nu fingers crossed ?

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 17 juni 2017 at 16:19

  Ik doe graag mee, wat een mooi model broek.
  Ik zou nog graag willen zien dunnen spijkerbroeken, van dun stof.

  Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 16 juni 2017 at 22:42

  Misschien wel out of your comfortzone maar ik zou graag een maxi skirt in een outfit of the day terugzien. Ik ben benieuwd! :)

 • Avatar van Sophia Grootjans
  Reply Sophia Grootjans 16 juni 2017 at 13:22

  Ik doe graag mee voor een zwarte broek in maat 42

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 16 juni 2017 at 10:20

  Ik heb jaren lang alleen maar zwart gedragen en nu al zeker 3 jaar niks zwarts meer in de kast hangen. Dus een mooie zwarte broek maat 0 zou geweldig zijn!

 • Avatar van lisanne bons
  Reply lisanne bons 16 juni 2017 at 10:16

  Het blijft toch lastig met een maatje meer. Je kiest toch snel voor zwart, leggings met een tuniek. Ik heb ook echt moeite met broeken. Terwijl ik het op de fiets vaak toch wel prettig vind om een broek te dragen. Doe dus graag mee maat 46. Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit welke kleur. Beide zijn erg welkom

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 16 juni 2017 at 00:50

  Ik zou heel graag een leuke jurk outfit willen zien, zomers maar toch netjes.
  Zo’n mooie broek kan ik ook goed gebruiken. Ik draag veel te veel zwart dus de donker blauwe zou zeer welkom zijn :) Maat 52 graag

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 16 juni 2017 at 00:50

  Ik zou heel graag een leuke jurk outfit willen zien, zomers maar toch netjes.
  Zo’n mooie broek kan ik ook goed gebruiken. Ik draag veel te veel zwart dus de donker blauwe zou zeer welkom zijn :) Maat 52 graag

 • Avatar van Marja ten Pas
  Reply Marja ten Pas 16 juni 2017 at 00:08

  Ik ga voor de zwarte, echt heel mooi. Zelf ben ik meestal meer een rock/alternatief type

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 15 juni 2017 at 20:23

  Donkerblauw maat 52
  Ik zou je wel eens heel graag in een mooie rode ! jurk willen zien want dat blijkt beter af te kleden dan zwart !
  Ik sta op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  pinterest onder DinyG

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 15 juni 2017 at 10:32

  Wat een leuke actie!
  En wat ik graag zou willen zien…..een mooi, comfortabel en stoer outfit die geschikt is voor een concert. Ik ben altijd aan het zoeken in mijn kast om een praktisch maar ook stoer outfit te bedenken als ik weer eens naar een concert ga.
  Als ik win zou ik graag de zwarte broek willen hebben. Denk dat deze mij weleens geluk kan brengen tijdens mijn sollicitaties ?

 • Avatar van henriette
  Reply henriette 15 juni 2017 at 10:29

  gelukkig is er tegenwoordig genoeg kledingkeus voor de dames met een maatje meer,waar ik ook onder val.
  Je zou me erg blij maken met de donkerblauwe broek in maat 44.gr.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 14 juni 2017 at 23:34

  Graag zou ik kans maken op de pantalon in travel kwaliteit van Belloya in het donkerblauw

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 14 juni 2017 at 17:55

  Graag zou ik de pantalon in travel kwaliteit van Belloya willen hebben ik het donkerblauw.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 14 juni 2017 at 16:59

  Leuke winactie! Ik doe graag mee.. Ik zou wel vintage als outfit of the day willen zien :)

 • Avatar van El
  Reply El 14 juni 2017 at 15:24

  Beste Desiree, Leuk deze actie!! Ik zou je wel een mooie strand outfit willen zien. Luchtig jurkje of dergelijke. Ik zou heel graag deze heerlijke pantalon in zwart willen winnen. Hij staat erg mooi.

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 14 juni 2017 at 14:08

  casual, van die heerlijke slobberkleding dagen, waarop je alleen maar comfy kleding aan wil die er ook nog eens leuk uit ziet!

  En ja, ik zou graag kans willen maken op de blauwe broek in maat 40 :-D

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 14 juni 2017 at 12:52

  De zwarte broek winnen, lijkt me super. De foto maakt me hebberig.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 14 juni 2017 at 11:38

  Wauw, Desiree, wat zie jij er ontzettend goed uit! Volgens mij ben je al flink wat kilo’s kwijt? Top!

  Ik zou graag een strand-outfit willen zien van jou. Dus geen badpak/bikini, maar gewoon voor wanneer je lekker uit gaat waaien/wandelen.

  Ik doe graag mee voor de zwarte broek.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 14 juni 2017 at 05:10

  In die broek zou ik willen wonen! Lijkt me heerlijk zitten en kleedt mooi slank af :-)

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 13 juni 2017 at 21:17

  The romance style.. zachte kleuren en bloem printjes. of juist ivoorkleur en uitlopend. Ik doe mee graag mee voor de donkerblauwe kleur en deze outfit staat je mooi!!

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 13 juni 2017 at 18:57

  als ik win ga ik voor de blauwe broek

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 13 juni 2017 at 18:04

  Ik doe niet mee aan de winactie, ik draag namelijk geen broeken. Maar wat zie je er mooi uit zeg. En wat is Shae al groot, al een echt dametje!
  Liefs

 • Avatar van Will
  Reply Will 13 juni 2017 at 17:33

  Wow, de donkerblauwe is heel mooi.
  Ik doe graag mee
  Ik zou graag een outfit zien in de vlotte marinelook.
  Ik draag graag donkerblauw gestreepte truien of T-shirts met een mooie witte of blauwe denim broek, enz.
  Maar natuurlijk ga ik nu voor deze mooie donkerblauwe.
  Ik volg je op Bloglovin.

 • Avatar van Nathalie Karlovic
  Reply Nathalie Karlovic 13 juni 2017 at 15:22

  Een outfit of the day in bohémian style zou te gek zijn! Net zoals deze mooie broek. Die maten zijn geweldig, kan ik eindelijk zeggen dat ik size 0 heb! In het zwart staat hij bij alles. ❤

 • Avatar van Anne Dierselhuis
  Reply Anne Dierselhuis 13 juni 2017 at 14:58

  Wauw, staat je goed, deze outfit!!
  Een keer wat anders aan mijn kont dan een spijkerbroek zou ik wel willen… en dan zo’n gave broek, ik ben verkocht

 • Avatar van Viv
  Reply Viv 13 juni 2017 at 13:28

  Je ziet er superleuk uit! Zo zou ik er ook wel bij willen lopen… casual, maar toch ook netjes, voor elk moment goed!
  Als ik zou mogen kiezen, dan toch ook voor de donkerblauwe Belloya.

 • Avatar van anja
  Reply anja 13 juni 2017 at 13:18

  erg leuke actie ik doe graag mee voor een leuke broek aan gezien ik een drama ben voor een broek te kopen

 • Avatar van Chantal van der Gaag
  Reply Chantal van der Gaag 13 juni 2017 at 11:46

  Zou graag een comfy stoere look zien!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 13 juni 2017 at 11:16

  Een tikje aparte kleding, maar wel betaalbaar, zou ik wel willen zien.
  En die broek lijkt me heerlijk ;-)

 • Avatar van Josje
  Reply Josje 13 juni 2017 at 11:00

  Ik zou graag een casual outfit willen dragen die neigt naar chique. Eigenlijk de kledingstijl zoals jij op die mooie foto’ s draagt ,alleen dan zonder de witte sneakers!

 • Avatar van maris
  Reply maris 13 juni 2017 at 09:50

  Super leuk1 En dan voor donkerblauw… wauw

  Ik zou wel graag een festivallook willen zien maar die dan niet té bloot is…. want die zie je over al ;)

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 13 juni 2017 at 09:37

  De sportieve outfit zou ik graag zien.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 13 juni 2017 at 09:04

  een beachlook met het mooie weer in het vooruitzicht :-)

 • Avatar van Patricia de crom
  Reply Patricia de crom 13 juni 2017 at 07:59

  Gaaf een casual look

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 13 juni 2017 at 06:35

  Wauw wat een schitterende set!
  Doe graag mee!

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 12 juni 2017 at 23:24

  Mooi! Ik zou wel eens een casual chique look willen zien! Ik ga voor de blauwe broek!

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 12 juni 2017 at 21:37

  Wat ontzettend leuk om eens een kleding winactie te zien voor een maatje meer. Deze broek lijkt mij ontzettend leuk in het blauw (maatje 48). Het lijkt me leuk om een look te zien die je overdag kan dragen en dan met kleine aanpassingen ook leuk is voor een avondje uit. Groetjes

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 12 juni 2017 at 21:00

  Wat een toffe look! Fris en zomers, maar toch net en gekleed.
  En jullie kleine meid is toch zo’n schatje :-)

  Ik zou graag eens een look voor de festivals zien. Daar ben ik heel benieuwd naar.
  En deze broek is heel welkom in mijn garderobe ;-)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 12 juni 2017 at 18:11

  Ik hou van sportieve, comfortabele kleding, dit is dus een heel leuke actie voor mij! Ik zou graag een donkerblauwe winnen!

 • Avatar van Elly Gerbes
  Reply Elly Gerbes 12 juni 2017 at 17:16

  Dit is de perfecte stijl! Vrouwelijk en toch comfy! Ik ben op zoek naar mn eigen style. Maar iedereen heeft een mening en gooit die er ook uit. Maakt me onzeker. Gelukkig gaat t afvallen goed. Maar zou graag iets hebben wat makkelijk zit en goed oogt. Ben wel een beetje klaar met t commentaar

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 juni 2017 at 14:29

  Ik vind deze stijl erg mooi. Ik ben namelijk ook moeder en hou dus van kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 juni 2017 at 12:45

  Je ziet er goed uit! En dan die kleine prinses! Heerlijk kind!

 • Avatar van PIli Diaz
  Reply PIli Diaz 12 juni 2017 at 10:41

  Bedankt, staat je zeker mooi deze stijlvolle outfit. Ik behoor niet tot je doelgroep maar volg je omdat ik dankzij jou mooie duurzame merken plussize mode heb ontdekt. Luchtige zomerkleding voor op vakantie en ook strandmode zou ik willen zien.

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 12 juni 2017 at 10:04

  Deze look is zeker helemaal ‘jij’, je ziet er goed uit! En wat leuk, je kleine prinses erbij op de foto’s. Liefs Josine
  PS mooi je haar zo, toch weer kort dus haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2017 at 10:52

   Haha, ja ik kon het niet laten ^^ Dankjewel! <3

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 11 juni 2017 at 22:19

  Wat een leuke outfit, zou mij perfect passen en helemaal mij stijl met de gympen. Ik ben altijd op zoek naar mooie en comfortabele zwarte pantalons. Ik zou erg graag een zomerse outfit willen zien vroewelijk en ook stoer. Ik ben benieuwd!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 11 juni 2017 at 20:20

  Hoi, ik zou wel graag een outfit voor een heel warme dag zoals vandaag willen zien. Ik vind het altijd moeilijk om me dan leuk te kleden omdat ik me al snel te blootstelling voel. De zwarte broek is prachtig! Ziet er ook heel comfortabel uit ?

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 11 juni 2017 at 20:05

  Het staat je goed! Ik heb nog wat bruiloften op de planning staan, dus ik zou wel een ‘wat trek je aan naar bruiloft’ look willen zien. De broek lijkt mij ook wel wat wat (donkerblauw heeft de voorkeur)

 • Avatar van Neena
  Reply Neena 11 juni 2017 at 19:54

  Mooie broek ?. Ik zou wel eens “damespakken” willen zien ala Hilary maar niet perse hele nette gewoon een mooi bij elkaar passend broekpak. Ik heb er zelden een gezien in een mooie pasvorm en zou er dolgraag een aanschaffen – maar waar hier in NL?

  En natuurlijk ding ik graag mee naar die mooie donkerblauwe broek ?.

 • Avatar van Roxanne Hoogervorst
  Reply Roxanne Hoogervorst 11 juni 2017 at 19:19

  Ik ben nu nog student, maar ik ga straks stagelopen en daarvoor zou ik zo’n mooie pantalon zeker kunnen gebruiken! Ik zou dan ook een luchtige semi-zakelijke maar niet stijve look willen zien, dat blijft toch altijd een uitdaging :)

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 11 juni 2017 at 17:56

  Wat zien jullie er leuk uit ?

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 11 juni 2017 at 15:38

  Leuk! Ik zou eigenlijk wel vaker nette kantoor outfits willen zien, omdat ik die zelf soms nog wel lastig vind ;-)

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 11 juni 2017 at 14:32

  Mooie look! En wat ziet je kleine meid er weer prachtig uit!
  Voor een andere OOTD ben ik wel benieuwd naar jouw festivallook :D

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 11 juni 2017 at 13:03

  Wat een mooie look! Roze vind ik dit jaar weer een geweldige kleur, afgelopen jaar wilde ik er nog niks van weten…:)

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 11 juni 2017 at 11:51

  Een ‘geklede’ stijl, voor bijv. een ouderavond, bedrijfsfeestje van je man of een jubileum van jullie ouders.
  Ik heb zelf altijd het idee dat ik een bungalowtent draag met nette jurken, voel me totaal niet op m’n gemak ?
  De broek die je draagt op de foto vind ik erg leuk staan, zou hem ook in de andere kleur kopen als ik jou was, mooie en tegelijk comfortabel zittende broeken zijn heeeel zeldzaam ???
  Donkerblauw past bij mijn garderobe, ik wil ‘m ook graag….

 • Avatar van Brigitte Mulder
  Reply Brigitte Mulder 11 juni 2017 at 11:48

  Nou ik zou het allemaal wel willen hebben , de blauwe broek, de blazer, het shirtje en de schoenen. Zeker aangezien ik de komende tijd geen kleding kan aanschaffen omdat ik ook net als jij veel van maat ga wisselen :-) Dus ik hoop dat ik win.

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 11 juni 2017 at 11:32

  Leuk! Die blazer wil ik ook! Ik doe graag mee aan deze actie. En ik zou je wel eens in een mooie partylook met een jurk willen zien. Compleet met alle glitz en glam.

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 11 juni 2017 at 11:23

  Leuke outfit, ik doe niet mee aan de actie.
  Ik denk dat jouw ook de Ibiza look, leuk zou staan.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 11 juni 2017 at 11:14

  Wat staat het je goed! Mooie dame ben je :-). Het is natuurlijk het trouwseizoen, dus een wedding OOTD (als gast natuurlijk, haha) zou ik heel leuk vinden om te zien. Feestelijk en zomers dus!

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 11 juni 2017 at 10:51

  Ik zou het leuk vinden om te zien wat jij voor de zomervakantie zou inpakken. Dus een aantal items die geschikt zijn voor hoogzomer en die je weer kunt combineren tot verschillende outfits, want de kofferruimte is uiteraard beperkt. Ik ben al heel lang op zoek naar een zwarte broek, dus die kleur heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 juni 2017 at 10:48

  die blazer heeft een pretty kleur :D staat je mooi! <3

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 juni 2017 at 10:37

  Wat een mooie combi, en die broek willen we allemaal.

 • Avatar van Mizblacks
  Reply Mizblacks 11 juni 2017 at 10:25

  Mijn lievelingsvest komt ook van Belloya, zelfde kleur als deze blazer. Ik doe graag mee en zou graag een outfit of the day willen zien van jou als edgy rockchick!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 juni 2017 at 10:18

  Wat ben je toch een prachtige vrouw, vind je dit korte haar zo leuk staan. Wat een super leuke look en een look met nette, mooie, comfortable broek, komt als geroepen, daar ben ben al zo lang op zoek. Vind deze winactie super leuk en zou voor een zwarte gaan. Wat ziet Shae er leuk uit! Ze word al zo groot. Ik zou het leuk vinden om een look te zien voor een feestje op een warme zomer avond.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 11 juni 2017 at 09:54

  Wat een mooie outfit! Je haar zit super leuk, past goed bij je. Zulke lieve foto’s ook!

 • Avatar van mira
  Reply mira 11 juni 2017 at 09:33

  Ik zou heel graag een outfit voor de hele warme dagen waarop toch gewerkt moet worden willen zien. Netjes gekleed maar wel luchtig.
  En de hele mooie broek zou ik graag willen winnen in maat 5 in het zwart

 • Avatar van Mariette
  Reply Mariette 11 juni 2017 at 09:23

  Ik doe graag mee en zou gaan voor de blauwe broek.
  Wat ik graag zou willen zien, leuke items voor de erg warme dagen, bijvoorbeeld tops,jurken, korte broeken etc.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 11 juni 2017 at 09:20

  Je ziet er super uit op deze foto’s en vind je haar weer korter top staan! Je hebt gewoon een mooie kop en er zijn weinig mensen bij wie kort haar echt goed staat en bij jou past het gewoon verschrikkelijk goed! Je gezicht komt er heel mooi in uit! ? Ik heb zelf ook kort haar (beetje soortgelijk kapsel) en wel eens geprobeerd langer te laten groeien en bij mij zeggen ze ook altijd dat het gewoon goed bij me past en staat☺️) dus houden zo zou ik zeggen!

 • Avatar van Amanda Olivier
  Reply Amanda Olivier 11 juni 2017 at 09:15

  Staat je goed. Ik ben mijn haar vanuit super kort aan het laten groeien!
  Ik zou de zwarte broek echt te gaaf vinden.
  Wat ik graag zou zien is een outfit voor echte warme dagen zoals vandaag (28 graden) voor op kantoor. Daar heb ik zeg altijd moeite mee omdat mijn benen en armen niet te bloot mogen zijn van mezelf.

  Geniet van deze zondag!

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 11 juni 2017 at 09:10

  Hele leuke combinatie, houd van dit soort kleuren! En dan een wat netter uitziende broek met gympies is altijd geslaagd! Dus ik wil ook wel graag een kansje wagen ☺️
  Zoals gezegd vind ik dit soort combinaties echt heel fijn om inspiratie van te krijgen! Dus zou graag meer casual-chic zien in de outfits of the day

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 11 juni 2017 at 09:10

  Prachtige outfit, ik heb al een broek die er heel erg op lijkt dus de winactie sla ik even over. Maar wat een leuk merk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juni 2017 at 08:59

  Wauw…
  Deze outfit staat je zo mooi ;-)
  Prachtige foto’s.
  Zo leuk om jullie mooie dochter in deze shoot te zien.
  Ik doe heel graag mee voor de zwarte pantalon.
  Want die mis ik in mijn garderobekast en als ik win dan zou ik met een t-shirt, of blouse, zowel casual als chique.
  Graag zou ik een keer een ooftd willen zien voor een Ibiza style want ik zou dolgraag willen weten of
  er dan fashion hiervan is in plussizes.

  Xoxo

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 11 juni 2017 at 08:38

  Oh wauw, zo kan ik ook eens een size zero zijn :-) Een mooie donkerblauwe broek kan ik nooit laten liggen. Ik zou het leuk vinden om tips te krijgen voor een bohemien festivallook. Hoe pak je zoiets subtiel aan zonder er als een vogelverschrikker uit te zien en zonder dat al die laagjes je breder doen lijken?

 • Avatar van marieke bosklopper
  Reply marieke bosklopper 11 juni 2017 at 08:27

  Ik zou je ook graag in een mooie jurk zien. Lijkt me je prachtig staan. Ik zou graag de blauwe broek dan winnen. Ik heb al genoeg zwart.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 11 juni 2017 at 08:06

  Ik die graag mee, draag alleen maar spijkerbroeken en zo af en toe een lange rok. Moet echt een keer uit die comfortzone stappen. En ik ga Belloya zeker even goed bekijken, dus binnenkort maar even een tripje naar Amstelveen plannen.

 • Avatar van Ester
  Reply Ester 11 juni 2017 at 08:03

  Super leuk je haar zo en wat zie je er goed uit!
  Die kleding is ook echt super leuk…. ga straks”toevallig” even naar Apeldoorn, zal dan eens kijken bij de winkel. Die broek lijkt me heerlijk zitten! Qua outfit zou ik je wel eens een mooie jurk willen zien, lekker uit je comfort zone ….. ?

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 11 juni 2017 at 07:54

  Lijkt me heerlijk zitten die broek. Graag in het zwart als ik zou winnen.
  Ik zou het wel leuk vinden om een outfit of the day van jou te zien als je bijvoorbeeld een dagje op pad moet voor afspraken/eetafspraak enz. Ik bedoel eigenlijk een outfit die je de hele dag kan dragen voor verschillende gelegenheden en met kleine aanpassingen kan veranderen voor de volgende bezigheid. Die je kan dragen naar een afspraak, lunchafspraak, en vriendinnenborrel bv.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 juni 2017 at 07:52

  Ah leuk weer je haar zo!
  Ik zou wel een leuke zomerse outfit willen zien. En ik doe natuurlijk graag mee met de winactie, kan wel een fijne broek gebruiken!

 • Avatar van susan
  Reply susan 11 juni 2017 at 07:42

  Het lijkt mij leuk om een item te zien over casual chique werkkleding. Hoe je een normale outfit kan omtoveren naar een iets zakelijkere outfit voor als je tussendoor een afspraak hebt.

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 11 juni 2017 at 07:40

  Oh wat vind ik je blogs altijd zo leuk om te lezen! Zo herkenbaar! De zomer is voor mij altijd een ramp.. ( ben het type lekker die armen en benen bedekken) maar goed met hoge temperaturen is dit niet altijd even makkelijk. Dus dat zou ik ook wel een uitdaging voor je nieuwe outfit of the day vinden. Ik zou deze broek graag winnen! Heb m al paar keer voorbii zien komen en vind m geweldig! ?

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 11 juni 2017 at 07:30

  Wat een super leuke actie (weer, haha). Ik had nog nooit van het merk Belloya gehoord, maar wat een leuke items verkopen ze zeg. Binnenkort maar eens kijken in Apeldoorn.
  Wat ik nog eens graag zou willen zien? Leuke zomer jurkjes.
  En mocht ik winnen, dan graag een blauwe broek, ik ben bezig om uit mijn zwarte cocon te kruipen ?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.