Beauty

ColourPop Blotted Lip

14 juni 2017

colourpop blotted lip
Oopsie, ik denk dat er een nieuwe make-upmerkverslaving ingeslopen is. Zo is namelijk afgelopen week wederom een bestelling van ColourPop Cosmetics binnen gekomen en verwacht ik er deze week ook weer eentje ^^ Ik zag namelijk de ColourPop Blotted Lip op de site met als omschrijving dat het om een weightless, diffused & natural product gaat. Dat klinkt eigenlijk perfect voor de zomer! Dus ik zocht mijzelf drie frisse kleurtjes uit en wachtte geduldig tot de bestelling ongeveer een week later binnen kwam..

colourpop blotted lip colourpop blotted lip
Misschien wel het leukste aan dit product is dat je de kleur echt op kan bouwen. Van een heel subtiele tint op de lippen tot aan een redelijk goede dekking waardoor de kleur intenser wordt. Ik heb de kleurtjes op de foto’s hieronder redelijk dekkend aangebracht door een keertje of twee/drie over dezelfde plekjes heen te gaan, maar door één keer over de lippen te gaan staan ze gelijk weer heel anders. Dus zelfs als je niet van heel intense kleurtjes houd is dit zeker een product wat je eens kan proberen.

Ze lijken met het aanbrengen wel net eventjes iets te trekken aan de lippen, maar verder drogen ze op met een semi matte finish, voel je ze totaal niet meer op je lippen zitten en drogen ze je lippen absoluut niet uit. En ondanks dat lichte gevoel op de lippen en dat het niet gegeven is een longlasting product te zijn, blijft de kleur met gemak een uurtje of zes aanwezig op mijn lippen en overleeft hij simpele hapjes en drankjes goed.

colourpop blotted lip colourpop blotted lip

Ik koos voor de volgende drie kleuren:

Brain Freeze, een bubblegum pink met koele ondertoon
Ice Cube, een cassiskleur met koele ondertoon
Bees Knees, een frisrode richting fuchsia kleur met koele ondertoon.

Ik vind alle drie de kleurtjes heel leuk staan, maar als ik echt een favoriet aan moet wijzen dan ga ik voor Ice Cube. Zo’n heerlijk fris berry-tintje die bij het ene licht net wat rozer is en bij het andere net even wat paarser.. Love it!

De ColourPop Blotted Lip lipsticks zijn via de ColourPop webwinkel verkrijgbaar voor $5,00 per stuk, dus je zou er met gemak 5 tegelijk kunnen bestellen om onder de €23,00 aan productwaarde te blijven. Dat is namelijk de grens waarover je geen zorgen hoeft te maken over invoer-/douanekosten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 14 juni 2017 at 19:34

  Erg mooie kleurtjes, ze staan je ook erg goed. Ik ga snel op de site kijken.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 14 juni 2017 at 18:29

  Wat een leuke producten!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 14 juni 2017 at 15:47

  Ooooh ooooh, ze zijn alle 3 prachtig! Mmmmm, zal ik? Nee, ik moet sparen voor mijn ‘plekplaatje’…

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 14 juni 2017 at 14:08

  Wat een leukerds, ik heb nog nooit iets besteld uit de US ik ga toch eens kijken.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 juni 2017 at 11:47

  Oeh ik vind ze heel erg mooi! lijkt me ook een heel mooi merk, veel goeds over gelezen.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 14 juni 2017 at 11:15

  Ik vind Bees Knees ook erg mooi bij jou! De grens is trouwens € 22. :-)

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 14 juni 2017 at 09:58

  Wauwie, mooi! Ik wil binnenkort echt eens iets gaat bestellen daar, want jouw reviews maken me heel hebberig, haha!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 14 juni 2017 at 08:54

  Oh nee toch….deze zien er te leuk uit. En zo lekker budget. Zoals je ze beschrijft is dit precies te textuur waar ik zo van hou, en deze kleurtjes…ze staan zo fris, echt leuk hoor. Ik mag van mezelf voorlopig geen make up meer kopen, er moet een grens zijn toch? Je maakt het me wel heel moeilijk hoor, nog eentje dan haha

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 14 juni 2017 at 08:41

  Lekker vrolijke kleurtjes! Ik vind Ice Cube ook het mooiste denk ik. Ik ben dol op paarse tinten en deze is leuk voor de zomer.

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 14 juni 2017 at 08:40

  Colourpop is zo leuk! En ik twijfelde heel erg over deze lippies…maar ze lijken mij inderdaad ideaal voor de zomer. Mooie frisse kleurtjes heb je uitgezocht.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 juni 2017 at 08:22

  ik vind de kleurtjes best pretty :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juni 2017 at 06:50

  Prachtige kleuren!
  Hahahaha leuke nieuw verslaving ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.