Beauty

Face of the day | Nieuwe Dr Hauschka make-up

9 juni 2017

dr hauschka make-up
Alweer een tijdje geleden werd de nieuwe Dr Hauschka make-up gelanceerd en ik was direct aangetrokken tot de mooie verpakkingen en de mooie kleuren ervan. Ik heb meerdere producten uitgeprobeerd en wil je er graag wat meer over vertellen. Met deze nieuwe make-uplijn slaan ze de weg van de Green Glamour in: mooie verpakkingen en prachtige kleuren in een uitgebreide lijn waar plantenextracten aan toegevoegd zijn zodat de producten ook nog eens verzorgende eigenschappen hebben.

Ik werd persoonlijk vooral verrast door de prachtige kleuren die van heel natuurlijk tot best wel uitdagend zijn, zeker als het om natuurlijke cosmeticaproducten gaat. Zo kan iedere make-upfan bij dit merk terecht en bereiken ze een breed publiek. Ook de nieuwe stijl verpakking vind ik erg mooi en om de lijn af te maken zijn er ook verschillende (synthetische en dus diervriendelijke!) make-upkwasten verkrijgbaar.

dr hauschka make-up
De foundation heb ik in kleur 2 ontvangen en is daarmee eigenlijk iets te donker voor me, maar ik wilde hem alsnog graag uitproberen. Hij voelt lekker fris en zacht aan op de huid, heeft een lichte tot medium dekking en laat mijn drogere huid de hele dag door comfortabel aanvoelen. Ik hoop dat de lichtste kleur een goede match met mijn huidskleur zal zijn. Het kleurcorrigerende poeder heeft een transparante dekking, maar zorgt er wel voor dat je gezicht mooi gematteerd wordt en je huid nog net wat egaler oogt.

dr hauschka make-up dr hauschka make-up

Voor de ogen koos ik voor een paarse kleurencombinatie van een plum oogpotlood en een oogschaduwtrio in mooie paarse kleuren (ametrine) die ik verwerkte tot een subtiele smokey eye look. Het oogpotlood werkt niet te hard en niet te zacht en irriteert niet op de waterlijn en de kwaliteit van de oogschaduw wist me erg enthousiast te maken. Op de lippen draag ik de verzorgende Sheer Lipstick in de kleur 02 Rosanna, een cassisroze kleur die lekker fris en vrouwelijk staat.

dr hauschka make-up dr hauschka make-up

Voor meer informatie over de natuurlijke en biologische Dr Hauschka make-up kan je een kijkje nemen in de Nederlandse webwinkel en mocht je de producten eerst willen zien en proberen, dan vind je hier een overzicht van alle verkooppunten. De prijs van de producten ligt tussen de €13,50 en €29,95. Fijn om te weten: deze producten bevatten geen synthetische geur- en conserveringsmiddelen, zijn vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen en zijn dierproefvrij.

Gebruik jij wel eens make-up van natuurlijke merken?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 9 juni 2017 at 21:42

  Wat staat dit je mooi zeg! Sowieso staat jou alles, maar mijn voorkeur ligt toch wel bij de wat pittigere look.
  Ik heb nog nooit hier wat van gekocht… ach wie weet kom ik het eens tegen, ben wel iemand die het wilt bekijken.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 juni 2017 at 19:08

  Wat een mooie producten. Ik vind vooral de poeder er mooi uitzien

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 juni 2017 at 17:00

  Wat een mooie producten, vooral het poeder trekt me aan. De kleuren staan je heel erg mooi, een mooie look!

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 9 juni 2017 at 15:35

  Die kleur rond je ogen staat je prachtig! Ze springen er echt uit, ik ga ook maar eens snuffelen :-)

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 9 juni 2017 at 11:17

  Ik vind die kleurcorrigerende poeder zo leuk! Ik ben heel benieuwd wat dat voor mijn huid doet :).

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 9 juni 2017 at 10:58

  Valt mij nu pas op dat je een donder vlekje op je pupil hebt. Heb ik zelf ook alleen dan in een donkere variant. Leuk!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 9 juni 2017 at 10:55

  Ik heb nog nooit make-up van Dr. Hauschka gebruikt. Ziet er goed uit! Mooie verpakkinkjes, ook.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 9 juni 2017 at 10:54

  Ik houd van paarstinten dus ik vind dit erg mooi

 • Avatar van Rory Blokzijl
  Reply Rory Blokzijl 9 juni 2017 at 09:43

  Dat ziet er prachtig uit. Heel mooi en stijlvol! Ik gebruik nog steeds even heel weinig make-up, maar ik vraag mij af of ik ooit wel iets van een natuurlijk merk heb gebruikt. Dr. Hauschka ken ik wel als merk, maar ik weet eigenlijk niet wat ik daar van heb gebruikt (maar dat moet heel lang geleden zijn geweest).

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 9 juni 2017 at 09:09

  Lijken me top producten, aangezien ik echt fan ben van Dr. Hauschka

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 juni 2017 at 08:25

  erg mooie draagbare look :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 juni 2017 at 07:57

  Zulke mooie make-up ;-)
  Prachtige look.

  Xoxo

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 9 juni 2017 at 07:21

  Al een tijd erg benieuwd naar dit merk, maar nog nooit iets ervan aangeschaft of getest. Prachtige look weer <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.