Beauty

Haarproducten die ik niet meer wil missen

20 juni 2017

favoriete haarproducten
Sinds een ruime week heb ik weer korter haar en ik ben er enorm blij mee. Het valt lekkerder, staat frisser en ik voel me er meer ‘mijzelf’ mee. En met een nieuw kapsel hoort ook weer even wat meer experimenteren en wisselen met producten voor een nieuwe haarroutine. Sinds kort gebruik ik drie nieuwe producten in mijn routine en ik wil ze nu al niet meer missen. Ik vertel je er graag meer over!

favoriete haarproducten
Het eerste product is de Colour Love by The Insiders Cool Brown Colour Mask. Zoals je weet heb ik bruin haar en ik probeer de kleur altijd zo koel mogelijk te houden omdat dit het mooiste staat bij de rozere ondertoon in mijn huid. Het liefst dus geen warme of oranje gloed, maar eerder richting grijzig, assig en paars. Dit kleurmasker is hier een perfecte uitkomst voor. Aangezien de oranje gloed nogal hardnekkig is heb ik al flink wat producten geprobeerd om de kleur koel te houden, maar deze doet zijn werk duidelijk het beste. Je brengt het nadat je de shampoo uit hebt gespoeld aan als een conditioner, wast je handen en laat het vervolgens zo’n 2 tot 10 minuten intrekken. Het masker is dieppaars van kleur en het tintje wat je haar ervan krijgt blijft zo’n 3 tot 5 wasbeurten zitten. Je hoeft het dus niet elke keer te gebruiken en doet daardoor lang met de fles.

Zie dit trouwens niet alleen als een middel om je haar net even een ander gloedje/tintje te geven, maar ook echt als een haarmasker want er zit onder andere shea boter, kokosolie, zonnebloemolie, groene thee extract, Vitamine E, een ingebouwde UV filter èn een hittebeschermer in verwerkt zodat je haar ook lekker zacht en glanzend wordt en beschermd is tegen de warmte van een föhn, krultang en/of stijltang.

Het The Insiders Cool Brown Colour Mask kost €34,95 voor 300ml en is ook in andere kleuren verkrijgbaar via hun eigen webwinkel. Fijn om te weten: dit product bevat geen parabenen of amommiak.

favoriete haarproducten
Om mijn haar meer volume te geven gebruik ik normaal een beetje droogshampoo of volumepoeder, maar sinds de Living Proof Full Dry Volume Blast binnen kwam ben ik verkocht. Je brengt het aan zoals droogshampoo – insprayen bij de haaraanzet en even doorschudden met je vingers – en het geeft vervolgens heerlijk veel volume en laat de haren superlekker ruiken. Wel het volume-effect van een droogshampoo, maar niet dat harde stugge gevoel of die witte waas.

De Living Proof Full Dry Volume Blast komt in een bus van 238ml en is vanaf juli verkrijgbaar bij onder andere Cosmania voor €26,00. Fijn om te weten: dit product bevat geen sulfaat, siliconen of olie.

favoriete haarproducten
En als laatste nog een enorme aanrader als je op zoek bent naar een stylingproduct. De John Masters Organics bourbon vanilla & tangerine hair texturizer. Dit product ruikt heerlijk, is zacht voor je haar, zit bomvol voedende en verzorgende ingrediënten en tòch geeft het je haar een fijne hold en kan je er veel verschillende kapsels mee creëren. Zeker als je wat korter haar hebt een aanrader omdat veel andere stylingproducten je haar hard maken, uitdrogen en schilferig kunnen worden als je met je handen door je haar gaat en daar heb je met dit product zeker geen last van. Je haar blijft zacht, je kan tussendoor ‘restylen’ en het laat zich gemakkelijk uitwassen.

De John Masters Organis hair texturizer komt in een potje met een inhoud van 57 gram en is onder andere bij Cosmonde verkrijgbaar voor €32,00. Fijn om te weten: dit is een organic product.

Oh, en het begon al snel te kriebelen om nog korter te gaan dus de afspraak staat. Komende vrijdag gaat er een pixie cut geknipt worden. Can’t wait! ^^ Je zal het resultaat komend weekend vast en zeker op Instagram voorbij zien komen.

Wat is voor jou een onmisbaar haarproduct?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 20 juni 2017 at 18:26

  Ik vind jou kort ook heel goed staan… en idd dan heb je ook fijne verzorging nodig. Ik kijk vooral naar producten die mijn haren wat volume geven, zodat het pittig omhoog kan.

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 20 juni 2017 at 13:15

  Hele mooie producten! Ik kan met mijn krullen echt niet zonder goede haarverzorging pfff ben wel jaloers op mensen die ’s ochtends even de borstel erdoor halen en klaar!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 20 juni 2017 at 12:28

  Ik heb net even op de website van The Insiders gekeken. Het Bright Copper Colour Mask lijkt me wel wat! Ik heb donkerbruin haar dat een zachte kopergloed krijgt van de zon, en dat vind ik persoonlijk heel erg mooi. Misschien dat zo’n masker het wat kan accentueren. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juni 2017 at 15:29

   Ik hoop dat je dat effect ermee voor elkaar kan krijgen, ik heb er goede hoop op :)

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 20 juni 2017 at 11:13

  Grappig, ik ken niet een van deze producten! Dus ik heb weer inspiratie om dingen uit te proberen. Ik kan niet zonder een anti-klit spray van Gliss Kur, Biosilk en een lekker haarmasker. Dat zijn echt mijn must-haves!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 20 juni 2017 at 09:04

  Wat een fijn artikel en hij komt als geroepen! Ik heb mijn haar nu een jaar lang steeds rood/burgundy geverft en heb het daarna geprobeerd bruin te verven. Niks lukt, ik blijf een gigantische rode gloed houden. Denk je dat het bruine haarmasker van The Insiders daar tegen zou kunnen helpen? Je geeft aan dat hij wel wat kleur afgeeft voor een paar wasbeurten, maar ik wil niet meer mijn haar verven (wil gewoon weer mijn eigen haarkleur terug laten groeien). Zou dit product wat kunnen zijn voor me zonder dat het mijn haar weer kleurt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juni 2017 at 15:29

   Rood is zo hardnekkig he :( Ik denk dat het masker best een eind kan komen, hij helpt hier namelijk echt heel goed en kreeg ook al reacties van anderen die er ervaring mee hebben dat het zo goed werkt. Fingers crossed!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 20 juni 2017 at 08:33

  Wat een mooie producten zijn dit.
  Vooral de hair texurizer klinkt ook heerlijk qua geur.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 juni 2017 at 07:36

  Je kapsel is mooi en lekker makkelijk.
  Mooie luxe haarverzorgingsproducten voor de zomer.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 20 juni 2017 at 07:07

  Toch weer voor kort gegaan! Vooral de droogshampoo klinkt erg goed, zelf kan ik niet zonder droogshampoo. Perfect om je haren net even wat op te frissen en voor volume.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.