Beauty

Mijn favoriete beautyproducten op dit moment!

1 juni 2017

mijn favoriete beautyproducten
Er gaan elke maand ontiegelijk veel beautyproducten door mijn vingers heen. Nieuwe productlanceringen die binnenkomen waarvan jullie maar een klein deel te zien krijgen omdat ik ze echt het aanraden waard vind tot aan beautyproducten die ik zelf koop omdat ik ze altijd al eens wilde proberen of gewoon ‘voor de heb’ omdat ze zo mooi zijn. Ondanks mijn leeftijd blijf ik gewoon een beautymeisje ^^ Vandaag laat ik je mijn favoriete beautyproducten van dit moment zien!

mijn favoriete beautyproducten mijn favoriete beautyproducten
Laat ik beginnen met deze Philosophy Amazing Grace dry shampoo. Ja, dat lees je goed. Een droogshampoo die ruikt naar de heerlijke en bekende vrouwelijke, zachte Amazing Grace parfum. Het is daarnaast misschien ook wel één van de beste droogshampoos die ik ken. Het ietwat witte waasje wat hij na het sprayen achter laat is met het doorborstelen weer verdwenen en wat overblijft is haar met meer volume en wat er duidelijk schoner en frisser uit ziet dan ervoor. Perfect om het haren wassen soms net even een dagje uit te kunnen stellen of om je haar net wat stugger (op een positieve manier) te maken waardoor opgestoken kapsels beter blijven zitten.

Philosophy Amazing Grace dry shampoo is voor €22,22 bij ICI Paris XL te koop en komt in een bus van 200ml.

mijn favoriete beautyproducten

Een product waar ik door alle lyrische reviews op het internet maar aan blééf denken: de Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster. Een BB cream is een verzorgend en egaliserend product in één waar dan ook nog eens een SPF aan toegevoegd is, dus eigenlijk perfect voor de zomerperiode om lekker snel klaar te zijn. Deze variant heeft een factor 30, een flinke medium dekking en er zitten verzorgende ingrediënten aan toegevoegd zoals glycerine, betaïne, hyaluronzuur, vitamine E en lijnzaadextract. Maar.. als je een heel erg gevoelige huid hebt zou ik vanwege de siliconen, parfum, alcohol en SPF wel even eerst een proefje proberen te bemachtigen.

Ik heb deze BB cream in de lichtste kleur ‘Light’ gekozen en verrassend genoeg kan ik hem nu goed hebben. Helemaal met het warme weer en de hoeveelheid zon de afgelopen periode waardoor ik voor de verandering wel eens een klein tintje heb mogen krijgen. Wel heeft de BB cream een redelijk gele tot neutrale ondertoon, maar eenmaal afgepoederd en gecombineerd met mijn blush en dergelijke ‘klopt’ het geheel gelukkig wel. Met één tot anderhalf pompje kan ik mijn gehele gezicht en een deel van mijn hals insmeren, aangebracht met mijn vingertoppen versmelt hij mooi met de huid en zelfs met het warme weer van de afgelopen week houdt hij het ook nog eens redelijk lang gedurende de dag. Gelukkig geen miskoop dus, want dat was met een prijskaartje van ruim €50,- wel heel erg zonde geweest!

Mocht je willen weten hoe hij staat: ik heb deze BB cream de afgelopen weken eigenlijk op alle full face foto’s in artikelen en op social media op :) En ja, ook op de foto onderaan dit artikel!

mijn favoriete beautyproducten

Over dit product kan ik eigenlijk heel kort zijn. De La Roche-Posay Hydraphase intense crème is perfect voor droge en gevoelige huidjes. Hij maakt de huid zacht en soepel zonder irritaties of enige andere huidreactie te krijgen en doet het ook goed onder make-up. Ondanks dat hij zo goed hydrateert voelt hij namelijk niet vet aan en glijdt hij niet van de huid, iets wat met die tropische dagen normaal gesproken wel gebeurt met een dagcrème. Meer informatie over dit product vind je op de website van La Roche-Posay.

mijn favoriete beautyproducten mijn favoriete beautyproducten mijn favoriete beautyproducten

Qua parfum ben ik op dit moment helemaal hooked aan Perfume Lab. Tendre. De geur is zo lekker fris, zacht, vrouwelijk en romantisch. En als we dan toch in die zachte stemming zijn dan past deze ColourPop Ultra Satin Lip in Littlestitious daar ook perfect bij. Een perfecte roze everyday lipstick met koele ondertoon die enorm lang blijft zitten en de lippen niet uitdroogt ♥

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct die je echt wil aanraden aan een ander?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 1 juni 2017 at 23:09

  Beauty meisjes kennen geen leeftijd ;-)
  Die droogshampoo klinkt geweldig, wel een btje duur… Liefs Josine

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 1 juni 2017 at 19:17

  De intense crème heb ik ook met heel veel plezier helemaal opgemaakt. Hele fijne crème.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juni 2017 at 16:59

  Zulke prachtige producten die jou favorieten zijn ;-)
  Leuke foto’s.

  Xoxo

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 juni 2017 at 15:47

  Wat staat die Ultra Satin Lip je goed!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 juni 2017 at 14:27

  Die lipstick! ♡

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 juni 2017 at 14:09

  Oeh vooral de Philosophy Amazing Grace dry shampoo is echt top hè!!

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 1 juni 2017 at 12:01

  Oh nog een enthousiaste review over de La Roche-Posay, nu moet ik hem wel gaan testen :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 1 juni 2017 at 10:04

  Hele mooie producten! De Guerlain Beauty Booster vind ik er zo fijn uitzien.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 1 juni 2017 at 09:41

  Over die bb cream hoor ik altijd zulke goede verhalen! Helaas zijn er maar twee kleuren beschikbaar en ik match niet met een kleur helaas. Die gezichtscreme lijkt me overigens heerlijk! Leuke fles ook.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2017 at 10:16

   Fijne en frisse verpakking is het inderdaad van de crème, hygiënisch pompje en je kan zien hoe ver je bent :) De BB cream is er in drie tinten toch? Light, Medium en Natural? Hopen dat de kleur die je nog niet hebt geprobeerd wel een match is ^^

 • Avatar van Rory
  Reply Rory 1 juni 2017 at 09:22

  Wow, wat een prachtige foto’s maak je toch! Heel mooi. Ik kan op dit moment even heel weinig op mijn (gezichts)huid gebruiken door een ontsteking / eczeem maar wat altijd heel fijn is is het oogserum van Vichy Liftactiv serum 10. Het is het enige product wat je daadwerkelijk op je ogen en wimpers mag aanbrengen. Ik gebruik het nu al jaren onder mijn oogverzorging. Ideaal!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2017 at 10:19

   Wat balen van je ontsteking.. Ik hoop dat het snel over is! Dankjewel voor je compliment over de foto’s <3

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 juni 2017 at 09:22

  Ik ben ook zo blij met de producten van La Roche-Posay
  De apotheek zit hier ook nog eens om de hoek waardoor het super snel in huis is gehaald.
  Wat een fijne droogshampoo lijkt me dit trouwens.
  Met mijn krullen heb ik zelden vettig haar maar met deze geur ga ik dat bijna jammer vinden haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2017 at 10:20

   Ik denk dat een Apotheek met assortiment van La Roche-Posay om de hoek heel slecht zou zijn voor m’n portemonnee, haha! Het is voor mij echt het merk waar ik toch altijd naar terugga als iets op is of als m’n huid gewoon echt goede basisproducten nodig heeft :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.