Beauty

Skincare | Mijn top 5 Paula’s Choice producten

28 juni 2017

paula's choice favorieten
Als skincarejunkie krijg ik vaak vragen over huidverzorging, welke merken en producten ik kan aanraden en wat nu mijn persoonlijke favorieten zijn. Aangezien Paula’s Choice één van mijn favoriete merken op het gebied van huidverzorging is wilde ik graag met dit merk beginnen door mijn top 5 Paula’s Choice producten met je te delen.

Laat ik beginnen met wat meer te vertellen over mijn huid, want de komende producten zijn natuurlijk wel passend bij mijn huidtype. Ik heb een drogere en redelijk gevoelige huid met wat eerste rimpeltjes, wat pigmentvlekken en soms wat onzuiverheden rondom mijn kin. Mocht jij een gelijksoortige huid hebben dan kunnen de volgende producten ook maar eens zo joùw nieuwe favorieten worden..

paula's choice favorieten
Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion 60ml, €34,00
Deze dagcrème komt in een hygiënische tube met een flinke inhoud (60ml terwijl veel dagcrèmes een inhoud van 40/50ml hebben) en bevat een SPF30. Ondanks dat hij de huid lekker zacht en soepel maakt en de hele dag door hydrateert voelt hij lekker licht aan. Hij smeert prettig uit, doet het goed onder make-up en gaat huidveroudering tegen. Fijn om te weten: deze crème is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en diegenen die last hebben van rosacea.

paula's choice favorieten paula's choice favorieten
Skin Perfecting 8% AHA Gel 100ml, €33,00
Natuurlijk kan een peeling niet ontbreken in dit lijstje en persoonlijk blijft deze 8% AHA gel al jaren een favoriet voor mijn huid. Je brengt dit product ’s avonds na het reinigen en tonen/lotion aanbrengen met je vingers op je huid aan, wacht even tot het ingetrokken is en daarna breng je nog een serum en/of nachtcrème aan. Het product verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een egalere en zachtere huid, haalt roodheid weg, gaat huidveroudering tegen en helpt pigmentvlekjes minder te laten opvallen.

paula's choice favorieten paula's choice favorieten
Resist Body Oil Spray 118ml, €28,00
Dit product is om te gebruiken op je lichaam en als je last hebt van een droge, trekkerige lichaamshuid tot velletjes of droogtelijntjes aan toe moet je dit product zeker eens een kans geven. Ik vind het persoonlijk het fijnst om deze olie na het douchen aan te brengen waardoor hij zuiniger werkt, beter/sneller intrekt en mijn huid het meest zacht maakt. Deze oliespray is zuinig in gebruik, maakt mijn huid heerlijk zacht en soepel  en geeft haar een mooie glow

paula's choice favorieten paula's choice favorieten
Radiance Renewal Mask 50ml, €38,90
De naam doet anders vermoeden, want je kan dit product eerder als een nachtmasker zien: een crème die je nachtcrème vervangt en die je de gehele nacht op je gezicht laat zitten. Mijn huid komt er duidelijk van tot rust, voelt in de ochtend superzacht en soepel aan en ziet er egaler uit. Een heel fijn product om in tijden van stress of na een zonvakantie te gebruiken om je huid een boost te geven.

paula's choice favorieten paula's choice favorieten
Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum 30ml, €37,00
Een heerlijk olie-achtig serum bomvol mooie ingrediënten die niet alleen huidveroudering tegen gaat maar de droge huid heerlijk comfortabel laat aanvoelen en de huid helpt zichzelf beter te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zeker in ècht drogere periodes (hartje winter èn zomer) een lifesaver voor mijn huid.

– Tip 1: op dit moment is er een fijne actie in de Paula’s Choice webwinkel, aangezien er namelijk stapelkorting is die op kan lopen tot 20% op je gehele bestelling.
– Tip 2: ben je nog niet geabonneerd op hun nieuwsbrief, meld je dan zeker aan want je ontvangt dan een kortingscode van €5,00.

Heb jij ervaring met de producten van Paula’s Choice?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 30 juni 2017 at 21:58

    Yep, ik gebruik alles van Paula’s Choice! Fijne, pure producten, hygiënisch in gebruik, in mini’s en samples te krijgen en super klantenservice. Absolute favoriet zijn de cleanser van de Resist lijn en de BHA body treatment. Wel erg jammer dat je het niet gewoon in de winkel kan krijgen maar wie weet, ooit…

  • Avatar van yvonne
    Reply yvonne 29 juni 2017 at 18:10

    Fijn lijstje en bedankt voor de tips!

  • Avatar van marleen
    Reply marleen 28 juni 2017 at 13:34

    Ik ken het merk helemaal niet! Op zich wel ideaal voor mijn lastige huidje!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 juni 2017 at 14:34

      Ik kan je zeker eens aanraden om dan via hun website te vragen om advies en anders eerst eens een paar proefjes te bestellen. Zo kan je de producten eens proberen zonder gelijk hele verpakkingen aan te schaffen :)

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 28 juni 2017 at 11:19

    Ik heb nog nooit een product van Paula’s Choice geprobeerd, maar wel de Clear 2% BHA Body Spray voor m’n vriends keratosis pilaris gekocht. Het doet z’n werk! Binnenkort maar eens een peeling van dit merk proberen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 juni 2017 at 14:35

      Oeh, wat fijn dat die spray zo goed aansluit bij zijn KP! De peelings van dit merk kan ik zeker aanraden hoor, al kan het eventjes puzzelen zijn welke het beste aansluit bij jouw huidtype en huidwensen.. Succes!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 28 juni 2017 at 10:37

    Mooie producten.
    Het klinkt erg goed.
    Ik zal zer overwegen om het voor mijn droge gevoelige huid te kopen…..

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 juni 2017 at 14:36

      Dan is de Skin Recovery of Calm lijn zeker aan te raden eens te proberen :)

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 28 juni 2017 at 07:14

    Ik heb nog geen één van deze producten geprobeerd.. Wel vind ik Paula’s Choice een geweldig merk en heb ik ook verschillende favorieten van dit merk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.